|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 21:13:54   
ella79
naša je od kosila štrajkala z hrano in pojedla sam eno mini skutico, ob osmih pa potem 180 mleka user posted image to se naši user posted image sam šuntajo med sabo user posted image user posted image user posted image

itata jaz dajem sedaj kar v DM razvijat slike

dolenjka dej eno pivo še zame rukn user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 876
17.12.2008 21:26:02   
jencili
jst bi tud pivouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 877
17.12.2008 21:33:20   
jencili
kje pa ste vse?user posted image

Dons bom pla pa res prej lahko spat vidm, k itak nč ne dogaja tleuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 878
17.12.2008 21:39:32   
MetiLu
Čer!
Evo, diplomco sem dobila user posted image  Janez je šarmiral celo dvorano, ena se je še clo slikala z njim, pa je sploh nisem poznala user posted image  je blo pa hitro konc, tko, da smo bli pravočasno doma, no skoraj user posted image
Moj je prejle dal tamalga spat, zdej nama je pa že s tortico postregu user posted image  no, upam, da ne bomo že dons še enga user posted image  naštimal user posted image  
Itata, a tebe tud počasi mika še en user posted image ? user posted image  sej mene tud mal misli preletavajo, sam je še absolutno prekmal user posted image

Naš je pa dons tud bolj obliznil zize, sicer je pa zvečer pojedu še celo šalo keksolinota (cca. 220 ml), tko da je mel dost za dons user posted image  

Grem se zdej mal stiskat, pa tisto tortico pojest...

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 879
17.12.2008 21:52:09   
jencili
nce, jst vas za dons zapuščam. Jutri za kavo se pa oglasim, da se zmenimo kaj in kako.

nočko

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 880
17.12.2008 22:06:37   
Suzi*
čer.

kaj,  a dons ste pa že vse kapitulirale? user posted image user posted image

pri nas vsi 3je spijo. user posted image  čudn večer.

bamby, dobra si, da pustiš anajo samo, jaz si žane ne upam, ko peljem anžeja v vrtec, pa smo tud precej blizu. tud če spi jo dvignem al pa eno sosedo prosim, da jo pride počuvat.

nizy, pozdravte se. user posted image

meti, itata....hitr user posted image  delat zdej ko ste brez zaščite. user posted image

meti, user posted image  za prejeto diplomco. aja, pa zanima me, če KM kaj redčiš? jaz sem tud razmišljala, da bi ji ga kar začela dajat, sploh ker je zadnjič, ko mene ni blo, babi dala čokolino s KM za jest user posted image , ker druzga ni hotla, pa je blo vse ok.

???? kolk vas že daje KM???

naša je nocoj že ob pol osmih zaspala in se od takrat že 3x zbudila. user posted image  2x je dobila zizo, tretjič je zaspala v naročju. user posted image  me zanima kakšna bo noč.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 881
17.12.2008 22:19:24   
pina-1
čer.

danes sem vas malo zapostavila. Sva dopoldne z Ano in Etienom in amayo izkoristili urice brez dežja in smo šetali po Kopru. Ko sva pa prišli domov sem se lotila pečt piškote in sem spekla 3 vrsteuser posted image user posted image user posted image . Evo sedaj sem končala z okraševanjem, ker mi je zmanjkalo tubicuser posted image

Suzika, jaz ani udi že dajem mleko kupim pa od planike v flaši. Nič ne rečim. Sem ji začela z 1,5, sedaj ji pa da kar 3,2 in ga sije kolkor ji ga dam.

Sem pa ugotovila, zakaj so me prsa tako bolela, ko sem dojila. Sem dobila ta pravo user posted image . Ampak danes je že 3 dan in prsa nič ne bolijo, tako da sva zopet uedli še eno popoldansko dojenje. Ma naj otrok uživa, dokler lahko.

