|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 16:20:10   
Estrella*
Nič, šibam za nekaj časa proč od računalnika. Če vam uspe priti do 5. dela, ne pozabite na znak user posted image pri odpiranju temeuser posted image user posted image Se moramo nekako ločiti od ostalih, a ne?user posted image user posted image user posted image

A mogoče ve katera je to napisala na majčicah 4 del-Jaz sem ga malo brala in se prav od srca nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
14.12.2008 16:20:19   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pri Filipu pa je šlo vse po masluuser posted image .
pa ti???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
14.12.2008 16:24:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pri Filipu pa je šlo vse po masluuser posted image .
pa ti???

Obakrat naravno, brez pomoči umetnih popadkov, le da sem sina z lahkoto rodila, hreč pa malo manjuser posted image Tako, če bi morala še enkrat, bi se odločila za epiduralno, ker me je mala tako namatrala, da si ne upam pomislit, da bi šla še enkrat čez to, kljub temu, da je porod trajal vsegaskupi 2h

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
14.12.2008 16:25:44   
Anitka

Nič, šibam za nekaj časa proč od računalnika. Če vam uspe priti do 5. dela, ne pozabite na znak user posted image pri odpiranju temeuser posted image user posted image Se moramo nekako ločiti od ostalih, a ne?user posted image user posted image user posted image

A mogoče ve katera je to napisala na majčicah 4 del-Jaz sem ga malo brala in se prav od srca nasmejalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , katera je bila?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1379
14.12.2008 16:28:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image , katera je bila?user posted image user posted image

Ja prav dosti za mislit niuser posted image user posted image Sem prebrala post in ne da bi pogledala kdo je avtor, sem takoj uganilauser posted image Bil je napisan toćno pred 7 meseciuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
14.12.2008 16:33:11   
Anitka

Ja prav dosti za mislit niuser posted image user posted image Sem prebrala post in ne da bi pogledala kdo je avtor, sem takoj uganilauser posted image Bil je napisan toćno pred 7 meseciuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.12.2008 16:59:26   
Anonimen
Včeraj šopingiranje, danes šopingiranje mi smo BANKROTuser posted image user posted image user posted image

Še dobro da pride v ponedeljek plača+božičnicauser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.12.2008 17:00:15   
Anonimen

ja katera je to napisala????

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.12.2008 17:02:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Meni osebno tudi ni všeč ta razvada.

Enim mamicam je to v ponos.

smejalauser posted image jaz bi se na njenem mestuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.12.2008 17:05:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Mi je moj prinesel orhidejo v katero je zataknjen listek od proizvajalca ali pač nekoga, in piše gor Ko besede ne vžgejo podarite orhidejo. Vsak drug dan bi palilo samo danes ne. Sem še bolj jezna. Orhideja je pa božanska, priznam. Ampak do sprave bo še malo minilo.

Ej tete, jaz danes sploh še nisem imela časa jest, pa sploh nisem več lačna, ker sem jezna ko user posted image , kar na user posted image  mi gre od jeze.

vem kako ti je, tud men gre na jok . če me kdo razjezi, sploh kadar me lubi, in takrat imam cmok v grlu, pa ne morem jest.
Sej bo bolje jutri,boš prespala in bo svet lepši user posted image user posted image user posted image user posted image

mene moj še nikoli ni tako razjezil, da bi mi šlo na jokuser posted image

Jaz začnem samo vreščatuser posted image . Sploh ne vem, če bi me lahko tako prizadel, do jokauser posted image . Če sem pa kaj nasekirana pa se mi apetit še povečauser posted image

Jana: kaj je šel M gledat?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
14.12.2008 17:08:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kodrana bi se bilo res fajn pokazat na bioresonanco, če nič drugega ni pomagalo. Slikice so pa user posted image

Naty saj še malo pa boš spet vse jedla.

Moja mala je spet sitna in jo bom dala verjetno kar nazaj spat. Nimam pojma zakaj je tako zaspana. user posted image  Pa začela je isto delat kot Jaka, za lase se vlečt. user posted image

moj se nima za kaj, ker jih ima le za okras, se pa zato za ušese vleče.

Naša se tud za ušesa vleče in menca učke. Z lasmi se igra, jih te ta stranske s prskom navija in se včasih cukne in v jokuser posted image

A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

ker veliko spijo user posted image

NO, POTEMTAKEM, BI MOJA ZDRŽALA Z 300G DNEVNOuser posted image user posted image user posted image

pri nas je že preživela dan z 300g hraneuser posted image

Danes je pojedla: 300ml mleka, pa mislim da več kot 100ml še ne bo hotlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
14.12.2008 17:10:41   
Anonimen

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image
Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala.

ja kje je pa bil 3 ureuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
14.12.2008 17:13:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Danes bo pa pri nas tiha maša. user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa? A je kaj na novo zakuhal?

Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. user posted image user posted image user posted image  Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. user posted image user posted image

Mene to tud tako pojezi. Desci si res preveč dovolijo. user posted image Poj pa še reče da ga mam na špagci, ko mu kdaj rečem A SPET? Pi......

ne ne moj si kaj takega še ni upal ''dovolit''user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
14.12.2008 17:14:46   
Anonimen
Pejte se solit, spet sem sama kle goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
14.12.2008 17:18:08   
aurora28
Čer mačke!

