Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 18:03:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby A si jih šla pogledat? Jaz sem takoj nos v njen album vtaknila . Jih hočem pogledat, pa mi ne odpre njeno drugo stran slik. Jaz pa Lane ne upam pustit same, četudi zato, da samo koš dol nesem. Saj so na prvi strani pod naslovom Božič 2008 Jaz jih ne vidim na prvi strani?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 18:19:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Probaj s spodnjo povezavo http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=6399 hvala, zdaj pa sem videla Res pohvalne jaslice - mlavla vsaka čast Zdaj pa se grem tudi jaz porihtat in na juriiiiiiiiiiš.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 18:46:21
|
|
|
|
mlavla
|
SN..mi je žal,da si imela takšne težave z ogledom mojega albuma..me veseli,da so ti jaslice všeč.. midva pa zdej peljeva nežo v varstvo k tašči...upam,da bo vse ok. lp mlavla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 18:46:57
|
|
|
|
mlavla
|
za dolenjko pa ekstra pozdravček pozdravčič
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 19:42:25
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra Opla. februarčice so vrgle puško v koruzo. tako se nam majčice posmehujejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 19:52:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra Opla. februarčice so vrgle puško v koruzo. tako se nam majčice posmehujejo ja nizy mal več morš čvekat, pa nam ne bodo tok naprej ušle no, pa da vidmo kok je v tebi tekmovalnosti
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 19:54:57
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Danes je sreda in moj daje Lariso spat. Jaz sem bla prejle pri maši, je 7-dnevnica... že čas gre tako hitro da komaj dojemaš Zdaj vas pa na hitro malo preletim, potem se grem pa umit in pred tv...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:04:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, ella, ves čas pozabim... jaz bi rada videla tiste tvoje kokice in doma narejene jaslice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:04:34
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra Opla. februarčice so vrgle puško v koruzo. tako se nam majčice posmehujejo ja nizy mal več morš čvekat, pa nam ne bodo tok naprej ušle no, pa da vidmo kok je v tebi tekmovalnosti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:12:31
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra Opla. februarčice so vrgle puško v koruzo. tako se nam majčice posmehujejo ja nizy mal več morš čvekat, pa nam ne bodo tok naprej ušle no, pa da vidmo kok je v tebi tekmovalnosti danes smo imeli ludnico , je šlo vse na brzake v glavnem pri zobozdravniku sem čakala 3 ure na vrsto , medtem bi mogla po Amino v šolo in mi ni ratalo , je mož klical učiteljico in ji rekel , da jo lahko samo pošlje domov , ta ji je pozabila takoj povedati in je punca čakala nekaj časa v avli , ..... jaz pa od zobozdravnika glih na knap in me je čakal že pred blokom , da je prevzel avto in se 10min pred šihtom odpeljal ,.... da negovorim , da sta ta čas Adna in Azra ostali sami v stanovanju ,......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:16:40
|
|
|
|
nizy
|
bolane so pa vse 3 , jutri smo naročeni pri P , in nimam pojma kako bom sfolgala sama vse 3 pelat na pregled ,...uuffff to bo še pestro ,.... Adna je že od petka na ventolinu in maski ,.... sproti pakiram za dopust ,... so pa zoprne ko mali saj tudi ven ne mormo ko je tako grdo vreme a še kaj napišem , bi lahko še , pa se mi neda ,ker se zdaj igrajo z žogo po celem stanovanju , nam bodo en dan sosedje socialno poslali
< Sporočilo je popravil nizy -- 17.12.2008 20:17:40 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:18:57
|
|
|
|
nizy
|
mi je ratalo eno urco z Azro in Adno popoldan odspati , po nevem kako dolgem času že
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:19:41
|
|
|
|
nizy
|
A zdaj pa nikjer nobene ella
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:23:14
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 itata pomoje mal traje da se M uredi, sploh pa hormoni pomoje te nima kej skrbet, ti bo pa sigurno jutri G kaj več povedala mene tudi že par dni jajčniki bolijo, pa pomoje tole tudi ni M še kak dan počakam, drugače pokličem G kaj je zdej to; a ste se od mene nalezle al kaj vam nič ne privoščim.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:23:22