ZDej grem pa izpolnit obrazce za vrtec, ker jih moram jutri oddat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
17.12.2008 22:48:06   
Suzi*
čer pinči.

a user posted image  si dobila? jaz je še vedno nisem. user posted image user posted image  user posted image  je tolk fajn. pridna da si pekla! kaj si pa delala?
bom pa tud jaz počas s KM začela...

vam pa moram povedat kako so me lepo v vrtcu presenetili. res da so zdej 2 tedna pekli piškote, pa voščilnice delali....sem pač mislila, da jih bodo pojedli. danes pa dobimo za domov vrečo piškotov in zraven recepte (3 vrste) in voščilnico....vse so tamali naredili. jooj, tako mi je to lepo. user posted image  tako da smo šli prej v mullerja in sem lepo za vsako vzgojiteljico pol doma zavila eno dišečo svečko in rafaelo....ena malenkost, da bo jutri anžej v vrtcu dal pod smrekico, ki so jo naredili v njegovi skupinici. pa tako lepo se imajo zdej v teh predprazničnih dneh. vsako jutro imajo prižgane samo lučke na smrekici in čajne svečke na mizicah in ob tem pojejo zajtrk. user posted image  iiii.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 883
17.12.2008 22:55:41   
ella79
suzi iiiii kako lepo se imajo v vrtcu user posted image jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image res jim prav nič ne manjka
itata men ura za kavo jutri čist odgovarja user posted image
midva sva en film pogledala, zdej pa počas v mižule
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
17.12.2008 23:05:42   
dolenjka
No, preden sem pivo spila sem zaspala user posted image  Zdej je toplo in gre na žalost v lijak, jaz pa proti kopalnici in na drugo rundo spanja. Nočko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 885
17.12.2008 23:31:33   
Blacky*
Čer,

evo mene, sem že nazaj... je to bolj tak easy party... kje so časi ko smo ga žurale do konca... ah... jutri majo vse službo

Smo bile v Dabuda, tajska... jaz seveda nisem nič jedla, ker pod a) nisem želela preizkušat svoje sreče, pod b) so bile že pri koncu ko sem prispela... majo pa kar dobre koktejle user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
17.12.2008 23:33:24   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

meti, user posted image  za prejeto diplomco. aja, pa zanima me, če KM kaj redčiš? jaz sem tud razmišljala, da bi ji ga kar začela dajat, sploh ker je zadnjič, ko mene ni blo, babi dala čokolino s KM za jest user posted image , ker druzga ni hotla, pa je blo vse ok.

???? kolk vas že daje KM???

naša je nocoj že ob pol osmih zaspala in se od takrat že 3x zbudila. user posted image  2x je dobila zizo, tretjič je zaspala v naročju. user posted image  me zanima kakšna bo noč.

Meni je P priporočala, da naj mu počasi že dajemo KM in sicer alpsko mleko 3,2, ker ga bo dobival tudi v vrtcu. Po moje je dobro da ga na začetku malo razredčiš. Jaz sem mu dala do sedaj 1 x pa ni bil ravno navdušen. Moram spet poiskusit.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
17.12.2008 23:34:13   
Blacky*
no, vidim da vse lepo počivate, se tiškate, spančkate...

pa odoh jaz...

naj bo dolga in mirna noč

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
17.12.2008 23:37:29   
Suzi*
ajdi, šibam tud jaz v mižule po še eni budnici...četrti. user posted image

nočko.

