|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
14.12.2008 19:04:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Punce dejte mi prosim nekaj povedat, moja mala je začela na resno štrajkat z hrano: danes je spila 300ml mleka, in verjetno bo to to. Na noben način je ne moreva pregovoriti, da bi še kaj pojedla, spravila me je do te mere da sem ji kar hrano začela na silo tlačit v ustauser posted image user posted image user posted image , skrbi me da mi bo zbolela, ker tako malo je. Saj vem, da jo ne smem silit, ampak mene to spravlja v obupuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drugače je fuul dobre volje, se igra, kar naprej se smeje, samo jest noče. Še teh 300ml mleka je bilo z tako muko spravljeno v njen želodček, da je polom. Povejte mi a mi mala lahko kej zboli zaradi tega?

Če poje malo, od "majhne količine" ne bo zbolela. Lahko pa daj tik na tem , da zboli in takrat ponavadi težko kaj vase spravijo. Edina, ne se sekirat, poskusi ji dat za jest , tisto kar ponavadi najraje poje. Če ne jo enostavno pusti in probaj čim manj o količin i razmišljat, ker bolj ko boš živčna, manj bo mala jedla. Ko si dojila, tud nisi vedela koliko je pojedla, pa je verjetno tudi sem ter tja pojedla zelo malo. 300ml je nekaj ni nič.

Mah saj vem, ampak trenutno sem res v k....u, ker ji res vse sorte ponujam pa ne želi čisto nič. Pa še mami je zdaj tukaj in me spet za brez veze sekirauser posted image user posted image user posted image , v takih trenutkih kasso pa tudi jaz nisem močna, vam povem jaz sem po enem in prvem user posted image tako že vsega tega sranja naveličana, da bi najraje kam ušla in se nikoli ne vrnila. Na trenutke se počutim, da vse kar delam delam zato ker morem, ne pa zato ker si želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
14.12.2008 19:06:34   
špelin@

Še to sem pozabila napisat: mogoče se bi kdo spraševal odkod meni naveličanje in taka pregorelost, saj imam samo 2 otroka? Največji absurd je ta, da mene do takega stanja v K...cu nista sparvila moja otroka, ampak 19 let življenja z mamo, ki sem jo imela srčno rada, samo me je njena bolezen spravila na rob prepada. Zadnji dve leti njenega življenja je bilo tako hudo, da tudi normalno nisem mogla dihat, vse se je vrtelo okloi njene nege. Pa sploh ne da bi jamrala, ker sem to naredila z velikim veseljem, samo na žalost je to pustilo na meni trajne posledice.
Zato te Špelin@ popolnoma razumem, saj imaš otroke srčno rada, samo to te bo pripeljalo tam kot mene in ti si tega sigurno ne zaslužiš.

Tako sedaj bom nehala s to morasto temo in gremo raje čvekat o čem drugemuser posted image

Estrella*, občudujem te, ker si vse to zmogla user posted image user posted image user posted image  A veš, da komaj čakam, da te v soboto spet vidim, ker si zame eno tako veliko sonce user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.12.2008 19:09:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Še to sem pozabila napisat: mogoče se bi kdo spraševal odkod meni naveličanje in taka pregorelost, saj imam samo 2 otroka? Največji absurd je ta, da mene do takega stanja v K...cu nista sparvila moja otroka, ampak 19 let življenja z mamo, ki sem jo imela srčno rada, samo me je njena bolezen spravila na rob prepada. Zadnji dve leti njenega življenja je bilo tako hudo, da tudi normalno nisem mogla dihat, vse se je vrtelo okloi njene nege. Pa sploh ne da bi jamrala, ker sem to naredila z velikim veseljem, samo na žalost je to pustilo na meni trajne posledice.
Zato te Špelin@ popolnoma razumem, saj imaš otroke srčno rada, samo to te bo pripeljalo tam kot mene in ti si tega sigurno ne zaslužiš.

