Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:43:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pri nas je končno pokukal sonček v dnevno sobo In Manci zdej ni jasno, kaj ji nagaja po glavi, pa ful rokice gor steguje, kot bi hotla sonček ulovit pri nas tudi ampak je minus. bbbbrrrrr o sej je pri nas tud še minus sam tlele v dnevni se pa zdele fulllll pozna, da sonlek skozi šipo greje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:44:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:45:58
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. Še jaz se pridružujem.Pri Nejcu sem skočila na vsak jamranje,pri Tilnu pa najprej malo počakam.Je pa tudi res, da je Tilen čisto drug karakter.On da je sit,suh, naspan, se zna lepo sam zabavat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:46:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede MS moram trkat, ker se mi zdi, da je zdaj ok. No, mravljinci ostajajo, pekoči podplati tudi, a sem se na to že navadila in me niti moti ne več. Novega zagona pa ni bilo in upam, da ga ne bo. Sem pa zadnje čase v stresu, v grlu imam en cmok, otroci me razp ...beri Petja in potem me tišči. V soboto sem bila z živci na koncu in me je tako bolelo, da sem si rekla, da brez veze se sekirat....sumim pa, da so mi gomolji na ščitnici spet zrasli, tako, da bi mogla it na pregled. Ztika se mi hrana, pa pijača.... Ja pa želodec me je spet začel matrat...to vem, da je zaradi vseh skrbi (bolj tistih podzavestnih, ki jih ne pokažem). Zdaj pijem leko v minimalnih količinah, pa se mi zdi, da je že bolje. Joj, kasso, tebe pa res matra Komaj čakam, da se osebno vidiva, se morava fajn pogovoriti o vsem Res moraš začeti kot prvo misliti nase. Skrbi, ki te na tiho razjedajo, prehitro in preveč udarijo na zdravje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:47:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega. Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem jana81, kje si ti to slišala?? Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem? Nimam pojma. Tale link je dober, pa nič negativnega ne piše. klik Saj zato sprašujem, ker je jana81 tisto omenila, meni pa ni dalo miru in sem šla brskat, ampak nisem nič negativnega našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:47:50
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro ! Naša noč je bila od 4.30 naprej super, spali smo do 9h, pred 4h pa boljš da ne govorim, se je zbujal, jokal, ob 4h sva jedla, me je celo pobruhal ker je zakašljal (no HB je vsaj ta sluz šla delno ven), potem je pobruhal še najini posteljo, tako da sva ob 4h imela akcijo preoblačenja. No zdej je pa čist padu noter v baby tv, se smeje unim lutkam. Mal sem preletela debate , pa si kej velik nisem zapomnala, ker sem z enim okom pr Nejcu, ki je na kavču. barbaw in vse ostale ki vas dedci jezijo saj bo boljše. Grem si zdej kafe nardit, pa en big sendvič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:47:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pri nas je končno pokukal sonček v dnevno sobo In Manci zdej ni jasno, kaj ji nagaja po glavi, pa ful rokice gor steguje, kot bi hotla sonček ulovit Še k nam pošlji mal sončka. Jaz pa čakam veterinarja za psico, samo ne verjamem, da mu bo uspelo danes priti, ker mora biti ob 10.30 že na šihtu v Kranju Evo sonček zapakiran in odposlan Pa upam, da veterinar pride, da ne boš zastonj čakala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:48:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz pa čakam veterinarja za psico, samo ne verjamem, da mu bo uspelo danes priti, ker mora biti ob 10.30 že na šihtu v Kranju A pride kar na dom? Kaj pa je s narobe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:49:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro ! Naša noč je bila od 4.30 naprej super, spali smo do 9h, pred 4h pa boljš da ne govorim, se je zbujal, jokal, ob 4h sva jedla, me je celo pobruhal ker je zakašljal (no HB je vsaj ta sluz šla delno ven), potem je pobruhal še najini posteljo, tako da sva ob 4h imela akcijo preoblačenja. No zdej je pa čist padu noter v baby tv, se smeje unim lutkam. Mal sem preletela debate , pa si kej velik nisem zapomnala, ker sem z enim okom pr Nejcu, ki je na kavču. barbaw in vse ostale ki vas dedci jezijo saj bo boljše. Grem si zdej kafe nardit, pa en big sendvič Samo da ste se malo naspali!!!! Upam, da se Nejček kmalu pozdravi in da bosta kmalu spet imela mirne noči!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:49:26
