|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 12:08:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: Januarčice 2009 2. del
16.12.2008 13:25:00   
uršika***
Hehe, vidim, da so vse tašče enak prtišjene. Men je moja skoz govorila, da ona pa že ne bo takšna, kot je bila njena tašča, pa se grem stavt, da je 165krat slabšuser posted image
Moja mami me tolaž, da to je sam zdej tko, da se ziher ne bo preveč ukvarjala z bebiko, ampak jaz ne vem....
Kr lasi mi grejo pokonc, ko se spomnem  kok mi rine v trebuh, pa not čebla, pa se afna, pa Alenček to pa Alenček ono,...
A vam gre tut to na živce, če se kdo pogovarja z vašimi otroki tko po otročje in vsako besedo v pomanjševalnicah? Men gre to full na jetra ampak ona to tko dela. In rine v vsakega otroka s tistim svojim bucibucibucipupuuser posted image user posted image user posted image .

Ne, hvala bogu nismo pod isto streho, smo pri men doma, kjer so pa nekak vsi lepo na realnih tleh, ne vtikujejo se v najine stvari in smo res lepo ločeni. Pa zanesem se lahko na svojo mamico, na njo se ne morem, me je že prevečkrat razočarala.

Niia škoda da ne moreš it, pa saj veš, da je boljš, da si doma(in to ti govorim jazuser posted image )-samo potolažit sem te hotelauser posted image
Fajn za pregled, pa čaja velik pij, da bodo šle bakterije ven- pa čeprav boš zato morala na wc hodit- lahko da že zdaj hodiš večkrat na vc zaradi tega vnetja.
56 imam pa jaz samo 5 bodijev in majčk, vse ostalo imam 62. Ne vem, upam da sem se pravilno odločila in da Alen ne bo majhen-če pa bo, bom pa še potem dokupla 56.

Ojej, Ulla ti si pa s svojo taščico pod isto strehouser posted image . Verjamem, da potem dobiš že kar trdo kožo in se ne sekiraš preveč.

Ja, kako pa to misliš - valjda se je tiče, saj je NJEN VNUK, to je njena zakonska pravica in dolžnost, da bo tak, kot bo ona reklauser posted image , tako oblečen, tako vzgojen, tako velik in tako pameten, kot se bo ona odločilauser posted image . mal se moramo hecat, če so pa včasih res smotaneuser posted image
hehe Ronja. Dobr si tole napisala. Ja, tko si pač one predstavljajo da mora bit. Pozabljajo pa, kako je bilo, ko so njim tašče šle na živce zaradi ravno istih stvari.
Glede kuhinje je bilo pa tko, da sva skoz računala na njeno kao poročno darilo in sva zapravla denar za druge stvari(za v hišo), ki niso bile tako zelo potrebne kot kuhinja- pa privoščila sva si potovanje, ki si ga drugač nebi in bi šel tisti denar pač lepo za kuhinjo. Ma kaj naj zdaj. Ona se dela da tega neljubega dogodka sploh ni bilo, v hiši nista nič pomagala, prvič sta prišla videt kako imamo urejeno za moj rojstni dan- po pol leta, kar sva bila vseljena. Je bilo pa fajn, ker je bil polna hiša ljudi, ona je priletela tazadnja-tast se je odločil, da ne pride. In je obstala nasredi jedilnice kot vkopana, ni vedela kam naj se obrne, kaj naj reče- je pa vedela, da so vsi moji sorodniki in prijatelji vedeli kaj nama je zakuhala.
Men se je pa tko dobr zdeluser posted image user posted image user posted image

Imaš srečo Ronja, da te ne šlata skoz. Pa saj to je lepo, da te kdaj pa kdaj, ko Lejla brca potipa, da čuti brcike. Ampak to kar dela moja je pa čist too much!!!
Ja fajn, da te osvajajo. Saj to je čist lep občutek- a ne? Ti mal ego zrasteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.12.2008 13:46:04   
ronja
Hehe, ta je pa dobra da te dimnikar osvaja. Pa ROnja, tebe vsak osvaja!!! in tebe tvoj kar tako pusti samo, ko hodijo taki fantje na obisk? aja, saj zadnjič te je en na bazenu

hehe, verjetno praznični decemberski duh, pa se fantje ne menijo za take malenkosti, kot je velik trebuh, pa mali otrokuser posted image . Saj ko bi jo mel 1 dan, bi si hitro premisliluser posted image .

