|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 16:15:09   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ella, poznaš moj naslov?user posted image

ne user posted image user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image kaka frajerka je Larisa. Smrekca je tudi lepa. A vi imate dve?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.12.2008 16:20:16   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka user posted image user posted image user posted image user posted image kaka frajerka je Larisa. Smrekca je tudi lepa. A vi imate dve?

eno ma Larisa, eno pa onadvauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.12.2008 16:22:40   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a s kartice gre v novo leto z nulo leclecr??

Do konca leta imaš možnost vse bone porabit. Kar si jih pa decembra dobila jih lahko pa spet celo leto zbiraš. Od decemberskega nakupa tu ne bodo propadli. Če si pa novembra kupovala, pa jih ne porabila, ali jih na novo dobila, pol pa porabi do konca leta.

mlavla, luštna majčka user posted image . In prav luštna boš v njej. Katera nosečnica pa ni lepa user posted image user posted image user posted image !
A veš, da sva zadnjič  s srečko nosečko ugotavljali, katera je imela lani tako cool jaslice. In zdaj mi je prešinilo, da so bile te pri tebi doma user posted image . Sem jih šla v tvoj album še enkrat gledat user posted image .

SN, tiste lepe jaslice so pri mlavli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

meti, še dobro da si šla do G, da je videl, da z mireno ni vse OK!

listek in jencili, zelo lepi smrečici imata. Mene pa letos tudi malo skrbi, kako bo naša smrečica prestala Anajine podvige user posted image . Se bojim,da bo vse okoli vrgla, ko se bom samo okrog obrnila. Mi imamo namreč veliko smreko, ki jo moramo postaviti na tla, pa še jaslice spodaj naredimo. Mo moje ji bom kar v hodniku mogla arest naredit user posted image user posted image user posted image !!!

dolenjka, zdaj naj pa lepo po kavi diši pri vas vsako jutro user posted image !

itata, ravno zato so tudi uvajanja v vrtec, da se malčki navadijo brez staršev bit. So pa vzgojiteljice toliko izučene, da vedo ,kako z otrocmi in jih znajo takoj motovirat za kaj drugega. Redki so taki primeri, ko ne vidijo druge, kot da ga starši vzamejo ven iz vrca, pa to zaradi dobro otroku. Pri nas je že rekla zadnjič na sestanku, da so do sedaj imeli samo en tak primer in sicer so predlagali staršem,da ga vzamejo ven, ker je otrok cele dopoldneve spal user posted image . So pa prišli iz tujine, pa je bil otroku tuj jezik, tuje okolje... skratka, rešitev je našel v spanju, kar pa ni bilo dobro. Pol so tudi otroka res ven vzeli.

bajsa, ful cool je tvoja Zala-Božička user posted image ! Res moderno zgelda user posted image user posted image user posted image !

Naša noč je bila bolj tako user posted image . Že dvajset minut do petih je zčela frajerka v postelji vstajat user posted image . Ko sem jo drugič položila nazaj je končno dojela, da ni čas za vstat in je zaspala dalje, ampak le do 7h. Čez 10 minut sem že jaz vstala, da sem Tima  v vrtec peljala, pa je lepo počakala v postelji. Po moje je še malo zadremala.

Jaz moram tudi še voščilnice oddat, drugače bodo za Božič še vse pri meni user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.12.2008 16:23:40   
itata
blagor vam k imate punčke k majo tko luškane oblekce lahkuser posted image

eno resno ?? jaz sem jemala zdej pol leta cerazette tabletke - pač na drugem hormonu so in jih jemlješ non stop brez prekinitve in ne dobiš menstre - da lahk dojiš vmes normalno. no in sem zdej nehala dojit in mi je rekla G par tednov nazaj, da pač neham jest cerazette in potem počakam menstro in začnem jest obične tabletke dalje... no to je blo 2 tedna nazaj. menstre pa od nikoder. vmes se je mal dogajal, ampak sva pazla... pa boli me trebuh in sem bila že vmes 4x zihr, da je to to pa so ble sam 3 kapljice. zdej mi pa ni nič jasnouser posted image  v petek me je točno tko bolel kot bi mela menstro, pa ni blo pol ničuser posted image  sej vem da moram G poklicat jutr sam vseen, kakšna ideja??? al sem jaz narobe štekala in bom pač dobila menstro, ko jo bom (in ne prec kot sem jaz mislila)???

