|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
9.12.2008 10:32:17   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A drug teden se že vidimo?  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A niso dobri?! user posted image user posted image user posted image user posted image

ful so dobri smajliji

ko moj vidi kakšne smajlije na RR pravi, da smo babe čisto usekane na te smajlije user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.12.2008 10:32:50   
Taula
Pozabila...od katere sonček hodi na RA?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.12.2008 10:33:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Evo na hitro, dokler dama ne tuli spet. Kje je drugi teden srečanje? Moja dama ima hudo bolezen...razvajenoritis. Je zelo nalezljiv in vedno huje jeuser posted image  Ne more biti sekundo sama očitno v sobi. Prej sva bili na tleh je zganjala tako histerijo, ko sem vstala da bi kdo še mislil da jo koljem.user posted image  Sedaj pa muči pametnega kuža tu ob meni....bomo videli koliko časa bo aktualno.
Danes imava P popoldne. Kako izgleda pregled za 7 mesec? Vzamejo kri, urin....kaj preverijo še?

V bistvu je isto kot prej, le da eni vzamejo kri in urin.

Lenoritis pa ni nalezljiv, vedno hujši pa bo, dokler ne boš rekla zdaj pa dovolj.  Ko boš sama pri sebi rekla ne morem več in se odločila, da imaš vsega dovolj se bo nehalo. Bo hudo nekaj časa, ker bo tulila in izsiljevala a to vse mine.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.12.2008 10:35:25   
barbaw

A drug teden se že vidimo?  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A niso dobri?! user posted image user posted image user posted image user posted image

ful so dobri smajliji

ko moj vidi kakšne smajlije na RR pravi, da smo babe čisto usekane na te smajlije user posted image

Jaz sem vizualni tip in veliko dojemam skozi slike. Se mi zdi, da je bolj "osebno",, nekako se mi zdi več kot besede. ma ne znam razložit.

Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.12.2008 10:35:27   
barbaw

Pozabila...od katere sonček hodi na RA?

Anitke.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.12.2008 10:36:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A čmrlika se je že javila kaj danes? Že pa visi s kero od Mariborčank na kaviuser posted image user posted image , potem pa ni čudno, da ne more sledit našim debatam.

Aja barbaw eno knjigo sem ti hotela priporočit. Že zadnjič, ko sem jo vidla v knjižnici. Napisala jo je Ksenija Bezenšek, naslov Vrednost neuspeha. Jaz sem hodila k njej na izobraževanje in mi je zelo pomagala, tudi osebnostno. Je pa knjiga dokaj zahtevna, potrebna večkratnega branja, da spoznaš, kaj ti sploh hoče povedat. Jaz jo imam doma, sem jo kupila in večkrat pobrskam kaj po njej. Se pa že en čas odločam, da bi zopet šla k njej na individualni razgovor, mogoče bi celo mojega s sabo vlekla, ker se neke čudne stvari dogajajo. Poceni ni ravno, pa v Šentjur se vozit. Če boš kaj v knjižnici si jo malo poglej.

Čmrlika se še ni javila. Grem pa zdaj pogledat, če imajo v knjižnici.
Koliko pa kasira za pogovor? Šentjur pri Celju?

Mislim, da je okrog  40 € 45 minut. Ima pa drugače svojo internetno stran http://www.xena.si/ , malo si poglej.

V naši knjižnici jo imajo fraj, le do tja moram prit.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.12.2008 10:39:48   
barbaw
Hijenca če mi bo zneslo bom šla drugo leto v Šolo za starše na Svetovalni center.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.12.2008 10:40:13   
Soncnica Sandra ***

Evo mene sem že nazaj.
Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice.
Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je.
Pa še ful se ji vrti zadnje čase

user posted image user posted image user posted image  za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi)

Boga tvoja babi.
Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.12.2008 10:41:26   
Soncnica Sandra ***

Maja je zaspala jaz že perem, kuhinjo sem že prej pospravila, zdaj pa malo uživam. jeeeejuser posted image

Ti samo uživaj!!!

Naša ne kaže nikakršnih znakov, da bi spala.

