|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 18:03:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A si jih šla pogledat? Jaz sem takoj nos v njen album vtaknila user posted image .

Jih hočem pogledat, pa mi ne odpre njeno drugo stran slik. user posted image
Jaz pa Lane ne upam pustit same, četudi zato, da samo koš dol nesem. user posted image

Saj so na prvi strani pod naslovom Božič 2008

Jaz jih ne vidim na prvi strani? user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.12.2008 18:09:42   
bamby
Probaj s spodnjo povezavo

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=6399

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
17.12.2008 18:19:15   
srečka nosečka

Probaj s spodnjo povezavo

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=6399

hvala, zdaj pa sem videla user posted image

Res pohvalne jaslice user posted image  user posted image  user posted image  - mlavla vsaka čast

Zdaj pa se grem tudi jaz porihtat in na juriiiiiiiiiiš. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 853
17.12.2008 18:46:21   
mlavla
SN..mi je žal,da si imela takšne težave z ogledom mojega albuma..me veseli,da so ti jaslice všeč..

midva pa zdej peljeva nežo v varstvo k tašči...upam,da bo vse ok.

lp
mlavla

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
17.12.2008 18:46:57   
mlavla
za dolenjko pa ekstra pozdravček
pozdravčič

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 855
17.12.2008 19:42:25   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra

Opla.  februarčice so vrgle puško v koruzo.

tako se nam majčice posmehujejouser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 856
17.12.2008 19:52:19   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ja nizy mal več morš čvekat, pa nam ne bodo tok naprej ušle user posted image user posted image user posted image no, pa da vidmo kok je v tebi tekmovalnosti user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 857
17.12.2008 19:54:57   
Februarka08
Čer.

Danes je sreda in moj daje Lariso spat. Jaz sem bla prejle pri maši, je 7-dnevnica... žeuser posted image čas gre tako hitro da komaj dojemašuser posted image
Zdaj vas pa na hitro malo preletim, potem se grem pa umit in pred tv...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 858
17.12.2008 20:04:08   
Februarka08
Aja, ella, ves čas pozabim... jaz bi rada videla tiste tvoje kokice in doma narejene jasliceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 859
17.12.2008 20:04:34   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ja nizy mal več morš čvekat, pa nam ne bodo tok naprej ušle user posted image user posted image user posted image no, pa da vidmo kok je v tebi tekmovalnosti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 860
17.12.2008 20:12:31   
nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes smo imeli ludnico user posted image , je šlo vse na brzake v glavnem pri zobozdravniku sem čakala 3 ure na vrsto , medtem bi mogla po Amino v šolo in mi ni ratalo , je mož klical učiteljico  in ji rekel , da jo lahko samo pošlje domov , ta ji je pozabila takoj povedati in je punca čakala nekaj časa v avli , ..... jaz pa od zobozdravnika glih na knap in me je user posted image čakal že pred blokom , da je prevzel avto in se 10min pred šihtom odpeljal user posted image ,.... da negovorim , da sta ta čas Adna in Azra ostali  sami v stanovanju user posted image ,......

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
17.12.2008 20:16:40   
nizy
bolane so pa vse 3user posted image , jutri smo naročeni pri P , in nimam pojma kako bom sfolgala sama vse 3 pelat na pregleduser posted image ,...uuffff to bo še pestro ,.... Adna je že od petka na ventolinu in maskiuser posted image ,.... sproti pakiram za dopust ,...

so pa zoprne ko user posted image mali  saj tudi ven ne mormo ko je tako grdo vreme user posted image

a še kaj napišem user posted image , bi lahko še , pa se mi neda ,ker se zdaj igrajo z žogo po celem stanovanju user posted image , nam bodo en dan sosedje socialno poslali user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 17.12.2008 20:17:40 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 862
17.12.2008 20:18:57   
nizy
mi je ratalo eno urco z Azro in Adno popoldan odspati user posted image user posted image user posted image , po nevem kako dolgem času že user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 863
17.12.2008 20:19:41   
nizy
A zdaj pa nikjer nobene user posted image ella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
17.12.2008 20:23:14   
listek1

itata pomoje mal traje da se M uredi, sploh pa hormoni user posted image pomoje te nima kej skrbet, ti bo pa sigurno jutri G kaj več povedala user posted image

mene tudi že par dni jajčniki bolijo, pa pomoje tole tudi ni M user posted image še kak dan počakam, drugače pokličem G user posted image

kaj je zdej to; a ste se od mene nalezle al kaj user posted image user posted image  vam nič ne privoščim.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 865
17.12.2008 20:23:22   
Blacky*
čer,

evo mene nazaj med živimi... komaj verjamem

Včeraj je bilo GROZNO. Zdaj ne vem, ali sem od Vala kaj dobila, sumim pa tudi en jagodni sok, ki sem ga popila po savni... prav mi je, mogla bi kakšnega kratkega ali pa kuhanca usekat pa bi bilo bolje.