Ma, res je hecno. Lani mi niti ni kliknilo, je pa pol lubi skor od smeha umrl, ko sem mu povedala, kaj me je vse ta dimnikar spraševal - če sva poročena, recimo, pa kje delam, pa še en kup stvari... Sem mislila, da rabi za kak obrazec izpolnit, čeprav mi ni bilo jasno, zakaj bi bilo to pomembno za koncentracijo monoksidauser posted image . pa trajalo je ful... No, pa mislila sem, da pač bolj počasi izpolnjuje... Potem, ko se je vrnil, zato da mi je dal eno mini srebrno nalepkico na dimnik, se mi je že zdelo mal sumljivo, da pa to verjetno ni bilo glih tak nujno, da bi moral še enkrat hodituser posted image ... Pa vsakič je ful neki zardeval, ma, hecno, kaj naj rečem... Me je tudi letos spraševal, kako je kaj oči od teh otročičevuser posted image , sem ga seveda 100/h pohvalila, da ne bi dobil kakih napačnih predstavuser posted image .

hehe, ja, lubi se je s tem nekak kar sprijaznil, se mi zdi - je vedu, da dobi to v paketu z mano, ker je bilo že na faksu tako... Ampak takrat sem bila jaz malo bolj divja, pa sem več žurala, pa en kup prijateljev sem imela, pa bolj sproščena sem bila s fanti (ne da ib zdaj kaj imela, ampak tak, saj vešuser posted image ), zdaj mi pa res ni nič jasno - na bazenu nisem niti pogledala nikogar (niti nimam leč not, tak da ne morem niti ugotovit, če bi mi kdo potencialno bil všeč skozi tista zarošena rumena očalauser posted image ...), pa me enkrat en povabi na sok, drugič pa me drgu začne tunkatuser posted image ... Nekaj je v zraku, po mojeuser posted image

Je pa res, da ma lubi vsake tok kake sanje, da ga varam - ne glih ful pogosto, zdaj ko sem bila skoz doma, sploh ni tega nikoli sanjal, ampak zadnjič po tehle dečkih pa spetuser posted image . Sva se pol prav zafrkavala, da je ziher samo, če sem skoz doma, pa me ma pod ključemuser posted image . Pa točno ve, da ga ne bi prevarala, zdaj pa itak niti seksat ne smem, tak da se sploh nima kaj sekiratuser posted image , ampak vseeno to kdaj sanja... Ne vem, zakaj se boji, da bi mu ušla, če sem pa njegova! Pa mu tudi vedno povem, ker se mi zdi trapasto, da mu ne bi, ker sva zmenjena, da sva fer, pa tudi nočem, da bi od koga drugega zvedel, pol bi si pa res še kaj mislil... Čeprav jaz tu res nimam več kaj naredit, ker tako kot sem pa zdaj nekoketna, pa ne vem, če si lahko bolj... Na bazenu še vidim ne nikogar, kako naj se pol spogledujemuser posted image . Ma, saj bo praznični december mimo, pa bojo vsi spet normalniuser posted image . Mi je pa hecno, ko da nosečnost ni noben minus za taka flirtanja - nekak sem to dvoje vedno izključevala - to so mi vedno ženske tako prikazovale... no, moj ego je nafutran, mogoče mi je zato tak slabouser posted image .

niia,zakaj si ne upaš v Trst? je kaj narobe s tabo?Sem kaj spregledala, maš že kake popadke - madona, ne še ti, no!