SEm jo prele dala ležat pa je en 5 minut počivala, zgleda da je rabla mal baterije nafilat, pol se je pa na trebuh obrnila in hop na rito in gospodična mična lepo sedela. user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.12.2008 10:42:12   
tilči
Veterinar je prišeluser posted image .Oguljena je samo zaradi bolh in bo prinesel eno kvalitetno stvar, da se jih znebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.12.2008 10:42:54   
hijenca

A čmrlika se je že javila kaj danes? Že pa visi s kero od Mariborčank na kaviuser posted image user posted image , potem pa ni čudno, da ne more sledit našim debatam.

Aja barbaw eno knjigo sem ti hotela priporočit. Že zadnjič, ko sem jo vidla v knjižnici. Napisala jo je Ksenija Bezenšek, naslov Vrednost neuspeha. Jaz sem hodila k njej na izobraževanje in mi je zelo pomagala, tudi osebnostno. Je pa knjiga dokaj zahtevna, potrebna večkratnega branja, da spoznaš, kaj ti sploh hoče povedat. Jaz jo imam doma, sem jo kupila in večkrat pobrskam kaj po njej. Se pa že en čas odločam, da bi zopet šla k njej na individualni razgovor, mogoče bi celo mojega s sabo vlekla, ker se neke čudne stvari dogajajo. Poceni ni ravno, pa v Šentjur se vozit. Če boš kaj v knjižnici si jo malo poglej.

Mislim, da je okrog  40 € 45 minut. Ima pa drugače svojo internetno stran http://www.xena.si/ , malo si poglej.

Veš, ta Ksenija je meni na enem srečanju rekla, ti si pa noseča. Pa takrat še skoraj nihče ni vedel. Rekla mi je, da bo 100% fantek, moja G pa meni, da bo punčka. Ženska je pravi medij, prebere te v sekundi in tako dolgo te vrta, da se odpreš in poveš. Vse. Me smo se zmeraj vse jokale. Pogrešam to, pa čeprav se mi je zdelo vsak mesec 30 € kar veliko, ampak ko smo šle domov, smo bile vse tako utrujene, ampak v glavi smo imele vse pošlihtano.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.12.2008 10:45:16   
hijenca

Hijenca če mi bo zneslo bom šla drugo leto v Šolo za starše na Svetovalni center.

Poceni ni ravno, ampak izplača se. Naš vrtec je sodeloval z njo in je imela predavanja za starše. Starši so potem sami začeli k njej v Šentjur hodit, ker so vidli uspeh pri svojih otrocih in v svojem življenju.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.12.2008 10:46:23   
barbaw

Evo mene sem že nazaj.
Je pra babi prišla samo povedat da gre peš do ene prijateljice.
Je babi stara 82 let in ji je moja mami zabičala, da more pridet povedat preden kam gre peš, sploh če gre kam dalj, da nas ne bo skrbelo al pa da se ji ne bo kaj naredilo, mi pa ne bomo vedeli kje je.
Pa še ful se ji vrti zadnje čase

user posted image user posted image user posted image  za babi, naša je na pol nepokretna (beri hodi do Wc in nazaj, več pa ne zmore, cel dan sedi ali pa spi)

Boga tvoja babi.
Tudi jaz se bojim, da ko bo naša zbolela, da bo hudo, ker do sedaj je bila non stop v akciji, sem i tja, bi člove sploh rekel, da ma mogoče 60 let, ne pa 82 user posted image

Našo je že 3x kap zadela, je pa drugače babi od mojega.

Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.12.2008 10:46:24   
barbaw

Maja je zaspala jaz že perem, kuhinjo sem že prej pospravila, zdaj pa malo uživam. jeeeejuser posted image

Ti samo uživaj!!!

Naša ne kaže nikakršnih znakov, da bi spala.

SEm jo prele dala ležat pa je en 5 minut počivala, zgleda da je rabla mal baterije nafilat, pol se je pa na trebuh obrnila in hop na rito in gospodična mična lepo sedela. user posted image

Ja eni imajo to dovolj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.12.2008 10:46:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Veterinar je prišeluser posted image .Oguljena je samo zaradi bolh in bo prinesel eno kvalitetno stvar, da se jih znebiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  samo da ni kaj hujšega

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.12.2008 10:46:29   
barbaw

Veš, ta Ksenija je meni na enem srečanju rekla, ti si pa noseča. Pa takrat še skoraj nihče ni vedel. Rekla mi je, da bo 100% fantek, moja G pa meni, da bo punčka. Ženska je pravi medij, prebere te v sekundi in tako dolgo te vrta, da se odpreš in poveš. Vse. Me smo se zmeraj vse jokale. Pogrešam to, pa čeprav se mi je zdelo vsak mesec 30 € kar veliko, ampak ko smo šle domov, smo bile vse tako utrujene, ampak v glavi smo imele vse pošlihtano.

