mya26
|
Dobro jutro! Mi smo spali še kar, samo premalo. Včeraj sva šla spat kar ob poldesetih, Maj pa je zaspal kako uro prej. Dojila sva se ob 3.30, pol pa lumpi ni hotu nazaj zaspat, je bil čist na spidu. Sva ga dala kar v najino postlo ker je mene ratal strah da mi ven ne pade, ker se je nekaj poskušal dvigovat ob ograjci. Bo treba danes poslo spustit za en nivo, da ne bomo še z njim na urgenco letal. Pol sva pa spala do 7h, no ob 5.30 je že Lana prikolovratla in želela v dnevno. Na srečo za njo vedno poskrbi tko da men ni treba zgodaj vstat. KO pa gre v vrtec mi pride dat lupčka Midva sva včeraj dodala 3 obrok GH; tko da zdej se ponoč dojimo in potem še zjutraj, nato med 10-11 dobi sadje, ob 13-14 riž/polenta/kriompir z bučko ali korenjem, ob 16-17 dojenje, med 18-19h rižolino, pred spanjem okol poldevetih pa ga še podojim. Pike so bile zvečer prisotne in se je moj odloču in ga namazal z Garamicinom (antibiotik), ki ga imava še od njegovega rojstva (takrat je fasal en ekcem v P) in nama ga je dala patronažna. In glej ga zlomka, danes zjutraj je skor čist OK. Se pa poslabša če se popraska. Bomo vidl. To idejo mu je dalo kopanje, ker je bilo po kloru bolš. Bomo vidl, mogoče pa sploh nimamo alregij. Moj je kr alergičen na te alergije ker se mu zdi da dohtarji prec rečejo to je alergija in nič ne pomislijo kaj bi lahko bilo, sej obstajajo tud druge kožne nevšečnosti. Bomo vidl je reku ta slep! Joj sem pa sicer ful jezna in žalostna. Pred 4 msci sem sestrični posodla 500E in je rekla da mi jih vrne do konc mesca (avgusta), pa je minilo kar nekaj časa, pa ji rečem da mi lahko vrne tud po obrokih če ji je tako lažje. Pa spet mineta 1,5mesca pa kr nič, tud 50E ne. Ker so nam v tem času odobril gradbeno (še vedno ni pravnomočno zarad smotanih sosedov), sem ji rekla da mi je žal ampak da bo vseeno rabla ta denar prej kot sem mislila. Se zmenva pred 1 mescem da mi ga prinese, ona pride je malo pri nas (drugač je skor ni, ko jo kličem se mi ne javlja,...), ko odhaja pa reče sori nimam še, a lohka drug teden, no pa je že 1 mesec okoli, ji prejšni teden pišem, pa še kr nič. Sem kr mal jezna, sej vem je študentka ampak kupi si pa marsikaj. Če bi se takrat mal potrudla in mi vsaj 50 E prinesla pa bi že potrpela, da mi počasi vrne, ampak po moje misli da bom že pozabla al kaj jst vem? Hkrati sem pa žalostna, ker jo imam rada in me skrbi da ni kaj narobe, pa ne vem kaj se ji dogaja. A je res tko sebična in pokliče in pride samo takrat ko me rabi? Sori k je tole tolk zmedn, ampak sem tud jaz v tej situaciji mal zmedena. Aurea imaš ZS.
|