Moja mami me tolaž, da to je sam zdej tko, da se ziher ne bo preveč ukvarjala z bebiko, ampak jaz ne vem....

joj, samo tega ne verjet! mene so tudi vsi prepričevali, ko se je mala rodila, da je to samo zdaj tako! Čimprej naredi mir, ker kasneje je vedno težje! KO bo otrok, bo vtikanje hujše!
Meni čeblanje sicer ni pretirano všeč, ampak to toleriram, pa tudi ona ne pretirava preveč. Mi gre pa ful na jetra, kadar se kaj "zmeni s tamalo", recimo, da bomo prišli jutri spet, ali pa da bomo kmalu spet prišli, ali pa jo sprašuje, zakaj ne pridemo, pa če ji govori, kako ni prav, da  se tako malo vidita, pa da mora mamici pa očiju rečt, da naj jo pripeljeta, pa take... To mi pa res ni všeč. No, saj s tem se je zdaj umirila, po tistem, ko jo je lubi mal streznil...

Ja, no, moja tašča je imela taščo, ki je ni marala, ampak se ni kaj dosti brigala za njih - in ona si je obljubila, da ne bo taka - in res niuser posted image . Svoji tašči še zdaj zameri, da je lubija prišla pogledat šele, ko je bil 1 mesec star... No, meni bi to čisto odgovarjalouser posted image .
je pa res, da šlata me pa ne! Ji pa sama rečem, če mala brca, naj jo čuti, saj to je lepo, pa taka vez je...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.12.2008 14:49:51   
uršika***
Ja ronja očitno si namagnetirana nosečnica- to je takšna s privlačnim magnetomuser posted image
Ne vem no, jaz sem imela zdaj v nosečnosti dva takšna primera, kjer sem si nafilala egouser posted image user posted image user posted image
Je kar fajn, če se še kdo zanima za tebe, ko se sama počutiš kot vietnamski prašičuser posted image - mal te potolaži, da ni tko hudouser posted image
To da tamali govori takšne stvari je pa res glupo od nje! Preko otroka vaju izsiljuje. Kaj pa Ronja jo ima rada? Gre rada k njej? Koliko je zdaj stara? ali že kaj govori? (saj vem, da smo o tem že ziher kdaj govorile, ampak jaz sem tak skleroznikuser posted image )

Sem danes naredila golaž pa kruhove rezine in sem bila tolk lačna, da nisem mogla mojga počakat da pride domov, sem šla kar sama jestuser posted image
Zdaj se pa ne morem premikat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.12.2008 14:58:31   
ronja
To da tamali govori takšne stvari je pa res glupo od nje! Preko otroka vaju izsiljuje. Kaj pa Ronja jo ima rada? Gre rada k njej? Koliko je zdaj stara? ali že kaj govori? (saj vem, da smo o tem že ziher kdaj govorile, ampak jaz sem tak skleroznik )

Ja, saj se je umirila s tem - se še kdaj zgodi, ampak v milejši obliki, tak si ne upa večuser posted image .
Ronja ima vse rada - ima pa tasta rajši, ker manj rine vanjo, to je celo sama povedala in ji je bilo prav hudo takrat, se mi zdi... Mislim, da se je po tistem malo umirila, da ji je pustila malo več prostora, ker je pač videla, da ne bo mogla Ronjine ljubezni izsilit...
Ronja gre rada kamorkoliuser posted image , samo da jo začneš oblačit, je vsa srečna. Ne vidim pa neke hude razlike, najrajši je verjetno pri mojem očetu, ker sva tam tudi midvauser posted image .  Ni ji pa nič hudega pri nobeni babici, obe lepo poskrbita zanjo.
Stara je 17 m in reče mama in to in dudu, pa vouvou (za kužka).

