Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:33:23
|
|
|
|
Taula
|
Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:34:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Taula Koliko vas pa pride na srečanje in kdaj pridete? Že ob 18h vse? Jaz sem blizu doma, tako da če bi Taulnik malo merkal bi mogoče prišla....če ne bi bila odveč, ker se vse med sabo poznate Ampak bi lahko prišla šele okoli po 19h Jaz še tudi nobene ne poznam osebno, se pa veselim kot mali otrok božička. Vse je 1x prvič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:37:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. A ti rabiš očala?? Nisi videla mojega narastka? Drugače sem si te pa lahko fajn ogledala in si ena zelo fejst mačka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:37:12
|
|
|
|
tilči
|
Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:39:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:39:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:41:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni je pa Manca tak zlati otrok. Ko vidim njena rdeča lička in nasmeh, mi prav toplo pri srcu rata. Mi imamo tak stolček pri babici, samo gospodu smo mogli dat spodaj povšter, ker mu drugače ritka zleze ven. Razvajenko mamin hvala ja lička ma pa res skozi rdeča. ful ji je hitro vroče. zdele mava dobrih 19 stopinj v dnevni pa sonček grejo skozi šipo in ji je ful toplo popoldan ko bo pa še centralna ful zahajcala jo bom pa v kratke rokava mogla dat, ker se mi bo drugače skuhala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:42:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč naša pa pri tašči zaspi ob goveji muski, doma pa vragec mali noče
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:43:09
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, v h&m -u imajo tako lepe božičkove pajacke za naše , sem že skoraj kupila, ampak je Videk začel nekaj protestirat, pa sma šibala. kak bi bili lepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:43:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Koliko vas pa pride na srečanje in kdaj pridete? Že ob 18h vse? Jaz sem blizu doma, tako da če bi Taulnik malo merkal bi mogoče prišla....če ne bi bila odveč, ker se vse med sabo poznate Ampak bi lahko prišla šele okoli po 19h Jaz pridem med 18 in 19uro. Odvisno od varstva za Manco. Pozanstev je že kar nekaj, samo so tudi še nova na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, v h&m -u imajo tako lepe božičkove pajacke za naše , sem že skoraj kupila, ampak je Videk začel nekaj protestirat, pa sma šibala. kak bi bili lepi. A res? Iiiiii, morem it pogeldat en dan, če ne bojo spet vsega takoj razgrabili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse še nikamor še razmišljam če bi šla ven Jaz pa čakam, da se mali gospodič zbudi, potem dobi skuto z banano in nektarino, potem pa grema ven na mrazeka. Kaj oblečete vašim pod kombinizon? Moja ima body, pajacka na naramnice, in eno jopico. Pa pokrijem ji nogice na katere ji dam nogavičke in copate. Zaenkrat je dovolj. Če pa je minus ji pa dam na noge žabice in hlačke. Naša ima samo body in žabice jst ga še zaenkrat ne oblačim v pajaca, mogoče 1x ga je mel gor , drugače mu dam žabice in trenerko ćez, zgoraj dvojne dolge rokave in bundico, pa v vrečo ga dam ,ali pa z dekno pokrijem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč naša pa pri tašči zaspi ob goveji muski, doma pa vragec mali noče Moj mali pri dediju na krilu sedi in tako gleda v TV, ko tam kak goveji ansambel igra. Je čisto pri miru in ima odprta usta, tak mu je to zanimivo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naša včerajšnja pridobitev:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:44:57
|
|
|
|
Taula
|
[/quote] Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje [/quote] Jaz se tam barvam..pramena. In sem tam vedno vsaj 2,5 ure. V tem času Ella in Taulnik znorita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:46:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala Jz mam pa to srečo, da je kolegica frizerka in pride kar k meni domov Dobr da ste to debato odprle, jo morem poklicat, ker sem tudi že zelo bav-bav v glavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:46:23
|
|
|
|
hijenca
|
Aha, mali vragec se je po dveh urah zbudil. Zdaj pa je lakota. Mama že šiba kašico delat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:47:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sem dala gor CD z božičnimi pesmimi in rezultat: Tilen spi Že Nejc mi je vedno zaspal pri tem Cd-ju sploh pri pesmi Sveta noč naša pa pri tašči zaspi ob goveji muski, doma pa vragec mali noče Moj mali pri dediju na krilu sedi in tako gleda v TV, ko tam kak goveji ansambel igra. Je čisto pri miru in ima odprta usta, tak mu je to zanimivo. Ja naša je ista, Golica Tv je zakon pri babi in dediju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:47:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Aha, mali vragec se je po dveh urah zbudil. Zdaj pa je lakota. Mama že šiba kašico delat. naša je še vedno pokonci, in to od 7ih zjutraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:49:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kam ste pa zdej pobegnile vse še nikamor še razmišljam če bi šla ven Jaz pa čakam, da se mali gospodič zbudi, potem dobi skuto z banano in nektarino, potem pa grema ven na mrazeka. Kaj oblečete vašim pod kombinizon? Moja ima body, pajacka na naramnice, in eno jopico. Pa pokrijem ji nogice na katere ji dam nogavičke in copate. Zaenkrat je dovolj. Če pa je minus ji pa dam na noge žabice in hlačke. Naša ima samo body in žabice jst ga še zaenkrat ne oblačim v pajaca, mogoče 1x ga je mel gor , drugače mu dam žabice in trenerko ćez, zgoraj dvojne dolge rokave in bundico, pa v vrečo ga dam ,ali pa z dekno pokrijem Midve pa nimava bundice in je zato v pajacu, kadar smo dalj časa zunaj. Če pa kam gremo jo pa samo malo bolj oblečem in potem hitro gasa ven iz avta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:51:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naša včerajšnja pridobitev: faca mala...kolk ste pa dalai za njega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:52:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tole je pa naša včerajšnja pridobitev: faca mala...kolk ste pa dalai za njega? 36€
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:53:58
|
|
|
|
jana81
|
moj računalnik je čist zašteku, dobr da ma še lubi svojga, če ne bi se mi zmešal brez RR no men je prej celo uspelo Nejca uspavat s čajem, ga celo ni blo treba nosit po rokah. Spalnica mi tako smrdi po praženih kamilicah ki jih Nejcu dajem na prsa, da je obup, pa imava še ponoči okno odprto, ker moj ata kuri ko nor..no sej fajn. barbaw a si se rešila zadnjič unga vonja po čistilih*? SS tvoja mala je res taprava babika...kolk ste pa dal za stolček?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 11:54:57
|
|
|
|
jana81
|
eh sem tupka, sem vidla da je objavilo un post s stolčkom ...hvala, vidim da si že odgovorila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?