|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
15.12.2008 23:36:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

zakaj te je strah, da bo šel na hrbetuser posted image    

mene je tud tega strah,sploh pri marisi,ko se mi vedno na hrbet obrača.Ja če spi na hrbtu in bruha se dete lahko zaduši,kar po moji logiki kar drži,če pa je na boku,pa ko bruha,mimo stečeuser posted image

..če pa itak glavo na stran obrneuser posted image ..vsaj naš...no pa bruhal še tud ni....niti čez dan....

Po moje, če je toliko miren, da obstane kjub temu, da je založen na boku...naj bo kar tako..... ko bo lahko se bo itak sam obrnil.....

..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabestuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.12.2008 23:37:47   
gold fish

...pa sta mlajše od 54user posted image

tašča je 49,mama pa bo 60

jaz mam pa glih obratno mama 54, tašča bo pa 70...

ma tvoja tašča je pa prava šmrklja še...pa že babicauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
15.12.2008 23:39:13   
gold fish

..pa da se ne bosta kregale katera bo imela Mariso...ti predlagaj, da imaš še enega kandidata za čuvatuser posted image

nebo niti problemov,ker bom jaz doma .A.gre itak v vrtec,M pa bo pri meniuser posted image

o, pol pa lahko jaz obe tvoji ponucam...al pa tisto, ki je bližje meniuser posted image ...al pa če češ, da bo imela Marisa malo moške družbe.....ga kar tebi dostavim vsako jutrouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
15.12.2008 23:39:25   
Lara Croft
Ma poglejte mojga dečkota, no.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 754
15.12.2008 23:40:38   
arabela*

..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabestuser posted image

a smo važniuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 755
15.12.2008 23:41:59   
gold fish
...ma saj bom jaz tud mogoče doma...... v službi doma...... še nisem čisto ziher....bi lahko šla kar v copatih pa v pižami v službouser posted image ...samo po stopnicah navzdol.... razen, ko bi stranke prišle bi se mogla ločit od pižameuser posted image ..

...ma imam še čas do poletja...pol pa da vidim....

Neposredna povezava do sporočila: 756
15.12.2008 23:42:45   
arabela*

o, pol pa lahko jaz obe tvoji ponucam...al pa tisto, ki je bližje meniuser posted image ...al pa če češ, da bo imela Marisa malo moške družbe.....ga kar tebi dostavim vsako jutrouser posted image

saj študiram,da bi čuvala bejbike,ampak me stanovanje j...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 757
15.12.2008 23:43:04   
Lara Croft
NO, KAKO NAREDIM BRKE NA TORTI? a JIH ČEM DEMICI PAR IZPULIT? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 758
15.12.2008 23:43:17   
gold fish

a smo važniuser posted image user posted image

ja itakuser posted image  ...

. ma ne.... se hecam.....samo sem se zalotla da kar neke itak besede not pišem, pa sem zato to dodala...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 759
15.12.2008 23:43:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma poglejte mojga dečkota, no.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

čeprav nimam rada kač....zgleda lep.... pa malo se je poredil....kolko miši te poje na danuser posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 760
15.12.2008 23:44:26   
arabela*
ma moj otrok mi svira.
sem jo že trikrat v postlo položla,pa jo je zvijat začelo.Zdaj sem samo vstala z no,pa jo je tud zvilo.Sem sedla nazaj,pa spet spiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 761
15.12.2008 23:45:12   
Lara Croft
sEM Šla na nosečnost pogledat, če se septembrke že zbirajo... kot da ne vem, da je še prezgodaj... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
15.12.2008 23:45:32   
arabela*

NO, KAKO NAREDIM BRKE NA TORTI? a JIH ČEM DEMICI PAR IZPULIT? user posted image user posted image user posted image

kaj kričišuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz nevem,ker še nikoli v življenju nisem nič peklauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 763
15.12.2008 23:46:34   
arabela*

user posted image

jaz pa jih obožujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
15.12.2008 23:47:19   
arabela*

sEM Šla na nosečnost pogledat, če se septembrke že zbirajo... kot da ne vem, da je še prezgodaj... user posted image user posted image

ti..............si...meni....sumljiva...............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
15.12.2008 23:49:00   
Lara Croft

ti..............si...meni....sumljiva...............