Jaz sem tudi lačna za pop*, ampak mala spi na meni in če jo položim dol, se zbudi in ne more spat, ker je prehlajena in ji iz noska teče... Bošček! Tako pač spi na meni, jaz pa visim na rrju;)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.12.2008 14:59:45   
ronja
namagnetirana nosečnica- to je takšna s privlačnim magnetom

hehe, kakšne bojo šele punce, če so že v trebuhu magnetkiuser posted image . Si raj ne predstavljam, kako bo, ko bojo v pubertetiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 15:37:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
16.12.2008 19:11:02   
Zvezdica
oj, na hitro user posted image

Sem čist uničena, sva s tamalim delala voščilnice ves ljubi popoldan.
Pa sem sedela seveda na njegovi stolčkih....user posted image in križ je katastrofa.

Poročam o naši mimi83, je še vedno v bolnici - citiram sms:

"U nedeljo zvečee sem imela full popadke, niso pa mogl pogledat kok sem odprta. Pol se je umiril in zdaj na CTG ju pokaže sam mini popadke. Nekaj se dogaja ampak ni še cajt. Sm mislna da bom šla danes kaj domov, pa nič. Mogoče pa jutri. Itak je zdaj vse ok. Sam čakam kdaj bo akcija zares."

No tako, še je v P in verjamem , da ji je hudo dolgcajt. če bi bila v LJ, bi jo šla kar obiskatuser posted image

Se javim kasneje, zdaj moram odšpilat pravljico oz mali hoče lutkovnouser posted image . Danes me terorizira, ker je premal zunaj in ima energije za 10 otrok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.12.2008 21:01:00   
uršika***
Sva nazaj iz MŠ- danes je bilo pa kar zanimivo. Samo ni mi jasno- a res dojenček ne sme ležat na hrbtu pa da ima glavico nastran? Kao da ga je treba podpulcat in da leži lahko samo na boku -enkrat enem, drugič na drugem?

Niia a niso original kaneloni iz palačink? Iz česa pa so???

Ronja tale tvoja Ronja je pa res bošček. S čim se pa lotiš njenega noska? S fiziološko pa aspiratorjem? Al že zna pihat?
Ja, jaz se še vedno spomnem ene moje tete, ki je tko rinla v mene in je nikol nisem marala, pa še zdaj je ne maramuser posted image user posted image - se mi zdi, da imajo otroci radi, če se z njimi pogovarjaš kot s sebi enakimi, ne pa tisto prisiljeno prilizovanje in spakovanje-sploh ko so tko veliki kot tvoja damica Ronja.

Jutri zjutraj grem na pregled, potem pa upam, da me bo lubi kam peljal, ker praznujem pol abrahamauser posted image
Upam na kakšen šoping pa večerjicouser posted image , kaj pa bo, bomo pa videli

Še nekaj za našo bogo Mimo,user posted image ki mora biti v bolnici in malo Ronjouser posted image , da ne bo več prehlajena

papa- ker spet ni nikjer nobene
user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.12.2008 21:06:13   
Zvezdica
uršika...tuki semuser posted image

Ampak grem gledat mojga havsijauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 435
16.12.2008 21:28:32   
sonček33
Ojla bejbe!
Kako smo?
mima mislimo nate!

danes sem bila na predavanju o epiduralni ...in  soba, kjer smo imeli, je poleg porodne sobe - je ena ravno rojevala -tako je vpila, mene je kar stisnilo. Je pa res, da je po treh minutah vpitja se zaslišal dojenčkov jok. takrat sem pa tudi začutila nekaj posebnega v srcu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.12.2008 21:46:26   
Ploha
a ma katera www naslov od unih previjaln izi mobil al kva že, na netu ne najdem

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.12.2008 22:05:17   
Ploha
no sm že najdla,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.12.2008 22:24:44   
Anonimen
čeruser posted image

sm hausa pogledla, ma kok je fajn k je konc te glupe kmetije, pa je ob normalni uri spetuser posted image

zdej pa ajat, jutri pa novim borbam naprotiuser posted image

uršika dojenčka daš na bok pa ga založiš z eno zvito brisačko al čim takimuser posted image in menjavaš strani. pol k se pa sam obrne, kljub zalaganju, pa tko nimaš kej, takrat pač spi kot hoče.