Tako sedaj bom nehala s to morasto temo in gremo raje čvekat o čem drugemuser posted image

Estrella*, občudujem te, ker si vse to zmogla  user posted image user posted image  A veš, da komaj čakam, da te v soboto spet vidim, ker si zame eno tako veliko sonce user posted image

Enako Špelin@user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.12.2008 19:12:05   
špelin@
Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!!

Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase!

A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi user posted image  Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven user posted image  Pa poštimat ob njemu še vse ostalo user posted image  Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.12.2008 19:13:54   
Estrella*

Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase!

A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi user posted image  Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven user posted image  Pa poštimat ob njemu še vse ostalo user posted image  Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu user posted image

Saj ne dela 7 dni v mesecu. Izbori s soboto ali nedeljo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
14.12.2008 19:17:13   
aurora28
A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven Pa poštimat ob njemu še vse ostalo Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu

user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.12.2008 19:21:30   
špelin@

Da me bo potem očitajoče gledal? Ker se njemu očitno pijača vsaj 1x tedensko po službi s kolegi ne zdi primerljiva s tem, da bi si jaz vzela eno uro med vikendom zase user posted image  Po njegovem je zame čisto ok in dovolj, ko grem z mojimi Zasavkami kofetkat med tednom - čeprav imam Gregija vedno s sabo in to ni isto kot čvek brez user posted image !!!! Še za prihodnjo soboto mi je "fovš", ne more skriti...

Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.12.2008 19:24:47   
Estrella*
Ups, lapsus 7 dni v tednuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.12.2008 19:29:04   
Estrella*

Da me bo potem očitajoče gledal? Ker se njemu očitno pijača vsaj 1x tedensko po službi s kolegi ne zdi primerljiva s tem, da bi si jaz vzela eno uro med vikendom zase user posted image  Po njegovem je zame čisto ok in dovolj, ko grem z mojimi Zasavkami kofetkat med tednom - čeprav imam Gregija vedno s sabo in to ni isto kot čvek brez user posted image !!!! Še za prihodnjo soboto mi je "fovš", ne more skriti...

Joj če bi bil on moj dedec, gorje njemu. Vidiš, malo bi se morala zgledovati po njemu, ker ga je sam ego.user posted image user posted image user posted image Špelin@ vztrajat je treba user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.12.2008 19:35:14   
Skye
No da se še jaz malo javim, zdaj ko princeski spitauser posted image

Cel dan nisem imela kaj dosti časa za net, saj ali sem se ukvarjala z fračama, ali pa oblikovala foto knjigo (zbirala slike, pisala komentarje itd. ), tako da mi je ta dan minil kot bi pihniluser posted image

Pri nas je eno samo sra.nje  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil  Posledično je tudi današnji dan bolj

user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogi Gregi in mami......pri njemu se pa to vleče zdaj že kar lep čas a ne. 

Punce dejte mi prosim nekaj povedat, moja mala je začela na resno štrajkat z hrano: danes je spila 300ml mleka, in verjetno bo to to. Na noben način je ne moreva pregovoriti, da bi še kaj pojedla, spravila me je do te mere da sem ji kar hrano začela na silo tlačit v ustauser posted image user posted image user posted image , skrbi me da mi bo zbolela, ker tako malo je. Saj vem, da jo ne smem silit, ampak mene to spravlja v obupuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drugače je fuul dobre volje, se igra, kar naprej se smeje, samo jest noče. Še teh 300ml mleka je bilo z tako muko spravljeno v njen želodček, da je polom. Povejte mi a mi mala lahko kej zboli zaradi tega?

kot bi sebe brala pred dvema mesecema user posted image
Takrat je Lia določene dni pojedla še manj kot 300 ml. Bila sem že na robu živčnega zlomauser posted image Šli smo tud do P. pa nam ni mogel nič kaj pomagati, razen da nam je svetoval da začnemo z GH. No in potem smo ugotovili vzrok....zobki user posted image Ko sta ji spodnja dva pokukala ven je začela zopet dokaj normalno jesti.  Je pa to trajalo kar nekaj časa...tam okoli 2 tedna, tako da se je kar poznalo na kg. in se še do danes...v primerjavi z Tio.