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.12.2008 16:33:53   
srečka nosečka
bamby - točno od mlavle so jasli, ki so tako lepeeee user posted image
A ti Anajo pustiš samo doma, ko pelješ Tima v vrtec? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.12.2008 16:34:36   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

eno resno ?? jaz sem jemala zdej pol leta cerazette tabletke - pač na drugem hormonu so in jih jemlješ non stop brez prekinitve in ne dobiš menstre - da lahk dojiš vmes normalno. no in sem zdej nehala dojit in mi je rekla G par tednov nazaj, da pač neham jest cerazette in potem počakam menstro in začnem jest obične tabletke dalje... no to je blo 2 tedna nazaj. menstre pa od nikoder. vmes se je mal dogajal, ampak sva pazla... pa boli me trebuh in sem bila že vmes 4x zihr, da je to to pa so ble sam 3 kapljice. zdej mi pa ni nič jasnouser posted image  v petek me je točno tko bolel kot bi mela menstro, pa ni blo pol ničuser posted image  sej vem da moram G poklicat jutr sam vseen, kakšna ideja??? al sem jaz narobe štekala in bom pač dobila menstro, ko jo bom (in ne prec kot sem jaz mislila)???

nimam blage veze kako je s tem user posted image
tabletke so mi tuje

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.12.2008 16:35:49   
ella79
itata pomoje mal traje da se M uredi, sploh pa hormoni user posted image pomoje te nima kej skrbet, ti bo pa sigurno jutri G kaj več povedala user posted image

mene tudi že par dni jajčniki bolijo, pa pomoje tole tudi ni M user posted image še kak dan počakam, drugače pokličem G user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.12.2008 16:36:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

blagor vam k imate punčke k majo tko luškane oblekce lahkuser posted image

Itata, Jakob si želi sestrico za Božička user posted image , pojdi po CB pa ti bo vseen jasn hitr, ker G ti po telefonu velik ne bo znala povedat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.12.2008 16:41:21   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

eno ma Larisa, eno pa onadvauser posted image

user posted image user posted image bravouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.12.2008 16:42:40   
dolenjka
Februarka, dobiš na mail user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.12.2008 16:52:10   
mlavla
bamby in SN hvala glede jaslic..letos mava pa kar problem, ker neveva kako bi izvedla ta projekt..mislim,da bo še zanimivo...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.12.2008 16:53:18   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A si jih šla pogledat? Jaz sem takoj nos v njen album vtaknila user posted image .
Anajo pa res pustim kar doma. Zjutraj sploh, ob pol svanajstih pa kakor kdaj. Če še ne spi, pa da je vreme OK, pol jo vzamem s sabo, drugače jo pustim spat. Zdaj sem jo pa že 2x tudi nespečo pustila. Prvič je zaspala, danes se je pa ravno zbudila, pa sem jo pustila kar privezano v ležalniku. Mah upam, da me ne bo kdaj štrafalo user posted image user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.12.2008 16:58:35   
mlavla
bamby..sem že sploh pozabila,da imam to v albumu...
pa pina si lohka ravno v tem albumu ogleda kako sem jst podarjala domače piškotke, mogoče ji bo pa všečuser posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.12.2008 16:59:00   
mlavla
evo Neža je zaspala super...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.12.2008 17:01:13   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hvalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.12.2008 17:02:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hvalauser posted image

sam ne se čudit, ker šele za vikend, ker imam fajl v SLO user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.12.2008 17:05:45   
dolenjka
Za vse športnice na FB nagradno vprašanje: kako naj pridem do log in-a, ker sem koza dala domači e mail naslov in pasword, zdaj pa ne morem dostopat user posted image  Kako hkrati zamenjam mail naslov in pasword user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.12.2008 17:10:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

A si jih šla pogledat? Jaz sem takoj nos v njen album vtaknila user posted image .
Anajo pa res pustim kar doma. Zjutraj sploh, ob pol svanajstih pa kakor kdaj. Če še ne spi, pa da je vreme OK, pol jo vzamem s sabo, drugače jo pustim spat. Zdaj sem jo pa že 2x tudi nespečo pustila. Prvič je zaspala, danes se je pa ravno zbudila, pa sem jo pustila kar privezano v ležalniku. Mah upam, da me ne bo kdaj štrafalo user posted image user posted image .