sonček
jst sem tolk preposlušala k so rojevale, ko sem na ctg hodla v porodnišnicouser posted image mi je blo tko čudno in kr mal grozljivo, k smo čakale tam na uni klopi, pol so jih pa na klistir vozle v kopalnco, pa na unih postlah iz operacijske, pa kričanje iz porodne....ni ravno vzpodbudno oklje za prvorodkeuser posted image sam tko pač je...pa včas je kaka panika ratala, pa so babice panično laufale sem pa tja, pa še kej krvavo po obleki itduser posted image pestro u glavnem....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
16.12.2008 23:21:24   
Zvezdica
sm hausa pogledla, ma kok je fajn k je konc te glupe kmetije, pa je ob normalni uri spet

Ja hvala bogu istomisleča...sem pop...iz...devala ob tisti oslariji.

Vprašanje...Kaj pa torbe, te ki jih boste nosile s seboj okoli? Jast sem v prvo imela niveino, ma mi je tist ruzak takuser posted image
Sicer sem gledala od maxi cosija samo je 45€ in se mi zdi tumač, na konc bom šla v kipling kaj hudga iskatuser posted image

A ima katera kako idejo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.12.2008 23:31:18   
khurde
čer tudi z moje strani!

ja, tašče so križ. pa včasih tudi lastne mame, vsaj moja zna biti taka.

pri nas so se pa ravno danes nekaj skregali, ker imamo delavce in sva imela na balkonu eno korito za rože, pa kup raznih glinenih loncev, kjer so bile poleti tudi rože ali pa so še vedno, poleg tega je bilo še nekaj žaganja od zadnjič, ko so še delali nekaj drugega (sedaj fasado), par okrasnih buč na oknu, pa semena za ptiče v eni posodici, da se pridejo past, pa v eni vrečki (na suhem) nekaj starega kruha za race, ko grem čez reko, jim vržem in vreča smeti, ker sva imela v nedeljo generalno in jo je moj dal tja, pa sva pozabila nanjo (kar ni čudno ob tej naglici, s katero "gnezdiva"). in potem je šel "tast" spraznit balkon, s pomočjo delavcev, naju seveda ni bilo doma, sva to videla, ko sva prišla. s tem, da je moj v nedeljo govoril z njima in rekel, da morava malo balkon malo v red spravit, samo da itak jaz sama ne morem (lonci so bili okoli 20 litrski + drenaža + zemlja), on pa bo potem, ko bo imel čas (gre na šiht nekaj do sedmih, včeraj sva imela MŠ in sva prišla domov okoli pol osmih zvečer, danes pa ob ene petih). jaz sem šla potem malo spat, ker sem bila totalno crknjena po današnjem dnevu, pa še ful me je razjezilo, ker so spraznili balkon, nič rekli, pa itak je "najin". mojega pa sta poklicala dol in ga kao nekaj napizdila kakšen balkon je bil in on itak ne more bit tiho, pa je rekel, da se nimata kaj vmešavati, da bo on imel tak balkon kakršnega on hoče, pa ga bo pospravil takrat, ko bo on imel čas in ne takrat, ko njima zapaše. no, pol sva (bolj on) z manjšega balkona umaknila še eno ogromno korito (napolnjeno ima ene 100 kil, dva sta ga enkrat prej komaj premaknila in naj bi kao motilo delavce, čeprav jih sedaj en mesec, kolikor so tu, ni), sva ga spraznila in potem je moj nosil dol kot zmešan.