jutri bo pa baje sneg. user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 889
17.12.2008 23:42:49   
mesecnica
Lillchy123 - user posted image  full lep božiček je tvoj Luka. Pa glede decov si full dobr napisala. user posted image
Blaža - user posted image  za malo boljšo noč. Glede spanja - jaz sem tdi full zaspanka. Na srečo je šla naša po meni, ker zjutraj spi najmanj do 9-ih včasih tudi do 10-ih. Trkam na les, da ostane tako.user posted image  Pa držim pesti za današnjo predstavo.
Misar - user posted image  za super noč. Upam, da ni samo naključje in da boste od zdaj naprej vedno tako lepo spali. Drugače pa mi zaključujemo z dojenjem izključno zaradi alergij user posted image .
Listek1 - user posted image  David, da ne rabi več flaške ponoči. Pa samo, da gre na boljše tvoje stanje. Ti s ele pazi in veliko počivaj.
Itata - super, d ati Jakob ponoči potegne flašo user posted image . Samo da sedaj boljše spi. Jaz naši tudi Am dam, 1x pa zizo. Glede vošlilnic - jaz sem jih sama naredila in sprintala. Glede varstva sem tudi jaz mnenja, da če je kaj narobe, naj tebe pokliče varuška.
Februarka08 - user posted image  za super noč. Pa upam, da ni nič narobe z nogo. Ti kar pejt k zdravniku, bolje preventiva kakor kurativa. Pa user posted image user posted image user posted image  zate, zaradi slabega počutja. Se pa drugače strinjam s komentarjem Elle in Lillchy, če si slabe volje zaradi deca. Ti si res vzemi kakšen dan fraj in možgane na off. Pa full luštne slikice si naložila. Mala je res angelček user posted image .
Janey - zate pa en user posted image . Pa le uživaj danes na fešti.
Dolenjka - user posted image  za super noč in za kavni avtomat. Zdaj se pa le cartajte s kavicam.
Jencili - user posted image  za super noč. Pa upam, da se z dragim čimprej pozdravita.
Suzi* - Glede sprehodov - ti kar pokliči pa se bova zmenili za kakšen sprehod. Drugače pa naša tudi ne zaspi sama. Jaz sem se s tem sprijaznila. V vrtcu se pa res trudijo vaše vzgojiteljice user posted image .
Mlavla - user posted image  za super noč. Pa zanima me kakšen stiroporček to daješ Neži v jogurt? user posted image  Pa upam, da bo Neža pridna v varstvu pri tašči.
SN - saj naša pri slikanju tudi ni hotela biti pri miru. Zato sem ji pa jaz tiste bunke podturila user posted image . tako je potem zdržala par sekund, da sem parkrat pritisnila na sprožilec. Pa zadaj sem kapico spela s tisto sponko za lase (grabljice). Drugače pa naša tudi obožuje kartonke. S to razliko,d a jih še raztrga.user posted image  Pa tudi avtomobilčke ima rada user posted image .
Bajsa - full dobra božička user posted image .
Ella79 - mi bomo tudi za Novo leto doma. Nas letos noče nihče nikamor povabit. user posted image
Stipe air force - ti pa res obvladaš tole spanje podnevi user posted image . Pridna Tara user posted image .
Amaya - user posted image  za vsa nova odkritja z Etienom.
Bamby - upam, da bodo naslednje noči kaj boljše. Pa pridna Anaja, da te tako lepo doma počakauser posted image . Naša bi znorela. Pa tudi ne upam je pustit, ker je čist preveč živahna.
MetiLu - user posted image  za diplomco in super spanje.
Buči - user posted image .
Nizy - kar ne morem verjeti, da si tri ure čakala na zobarja user posted image . Katastrofa. Pa user posted image user posted image user posted image  za vse tri dečve.
Blacky*- lepo, da si že boljše s počutjem in zdravjem user posted image .
Pina -1 - user posted image  za piškote.

Me smo bile pa danes cel dan pri naših. Je bilo super.Mala pridna 100 na uro. Lepo jedla, spala...v glavnem vse. user posted image
Sem pa danes poskusila jo zvečer dat samo jo zaspat. Je bila že kar utrujena in sem ji dala jest in ko je pojedla hop v posteljico. Sem jo lepo polegla, dudo v usta in šla ven. V glavnem - ko sem jo polegla se je že obrnila in na noge. In ko sem šla ven je bil ene 5 minut mir, se je nekaj igrala. No potem je začela jokcat. In sem šla takoj k njej in jo spet polegla, dala dudo in šla ven. In valda - ista zgodba. Pa sem si rekla - jo bom pustila eno minutko, da joka in šla nato k njej. In res sem stala pred vrati in gledala na uro. Po eni minuti joka sem šla ponovno k njej, in ji spet dala dudo in jo polegla. Pa se je takoj spet vstala in jok na full. Pa sem šla ven in sem si rekla, d abom počakala dve minuti in ponovila vajo. V glavnem - zdržala sem 1 minuto in pol in nato šla noter. Ko sem jo prijela, da jo bom vzela ven se je kar tresla user posted image user posted image user posted image . Takoj se je naslonila name in še kar ihtela. Potem sva se skupaj vlegle na posteljo, in se je lepo pomirila in zaspala v 10 minutah. Punce meni je bilo potem tako hudo, da sem jo tudi toliko časa pustila samo, da vam ne znam povedati. Jaz sem jokala zraven na postelji in si rekla, da tega ne ponovim nikoli več. Pa če hodim še 5 let ali pa 10 z njo spat. Saj kaj bom pa zaradi tega prikrajšana? Če bo otrok pri 3 letih šel spat ob 19-ih in jaz z njo? Gledanja TV? Prostega časa? Ma briga me za to. Res... Jaz tega res ne morem... Še zdaj mi gredo kar solze na oči, ko se spomnim... Mah...sem mal zatežila...user posted image  Sorry...