Nisem brala zanaj, če mi bo ratalo bom prebrala. Včeraj je Gal dobil svojo prvo diplomo user posted image s plavanja, sva namreč zaključila. user posted image

Včeraj je Gal veliko pojedel skozi dan, za zajtrk najprej 230 g sadne kaše s keksi Alete, za kosilo je pojedel piščančka z zelenjavo in rižem, za večerjo je pojedel ocvrto banano in še pol smetanovega jogurta z vanilijo in je šel spat ob 19. uri in prva runda dojenja je bila 00.50 user posted image Zdaj pa nevem a to zato ker je bil sit in se mi je prej vedno zbujal ker je bil lačen user posted image Danes mu bom spet naredila ocvrto banano, jogurt je pa že prej jedel. Zanimivo skuhala sem mu piščančka s krompirjem in zelenjavo, pa ni hotel pojesti več kot 5 žlic, ko pa sem mu odprla smetanov jogurt pa ga je pojedel pol user posted image

A katera ve kaj pomenijo bele lise na mlečnih zobeh? Gal ima zgornji enkici obe lisasti user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
14.12.2008 17:24:04   
kasso

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

bravo za nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodajuser posted image
Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorteuser posted image

Lahko te pa preseneti tvoja mala lenobicauser posted image

Kdaj sta pa Gašper in Petja shodila?

Gašper pri 14. in Petja pri 12.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
14.12.2008 17:47:56   
špelin@
Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste

Pri nas je eno samo sra.nje user posted image  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil user posted image user posted image  Posledično je tudi današnji dan bolj user posted image

Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
14.12.2008 17:50:55   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A katera ve kaj pomenijo bele lise na mlečnih zobeh? Gal ima zgornji enkici obe lisasti user posted image user posted image

nimam pojmauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
14.12.2008 17:50:58   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Mi je moj prinesel orhidejo v katero je zataknjen listek od proizvajalca ali pač nekoga, in piše gor Ko besede ne vžgejo podarite orhidejo. Vsak drug dan bi palilo samo danes ne. Sem še bolj jezna. Orhideja je pa božanska, priznam. Ampak do sprave bo še malo minilo.

Ej tete, jaz danes sploh še nisem imela časa jest, pa sploh nisem več lačna, ker sem jezna ko user posted image , kar na user posted image  mi gre od jeze.

vem kako ti je, tud men gre na jok . če me kdo razjezi, sploh kadar me lubi, in takrat imam cmok v grlu, pa ne morem jest.
Sej bo bolje jutri,boš prespala in bo svet lepši user posted image user posted image user posted image user posted image

mene moj še nikoli ni tako razjezil, da bi mi šlo na jokuser posted image

Jaz začnem samo vreščatuser posted image . Sploh ne vem, če bi me lahko tako prizadel, do jokauser posted image . Če sem pa kaj nasekirana pa se mi apetit še povečauser posted image

Jana: kaj je šel M gledat?

jaz isto imam cmok v grlu, gre mi na jok... v takih situacijah se sploh ne maram, ker nisem močnauser posted image ..pa bi rada bila taka kot ti edinaos

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
14.12.2008 17:51:01   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Včeraj šopingiranje, danes šopingiranje mi smo BANKROTuser posted image user posted image user posted image

Še dobro da pride v ponedeljek plača+božičnicauser posted image

očitno vam nekako še zneseuser posted image . si dobila Hipp2 ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
14.12.2008 17:53:07   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste

Pri nas je eno samo sra.nje user posted image  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil user posted image user posted image  Posledično je tudi današnji dan bolj user posted image

Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!!

user posted image user posted image zate in za Gregorja user posted image user posted image user posted image
Kje je danes tvoj user posted image ? Pusti otroke njemu in pejdi za urco na zrak

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
14.12.2008 18:03:07   
Estrella*

Ti pa res moraš mal sama s kakšno kolegico na kofi. Punca, noben ti ne bo postavljel spomenika, če boš venomer vsakemu na razpolago. Tudi ti rabiš kako uro na dan samo zase, brez otročjadi in tečnih možičkov.
Ožeta cunja še za nič ni dobra. Pa ne zamerit, ker ne mislim nič slabega. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
14.12.2008 18:04:58   
špelin@
A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno??

Pri mojem so razlogi tile: ker je 3,5 mesecev jedel kot utrgan (posledično dobil ogromno "fore") in ker ga prisilim, da poje več, kot bi on sam od sebe pojedel.

Dobro jutro punce

No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal
trgat zraven
user posted image .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha...
evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, točno to + vročina je bilo pri nas........ user posted image

kodrana, kakšna smejka na fotkah user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Je pa tudi meni moj danes tako dvignil pokrovko, da sem še dodatno slabe volje user posted image

Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ureuser posted image  Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec.

Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. user posted image

Meni osebno tudi ni všeč ta razvada.

Tudi meni ni, verjamem pa, da je fajn kriza, če je otrok tega navajen, mama pa ne postavi meje user posted image

Tako, prebrala na en uč nekako sem do 53. strani, bolj za nazaj ne utegnem, grem si skuhat eno kavico. Ja, barbaw, malo nazaj je tudi meni šlo na jok od jeze... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.12.2008 18:07:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
14.12.2008 18:08:01   
špelin@

user posted image user posted image zate in za Gregorja user posted image user posted image user posted image
Kje je danes tvoj user posted image ? Pusti otroke njemu in pejdi za urco na zrak

Saj sem dopoldne, ko me je še dedec razjezil, enostavno pustila njemu vse 3 otroke in šla za pol ure ven. Pa me je vse počakalo user posted image

Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
14.12.2008 18:21:15   
barbaw

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija)

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?