in me je ful razjezilo, ker zna biti "tast" tok pameten zadnje čase, "tašča" se pa načeloma strinja, samo nič ne reče, ker moj takoj nazaj butne, potem pa skoraj v jok in na drevo. in ful neki pametuje mojemu, kar prej nikoli ni (sej sem enkrat pisala, da ga ni hotel videti 28 let, ni plačeval preživnine, nikoli prej čestital za rd, potem je pa nazaj prišel itd.), zdej si je pa nekaj opogumil. ja, sej je res, da nimava tako pospravljeno v nulo kot onadva spodaj (ona npr. skoraj vsako jutro, preden gre na šiht, pobriše prah), sej tudi ne moreva imeti, ko nama še kup omar manjka, pa ko preurejava sobe itd. ... kr neki. prav jezna sem in res nočem, da se bo kdo spomnil še bolj vmešavati potem, ko bomo trije, ker ne bo tečen samo moj, ampak tudi jaz.

prav razjezilo me je vse skupaj, ne, razbesnelo me je. in sem bila samo vesela, da nisem nikogar od njiju videla danes.

zdej sta včasih kot dva otroka, takrat ko onadva mislita, da je treba nekaj narediti, naj bi moj vse pustil iz rok in šel, pa še nič prej ne povesta, ampak tisti trenutek, ko je treba, pa tudi, če je ravno domov prišel s šihta itd. in je parkrat rekel, da npr. v soboto ne bo nič delal, ker imava druge plane, da lahko v nedeljo, onadva pa nazaj, da v nedeljo se pa ne dela in da to ne delata samo zase, ampak za vse. no, na srečo ima toliko gobca, da jima je že parkrat rekel, naj pol kar sama delata, ker on pa v soboto ne bo in da nima noben drug razen njiju dveh želje, da se stvari naredijo kot jih onadva delata... in seveda ... potem se kujata, kar naj se. sem napisala na srečo zato, ker drugače bi pa jaz popenila, da bi non stop spreminjala svoje plane zato, ker se onadva spomnita nekaj, kar sploh ni nujno. in - seveda - lažje živi z jezo onih dveh nad sabo kot mojo, hvalabogu. user posted image

uf, sem se razpisala, samo me še kar malo pogreje... sem že ob vselitvi rekla mojemu, da če se bosta vmešavala, ko bomo trije, dva 100% greva, ker se ne mislim zaj*******. pa tudi moj je že prej rekel, preden sta sploh začela graditi, da naj gradi le zase, če ga ne bojo pustili pri miru. drugače ful redko pride kdo gor, pa še to samo tašča, mogoče enkrat tedensko ali pa še to ne. in tudi nimam nobenih takih problemov z njo, da bi me kadarkoli po trebuhu šlatala (mislim, wtf?!??!). samo se mi pa zdi, da obstaja možnost (glede na statistiko sprememb, ki jih tašče doživijo ob prihodu vnukovuser posted image user posted image user posted image ), da bo takrat tudi ona hotela biti pogosteje pri nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.12.2008 23:39:13   
khurde
sam sem se pa res razpisala... ja, to je, k me mal jeza daje. user posted image

pozabila sem tudi updejtati svoje stanje. jutri imam pregled v porodnišnici ljubljana, glede velikosti itd.

par dni me že občasno špika kot pred M, samo zdele ene dva dneva pa skoraj non stop. prej me je samo občasno, pa potem zadnjih par mesecev nič, sedaj pa me prav veselo bode. no, dete se ne pusti motiti in miga kot prej. bom jutri vprašala, kaj je s tem. mi pa ful bolj sede, če se gibam, kot če počivam. tako da sem šla danes kar peš od faksa do tja, kjer moj dela (relacija Bežigrad-Črnuče); res, da ful počasneje kot ponavadi, samo je bilo pa fajn.

grem počasi spat.

lahko noč!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 442
16.12.2008 23:43:05   
Zvezdica
http://www.ebags.com/kipling/supernanny_baby_bag/product_detail/index.cfm?modelid=118220

poglejte si tole torbo...a ni huda?

