Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 8:06:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 8:11:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina, mi tudi ogromno peremo. Vsaj 6 strojev tedensko. Bubikino perem med tednom, ostalo pa čez vikend. Kolikor se da, "polovim" sproti in cunje takoj iz sušilca zložim. Ostalo pa zlika. Kaj ti otroka vsak dan komplet frišno za vrtec oblečeš?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 9:15:08
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Bubi, še en čez tisto , pa magisterij še danes zaključiš . No drugače sem pa 2 že jaz spila Kaj ti otroka vsak dan komplet frišno za vrtec oblečeš? ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 10:16:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj ti otroka vsak dan komplet frišno za vrtec oblečeš? ja Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni...ali pa recimo kombiniram z majčkami...pa če jih ima enkrat, pa potem drugi dan druge, pa potem spet tretji dan tiste prve (če niso umazane)...majčke pa kar vsak dan drugo, prav tako spodnje hlače in dokolenke, spodnjo majčko pa ima včasih tudi dva tri dni...pač kolikor je. ...pa vseeno tudi peremo veliko...vsaj meni se tudi zdi ogromno 6 strojev na teden...ali pa celo več ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 10:19:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! za vse. Pa dajte pomagat, ker če je sama toliko spijem.... Hvala...jaz sem svojo že spila pri babici od mojega , torej pri petarditovi prababici...prav uživam zdaj ko imam čas se malo posvetit ljudem, ki mi veliko pomenijo, pa drugače ni časa v miru kavice spit in se pogovorit...se spomnim, ko sem bila 1. na porodniški sem bila ogrooomno pri njej, pa smo čvekale, ko je petardito spal...zdaj pa zmeraj ko pridemo je tak đumbus, da se itak ne moreš normalno pogovarjat....in končno sva zdaj spile kavico v miru...je tudi ona rekla, da je komaj čakala, da grem na porodniško.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 10:24:32
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa evo...naš sistematski. Višina 92 cm, teža 13,3 kg...se lepo drži spodnje meje...gre čist po črti. P je rekel, da je tako za pričakovati tudi v prihodnje, da je vse OK in da se lepo razvija. ... Slikice - jih je gledal, v predzadnji vrstici, pa je rekel, da ne ve, pa potem da ne vidi...smo šli na drugi uček, pa je že pri veliki slikici rekel, da ne ve ...in potem več ni hotel sodelovati ....tak, da nismo še ziher, če je vse OK, P je rekel naj pridemo v roku pol leta še enkrat, če bi se še ponovilo, da nebi hotel sodelovat ali pa nebi videl gre potem na pregled k okulistu. Tak, da evo...to me zdaj mal skrbi ...ampak upam, da je vse OK ... odnesli smo blato, dali vodo, vzeli so mu kri iz prstka (pa ni niti malo jokal )....in to je bilo to...pokličem čez par dni če so izvidi OK in smo zaključili ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagat ...jaz sem pa pozabila vprašat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 10:25:47
|
|
|
|
petarda
|
Ok...zdaj grem pa medenjake pečt, ker drugače ne bom imela Nini kaj ponudit danes
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 10:29:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma dajte mi povedat, če ste pri vsa tudi taki "packi", da je lijak v kopalnici potreben vsakodnevnega čiščenja . Saj to ne more biti res.... ...kolodont, kapljice od umazanih rok..... aaaaaaaaaa mi gre na jetra. Pol ko ga pucam, pa seveda moram še po tleh okrog pokapljat, da je še pol kopalnice potrebno pomiti . Ja pa cunje - vsak teden (najmanj) 5 pralnih strojev cunj + dva in pol (to so seveda 3 pranja ) posteljnine . Pa da ne rečem - vmes še kaka deka, kombinezon, jakne WTF to je nemogoče aja...sem pozabila za umivalnik...ne nismo taki packi kot vi ...no...ne še... ...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto, pa ga ne drgnem vsak dan .... Kar se tiče posteljnine je pa tudi ne perem ravno vsak teden ....ampak tam na 14 dni...če seveda ni kake bolezni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 11:15:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagat ...jaz sem pa pozabila vprašat za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? Al pa če bi jaz prišla na medenjake
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 11:17:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz kakor kdaj...hlače ima ponavadi dva tri dni... no, saj pri nas samo hlače zdržijo več kot en dan - če ne grejo v vrtcu ven. Ali pa štrampli brez stopal. Vprašala pa sem zato, ker sem danes zjutraj dobila opazko v smislu, če bo že tretji dan zapored imel iste hlače. Aja, to me je vprašal, ne bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 11:29:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagat ...jaz sem pa pozabila vprašat za psihologa mogoče dobiš vabilo na dom Eh, bo že drugič sodeloval. Se ti zdi, da slabo vidi Ej, petarda, kolko pa si še kaj mobilna? Kaj če bi res en dopoldan do MB prišla? Al pa če bi jaz prišla na medenjake Ne...zdi se mi, da dobro vidi...vsaj tako na cesti...avtomobilske značke recimo ful dobro vidi ... Mobilna...kaj pa vem...do Lj bi šla...do MB pa....nisem glih navdušena .... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi vozil jaz pa pamet na pašo .... Drgač pa ste vabljeni na medenjake, to pa ja ....saj če ne ratajo imam eno vrečko Mannerjevih v rezervi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 11:33:25