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.12.2008 0:01:11   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Lillchy123 - user posted image  full lep božiček je tvoj Luka. Pa glede decov si full dobr napisala. user posted image
Blaža - user posted image  za malo boljšo noč. Glede spanja - jaz sem tdi full zaspanka. Na srečo je šla naša po meni, ker zjutraj spi najmanj do 9-ih včasih tudi do 10-ih. Trkam na les, da ostane tako.user posted image  Pa držim pesti za današnjo predstavo.
Misar - user posted image  za super noč. Upam, da ni samo naključje in da boste od zdaj naprej vedno tako lepo spali. Drugače pa mi zaključujemo z dojenjem izključno zaradi alergij user posted image .
Listek1 - user posted image  David, da ne rabi več flaške ponoči. Pa samo, da gre na boljše tvoje stanje. Ti s ele pazi in veliko počivaj.
Itata - super, d ati Jakob ponoči potegne flašo user posted image . Samo da sedaj boljše spi. Jaz naši tudi Am dam, 1x pa zizo. Glede vošlilnic - jaz sem jih sama naredila in sprintala. Glede varstva sem tudi jaz mnenja, da če je kaj narobe, naj tebe pokliče varuška.
Februarka08 - user posted image  za super noč. Pa upam, da ni nič narobe z nogo. Ti kar pejt k zdravniku, bolje preventiva kakor kurativa. Pa user posted image user posted image user posted image  zate, zaradi slabega počutja. Se pa drugače strinjam s komentarjem Elle in Lillchy, če si slabe volje zaradi deca. Ti si res vzemi kakšen dan fraj in možgane na off. Pa full luštne slikice si naložila. Mala je res angelček user posted image .
Janey - zate pa en user posted image . Pa le uživaj danes na fešti.
Dolenjka - user posted image  za super noč in za kavni avtomat. Zdaj se pa le cartajte s kavicam.
Jencili - user posted image  za super noč. Pa upam, da se z dragim čimprej pozdravita.
Suzi* - Glede sprehodov - ti kar pokliči pa se bova zmenili za kakšen sprehod. Drugače pa naša tudi ne zaspi sama. Jaz sem se s tem sprijaznila. V vrtcu se pa res trudijo vaše vzgojiteljice user posted image .
Mlavla - user posted image  za super noč. Pa zanima me kakšen stiroporček to daješ Neži v jogurt? user posted image  Pa upam, da bo Neža pridna v varstvu pri tašči.
SN - saj naša pri slikanju tudi ni hotela biti pri miru. Zato sem ji pa jaz tiste bunke podturila user posted image . tako je potem zdržala par sekund, da sem parkrat pritisnila na sprožilec. Pa zadaj sem kapico spela s tisto sponko za lase (grabljice). Drugače pa naša tudi obožuje kartonke. S to razliko,d a jih še raztrga.user posted image  Pa tudi avtomobilčke ima rada user posted image .
Bajsa - full dobra božička user posted image .
Ella79 - mi bomo tudi za Novo leto doma. Nas letos noče nihče nikamor povabit. user posted image
Stipe air force - ti pa res obvladaš tole spanje podnevi user posted image . Pridna Tara user posted image .
Amaya - user posted image  za vsa nova odkritja z Etienom.
Bamby - upam, da bodo naslednje noči kaj boljše. Pa pridna Anaja, da te tako lepo doma počakauser posted image . Naša bi znorela. Pa tudi ne upam je pustit, ker je čist preveč živahna.
MetiLu - user posted image  za diplomco in super spanje.
Buči - user posted image .
Nizy - kar ne morem verjeti, da si tri ure čakala na zobarja user posted image . Katastrofa. Pa user posted image user posted image user posted image  za vse tri dečve.
Blacky*- lepo, da si že boljše s počutjem in zdravjem user posted image .
Pina -1 - user posted image  za piškote.