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 443
16.12.2008 23:46:37   
Zvezdica
khurde kar spravi iz sebe. Mater sem huda k berem to.
Zdaj pa v izzy, tasta nekam pošlji, vsaj v mislih, pa lepo spančkaj.

Vse lepo spančkajteuser posted image

grem. Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.12.2008 7:53:03   
Anonimen
Vprašanje...Kaj pa torbe, te ki jih boste nosile s seboj okoli? Jast sem v prvo imela niveino, ma mi je tist ruzak tak

jst mam kr en tak otroški rukzakuser posted image tolk da gre not kaka plenica, robčki, flaša s čajem, za enkr preoblečt, kaka igračka, banana itd. minimalno, nisem nikol bohvekaj vlačla s sabo. v končni fazi lohk praktično na vsakem vogalu kupiš al banano, ala žemljo al neki pač. joške sem pa tak s sabo vlačlauser posted image
zdej si bo treba verjetno neki večjega umislit, ko bo treba za 2 tovorituser posted image

khurde una statistika sprememb pri taščah kar drži, jauser posted image tko da ti svetujem, da kar na štartu zatreš, da ne boš mela pol take štale, kot jo mamo nekteriuser posted image

zvezdica torba je fajna, ja, sam cena niuser posted image kaj si noruser posted image

jutrouser posted image midve sva že nafotrane, urihtane, po kuhni sem že pospravla, zdej sem tamali za 15 min naštimala risanke, k je težila ( prov na kavč se vsede in sitnari tojta tojtauser posted image tojta =torta, to pa zato, k sem ji prvič zalaufala ta program, je bla glih ena risanka, k je torta okol neki skala in ji razlagama, daje to pa torta in si je ful zapomnla in zdej k hoče risanke tuli tojtauser posted image )
jst pa kavico spijem, mal tule prečekiram, magnezij še morm spit, pol pa ne vemuser posted image Ulo animirat in takšno, sej ni kej....pa moj lubi še sam dons dela ( pa še tist verjetn ne do konca) pol je pa domauser posted image

včeri smo šli mal v kao šoiping v Velenjeuser posted image kr tko brezveze, ker se men ni dalo več bit doma ( tolk sem sita tega vremena pa da sma s tamalo skoz sami pa zabiti v stanovanjeuser posted image ). in smo šli mal, v lidl po sirčke in grozdje, v mulerja po eterična olja, čokolado, marelice in sponke, v pikapolonico smo šli pogledat če majo kak kombinezonček zauser posted image ( seveda nimajo), pol pa še v dm po plenice in žajfo, na pijačko in domovuser posted image kr neki...je pa naporna tamala tkole, k ona bi pač sama hodla, dopovedat se ji itak nič ne da, pol pa laufaš k kreten za njo, da je pač ne povozi avto, al pa ne naredi razdejanja v kaki štacuniuser posted image

aja, pa zanč sma se z ginekologinjo menle, da mi po kar na unem pregledu 6t po porodu probala mireno zmontirat, načeloma ona tega ne dela, sam med menstro, sam sma se strinjale, da če bom to čakala, bom spet noseča prejuser posted image   tko da bo probala, če bo šlo fajn, če ne....pol pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
17.12.2008 8:05:37   
Anonimen
zvezdica lej, men se pa TALE dopadeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
17.12.2008 8:47:05   
petra88
Jutro! Danes sem pa še tako zaspana... je pršu poštar prezgodaj trkat na vrata,je prinesel od csdja odločbo za paket oz denar ki sva ga vzela.
kako ste pa ostale? kaj boljša noč? mi2 sva včeraj do 00:00 igrala remi in vmes se mi je enkrat user posted image tako čudno premaknil notri, da sem se že ustrašla, da se je obrnil nazaj user posted image ma mislim, da se ni. moram še malo počakat da se zbudi in začne brcat user posted image
Torbo sem si jaz že kupila zadnjič v Mullerju, ker se mi je ful akcija zdela. Od Chiccota. Velika je dovolj, notri je pa prišlo še ful reči, duda, stekleničke take in drugačne, podloga na kateri preoblačiš user posted image . Ko sva računala, koliko je vse skupaj dejansko vredno, dobiš torbo zastojn, tako da sva kar kupila. Tudi te torbe so drage vnaših trgovinah, to te kar na rit vrže ko vidiš cene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.12.2008 10:01:36   
sonček33
Bejbe eno vprašanje:
Danes sem dobila odločbo od CSD glede porodniške... ampak nekaj me muči, v odločbi piše: "...tainta je upravičena do prodniškega dopusta v času od 31.12. 2008 do 13.4. 2009 in je v tem obdobju upravičena  do porodniškega nadomestila ..."