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro! mene je pa en virus napadel - vse me boli, se ful slabš počutim kot včeraj - ne vem, kako bova s pikico sfurali ta dan komaj skupaj stojim ah... bo že, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:50:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. Me RR odvisnice smo itak vse slabe mame
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:51:30
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, vidim, da te je tvoj dedec res fajn razpenil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:51:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro! mene je pa en virus napadel - vse me boli, se ful slabš počutim kot včeraj - ne vem, kako bova s pikico sfurali ta dan komaj skupaj stojim ah... bo že, a ne? Pri meni je to prejšnji teden trajalo dobre 3 dni, potem je bilo ok, samo da sem jaz imela še pogoste obiske WCja Čim prej se pocajtej!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:51:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pri nas je končno pokukal sonček v dnevno sobo In Manci zdej ni jasno, kaj ji nagaja po glavi, pa ful rokice gor steguje, kot bi hotla sonček ulovit Še k nam pošlji mal sončka. Jaz pa čakam veterinarja za psico, samo ne verjamem, da mu bo uspelo danes priti, ker mora biti ob 10.30 že na šihtu v Kranju Evo sonček zapakiran in odposlan Pa upam, da veterinar pride, da ne boš zastonj čakala O,hvala! A veš, da se že res malo kaže izza oblakov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:53:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Glede MS moram trkat, ker se mi zdi, da je zdaj ok. No, mravljinci ostajajo, pekoči podplati tudi, a sem se na to že navadila in me niti moti ne več. Novega zagona pa ni bilo in upam, da ga ne bo. Sem pa zadnje čase v stresu, v grlu imam en cmok, otroci me razp ...beri Petja in potem me tišči. V soboto sem bila z živci na koncu in me je tako bolelo, da sem si rekla, da brez veze se sekirat....sumim pa, da so mi gomolji na ščitnici spet zrasli, tako, da bi mogla it na pregled. Ztika se mi hrana, pa pijača.... Ja pa želodec me je spet začel matrat...to vem, da je zaradi vseh skrbi (bolj tistih podzavestnih, ki jih ne pokažem). Zdaj pijem leko v minimalnih količinah, pa se mi zdi, da je že bolje. bogica! Tebi verjemem, da je težko, sploh pri 3 malih nagajivčkih. DRžim pesti, da se čim prej stane spravi na bolje!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:54:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz pa čakam veterinarja za psico, samo ne verjamem, da mu bo uspelo danes priti, ker mora biti ob 10.30 že na šihtu v Kranju A pride kar na dom? Kaj pa je s narobe? Je en kolega od ,pa jo pride najprej pogledat, da vidi, če jo je treba peljat na kliniko.Guli se, je na nekaterih koncih že brez dlake in to sedaj, ko bi morala imeti že zimski kožuh.Pravi,da je lahko od bolh,ki jih je imela jeseni ali pa je z žlezami kaj narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:54:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Naša noč je bila od 4.30 naprej super, spali smo do 9h, pred 4h pa boljš da ne govorim, se je zbujal, jokal, ob 4h sva jedla, me je celo pobruhal ker je zakašljal (no HB je vsaj ta sluz šla delno ven), potem je pobruhal še najini posteljo, tako da sva ob 4h imela akcijo preoblačenja. Če izbruha sluz, je to super, ker nekako mora ven Izpljuvati je žal ne znajo. Kako je, ko je vse pobruhano, dobro vem, pri nas je bila to praksa skoraj vsake noči, ko ga je najbolj mučilo Za