|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
15.12.2008 21:40:40   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Imam Milumil, kjer piše, da je treba prevreto vodo ohladiti na cca 60 stopinj. Koliko časa je treba počakat, da je ta temperatura? Jaz namreč nimam s čim izmeriti te temperature? Hvala za pomoč user posted image .

najlažji način je,da vode ne prekuhavaš,ampak kar kupiš od humane al pa kero drugi.To vodo pol samo malo segreješ in takoj narediš hranouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
15.12.2008 21:51:07   
Lara Croft
Zakaj prevelika? Jaz ko kliknem nanjo, je najprej ful velika, pol (ko jo do konca naloži) jo pa pomanjša in je normalne velikosti.

meni je pa ostala ful velika, večja kot ekran... ma sej nič hudga, dej...sem pač z miško mal dol potegnla...user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 727
15.12.2008 22:04:04   
meta21
Lara, ti imaš privilegije in si dobila mojga skinhedija v naravni velikostiuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.12.2008 22:27:44   
amor real
"Meni je tud čudno,da povsod drugače rečejo.Saj po mojem tu ni nič nujnega,seveda,če so v  bolnici kolki vredu.Nekatere pač preventivno povijajo v tetra pleničke,ker so nogice še čist micene."

Naš je imel na UZ v porodnišnici oba kolka 1a, pa so vseeno priporočali normalno povijanje (1 tetra + sorizo(zmajček, široko pa je baje 2 x tetra + zmajček?!) Meni je bilo kar fanj ga tako povjat, ker si imel vsaj kaj za primit, sedaj je tak suhecuser posted image . Bodo pa tutice spet prav, ker so bile premajhne.

SARAYA, doba idea, da bi ga ponoči vseeno še normalno povijala, ker me je tako strah, da bo šel na hrbet, ker je tak živčekuser posted image .

Eno neumno vprašanje: Do kdaj je priporočljivo, da spijo samo na boku?!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.12.2008 22:40:29   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Moj je spal na boku samo 14 dni, ker ga potem nobena reč ni več zadržala na boku. Lahko sem ga z obeh strani podložila s povštrom, ki sem ga uprla v stranico, pa je tolk cajta migal, da je v najboljšem primeru spal na pol hrbta na povštru in pol n jogijuuser posted image . Pol sem pa nehala vztrajat, ker je glavico itak vedno vstran obrnil.

Če ti je do sedaj uspelo ga dajat spat na bok boš, po mojem, lahko zaključla najkasnej takrat, ko se bo sam začel obračat. Lovro se je 3 dni nazaj začel obračat na levi bok in zdaj, vsaj čez dan, večinoma leži na levem boku. Zvečer ga očitno spalna vreča ovira.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 730
15.12.2008 23:07:03   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,saj bo bolje.
user posted image

Ma itak.. sej je že, samo mal sem se mogla potožit.. Prow na koncu koncev to niti niso neki problemi... Sploh vem ne, kaj so problemi.... .samo malo se mi je nabralo... V bistvu sem lahko čist zadovoljna.... otrok je zdrav in ponoči spi... dnarja imamo tudi na vnc...

Samo imam en problem, ja........ ne vem, kako mački naredit brke... hahaha..... sem torto končala zdej.... še dobro, da ni poletje, ki bi se mi vse stopilo.... hahaha ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 731
15.12.2008 23:08:45   
Lara Croft

Lara je spala na boku 14 dni menda..... od takrat samo na trebuščku... na boku je zlo slabo spala...

Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
15.12.2008 23:09:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako Štajerc v Pekingu vpraša za gostilno?

"Ki šank čuj?"   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 733
15.12.2008 23:10:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

fiši - kar se tiče vpisovanja otrok v vrtec je bil v LJ tak problem
da si šel otroka vpisat predno si bil noseč pa še ni bilo nujno da je bil prostor

no zdaj bo ta novi župan to rešil........

user posted image  ...kaj niso vpisi enkrat aprila za tekoče letouser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 734
15.12.2008 23:13:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst je pa nimam komu pustit.....

jaz našega tud neuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 735
15.12.2008 23:16:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

če bo sprejeta, bo štratala v vrtec 3.avgusta.14 dni pred mojo službo, da se bo navadila.jaz sicer nisem iz lj, so pa skoraj takšni problemi s tem vpisom kot v lj.

kdaj te ti misliš delat ituser posted image .... če imam jaz do 5 al 6.8 porodniško (no nego), pa še pol dopust...to je pol enkrat sredi septembrauser posted image ......

...ma saj se mi zdi kaj je...jaz sem ja prehitevala po desni....zato mi jezdaj tak hecnouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 736
15.12.2008 23:18:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you upam, da bo odgovor junija pozitiven. Lano bo pa pazila babica, moja mami, ker gre drugo leto z junijem v pokoj. S 54-imi leti. user posted image  user posted image  user posted image To bo imela nekaj od penzije vsaj.

moja je pa zdaj bla 54...., pa še nič ne kaže na penzijouser posted image ...še vsaj 3 leta bo mogla pridno delatuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 737
15.12.2008 23:21:39   
Lara Croft
Nimaš nobenih sorodnikov, ali kake dobre prijateljice v vašem kraju, da bi jim zaupala Laro? Tvojega malo zaposli.