Bejž bejž.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.12.2008 23:58:59   
arabela*

...ma saj bom jaz tud mogoče doma...... v službi doma...... še nisem čisto ziher....bi lahko šla kar v copatih pa v pižami v službouser posted image ...samo po stopnicah navzdol.... razen, ko bi stranke prišle bi se mogla ločit od pižameuser posted image ..

...ma imam še čas do poletja...pol pa da vidim....

ja,to pa je super,če maš to možnostuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
16.12.2008 0:35:57   
arabela*
jaoooooooo,našo šraufa spet.Od devetih je perajt za spanje,zdaj je pol ena ona pa se še vedno zvija.Ma to je že res groznouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 768
16.12.2008 8:21:03   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Samo jaz pa k tebi ne bi upala prit na obisk user posted image user posted image user posted image

Si končala torto? Daj eno slikico prilimaj, da vidimo mojstrovino user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 769
16.12.2008 8:23:04   
*bubi*
Ve se že o službah menite? Meni se prav lepo ta porodniška izide, začnem 1. septembra. Oz. že malo prej, tisto kar je pač nuja. Verjetno mi bo nekaj dopusta propadlo user posted image

Malo pa sem že začela.... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
16.12.2008 8:30:09   
RAČKAPK

Ja fino tale džabest,
jst sm pa za vse te ugodne zadeve PRESTARA user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
16.12.2008 8:30:30   
RAČKAPK
DOBRO JUTROuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 772
16.12.2008 8:32:44   
RAČKAPK

user posted image

Men je tut krasen kačon
resnično lep je

moja nečakinja si ga ful želi, pa doma njeni niso navdušeni
zdej pa razmišljam, da bi ji ga jaz kupila za naslednji rojstni dan
sam me je malo strah, da ne bom naredila krega doma user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 773
16.12.2008 9:06:54   
pf
Dobro jutro.
Meta ja res je tole glede povijanja od porodnišnice do porodnišnice različno. Pri nas smo v porodnišnici Ptuj povijali samo s tetra, le ponoči pampers in tudi za doma so nam naročili, da uporabimo pampers, eno tetra in zmajčka do pregleda kolkov, ne glede na 1a. Drugače pa jaz nisem iz ptujskega konca, sem iz Slov. Bistrice, le rodila sem na Ptuju, ker sem slišala kar nekaj pohval na račun porodnišnice, kar za mariborsko ne bi mogla reči, zato sem šla tja.
Naša tudi ne spi na boku že dva meseca ne. Sicer jo obrnem na bok, ko jo dam spat, ampak se obrne na hrbet kasneje. No včasih spi na boku, sploh ponoči, ko jo dam spat po hranjenju in je zaspana. Ja če ne bruha je že dobro na hrbtu, če pa je pa res kot je rekla Saraya lahko to nevarno. Naša hvalabogu ne. Ji pa podložim, ko je na boku dve brisači zaviti v rolado in med nogice dam pleničko.
Gold fish jaz sem mislila, da živite s starši. Ne vem zakaj se mi je zdelo.
Lara Croft tale tvoj kaček je lepo porejen in ima lep domek, ampak vseeno ne maram kač. Če pa vas razveseljuje pa user posted image user posted image user posted image .
Saraya ne vem, če ti Marise ne šraufa zaradi dodatka zvečer, ker čez dan nikoli ne napišeš, da bi jo zvijalo, ponoči ima pa revica stalno matrarijo.
Včeraj sem kupila Alana plenice v DM-u. So neka eko varianta, okolju in dojenčku prijazne. 48 komadov je stalo 9 €. Sedaj sem ji menjala že tri in moram reči, da so na otip fantastične. Nič plastik fantastik. Pa tudi zvečer sem jo povila ob pol sedmih, pa potem ob pol petih zjutraj in je bila plenička fajn vpojna, nič ni prišlo mimo. Pa še nobenega vonja nima. Ker s pamperskami nisem preveč zadovoljna. Ko to zalogo porabim bom probala samo s to Alano.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.12.2008 9:07:04   
ključek
dobro jutro.............user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

firma
jang

katera firma avtot vam je najbolj priljubljena!

volkswagen (42%)

citroen (14%)

renault (20%)

peugeot (9%)

hiunday (5%)

toyota (10%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!