|
|
|
|
petarda
|
Nekaj me trese zdajle, pa po grlu praska ....upam, da se me ne bo kaka viroza prijela ...joj, kolk mi je to bedno hodit po ZD, ker se mi zdi, da prec kaj poberem ....pa ajde, če bom samo jaz...samo, da mi petardito spet ne zboli .... Še dobro, da sem nabavila pomaranč na zalogo...se bomo danes spet filali z vitamini ...petardito itak ful uživa, ko sok dela...pije ga pa malo manj rad ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 11:36:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
...smo šli na drugi uček prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati , z enim šele pri 5 letih (mi je bilo razloženo) ...me niso nikamor pošiljali kocke zlagat ...jaz sem pa pozabila vprašat mi dobimo vabilo za k psihologu na dom, neodvisno od pregleda pri P ...je pa res, da jaz nisem občutljiva, če ni glih kristalno čisto ja saj sem potem premišljevala, da sem tu verjetno jaz mal prepicajzasta , ko se mi gravža zobe umivat, če v lijaku buljim v svinjarijo ...zdaj mam pa fleten obisk
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:15:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
...zdaj mam pa fleten obisk da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... , ... za oči počit pa danes ni blo še nič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:18:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...zdaj mam pa fleten obisk da ne bo napačne predstave - prijeten za poklepetat, ženskega spola,... , ... za oči počit pa danes ni blo še nič Ti si hecna!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:18:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...smo šli na drugi uček prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati , z enim šele pri 5 letih (mi je bilo razloženo) A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:19:35
|
|
|
|
petarda
|
nimam doma sode bikarbone! ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:26:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
nimam doma sode bikarbone! ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki ..... uporabi pecilni prašek
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 12:48:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ nimam doma sode bikarbone! ...zdaj pa ne bodo dobri medenjaki ..... uporabi pecilni prašek Hvala. Tudi za SMS ...sem potem malo prečekirala še druge recepte in videla, da nekateri uporabijo kar pecilni...upam, da bodo OK...če ne pa dobra vaja za drugič
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 13:07:10
|
|
|
|
ada2
|
hej hej, petarda pa pošlji kak medenjak v oceno meni se pa danes ni riž razkuhal , pa sem ga še dodatno z vodo zalila, pa nič, mah, bomo že pojedli.... sem si pa okna v kuhinji in spalnici pomila, za več mi je pa sape zmanjkalo , saj bodo do jutri počakala. v petek pa dobim sodelavke na obisk sem bila včeraj malo v službi, pa si imamo ogromno za povedati
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 13:25:28
|
|
|
|
petarda
|
Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 15:05:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...smo šli na drugi uček prei nas pri 3 letih gledajo z obema učkoma hkrati , z enim šele pri 5 letih (mi je bilo razloženo) A res? Bubi kako ste pa vi gledali? Z obema ali po gusarsko? po gusarsko Sluha pa niso (posebej) preverjali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 15:07:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz grem tudi jutri s sodelavci na fešto...ima ena sodelavka 50.RD Lepo, da so te povabili. Meni pa se zadnjič po gmail chatu oglasi sodelavka in pravi, da škoda, ker me ni - praznovali so 30+40+50. Ja, če bi mi prej povedala, bi se že napokala v avto . Sicer pa so take "fešte" pri nas max 30 minut. Pa včasih še 2x5 min zraven. Le zakaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 15:08:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .... bi raje prišli en vikend ali pa prosti dan vsi skupaj, tak da bi vozil jaz pa pamet na pašo .... To vas pa itak že dobre 3 mesece vabim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 17.12.2008 15:11:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Če katera želi, lahko v moj album pokukate - bubi in bubika božička . Bi vse morale bit na listi kontaktov
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.