Me smo bile pa danes cel dan pri naših. Je bilo super.Mala pridna 100 na uro. Lepo jedla, spala...v glavnem vse. user posted image
Sem pa danes poskusila jo zvečer dat samo jo zaspat. Je bila že kar utrujena in sem ji dala jest in ko je pojedla hop v posteljico. Sem jo lepo polegla, dudo v usta in šla ven. V glavnem - ko sem jo polegla se je že obrnila in na noge. In ko sem šla ven je bil ene 5 minut mir, se je nekaj igrala. No potem je začela jokcat. In sem šla takoj k njej in jo spet polegla, dala dudo in šla ven. In valda - ista zgodba. Pa sem si rekla - jo bom pustila eno minutko, da joka in šla nato k njej. In res sem stala pred vrati in gledala na uro. Po eni minuti joka sem šla ponovno k njej, in ji spet dala dudo in jo polegla. Pa se je takoj spet vstala in jok na full. Pa sem šla ven in sem si rekla, d abom počakala dve minuti in ponovila vajo. V glavnem - zdržala sem 1 minuto in pol in nato šla noter. Ko sem jo prijela, da jo bom vzela ven se je kar tresla user posted image user posted image user posted image . Takoj se je naslonila name in še kar ihtela. Potem sva se skupaj vlegle na posteljo, in se je lepo pomirila in zaspala v 10 minutah. Punce meni je bilo potem tako hudo, da sem jo tudi toliko časa pustila samo, da vam ne znam povedati. Jaz sem jokala zraven na postelji in si rekla, da tega ne ponovim nikoli več. Pa če hodim še 5 let ali pa 10 z njo spat. Saj kaj bom pa zaradi tega prikrajšana? Če bo otrok pri 3 letih šel spat ob 19-ih in jaz z njo? Gledanja TV? Prostega časa? Ma briga me za to. Res... Jaz tega res ne morem... Še zdaj mi gredo kar solze na oči, ko se spomnim... Mah...sem mal zatežila...user posted image  Sorry...

Mesečnica iz istega razloga jaz dajem Zalo tko spat kot sem napisala prejšnji dan. Včasih pač noče lepo zaspat, al pa ne zaspi na flaši in pol mi ni panike se mal vsest z njo v gugalni stol, al pa se it na pojstlo vležt, tok da jo k seb stisnem, pa da lepo zaspi.

Ne ženi si preveč k srcu, vsaka od nas je kdaj probala že kej tazga. Ve pa vsaka zase kaj lahko in kaj ne more dopustit svojmu sončku. Vse jih imamo najrajš, samo stvar vzgoje in starševstva je pa od vsazga posameznika. jaz sem za tak način, da pač ne pustim otroka, da gre iz joka v spanje. Tud jaz se ne počutim dobro, če v joku zaspim, kako bi se šele moja sreča počutila. Se mi zdi, kokr, da si pol misle, da jo mamica ne mara, če ona joka, mene pa ni zraven.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.12.2008 7:43:35   
blaža
Jutro! Prva!user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.12.2008 7:49:13   
blaža
najprej čestitke MetiLu za diplomo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mesecnica zelo lepo si ponovno vse pokomentirala.user posted image

Glede spanja je pa po moje tako.

če se odločimo, da ga bomo navadli, da bo sam zaspal je treba to prakticirat od novorojenčka dalje. Vedno ob enaki uri, smo ga položili v posteljico in šli ven iz spalnice, tako, da je moral sam zaspat. zdej, ko spije flašo, ga tudi vedno takoj ne zmanjka, ma se je navadil, da sam pri sebi malo poklepeta, pa pol sam zaspi.

Po moje je težko, ko se navadijo, da se hodi z njimi spat, ki pol, ko se to prekine, je normalno, da jim je težko, njim in vam. Če zaspi po desetih minutah, da si ti z njo, ne vidim nekega hudega problema. Jaz ga tudi ne bi pustil, da mi joče in na vso silo vstrajala pri svojem.

Jih je zelo težko navadit na nov režim, ko so navajeni na določeno stvar. mesecnica, jaz ne bi forsirala, sploh če ti zaspi po desetih minutah. Greš z njo, se malo pocartate in, ko bo dovolj velika bo že zaspala sama v svoji sobiuser posted image  tudi take trenutke je treba uživat, ki bojo še prehitro mimo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.12.2008 7:51:42   
blaža
pa še glede KM. Itak veste, da ga jaz Blažu dajem.Mislim, da sem prva začela. In je domače kravje, ki je zelo močno, pa ga redčim z prekuhano vodo. Mu dam 220ml mleka in 50 ml vode. Sem povedala tudi, ko smo imeli posvetovalnico in so rekli, da je tako v redu.