Jih hočem pogledat, pa mi ne odpre njeno drugo stran slik. user posted image
Jaz pa Lane ne upam pustit same, četudi zato, da samo koš dol nesem. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.12.2008 17:13:24   
buči
čer, obupen dan je za mano ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 844
17.12.2008 17:14:24   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

čer, obupen dan je za mano ...

skašljaj se draga.....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.12.2008 17:24:32   
MetiLu
Dan!
Se malo javljam nahitro... sem lih iz službe priletela, pol gremo pa po mojo diplomco user posted image

Janez zadnje noči kar dobro spi, se zbudimo 1x ponoč, pa čez dan tud lepo pančka, dones je celo dve ure in pol user posted image  

Kot kaže bom jaz tud 22. frej, tko da se znava tud midva naslikat v SN user posted image  pa v soboto tud user posted image
Žal oz. HB mi do novega leta ne bo treba kej več dost delet user posted image  tko da bom zdej malo več frej, da z Janezom izkoristiva zadnji mesec porodniške user posted image  sam vreme nej se še porihta, da bova lahko še kej vozičkala, zadnje čase tko malo user posted image

Če bo kej energije se javim še zvečer user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.12.2008 17:27:35   
Janey
kuku

evo naju doma. ati spet nekje okoli bluziuser posted image user posted image ampak pride počasi domov da se jaz porihtam, ker danes gremo babe venuser posted image user posted image user posted image

jaka je danes že cel dan tak super priden, da je za pojest. sma bla skor eno uro v trgovini in se je menil sam s sabo in kazal kaj bi mel in se smejal, pa pri eni kolegici sma bla v salonu in je bil tut tak priden. potem pa še na kosilu, pa v avtu sam od sebe zaspi, pa zdaj se sam igra. superski jeuser posted image user posted image upam da ati nebo imel težav zvečer za zaspat...ker če bo kot predvčerajšnim se mu bo zmešalouser posted image user posted image pa naj se malo namuči. no sej se zelo trudi zdaj odkar sma imela en pogovor. zdaj pa se grem zlatkecu mojmu posvetit dokler ne grem od domauser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.12.2008 17:30:41   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

kuku

evo naju doma. ati spet nekje okoli bluziuser posted image user posted image ampak pride počasi domov da se jaz porihtam, ker danes gremo babe venuser posted image user posted image user posted image

jaka je danes že cel dan tak super priden, da je za pojest. sma bla skor eno uro v trgovini in se je menil sam s sabo in kazal kaj bi mel in se smejal, pa pri eni kolegici sma bla v salonu in je bil tut tak priden. potem pa še na kosilu, pa v avtu sam od sebe zaspi, pa zdaj se sam igra. superski jeuser posted image user posted image upam da ati nebo imel težav zvečer za zaspat...ker če bo kot predvčerajšnim se mu bo zmešalouser posted image user posted image pa naj se malo namuči. no sej se zelo trudi zdaj odkar sma imela en pogovor. zdaj pa se grem zlatkecu mojmu posvetit dokler ne grem od domauser posted image user posted image

s katerimi babami? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.12.2008 17:37:11   
MetiLu
Današnji meni:
Zjutraj sva preskočila dojenje
Zajtrk: navadni jogurt + sadna kašica + kosmički
Malca: 3 hipp piškoti
Kosilo: testenince Risoni + omakca: tenstane bučke na čebulci s pelati in malo kisle smetane + malo pese v solati
Malca: sadni jogurt z mleto plasmo, par krhljev jabolčka, lihkar pa še skorjo kruha žuli user posted image
Večerja: čokolino al pa gres, se še ne ve user posted image  ped spanjem še zize dobi ...

Zdej sva začela tud z KM oz.mu dajem kar alpskega 3.2 za kuhanje, po flaši še ne user posted image  zaenkrat nobenih težav ...

Ne vem pa kam naš otrok daje vso to hrano, ker količnisko kar velik poje user posted image

Zdej grem pa mal omaro prebrskat, pa kej lepga za oblečt poiskat user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 17.12.2008 17:38:07 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 849
17.12.2008 17:55:36   
bamby

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Jih hočem pogledat, pa mi ne odpre njeno drugo stran slik. user posted image
Jaz pa Lane ne upam pustit same, četudi zato, da samo koš dol nesem. user posted image

Saj so na prvi strani pod naslovom Božič 2008

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?