špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš kaj se mi zdi čudno; da večina hročkov štrajka s hrano, ampak kilažo pa imajo večinoma kar konkretno. Kako je to možno?? Pri mojem so razlogi tile: ker je 3,5 mesecev jedel kot utrgan (posledično dobil ogromno "fore") in ker ga prisilim, da poje več, kot bi on sam od sebe pojedel. IZVIRNO SPOROČILO: mafi Dobro jutro punce No vidim da ste nakatere preživele mirno noč, pri nas se neki kuha, Filip je mel napad joka od 00.00 pa do 4zjutri tko da se je men začel mal trgat zraven .ne vem kaj mu je mal je nosek, o zobkih ne duha ne sluha... evo ga morm it pogledat se je zgbudu, no dej bom vidla kakšno je dejansko stanje Ej, točno to + vročina je bilo pri nas........ kodrana, kakšna smejka na fotkah IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je rekel, da gre nekaj iskat in v trgovino po AM, pa ga ni že 3 ure. Pa sem mu včeraj lepo rekla, da bom tla pomila danes in tašči pomagala kosilo skuhat pa nič od tega. Popoldan pa bodo delali pri tašči pohodno podstrešje, ker do zdaj ni bilo pohodno. Sem tako slabe volje, da če mi bo kdo kaj narobe rekel bom kar eksplodirala. Je pa tudi meni moj danes tako dvignil pokrovko, da sem še dodatno slabe volje IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty, včeraj na RD je bila še ena znank, ki ima 1,5l starga sina in kaj je bilo? Siten je bil kot driska in je kar naprej hodil za mami in govoril ama ama mamam, zlezel v naročje in dvigoval pulover in ona ga je dojila na pol ure Men osebno, pa upam, da mi katera ne zameri, ker ni zlonamerno, zgleda tako grdo, da se tolk velik otrok doji, mami se mi po eni strani smili, po drugi pa niti ne, saj je na njej , da temu naredi konec. Kako pa misliš, da sem se jaz počutila ko sem gledala 3-letno punčko mami lezt pod majico, pa obleko dol vlačit in ... in to pred vso žlahto in prijatelji, mamica se je pa samo smejala. Meni osebno tudi ni všeč ta razvada. Tudi meni ni, verjamem pa, da je fajn kriza, če je otrok tega navajen, mama pa ne postavi meje Tako, prebrala na en uč nekako sem do 53. strani, bolj za nazaj ne utegnem, grem si skuhat eno kavico. Ja, barbaw, malo nazaj je tudi meni šlo na jok od jeze...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.12.2008 18:07:19 >
|