Bi rabila jaz malo take terapije. user posted image  Jaz imam še pdvečno prtljago iz otroštva.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.12.2008 10:48:03   
barbaw

Poceni ni ravno, ampak izplača se. Naš vrtec je sodeloval z njo in je imela predavanja za starše. Starši so potem sami začeli k njej v Šentjur hodit, ker so vidli uspeh pri svojih otrocih in v svojem življenju.

Jaz sem rekla, da bi šla, samo moram vedno iskat varstvo in nekoga fehtat, kar je za meno grozno. Vedno mi je težko prosit za pomoč pa ne vem zakaj. user posted image  Mogoče zato, ker sem se mogla vedno sama znajt, že od najstniških let. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 9.12.2008 10:49:33 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.12.2008 10:48:47   
barbaw
A je Estrellč rekla da gre kam danes?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.12.2008 10:48:56   
špelin@
Evo na hitro, dokler dama ne tuli spet. Kje je drugi teden srečanje? Moja dama ima hudo bolezen...razvajenoritis. Je zelo nalezljiv in vedno huje jeuser posted image  Ne more biti sekundo sama očitno v sobi. Prej sva bili na tleh je zganjala tako histerijo, ko sem vstala da bi kdo še mislil da jo koljem.user posted image  Sedaj pa muči pametnega kuža tu ob meni....bomo videli koliko časa bo aktualno.
Danes imava P popoldne. Kako izgleda pregled za 7 mesec? Vzamejo kri, urin....kaj preverijo še?

Zmenjene smo 20.12. ob 18h (do 23h imamo rezervacijo) v kitajski na Litijski v LJ. Pozabila, kako se tam reče user posted image

Pri nas je ob polletnem pregledu vzela samo kri, urina nič user posted image  Je pa delal teste: moral je prijeti rozino, prijeti istočasno dve kocki (vsako z eno roko), opreti se na nogice, sesti, poslušati, gledati, ko nekaj pade na tla,...

barbaw, a Majo še spraviš v kengurujčka? Jaz mojega orjaka ne stlačim več noter... user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.12.2008 10:49:32   
tilči

kofetkat v Kranj

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.12.2008 10:50:41   
špelin@

V KR user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.12.2008 10:51:01   
špelin@

Glavno, da ni hujšega user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.12.2008 10:51:12   
barbaw

kofetkat v Kranj

točno ja, ti bi tudi bila tam če ne bi imela veta ne user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.12.2008 10:52:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, a Majo še spraviš v kengurujčka? Jaz mojega orjaka ne stlačim več noter... user posted image

Naš kengurujček pa kar počiva,je Tilen čisto zadovoljen v vozičkuuser posted image Pri Nejcu je pa skoz laufal.
Pa tudi Tilna ne upam predolgo nosit, ker me vse dol tiščiuser posted image V četrtek imam kontrolo, pa bomo videli, kaj bo rekel G

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.12.2008 10:52:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Zmenjene smo 20.12. ob 18h (do 23h imamo rezervacijo) v kitajski na Litijski v LJ. Pozabila, kako se tam reče user posted image

Pri nas je ob polletnem pregledu vzela samo kri, urina nič user posted image  Je pa delal teste: moral je prijeti rozino, prijeti istočasno dve kocki (vsako z eno roko), opreti se na nogice, sesti, poslušati, gledati, ko nekaj pade na tla,...

Brez bunde ja. user posted image user posted image  Saj bomo notri in jo bom notri dala v kengurujčka. user posted image
Drugače pa nima več kot 8400g. user posted image

Sem pozabila odg. tauli, pa si ji ti. Je pa Kitajsko ali cesarsko mesto. user posted image  Mi je ušlo iz glave. Vem kje je.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?