Mogoče so tud pri tvoji krivi zobkiuser posted image

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj več kot dobro poznam ta občutek.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.12.2008 19:36:11   
mafi

Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste

Pri nas je eno samo sra.nje user posted image  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil user posted image user posted image  Posledično je tudi današnji dan bolj user posted image

Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.12.2008 19:37:03   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

bravo za nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodajuser posted image
Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorteuser posted image

močen fantek user posted image user posted image user posted image
se strinjam s kasso da je bolje da sam pogrunta to zadevo

Naš se pa tud po kolenih že plazi, če ni na parketu, kjer mu še preveč drsi, hodil bi tudi že takole, pa ga nočem na to navadit, kar naj sam pogrunta in se potrudi.
Sem naredila napako pri ta veliki in sem jo morala potem 3 mesece držat da je hodila, drugače je bila histerija do konca. Jaz sem bila pa šibka in sem popustila. Upam samo da ne bo imela kasneje kakšnih težav s hrbtenico.

Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste

Pri nas je eno samo sra.nje  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil  Posledično je tudi današnji dan bolj

Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!!

Nič se ni treba opravičevat. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Res bi bilo dobro da bi malo izklopila, ampak to mislim čist brez otrok. Sej jih bo tvoj porihtal kakšno urico ali dve.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah..

copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija)

ne vem če je to čist prav, po moji logiki bi morali biti otročki bosi oz. v zelo mehkih copatkih, pa tud stroka enkrat pravi tko enkrat drugače

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit

To tudi jaz sovražim.  Zato pa pri nas v službi stoji ena vedno na garderobi in svetuje stranki in ji nosi večje ali manjše številke. Jaz sem se pa navadila, da grem kar v tisti stvari ven, ki sem jo probala, pa si grem iskat drugo stvar in potem nazaj. Sem pa se tudi jaz prej 100x preoblačila, zdaj pa ne več.

Pri vas v službi??? Potem pa pridem v to trgovino user posted image

mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pri Filipu pa je šlo vse po maslu .
pa ti???

Mene pa umetni niso tako boleli kot čisto moji.

Mene so pa glih ta umetni na orto švasali in so bili full dolgi. Naravni so bili prava milina proti tistim. Sicer močni ampak bolj kratki.user posted image

Tako sedaj bom nehala s to morasto temo in gremo raje čvekat o čem drugem

Težko življenje si imela. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A nobena ne ve kaj pomenijo bele lise po zobkih?

res ne bi vedela, žal

A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi  Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven  Pa poštimat ob njemu še vse ostalo  Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu

Da me bo potem očitajoče gledal? Ker se njemu očitno pijača vsaj 1x tedensko po službi s kolegi ne zdi primerljiva s tem, da bi si jaz vzela eno uro med vikendom zase  Po njegovem je zame čisto ok in dovolj, ko grem z mojimi Zasavkami kofetkat med tednom - čeprav imam Gregija vedno s sabo in to ni isto kot čvek brez !!!! Še za prihodnjo soboto mi je "fovš", ne more skriti...

Ma pošlji ga nekam s takimi komentarji in pejd ven brez otrok. Pa ne samo za pol urce, to še za zadihat ni dost. Naj jih sam rihta nekaj dlje časa, potem pa naj komentira, če si bo še upal.

Mater sem jezna. Pa sej vem da je tvoj v primerjavi s kakšnimi drugimi še super duper. Moj tud recimo dela cel teden in še v soboto, potem gre pa v nedeljo (danes) na bordanje. In to mene tud ponavadi full moti, tko da sem mu napovedala da naslednji vikend mene ni. Sicer še nimam nobenih planov, ampak bom že nekam šla. Pa naj ju še on sam rihta, ker to je pa itak dopust ane.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.12.2008 19:39:46   
*Tiana*
Hudoooo, kakšna klobasa !!!
Sory če to kakšno moti user posted image

Aja, moj mali že spi 20 minut user posted image , ta velika pa je pri moji mami. Zdej pa izležavat user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.12.2008 19:39:46   
mafi

mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti??

pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi,
pri Filipu pa je šlo vse po masluuser posted image .
pa ti???

