|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 9:05:02   
Blacky*
Mesečnica, tako kot so ti že punce napisale... tudi jaz ne bi silila če zaspi po 10 min, malo se pocrklajta in ko bo čas, bo že zaspala sama.

Jaz tempo in način spanja prilagajam Valu. Pogosto je zaspal v postelji, ko je pojedel flašo. Samo obrnil se je in zaspal, tako kot pravijo punce. Nato je prišla faza dvigovanja... pa ni več spal, a se je dvigoval ob postelji, z glavo udarjal v nezaščitene dele, pa čeprav je bil npr samo 1 dcm stranice odkrit. Vse stranice sem obložila z dekami, da se je lahko dvigoval. No zdaj se kakšen mesec meče iz ene strani na drugo... vsede se in nato vrže v polno levo ali pa desno... me zanima kaj bo naprej. Smo pa dali čez tudi kake 14 dni zibanja na rokah pred spanjem... vse lepo in prav če to ne bi bilo pri 9 mesececih in 9,5 kg... prej seveda o tem ni bilo govora niti pod razno...

Tako da jaz grem glow with the flow...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 901
18.12.2008 9:05:59   
blaža
Pina ko seboš kej javla, dej kakšno fotko od piškotkov gor!user posted image  Si jih pa res ful naštancala, ko si vse tubice porabla. Kaj pa tiste tubice, ko imajo turkizno in roza, si vidla v Šparju, pa še neke bleščeče bombončke, prav za punčke majo. Vse tako na roza.

No včerajšnja predstava je uspela, sneguljčica je zažgala, princ in čarovnica pa še bolj. Sem se pol včeraj pogledala na kameri, ki me je moj posnel in sem se prav nasmejala.

No Blaž že spi prvo rundo, zunaj dežuje, doma imam ša ta starejšega. Ni šel v vrtec, ki prideta moja starša, pa bo mama ostala za par dni, da bom lahko v soboto prišla v Sn z mojim, pa v nedeljo imam turo pečenja breskvic.

Popoldne pa greva z mamo malo v TS.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 902
18.12.2008 9:09:44   
Blacky*
Ups... ta post bi moral biti prvi...

Dobro jutro punce...

pri nas je vreme user posted image user posted image user posted image user posted image , dežuje.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 903
18.12.2008 9:16:50   
Blacky*
nizy user posted image user posted image user posted image user posted image da se punce hitro pozdravijo

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
18.12.2008 9:19:09   
ELMA
jutrouser posted image  Evo še mi dve smo se zbudile , neki ga je sračkala po noče , kaj pa vem mogoče so zobki spet user posted image  zdej si grem user posted image skuhat in vas mal prebrat .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
18.12.2008 9:19:43   
ELMA
nizy user posted image user posted image  a ste bolane user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 906
18.12.2008 9:20:35   
Blacky*
blaža  user posted image user posted image user posted image za predstavo... pa saj nisem dvomila da ne bi bila dobra user posted image , pa dober nakup danes v TS.

Ste me čist okužile s temi piškoti... še se jaz pripravljam na peko... bom videla če se mi bo dalo čez vikend kaj spečt...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 907
18.12.2008 9:24:33   
blaža
Blacky, kar loti se, če imaš voljo, peke. Veš kako pravijo? ljubezen gre skozi želodec.user posted image  Boš malo svoje pocartala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
18.12.2008 9:25:20   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Blacky, kar loti se, če imaš voljo, peke. Veš kako pravijo? ljubezen gre skozi želodec.user posted image  Boš malo svoje pocartala.user posted image

pa sebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 909
18.12.2008 9:25:57   
Blacky*

a mi v soboto prineseš vzorec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 910
18.12.2008 9:26:25   
blaža
ja lahko user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
18.12.2008 9:28:01   
blaža
joj, jaz sem zak sladkosned. Po mojemu očetu. jaz, moja sestra in tata smo katastrofa za sladkarije, pravi termiti. Ma zdej se pazim, ki sem bla na Ločevalni in se trudim, da ne jem preveč, sploh pa ne sladkarij. No pečem jih pa še vedno, ki moji doma so tudi nori na peciva, pa mož je ful vesel, ko kej nardim.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 912
18.12.2008 9:28:01   
Blacky*

ja lahko user posted image user posted image user posted image

no potem pa le... zdaj bom se pa oblekla, pikca pripravim, pa šibava v Superstore po sanke/bob ker naju že cel teden čakajo...

potem pa v spara po te tubice za piškote risat... da se pripravim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 913
18.12.2008 9:28:28   
Februarka08
Jaz bi tud kaj spekla... sam ne piškotov ker jih mamo doma pomoje pol toneuser posted image user posted image user posted image zdele jih je tašča za pogreb kupla ne vem kolk škatluser posted image user posted image user posted image in valda noben ni jedu... zdej pa pravi, pol leta nobenih piškotov več k bajtiuser posted image user posted image