Nejčka:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:54:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo pri nas je končno pokukal sonček v dnevno sobo In Manci zdej ni jasno, kaj ji nagaja po glavi, pa ful rokice gor steguje, kot bi hotla sonček ulovit Še k nam pošlji mal sončka. Jaz pa čakam veterinarja za psico, samo ne verjamem, da mu bo uspelo danes priti, ker mora biti ob 10.30 že na šihtu v Kranju Evo sonček zapakiran in odposlan Pa upam, da veterinar pride, da ne boš zastonj čakala O,hvala! A veš, da se že res malo kaže izza oblakov Madonca donc so pa poštarji ultra hitri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:55:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro! mene je pa en virus napadel - vse me boli, se ful slabš počutim kot včeraj - ne vem, kako bova s pikico sfurali ta dan komaj skupaj stojim ah... bo že, a ne? Drži se!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:55:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdele je pa pra pra babica od Mance prišla na obisk in morem za en čas poslovit. Ve pa le pridno pišite da bo Estrell mela fulll velik dela ko bo domov prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:56:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. Me RR odvisnice smo itak vse slabe mame Jaz grda mama sem dala Vidka v kinderpet, on nekaj gundra, ampak zaspan je kot raketa. Mama pa na RR visi. Upam, da me kera ne zatoži na CSD.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:56:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo moj miš se je zbudil, tako da vas pozdravljam, se moram gospodični posvečat ker me že grdo gleda Pa lepo pozdravi tvojo Anjo in ji povej, da ji grd pogled prav nič ne paše, ker je taka simpatična punčka bo imela gube
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:56:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ jaz sem ista. Ko vidim, da mala brez razloga tečnari, jo kar pustim naj tuli in ko se malo ohladi, jo vzamem, več kot toliko pa tudi ne morem. In to je čisto vsak dan, pa se sploh ne sekiram več zaradi tega, en red mora bit!!! Me veseli, da nisem edina "slaba" mama Ma itak, da ne smemo biti sužnje svojih otrok, saj imam malega rada do lune in nazaj, ampak če se brezveze dere in se tudi v naročju dere in nekaj tresoriti, ga pač položim dol in pustim nekaj minut. Še jaz se pridružujem.Pri Nejcu sem skočila na vsak jamranje,pri Tilnu pa najprej malo počakam.Je pa tudi res, da je Tilen čisto drug karakter.On da je sit,suh, naspan, se zna lepo sam zabavat. Enako je pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:56:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro ! Naša noč je bila od 4.30 naprej super, spali smo do 9h, pred 4h pa boljš da ne govorim, se je zbujal, jokal, ob 4h sva jedla, me je celo pobruhal ker je zakašljal (no HB je vsaj ta sluz šla delno ven), potem je pobruhal še najini posteljo, tako da sva ob 4h imela akcijo preoblačenja. No zdej je pa čist padu noter v baby tv, se smeje unim lutkam. Mal sem preletela debate , pa si kej velik nisem zapomnala, ker sem z enim okom pr Nejcu, ki je na kavču. barbaw in vse ostale ki vas dedci jezijo saj bo boljše. Grem si zdej kafe nardit, pa en big sendvič kako je to hudo sredi noči postelje preoblačit. Se še živo spomnim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 9:57:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Eno vprašanje. Mislim, da je jana81 malo nazaj napisala, da je slišala, da se eterična olja lepijo na bronhije oz. nekaj podobnega. Sem šla brskat po netu in vsepovsod piše le o koristih eteričnih olj, nikjer nisem zasledila, da bi škodila bronhijem jana81, kje si ti to slišala?? Ali katera druga ve oz. najde kaj o tem? Nimam pojma. Tale link je dober, pa nič negativnega ne piše. klik Saj zato sprašujem, ker je jana81 tisto omenila, meni pa ni dalo miru in sem šla brskat, ampak nisem nič negativnega našla Sem našla na mami, da je en P rekel, da naj bi eterična olja povzročala vnetja v določenih primerih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?