|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
18.12.2008 9:42:13   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Mi pa še nimamo jelke, moram najprej malo pospraviti po bajtiuser posted image , pa sploh nimam volje. Pa še vreme je za user posted image user posted image .

pri nas jo je letos ati naredil, mami je pa na wcju visela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , val jo bo pa očitno pospravil... je zelo temeljit...user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.12.2008 9:43:32   
Blacky*
putina... škoda da je zanič vreme... bi rada en dan na grad šibnila... pa sploh ne pridem gor...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.12.2008 9:44:14   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Dobro jutro!

Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še driskouser posted image .

Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se oba škrata hitro pozdravita.

Jaz Vala mažem z materino dušico po prsih, hrbtu in nogicah ko kašlja.

Moja prijateljica vsako leto kaj naredi za vzgojiteljice... skupaj s tamalima... letos je naredila angelčke... iz lesene plošče so jih zrezali, nato sta jih pa fanta pobarvala in nalepila krila... baje so lepi... dobimo enega user posted image user posted image user posted image

Eno leto so delali okraske iz slanega testa, drugo iz gline oz. modelirne mase pujske... nato izdelke zavije in odda v vrtcu.
Jaz komaj čakam da bomo tudi mi kaj takega delali.

Ja, jaz imam tudi to kremo od Justa, ga tudi mažem, ampak nimam občutka, da bi kaj extra pomagalo.
Jaz bi pa vzgojiteljicam kar nekaj kupila, pa ne vem kaj?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.12.2008 9:50:44   
putina
ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.12.2008 9:57:58   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: putina

ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi..

katero pa iščeš če smem vprašat... sem mal frik na knjige user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.12.2008 9:59:11   
Blacky*

Dobro jutro!

Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še driskouser posted image .

Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se oba škrata hitro pozdravita.

Jaz Vala mažem z materino dušico po prsih, hrbtu in nogicah ko kašlja.

Moja prijateljica vsako leto kaj naredi za vzgojiteljice... skupaj s tamalima... letos je naredila angelčke... iz lesene plošče so jih zrezali, nato sta jih pa fanta pobarvala in nalepila krila... baje so lepi... dobimo enega user posted image user posted image user posted image

Eno leto so delali okraske iz slanega testa, drugo iz gline oz. modelirne mase pujske... nato izdelke zavije in odda v vrtcu.
Jaz komaj čakam da bomo tudi mi kaj takega delali.

Ja, jaz imam tudi to kremo od Justa, ga tudi mažem, ampak nimam občutka, da bi kaj extra pomagalo.
Jaz bi pa vzgojiteljicam kar nekaj kupila, pa ne vem kaj?

ja jaz bi kakšno svečko lepo ali pa kar kakšo bomboniero... kaj pa vem... hb da me to čaka šelo drugo leto user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
18.12.2008 10:00:02   
Blacky*
evo še en vic za dobro dopoldne, potem pa grem, ker se že sama sebe postam:

> Za vrijeme školskog sata, Ivica se zagledao u učiteljicu i ne skida
> pogled s nje.
>
> Nakon nekog vremena, učiteljica mu priđe i upita ga zašto ju tako gleda.
>
> Ivica kaže:
> - Učiteljice, ja vas volim!
> - Ali Ivice, ja ne volim malu djecu.
> - Pazit ćemo učiteljice, pazit ćemo!
>

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.12.2008 10:01:11   
putina

katero pa iščeš če smem vprašat... sem mal frik na knjige user posted image user posted image user posted image user posted image

ma groza .. eno knjigo carbon society al neki tazga .. sem že klicala, pa nimjo .. tko da bom mogla kej druzga..