Danes sem bila pa že ok. Tudi Val je ok, danes sem mu sicer spucala nosek z Baby vacom, da bo bolje spal, pa ni bilo kaj strašnega not user posted image user posted image user posted image user posted image , malo ga še prebava daje, a nič hujšega.

Jaz se pa zdaj odpravljam pozdravit moje frendice iz faksa... se vsako leto dobimo, jaz sem sicer včeraj že odpovedala udeležbo, kje sem si pa mislila da bom danes že tako ok.

Videla sem fotke smrekc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in slaščic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
božičkov in božičk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
malčkov in malčič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse so super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, čau bau

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 866
17.12.2008 20:25:19   
Blacky*
aja,

jaz sem danes svojmu razložila za sobotno srečanje in bomo po vsej verjetnosti prišli na kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda če bomo ok.

Za ponedeljek pa velja, jaz imam sicer popoldan zobozdravnico in dedka mraza z Valom v vrtcu (so nas že povabili) a bomo že vse zmogli user posted image user posted image user posted image user posted image , če ne bom pa zobarco prestavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
17.12.2008 20:40:31   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, ella, ves čas pozabim... jaz bi rada videla tiste tvoje kokice in doma narejene jasliceuser posted image

sej veš kje sem doma user posted image user posted image user posted image

nizy to pa je bla res lludnica. Kok je pa Adna stara, da je ostala sama z Azro? Pa čim prej naj se sve tri tvoje pikice pozdravijo user posted image user posted image user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si boljš, sem se danes večkrat nate spomnila. Najboljš da še dedka mraza prestavš user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 868
17.12.2008 20:46:27   
itata
čer,
jaz sem doma iz kosila s prijateljicami. prav fino je bilouser posted image  smo klepetale sto na uro - kdo bi si mislil 4 babe a neuser posted image  jakob še razgraja, ampak se je že umiril, tko da raćunam, da bo šel kmal spatuser posted image  
jutr kavica v KR... tam okol 11h/12h
februarka in ostale: kam ste slikice dale narest v čestitke?
sem klicala eno kolegico ki je zdravnica in je rekla, da traja kar nekaj časa, da se hormoni in ciklus uredijo... do takrat pa pazi, da kej ne naštimašuser posted image  sicer si tud jaz želim še enega, sam ne še zdejle. čez kako leto pa lahk štartamo. moram še kej narest vmes, zdej k sem glih dočakala in enga u red spravlauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 869
17.12.2008 20:48:50   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

sej veš kje sem doma user posted image user posted image user posted image

nizy to pa je bla res lludnica. Kok je pa Adna stara, da je ostala sama z Azro? Pa čim prej naj se sve tri tvoje pikice pozdravijo user posted image user posted image user posted image

blacky user posted image user posted image user posted image user posted image sam da si boljš, sem se danes večkrat nate spomnila. Najboljš da še dedka mraza prestavš user posted image user posted image user posted image

Adna je 3 leta stara ,.. vmes je pozabu stanovanje zaklent in je odprla vrata in jokalauser posted image ,da sem jo v pritličje slišala ,ko sem vstopila v blok, ..... Azra je pa spala ,..... saj sva se samo zamenjala on iz bloka jaz v blok , to so bile  sekunde,..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 870
17.12.2008 20:54:24   
jencili
čer,

Taj spi ene 15 min, jst sm medtem že kr lepo pospravla in perilo pobrala, pa novo rundo obesla, zdej sm pa spet mal tle, medtem k moj gleda en film.

Je pa dons Taj pojedu sam 100 flaše, pa me skrbi kako bo zgledala današnja nočuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 871
17.12.2008 20:55:14   
dolenjka
Čer user posted image

Otrok spi, prva žehta v novem stanovanju oprana in obešena zdej grem pa na kavč k mojmu enga Hoegardna spit (Ella, to je un pir, k nama na Pagu ni bil usojen user posted image ), pol pa mogoče še kej F5 stisnem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 872
17.12.2008 20:56:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Taj spi ene 15 min, jst sm medtem že kr lepo pospravla in perilo pobrala, pa novo rundo obesla, zdej sm pa spet mal tle, medtem k moj gleda en film.

Je pa dons Taj pojedu sam 100 flaše, pa me skrbi kako bo zgledala današnja nočuser posted image

Naša pa 70 ml in že 2 večer ziz ni hotla user posted image  Je pa res, da je ob 19 pojedla 100g skutko, spat je šla pa ob 20h user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 873
17.12.2008 21:03:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Naša pa 70 ml in že 2 večer ziz ni hotla user posted image  Je pa res, da je ob 19 pojedla 100g skutko, spat je šla pa ob 20h user posted image

no ja, upajva na najboljše user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
17.12.2008 21:12:25   
listek1
jest pa vem, da boste vsi super spančkali user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?