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, evo mene nazaj med živimi... komaj verjamem Včeraj je bilo GROZNO. Zdaj ne vem, ali sem od Vala kaj dobila, sumim pa tudi en jagodni sok, ki sem ga popila po savni... prav mi je, mogla bi kakšnega kratkega ali pa kuhanca usekat pa bi bilo bolje. Danes sem bila pa že ok. Tudi Val je ok, danes sem mu sicer spucala nosek z Baby vacom, da bo bolje spal, pa ni bilo kaj strašnega not , malo ga še prebava daje, a nič hujšega. Jaz se pa zdaj odpravljam pozdravit moje frendice iz faksa... se vsako leto dobimo, jaz sem sicer včeraj že odpovedala udeležbo, kje sem si pa mislila da bom danes že tako ok. Videla sem fotke smrekc in slaščic božičkov in božičk malčkov in malčič vse so super ok, čau bau
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:25:19
|
|
|
|
Blacky*
|
aja, jaz sem danes svojmu razložila za sobotno srečanje in bomo po vsej verjetnosti prišli na kavico Seveda če bomo ok. Za ponedeljek pa velja, jaz imam sicer popoldan zobozdravnico in dedka mraza z Valom v vrtcu (so nas že povabili) a bomo že vse zmogli , če ne bom pa zobarco prestavila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:40:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, ella, ves čas pozabim... jaz bi rada videla tiste tvoje kokice in doma narejene jaslice sej veš kje sem doma nizy to pa je bla res lludnica. Kok je pa Adna stara, da je ostala sama z Azro? Pa čim prej naj se sve tri tvoje pikice pozdravijo blacky sam da si boljš, sem se danes večkrat nate spomnila. Najboljš da še dedka mraza prestavš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:46:27
|
|
|
|
itata
|
čer, jaz sem doma iz kosila s prijateljicami. prav fino je bilo smo klepetale sto na uro - kdo bi si mislil 4 babe a ne jakob še razgraja, ampak se je že umiril, tko da raćunam, da bo šel kmal spat jutr kavica v KR... tam okol 11h/12h februarka in ostale: kam ste slikice dale narest v čestitke? sem klicala eno kolegico ki je zdravnica in je rekla, da traja kar nekaj časa, da se hormoni in ciklus uredijo... do takrat pa pazi, da kej ne naštimaš sicer si tud jaz želim še enega, sam ne še zdejle. čez kako leto pa lahk štartamo. moram še kej narest vmes, zdej k sem glih dočakala in enga u red spravla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:48:50
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, ella, ves čas pozabim... jaz bi rada videla tiste tvoje kokice in doma narejene jaslice sej veš kje sem doma nizy to pa je bla res lludnica. Kok je pa Adna stara, da je ostala sama z Azro? Pa čim prej naj se sve tri tvoje pikice pozdravijo blacky sam da si boljš, sem se danes večkrat nate spomnila. Najboljš da še dedka mraza prestavš Adna je 3 leta stara ,.. vmes je pozabu stanovanje zaklent in je odprla vrata in jokala ,da sem jo v pritličje slišala ,ko sem vstopila v blok, ..... Azra je pa spala ,..... saj sva se samo zamenjala on iz bloka jaz v blok , to so bile sekunde,..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:54:24
|
|
|
|
jencili
|
čer, Taj spi ene 15 min, jst sm medtem že kr lepo pospravla in perilo pobrala, pa novo rundo obesla, zdej sm pa spet mal tle, medtem k moj gleda en film. Je pa dons Taj pojedu sam 100 flaše, pa me skrbi kako bo zgledala današnja noč
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:55:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Otrok spi, prva žehta v novem stanovanju oprana in obešena zdej grem pa na kavč k mojmu enga Hoegardna spit (Ella, to je un pir, k nama na Pagu ni bil usojen ), pol pa mogoče še kej F5 stisnem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 20:56:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, Taj spi ene 15 min, jst sm medtem že kr lepo pospravla in perilo pobrala, pa novo rundo obesla, zdej sm pa spet mal tle, medtem k moj gleda en film. Je pa dons Taj pojedu sam 100 flaše, pa me skrbi kako bo zgledala današnja noč Naša pa 70 ml in že 2 večer ziz ni hotla Je pa res, da je ob 19 pojedla 100g skutko, spat je šla pa ob 20h
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 21:03:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, Taj spi ene 15 min, jst sm medtem že kr lepo pospravla in perilo pobrala, pa novo rundo obesla, zdej sm pa spet mal tle, medtem k moj gleda en film. Je pa dons Taj pojedu sam 100 flaše, pa me skrbi kako bo zgledala današnja noč Naša pa 70 ml in že 2 večer ziz ni hotla Je pa res, da je ob 19 pojedla 100g skutko, spat je šla pa ob 20h no ja, upajva na najboljše
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 21:12:25
|
|
|
|
listek1
|
jest pa vem, da boste vsi super spančkali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?