Kaj to pomeni, samo do aprila???????? Ma men skoz pritisk dviganjo tile norci birkoratski.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.12.2008 10:01:48   
ronja
Ojla, punce!
ja, kaj naj vam rečem: včeraj sem mela spet popadke, redne na 5 min.  in ja, tisto, kar se je v ned. začelo, je bil res čep, ker se je včeraj nadaljevalo... Verjetno me je zj* to, da sem tamalo okoli nosila, ker je samo na meni spala (vse kar sem napisala na rr, je bilo z njo v rokah... in to je malo naporno za buši...) No, to bi bilo to, kar se user posted image tiče... Sem si na hitro spakirala torbo za v p., pa na en kup sem dala nekaj cotk (hvalabogu, da smo se takrat dobile, da sem jih nekaj kupila - ker tiste sem takrat takoj oprala in zdaj je to edino, kar imam opranega za tamalo...)

Sem klicala danes zjutraj g., če lahko tole vseeno zdrži do novega leta, pa če lahko kaj naredim, da bi tako ostalo... Pa pravi, da naj počivam - wat a surpriseuser posted image . Pravi, da čep lahko še zdrži, da to nič ne pomeni (jupiiiiii!!!!, ker me je bilo malo strah, ker se mi je prejšnijč začel luščit iz pon. na tor, rodila sem pa v pet. zjutraj... Upam, da bo tokrat dlje trajalo - res je pa takrat vse skup šlo hitreje, pa tudi popadke sem imela non stop, zdaj so se pa umirili, danes jih nimam ničuser posted image !)

madona, če bom še kdaj noseča, bi pa res rada enkrat probala eno normalno nosečnost, brez težav - ali mislite, da mi ni usojeno, ker preveč šibam okoli?user posted image

sicer je včeraj mala začela bolj krehat, kot sem že pisala in zato sem šla sama po štacunah, da je bil lubi z njo (po pravici povedano, sem mislila, da bo to manj naporno kot bit z njo doma...) Zaspala je ob 24 ponoči... Jaz nisem mogla, ker sem mela do pol dveh še popadke... Danes je ona boljše, jaz tudi, seveda, ker nimam več popadkovuser posted image , je pa spala celo noč pri nama... Mi ni všeč, ampak kaj naj, če je bolanček, mora spat, sicer se ne bo pozdravila... To pa zdaj rabimo, da je zdrava, bolj kot spanje v svoji postelji... Samo srčno upam, da bo Lejla še počakala, da se Ronja spet navadi spat v svoji postelji in da bo vse ok. Saj mora bit, a ne?user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.12.2008 10:03:48   
ronja
sonček, res je, porodniško imaš samo do aprila - ampak potem pa nastopiš dopust za nego in varstvo otroka, to je še 260 dni, tako da vse skup pride 1 leto. mene je tudi stisnilo takrat. Ampak za tisto moraš dat novo vlogo, ker pač porodniško lahko samo ti koristiš (partner samo če umreš ali si ful prizadeta in ne moreš sama zase skrbet), nego pa lahko koristiš ti ali tvoj dragi ali oba vsak malo ali kakorkoli se zmenita (lahko tudi vsak od vaju dela 4 ure, recimo).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?