Evo, jaz sem po kavi, zunaj je pa začelo deževatuser posted image user posted image user posted image prej ni šel dež, sem si rekla, super, bova šle mal ven... jok brate, odpadeuser posted image user posted image user posted image spet...
A niste rekle da mate dons kavo v KR??? Jest morm nujno v trgovinouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 914
18.12.2008 9:29:27   
blaža
Ko imam roj. dan spečem ful robe in eno leto nisem utegnila, ki sem še pice pekla za Rd. in so vsi v en glas rekli: A to je pa kupljeno, aaaaaajooooj! sem jih razvadla.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 915
18.12.2008 9:30:49   
Blacky*

joj, jaz sem zak sladkosned. Po mojemu očetu. jaz, moja sestra in tata smo katastrofa za sladkarije, pravi termiti. Ma zdej se pazim, ki sem bla na Ločevalni in se trudim, da ne jem preveč, sploh pa ne sladkarij. No pečem jih pa še vedno, ki moji doma so tudi nori na peciva, pa mož je ful vesel, ko kej nardim.user posted image

jaz grem pa na dieto po praznikih... drugo leto user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugo leto bo prelomno... grem delat zadnje izpite, uvajam pikca v vrtec, oddam diplomo, shujšam 20 kg, hodim v službo, se pripravljam na novega user posted image , če bo vse po sreči ga tudi pridelamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 916
18.12.2008 9:30:59   
blaža
februarka, pa naredi kakšne breskvice, orehe, bajadero,...potico, al kej takega.user posted image

Se opravičujem, če vas morim z svojo pekarijo, jez sem zasvojena  s tem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.12.2008 9:30:59   
ella79
jutro user posted image
mi ravno vstali, no ob 6:30 je dobila zizo, sam se naspana v nulo user posted image midve bova sigurno pozni, mam še par mus opravkov prej, potempa pridirkava na kavo user posted image se vidimo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 918
18.12.2008 9:31:43   
blaža
ella, dobro jutro! No zdej grem pa pomagat Matiji pospravit sobo, ki je atomska bomba.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 919
18.12.2008 9:35:46   
mala_pikica
Dobro jutro!

Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še driskouser posted image .

Mesečnica jaz te pa razumem, jaz sem tudi enkrat Lano pustila malo pojokati, tudi zaradi spanja, pa sem potem tudi imela ful slabo vest. Smo pa mi našo Lano zelo dolgo nosili, da je damica zaspala, potem smo pa hodili z njo spati, do treh let in pol pa je spala pri nama na sredini. Nama z možem ni zdaj za nič žal, res ne.
Lukca pa še nikdar nisem pustila jokati, pa na začetku tudi ni hotel kar sam zaspati, lepo je začel sam spati okrog 3 mesecev. Ampak ga tudi še tu pa tam uspavamo na rokah, ko sam ne more zaspati. Ima pa zdaj tri dni že neko finto, da se ponoči zbudi in gnjavi in jamra tako dolgo, da ga dama k nama na sredino, no, tam pa ful zadovoljno v trenutku zaspi. Ga pa potem nimava z mojim srca dati nazaj v njegovo mrzlo posteljico. Nam zaenkrat tako paše in se z možem tudi vredu naspiva. Tako, da delaj lepo po občutku, pa nimaš kaj zgrešiti, ti samo cartaj in razvajaj tvojo princesko brez slabe vesti.

Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto?

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 18.12.2008 9:36:42 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 920
18.12.2008 9:36:28   
Blacky*
evo, naša ny jelka je na spodnjem delu brez okraskov, jih je nekdo uspešno pobral in se z njimi žoga...

Ko me bo kdo vprašal kaj naj kupi za darilo bom rekla kar škatlo okraskov... vse druge igrače so čisto adijo... te kuglice so pa zakon... dobr da so trpežne in se ne drobijo... jih meče in s z njimi žoga... pa ima podobne svoje žogice pa ne delujejo user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 921
18.12.2008 9:40:38   
mala_pikica
Mi pa še nimamo jelke, moram najprej malo pospraviti po bajtiuser posted image , pa sploh nimam volje. Pa še vreme je za user posted image user posted image .

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 922
18.12.2008 9:41:16   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še driskouser posted image .

Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se oba škrata hitro pozdravita.

Jaz Vala mažem z materino dušico po prsih, hrbtu in nogicah ko kašlja.

Moja prijateljica vsako leto kaj naredi za vzgojiteljice... skupaj s tamalima... letos je naredila angelčke... iz lesene plošče so jih zrezali, nato sta jih pa fanta pobarvala in nalepila krila... baje so lepi... dobimo enega user posted image user posted image user posted image

Eno leto so delali okraske iz slanega testa, drugo iz gline oz. modelirne mase pujske... nato izdelke zavije in odda v vrtcu.
Jaz komaj čakam da bomo tudi mi kaj takega delali.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 923
18.12.2008 9:41:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jutro user posted image
mi ravno vstali, no ob 6:30 je dobila zizo, sam se naspana v nulo user posted image midve bova sigurno pozni, mam še par mus opravkov prej, potempa pridirkava na kavo user posted image se vidimo user posted image

aja, sem mislila, da se popoldne dobiteuser posted image no dobro, potem pa kdaj drugič...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 924
18.12.2008 9:41:33   
putina
evo .. končno spet malo časa za rr .. sem bla sama s tamalima, ker je bil moj na službeni poti .. in je blo noro pestro ..

blaža, piškote sem pa potem spekla .. take čist osnovne: moko, jajca, maslo sladkor, malo smetane, pecilni in vanilin .. sva jih malo z julijo packale .. modelčkov nisva imele, tako, da sva pol kar z rokami oblikovale - take okrogle - pa so čisto dobro ratali .. na enem sem potem proti koncu dala še malo marelične marmelade na ene pa nutelo .. in so bili zelo dobri .. drugo leto pa spet kaj .. za letos dovolj .. sej pravim imamo skozi pestro..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?