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.12.2008 10:16:14   
Suzi*

jaz sem za vsako zavila eno dišečo svečko in rafaelo. sem se pa pri zavijanju mal bolj potrudila. mah, jaz pojma nimam kaj se daje. je to za nas prvo leto v vrtcu.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 934
18.12.2008 10:22:02   
Blacky*

ma groza .. eno knjigo carbon society al neki tazga .. sem že klicala, pa nimjo .. tko da bom mogla kej druzga..

to pa res ne poznam... škoda

(odgovor članu putina)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.12.2008 10:29:03   
Suzi*
pa dobr dan.

deževen za po******. user posted image  je bil anžej do vrtca moker do kolen in jaz čist ko sem domov prišla. user posted image  se mi pa zdej zdi da že mao sneg vmes pada oz, je tak bolj gost dež. user posted image

žana je imela ponoči 6 budnic. user posted image  le kdaj bo bolje???
zdaj že spi 1. rundo. sem jo probala odložit v posteljico, da bi sama zaspala, je bil jok, tud pri ponovnem poleganju, ker se takoj vstane. tud v naročju je bil jok. na zizi je pa pol v 5 min zaspala.user posted image  enostavno ne ve da mora it spat, če je ne dam na zizo. user posted image  jao, kaj sem jaz nardila. vem da je zdej že pozno to urejat...mah, buča jaz. pri anžeju sem bla res bolj "striktna" kar se spanja tiče....no posledično je prespal celo noč že od 7m dalje in lepo zaspal v svoji posteljici. ampak je imel dudo.
mah, sory, ne bom več morila s tem.

blaža, nič ne moriš s svojo peko. prav paše, da boš s svojim navdušenjem še nas, ki nismo tolk za to stvar, spodbudila da se bomo spravle kaj spečt. pa user posted image  za uspelo predstavo.

februarka, user posted image  za pogovor. naj pomaga dooooolgoooo časa. user posted image

ja, sneži pri nas.

grem zdej smreko postavit. pa lučke gor dat. bunke pa šele popoldne dobim, so v shrambi pri mojih. imamo pa tud mi smreko 2m veliko, jo mormo dat na tla. letos jo bom preventivno kar na radiator privezala, da ne bo kakšne nesreče. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.12.2008 10:59:06   
jencili
dan,

napa noč je bla kr ok. Sicer dve budnici, ampak šele ob 3 in 7h, pol smo pa po pol urce igranja zaspali še do 9.50user posted image user posted image
Jst sm pa vseeno bla čist zalimana, ker sem ponoči hodila na wc, ker me je na polno zvijalouser posted image . Še takrat ko grem prej spat, da se bom ja naspalauser posted image . No ja, bo pa dons ponoči boljšeuser posted image

Za kavo vidm, da se še niste nč zmenile. Kdaj pol? A rečemo rajš popoldan, da bosta še Februarka in Listek lahko prišli? Pa kje se dobimo?

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.12.2008 11:22:48   
listek1
dan,

naš falotek spančka user posted image  1 rundo. Naša noč je bila pa do 5h super, potem pa se je do 8:20 zbujal na eno uro. Ampak ni panike, saj je spal v bistvu celo noč. Ne vem pa kaj mu je zdej, ker skoz lazi za mano, pa me cuka za trenirko in skoz neki čivka. Nikol ni bil tak, upam, da je samo obdobje, ker nočem da se fulll preveč naveže samo name, da ne bo potem tolk prblemov za vrtce. user posted image  Pa zdej se skoz postavlja na noge, pol pa tuli ker se mu ne rata vedno nazaj lepo na rito vsest al pa kolena pokrčit user posted image user posted image  Bučko moj.

Jencili - jest bi lahko nekje po 16 uri. Če ti je to ok, pa če bi še februarka prišla, pa še kera? Mogoče bosta tudi moja starša zraven, ker bosta danes mal uletele sem.  Ti si pa spet boga, a si danes kej boljš? Kaj pa tvoj dragi?
Februarka - super, da sta se pogovorila, in da bo le držalo za skozzzzzzzzz user posted image  larisa je pa itak fulll pridna punčka, sam včasih jih kaj piči, pol je pa tuki še kakšna polna luna in ne spančkajo tako kot bi mogli.
MetiLu - user posted image  za diplomo.
Blacky - a bomo vidl kakšno slikco od smrekce in vala kako se igra z okraski user posted image
ella - user posted image  za super noč. Pa ne preveč zapravlat user posted image user posted image
blaža  - upam, da je blaž kaj boljše, da nima več vročine. Pa super za predstavo.
mala_pikica - upam, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.12.2008 11:27:44   
Blacky*
Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš, zdaj se ti pa to že kar malo vleče če se ne motim...