Mene pa umetni niso tako boleli kot čisto moji. user posted image

To si pa ena redkih, ki to praviuser posted image

no važn je da je to že za namiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.12.2008 19:41:50   
Estrella*

Aja, moj mali že spi 20 minut user posted image , ta velika pa je pri moji mami. Zdej pa izležavat user posted image

user posted image user posted image  jaz nimam nič proti klobasamuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.12.2008 19:42:36   
tilči
Dober večer!

Današnji dan je bil pa malo bolj deloven,da se bom lahko drug teden potepala, saj imam kar natrpano.user posted image Že ob 8. zjutraj sva z Nejcem delala verigo za njegovo sobo, pa okraske barvala,potem v eno knjigico nalepke limala.Ko je Tilen zaspal, sva generalno usekala po hiši, user posted image  je danes kosilo skuhal.
Ko sta po kosilu oba otroka zaspala, pa sva si privoščila kavo in sangrio,ki se  že valja v hladilniku tri mesece, pa verjetno se bo še toliko časa.popoldne sem user posted image  uturila žlico in skuto, da je Tilna nafutral, midva z Nejcem pa sva kanelone pekla.Zvečer pa sva si s Tilnom privoščila kopeluser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.12.2008 19:43:16   
*Tiana*

user posted image user posted image  jaz nimam nič proti klobasamuser posted image

A ti otroke možek rihta?

Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.12.2008 19:43:45   
Estrella*

Lepo, da spi, a to je že ta nočno spanje???

Naša je šele pred kratkim povečerjala piščančjo obarouser posted image  Je pospravil cca 200g

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.12.2008 19:44:46   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

Današnji dan je bil pa malo bolj deloven,da se bom lahko drug teden potepala, saj imam kar natrpano.user posted image Že ob 8. zjutraj sva z Nejcem delala verigo za njegovo sobo, pa okraske barvala,potem v eno knjigico nalepke limala.Ko je Tilen zaspal, sva generalno usekala po hiši, user posted image  je danes kosilo skuhal.
Ko sta po kosilu oba otroka zaspala, pa sva si privoščila kavo in sangrio,ki se  že valja v hladilniku tri mesece, pa verjetno se bo še toliko časa.popoldne sem user posted image  uturila žlico in skuto, da je Tilna nafutral, midva z Nejcem pa sva kanelone pekla.Zvečer pa sva si s Tilnom privoščila kopeluser posted image

No, tako je prav, da si malo podelite delo. user posted image user posted image user posted image Dobro si ga zdresirala.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.12.2008 19:44:48   
Estrella*

A ti otroke možek rihta?

Ne, jo je nafutral, sedaj pa nori v mojem naročjuuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.12.2008 19:45:22   
*Tiana*

Lepo, da spi, a to je že ta nočno spanje???

Naša je šele pred kratkim povečerjala piščančjo obarouser posted image  Je pospravil cca 200g

Ja, nočno spanje.

Pridna Alja.

Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.12.2008 19:46:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

pridni ste biliuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.12.2008 19:46:22   
tilči

Pri nas je eno samo sra.nje user posted image  Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil user posted image user posted image  Posledično je tudi današnji dan bolj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.12.2008 19:47:04   
*Tiana*

A ti otroke možek rihta?

Ne, jo je nafutral, sedaj pa nori v mojem naročjuuser posted image

Si jo kr predstavljam, frčafelco živahno. user posted image Moj ma pa dve leve za futranje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.12.2008 19:49:43   
tilči

copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija)

Po novem P svetujejo, da je otrok bos oz. v nogavičkah ABS,pa tudi kasneje da so čeveljčki mehki.Kolikor pa je meni znano pa vglavnem vsi otročki hodijo po prstkih.Naš Nejc je kar dolgo hodil tako, pa je nosil ortopedske Cicibanke.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?