pri ta starejšem, pa sem mu dajala kupljeno mleko 3,2 in ga nisem redčla. Takrat nisem imela možnosti za domače KM.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.12.2008 7:53:15   
blaža
mesecnica, zdej sem prebrala še od Bajse odgovor in ti je tudi ona zelo lepo napisala glede spanja. jaz se strinjam, da se porihtata po svoje. Je pa itak tudi vsak otrok drugačen.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.12.2008 8:28:03   
misar
dobro jutro

noč je bla spet bl kot ne v klincu user posted image . ne saj ni blo tko hudo. budnica ob 22h, ko sva z dragim mal jote hotla skuhat...normalno user posted image user posted image , pa potem še ob 12h, 1h in 3h, ko ni in ni hotla zaspat, se je drla ene 20 minutk, pol je pa med nama zahrgolila ko polhek do 7:30huser posted image ...no ja to je kr nekam običajna noč...da ne bi slučajno pomislila, da je lahko boljšeuser posted image

sicer smo se pa včeraj imele super imenitno, smo z mami ful pohajkale po ljubljani...sem si kupila bundo, pa rokavice, pa tamla je valjda dobila dva pajacka za spat, pa en ful luštkan bodi, pa nasploh smo se fino imele user posted image user posted image user posted image

zdele jo pa s treh metrov voham kako se je pokakala...gremuser posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 18.12.2008 8:30:22 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.12.2008 8:29:52   
itata
jutro, šibam zdejle do sodnika moj umotvor pokazatuser posted image  nazaj bom okol 11h, tko da pridem pol do KR in se dobimo!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.12.2008 8:31:56   
itata
aja ponoč pa je mel neke težave okol 23h, pa sem ga sam okol obrnila. pol grem še jaz spat in je spal majster do 3:15user posted image  sem mu dala dudo pa je blo. pol pa spet neki ob 4:15 pa sem mu dala mleko za pit pa dudo pa nosila pa se ni pa ni nehal premetavat do 5huser posted image  jaz ne vem kaj je to res. drugač bolš spi, sam k se pa začne premetavat pa ni pa ni konca.... pol se je valda že moj zbudu in je začel po sobi šetat gor in dol in sem sam še od 6h do 7h spala. mah bo že.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.12.2008 8:34:39   
blaža
ja sem pozabla povedat kakšna je bla noč. me je misar spomnila.user posted image

spat sva šla z mojim ob desetih in pol in do enajste in pol se je že trikrat zbudil. pol sva mu dala calpol in je blo malo boljše, ma vseeno smo vstali še ene trikrat.user posted image

Ja ni omembe vredno, tut če ne bi napisalauser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.12.2008 8:44:38   
Februarka08
Jutro.

Če se sedaj ne bom naspala, pa res ne vem kdaj se bomuser posted image user posted image moja pridna punčka zdej že 3 noči super spiuser posted image zgleda je blo treba vam pojamrat kako je pri nas, potem se pa urediuser posted image skratka, spat je šla mal pred 20.-to, čez pol ure je blo treba dudo popravit in potem spanje do jutra - 8.20user posted image
Nisem pa včer nič prišla na rač., ker ko sem iz kopalnice prišla, je bil rač. ugasnen in tv prav tako, moj me je pa čakal v dnevni... za pogovor... sva se res pogovarjala 1 uro in pol, vmes je blo mal solzic, na koncu pa kakšen lep poljubčekuser posted image upam da sva kej dosegla s tem pogovorom in da se bo kaj spremenilouser posted image

Larisa se še vedno igra v postelji, ne klicat socialneuser posted image user posted image

Samo to sem ujela... itata, jaz tud dam razvijat slike v DM-a. Zdaj, ko sem mela samo par slik za voščilnice, sem jih kar po netu poslala, ponavadi pa tja CD nesem.user posted image
Mesečnica user posted image za tvoje komentarje in user posted image user posted image user posted image za včerajšnjo prigodo glede spanjauser posted image ja, vsaka mama ve, kaj je za svojega otroka najbolje... druge si itak ne moremo pomagat med sabo... jaz sem jo, oz. jo včasih tud malo pustim da pojoka... saj potem vidiš kakšen jok je... oz. naša ga spremeniuser posted image user posted image najprej mal jokca (za brezveze), kasneje je pa lahko že tist jok da ji nekaj ni prav, da ji nekaj manjka ipd. In takrat vem, da morm k njej...
Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se tvoje 3 pupe čim prej pozdravijo!
Meti user posted image za diplomco.
Ella, če nočeš pokazat, bo pa res treba enkrat do tebe pridt.user posted image

Zdej pa res grem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?