Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:44:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva Tole je pa čist po Gorenjsk Pa glede srečanja, saj se ne poznamo vse, grizemo pa tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:44:32
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:44:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naša včerajšnja pridobitev: Krasna pridobitev? Ja si ga kupla al je na geschenk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:45:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas. A sva se mi2 zmenile in istočasno pribremzale na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:48:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem samo preletel, ker nimam časa vsega natančno pre brat. SS tisto sem vidla o moji domači nalogi..... tiana, sesil in aurea, hvala za fajno družbo. Če moja ne bi bila tako sitna, bi bilo še boljš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:49:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Živa in Svojeglava vse naj naj za 7 mescev. Vid Živi pošilja poljubčke Še od nas . Gal ji tudi pošilja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:50:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas. Nikar se ne sekiraj zaradi RA. Itak še sami ne vedo kaj pravzaprav hočejo. Sama veš kako in koliko si delala in ti zaradi tega ni treba nobenemu odgovarjat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:52:26
|
|
|
|
špelin@
|
Kako kaj, Estrella*, a si se načvekala?? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Zelo žalostno... Meni nekaj ni jasno: če vidijo, da je treba veliko vadit in da ni ok, zakaj kontrola šele čez 2 dolga meseca????? Spet ena od storitev, ki bi si jo človek moral samoplačniško "privoščiti", če bi hotel konkretno pomoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:52:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, a ti koga loviš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:53:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A pregled pri 7-ih mesecih mate vsi??? Pri nas je šele pri devetih naslednji... Pri 6m smo imele vse, naslednji pa je pri 9m. Mogoče se je kateri zamaknilo zaradi zdravja ali pa P. Pregledi pri P so uradno:pri1m,2m,3m,4.5m,6m,9m,12m,18m in potem še sistematski pregledi pri 3letih+psiholog, 5letih in pred vstopom v šolo, potem pa na dve leti. Zamiki so zaradi dopustov ali bolezni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:54:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A pregled pri 7-ih mesecih mate vsi??? Pri nas je šele pri devetih naslednji... Pri 6m smo imele vse, naslednji pa je pri 9m. Mogoče se je kateri zamaknilo zaradi zdravja ali pa P. Pregledi pri P so uradno:pri1m,2m,3m,4.5m,6m,9m,12m,18m in potem še sistematski pregledi pri 3letih+psiholog, 5letih in pred vstopom v šolo, potem pa na dve leti. Zamiki so zaradi dopustov ali bolezni Tisti pri 2 mesecih ni nujen - je bolj za tiste, ki rabijo kontrolo teže.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:55:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw vidim, da si resno vzela nabiranje pik. Jaz pa sem kot polžek, počasi in v taktu lezem naslednji zvezdici nasproti. Trenutno ima Videk samogovore, ena mala žogica na ležalniku ga zmeraj iz takta vrže. Tako dolgo se muči, da jo dol potegne in vrže po sobi, kako daleč lahko. Potem pa pride grda mama, jo pobere in mu jo nazaj nardi in zgodba se ponovi. Samo, da ima mama malo mira. Meni je za piko vseeno. Hotela sem pokomentirat za nazaj, ker sem včeraj kar izginila. Sem se mogla ohladit in me 2 uri ni bilo domov. Sem prilezla opolnoči nazaj domov, ko so vsi lepo spali. In kam si šla??? Ker jaz bi tudi včasih najraje kam šla, pa sploh nebi več prišla nazaj, tak sem jezna na mojega včasih. V soboto sma že spala kot dva neznanca, vsak na svojem koncu postle. Zjutraj pa mu je bilo žal, pa sem še kavico v postlo dobila. Jezna pa sem bila še vseeno. Jaz bi lahko šla nazaj k mami recimo, ampak oba otroka sabo vlečt v Lj je malo kriza. Če bi bila mami tukaj doma bi šla takoj. Mislim, da nas se kar večina včasih tako počuti, j.e.b.a.t. ga tak je ta lajf! Kot si napisala - Edina - se strinjam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:56:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kako kaj, Estrella*, a si se načvekala?? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Zelo žalostno... Meni nekaj ni jasno: če vidijo, da je treba veliko vadit in da ni ok, zakaj kontrola šele čez 2 dolga meseca????? Spet ena od storitev, ki bi si jo človek moral samoplačniško "privoščiti", če bi hotel konkretno pomoč Ja bolj na hitro, ker je bila Alja bolj kot ne tečka Manjkalo ji je spanja, zaspi pa samo v avtu in svoji posteljci Hroščki so že fulll veliki in dosti bolj obvladljivi kot moja Spoznala sem še Aureo in je čist druga kot sem si jo predstavljala. Ena ful simpatična , zgovorna dečva njena Ana pa je super corti in pridkana. Tiana, pa samo nekaj jamra za kilce, drugače v živo preverjeno jih ima samo v jezičku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:00:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. To je naš ati ponoči naredil z Galom, ko se je prvič zbudil. Ga ni takoj pustil na zizo in ga je nosil - se je drl, ga je dal dol - se je drl, ga je spet nosil- se je drl... in tako je trajalo tričetr ure. Nato pa je dobil zizo. Mami se je sicer srce trgalo zraven tega in je tudi jokala, amapk počasi ga bo treba odvaditi tega cartanja ponoči . Vidim pa , da bo še nekaj solza zraven tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:01:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kako kaj, Estrella*, a si se načvekala?? IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Zelo žalostno... Meni nekaj ni jasno: če vidijo, da je treba veliko vadit in da ni ok, zakaj kontrola šele čez 2 dolga meseca????? Spet ena od storitev, ki bi si jo človek moral samoplačniško "privoščiti", če bi hotel konkretno pomoč Ja bolj na hitro, ker je bila Alja bolj kot ne tečka Manjkalo ji je spanja, zaspi pa samo v avtu in svoji posteljci Hroščki so že fulll veliki in dosti bolj obvladljivi kot moja Spoznala sem še Aureo in je čist druga kot sem si jo predstavljala. Ena ful simpatična , zgovorna dečva njena Ana pa je super corti in pridkana. Tiana, pa samo nekaj jamra za kilce, drugače v živo preverjeno jih ima samo v jezičku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:02:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas. Lahko bi imeli kakega terapevta, ki bi delal vaje z otrokom. Pa kaj se mu še vedno vidi ta povečan mišični tonus?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:02:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. To je naš ati ponoči naredil z Galom, ko se je prvič zbudil. Ga ni takoj pustil na zizo in ga je nosil - se je drl, ga je dal dol - se je drl, ga je spet nosil- se je drl... in tako je trajalo tričetr ure. Nato pa je dobil zizo. Mami se je sicer srce trgalo zraven tega in je tudi jokala, amapk počasi ga bo treba odvaditi tega cartanja ponoči . Vidim pa , da bo še nekaj solza zraven tega Ko boste pregurali to in bo Gal zrastel boš pozabila kako je hudo. Jaz sem že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:04:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Pozabila...od katere sonček hodi na RA? Moj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:07:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj ležim in uživam ob muziki. Trenutno vrtijo mojo najbolj osovraženo Last Chrustmas. Ne vem kdaj se mi je tako zamerila. Meni se vsako leto okrog 12.12., ker jo tako zgodaj začnejo vrteti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:08:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Saj ležim in uživam ob muziki. Trenutno vrtijo mojo najbolj osovraženo Last Chrustmas. Ne vem kdaj se mi je tako zamerila. Meni se vsako leto okrog 12.12., ker jo tako zgodaj začnejo vrteti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:08:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:09:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, v h&m -u imajo tako lepe božičkove pajacke za naše , sem že skoraj kupila, ampak je Videk začel nekaj protestirat, pa sma šibala. kak bi bili lepi. Sem vidla danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:10:27
|
|
|
|
koala
|
Se opravičujem da vdiram na vašo tema, ampak Anitka imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:12:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas. A sva se mi2 zmenile in istočasno pribremzale na RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 15:13:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Pa smo s celodnevnega potepa in obiska v RA, kjer sem bila kar malce razočarana So mi še full vaj naložili, pa težili, da nisem dovolj delala z njim pa ne vem kaj še vse Najbolj me jezi pa to, da prideva nazaj šele čez dva meseca. Ne vem kako to, da nimajo organizirano vsaj na dva tedna pa da bi oni gledali kako jaz z njim to izvajam Naj se grejo solit Bom kasneje kaj več napisala, če bo čas. Nikar se ne sekiraj zaradi RA. Itak še sami ne vedo kaj pravzaprav hočejo. Sama veš kako in koliko si delala in ti zaradi tega ni treba nobenemu odgovarjat. Ja to imaš pa res prav. Samo tam izpadem kot butelj - kot da bi Gala cel dan samega v enem kotu puščala. Banda
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?