Sorodniki še vejo ne, da imava Laro.... user posted image user posted image Prjateljce pa imam ja.... eno v Postojni, eno na Kozini, eno v Ajdowsni in eno v Kopru...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 738
15.12.2008 23:22:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saj je prav tak, da ne najdejo poti več na RR. 

user posted image

p.s.
mogoče pa so jo (jih) blokirali

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 739
15.12.2008 23:22:46   
arabela*

to je eno zelo resno vprašanjeuser posted image
Kolikor je možno.Aneja je eno leto mirno na boku spala,sicer sem jo popravljala ponoči,po enem letu pa je že začela nekaj biksat.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 740
15.12.2008 23:24:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ob tem vašem avtodomu sem dobila idejo, da bi lahko septembrke s svojimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najele avtobus in se odpravile na turnejo po Sloveniji. Ne bi ble zanimive? Pa še radija ne bi rabileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ziher bi ble na dnevnikuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 741
15.12.2008 23:26:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

moja je pa zdaj bla 54...., pa še nič ne kaže na penzijouser posted image ...še vsaj 3 leta bo mogla pridno delatuser posted image

jaz pa mam obe babice doma in bi obe rade čuvale.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 742
15.12.2008 23:26:45   
gold fish

Ni mi jasno, da so lahko take razlike po Sloveniji kar se tiče nasvetov oz. napotkov za previjanje. Ene morate 3 mesece preventivno povijat, druge v P dobite samo tetra plenice... v lj pa user posted image  od prvega dneva ne vidi drugo ko pampersko in nihče ne omeni širokega povijanjauser posted image . A ni smisel UZ v porodnišnici ravno v tem, da ti potem ni treba široko povijat? A ne delajo v vseh porodnišnicah UZ kolkov takoj po rojstvu?

Meni je tud čudno,da povsod drugače rečejo.Saj po mojem tu ni nič nujnega,seveda,če so v  bolnici kolki vredu.Nekatere pač preventivno povijajo v tetra pleničke,ker so nogice še čist micene.Po mojem je to čist vredu,saj nekakeri user posted image dost migajo,pa brcajo.Saj če je kaj narobe itak rečejo,da je treba široko povijat(3pleničke in zmajček).Jaz sem našo do včeraj še ponoči dajala v tetra plenice,od danes pa spi samo v pamperskiuser posted image

jaz pa prvega kljub izvidu 1a ...tri mesece strogo široko....

...sem za tega tud rekla...3 mesece široko....pol..... pa sem ga vsega skup 3x tako povila drugače pa od začetka v pampersko.....  je bil 18 dni v bolnici samo v pamperski, pol mi je pa na uz kolkov pred odhkodom domov rekel..povijajate kot do sedaj...in sem...pa ni bilo nič narobe.......  tudi ta ima 1a

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
15.12.2008 23:27:35   
gold fish

Lara, ti imaš privilegije in si dobila mojga skinhedija v naravni velikostiuser posted image

men se pa obe velikosti odpreta....samo moraš klikniti na njo, da jo pomanjšauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 744
15.12.2008 23:29:45   
gold fish

SARAYA, doba idea, da bi ga ponoči vseeno še normalno povijala, ker me je tako strah, da bo šel na hrbet, ker je tak živčekuser posted image .

zakaj te je strah, da bo šel na hrbetuser posted image    Naš že mislim, da vsaj 2 meseca spi samo na hrbtu...sem ga dajala  na bok, podlagala....pa se je vedno obrnil..... sedaj pa ga dam kar lepo na hrbet spat...ker mu zgleda ful paše tak...leži kot king...edino opažam, da zjutraj bi se pa on že malo obrnil...pa še ne gre...

Neposredna povezava do sporočila: 745
15.12.2008 23:32:00   
gold fish

..pa da se ne bosta kregale katera bo imela Mariso...ti predlagaj, da imaš še enega kandidata za čuvatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
15.12.2008 23:33:36   
gold fish

...pa sta mlajše od 54user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
15.12.2008 23:33:56   
arabela*

zakaj te je strah, da bo šel na hrbetuser posted image    

mene je tud tega strah,sploh pri marisi,ko se mi vedno na hrbet obrača.Ja če spi na hrbtu in bruha se dete lahko zaduši,kar po moji logiki kar drži,če pa je na boku,pa ko bruha,mimo stečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
15.12.2008 23:34:53   
arabela*

...pa sta mlajše od 54user posted image

tašča je 49,mama pa bo 60

Neposredna povezava do sporočila: 749
15.12.2008 23:36:21   
arabela*

..pa da se ne bosta kregale katera bo imela Mariso...ti predlagaj, da imaš še enega kandidata za čuvatuser posted image

nebo niti problemov,ker bom jaz doma .A.gre itak v vrtec,M pa bo pri meniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!