Listek bom prpopala slikce samo da ga pofotkam, jih še nimam...

Zdaj grem pa pod tuš, naša raketica je končno zaspala... danes je čist na spidu, pa še namučit sem se mogla da je zaspal...

Vidim da ste nekatere na FB... jaz tudi... a lahko dobim kakšen kontakt na zs... gor imam tudi nekaj fotk objavljenih, ker mi jih je tam lažje, kot tu

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.12.2008 11:27:45   
larisa
Dan user posted image

spet sem ostala nekje 10 strani nazaj user posted image user posted image user posted image

Danes na polno iščem varianto za na sneg. Bi šle 4 družine skupaj ze ene par dni po novem letu mal smučat pa sankat, pa nič ne najdem user posted image  Če katera kaj pozna, kam bi pogledala, bom vesela ideje, nasveta user posted image  Šli bi pa v slo. pa nekam zraven smučišč.

Drugače sem pa ful vesela, ker je včeraj božiček našel voziček-marelo za našega junaka, ker sem že skoraj doktorirala iz njih, pol sem se pa na brzino odločla, prišepnila božičku in sedaj jo imamo user posted image  Fulll veselauser posted image user posted image  Upam, da bo dobro služila.

Vsem želim en prelep dan in predvsem vsem želim, da vas najde malo sončka user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.12.2008 11:28:12   
listek1
mesečnica - jaz mojega malčka tudi včasih pustim mal pojokat, in prav tako kot februarka vidim, kdaj je tist nedolžen jok ko mu nič ne fali, in kdaj je res un jok, ko vem da me potrebuje. Vsaka mama pa najboljše ve kaj je dobro za njenega malčka oz. malčico. Če ti čutiš, da je tako prav potem je tako prav user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.12.2008 11:30:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Drugače sem pa ful vesela, ker je včeraj božiček našel voziček-marelo za našega junaka, ker sem že skoraj doktorirala iz njih, pol sem se pa na brzino odločla, prišepnila božičku in sedaj jo imamo user posted image  Fulll veselauser posted image user posted image  Upam, da bo dobro služila.

Vsem želim en prelep dan in predvsem vsem želim, da vas najde malo sončka user posted image user posted image user posted image

Katerega pa imate?

Za smučanje pa ne vem kaj naj ti predlagam. Kranjska... jaz sem bila enkrat v apartmajih Vitranc in so super. Rogla??

http://www.gradtur.si/zima/slovenija/kranjska_gora/apartmaji_garni.htm

http://www.slovenia.info/si/apartma/Apartmaji-Vitranc***.htm?apartma=34254&lng=1

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.12.2008 11:32:21   
Februarka08

Jencili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš, zdaj se ti pa to že kar malo vleče če se ne motim...

Listek bom prpopala slikce samo da ga pofotkam, jih še nimam...

Zdaj grem pa pod tuš, naša raketica je končno zaspala... danes je čist na spidu, pa še namučit sem se mogla da je zaspal...

Vidim da ste nekatere na FB... jaz tudi... a lahko dobim kakšen kontakt na zs... gor imam tudi nekaj fotk objavljenih, ker mi jih je tam lažje, kot tu

imaš ZSuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.12.2008 11:33:29   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.12.2008 11:35:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image  user posted image  user posted image  Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... user posted image

Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 user posted image  user posted image  No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.12.2008 11:38:44   
listek1
user posted image user posted image user posted image  Tara user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.12.2008 11:39:11   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 user posted image  user posted image  No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike user posted image  user posted image  user posted image

Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! user posted image  user posted image  user posted image  Spavanje do nezavesti !!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.12.2008 11:40:01   
dolenjka

Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! user posted image  user posted image  user posted image  Spavanje do nezavesti !!!

Itak je atijeva punčka user posted image  No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 948
18.12.2008 11:42:07   
Stipe air force

Itak je atijeva punčka user posted image  No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan user posted image

ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.12.2008 11:43:24   
dolenjka

ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj ti si na lotu zadel, pa jaz še ne vem, al kako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?