Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:15:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni je pa Manca tak zlati otrok. Ko vidim njena rdeča lička in nasmeh, mi prav toplo pri srcu rata. Mi imamo tak stolček pri babici, samo gospodu smo mogli dat spodaj povšter, ker mu drugače ritka zleze ven. Razvajenko mamin hvala ja lička ma pa res skozi rdeča. ful ji je hitro vroče. zdele mava dobrih 19 stopinj v dnevni pa sonček grejo skozi šipo in ji je ful toplo popoldan ko bo pa še centralna ful zahajcala jo bom pa v kratke rokava mogla dat, ker se mi bo drugače skuhala moja je pa zmrzljivko povprečje mata pa dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:16:09
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj je Maja govorila ge ge bu be to to in potem je mahala pa pa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:17:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Taula Bejba ti si bila urejena v krilu in suha. Mlada luštna mamica. Jaz sem 1x rodila in sem vedno širša. Da ne govorim o narastku. Že 14 dni hodim k frizerju, me je že Taulnik ****al naj se spravim. Med tednom ne morem ker nimam varstva, v soboto se mi pa ne da vstati Mogoče mi rata to soboto, drugače se Taulnik loči. Z pa hodiva skupaj k frizerju.Ko sem jaz na stolu, on pomerka otroke in obratno.Ravno včeraj smo bili.Smo zamenjali frizerko in ta ima v salonu prav fino uštimano za otroke, tako da se je Nejc igral, Tilen se je pa tudi zamotil z eno formulo Pa še cenejša je od prejšnje Jaz sem bila nazadnje pri frizerju februarja... Po tistem sem se sama barvala in sama postrigla lase, ki so mi šli v oči... Na živce mi gre, ker me frizerka nikoli noče konkretneje ostriči, vsako leto mi govori, da so konice še ok in mi po prigovarjanju postriže ene 3 mm... Pa ne bom za to plačevala moraš iti k drugi Rabim poceni Še ta moja se je zdaj podražila, krepko... Soncnica Sandra ***, mi posodiš kolegico?? ni problema pa še ful poceni je moja mami pravi, da niti za bencin ne zasluži ji pa vedno damo malo več, kot računa, saj res računa ful malo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:18:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:19:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva 18 eur - striženjem, barvam se sama 42 € barvanje in striženje, če se pa samo strižem pa 25€ no Nejc je že auf, je spal pol ure...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:22:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva Striženje me pride 9 eur, barvam se pa sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:25:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj je Maja govorila ge ge bu be to to in potem je mahala pa pa. faca mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:26:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva cca.4-5€ za striženje, če se pa še barvam pa pride skupaj6-7€ (barvo kupim sama) za mojo kolegico Majo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:29:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci 28 dec. je to
< Sporočilo je popravil barbaw -- 9.12.2008 12:30:19 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:29:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva cca.4-5€ za striženje, če se pa še barvam pa pride skupaj6-7€ (barvo kupim sama) za mojo kolegico Majo!!! temu bi rekli, da je zastonj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:30:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:30:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva cca.4-5€ za striženje, če se pa še barvam pa pride skupaj6-7€ (barvo kupim sama) za mojo kolegico Majo!!! temu bi rekli, da je zastonj ja res je sej pravim, da moja mami pravi, da niti za bencin nima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:31:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega to je bil pred leti praznik 28 dec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:33:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega to je bil pred leti praznik 28 dec hvala za info. spet vem nekaj novega tudi RR zna biti poučna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:34:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega to je bil pred leti praznik 28 dec hvala za info. spet vem nekaj novega tudi RR zna biti poučna saj je kar nekaj koristnih informacij: kje poceni kaj kupiti, kaj dati za darila, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:36:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega to je bil pred leti praznik 28 dec hvala za info. spet vem nekaj novega tudi RR zna biti poučna saj je kar nekaj koristnih informacij: kje poceni kaj kupiti, kaj dati za darila, .... ja to definitivno, samo ponam ženske, ki se ful zgražajo nad tem našim forumom pa jim rečem: kdo te pa sili da ga bereš, pol majo pa dolg nos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:37:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej grem pa jz mal po hiši pospravit dokler Manca panča, pol bova šle pa ven na sončka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:44:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa zdele dobila ****is že cel dopoldan čakam poštarja, bi blo neki za podpisat, pol pa pride z navadno pošto namesto da v Kr kofetkala z Estello in Tiano, pa tega butastega poštarja doma čakam tistega, ki je poslal navadno daj čez koleno Zdravstvo To pa itak zasluži eno konkretno tepežko. Kdaj pa sploh je tepežka? A se še spomnite tega "praznika"? praznika tepežke, ko so s šibo laufali za otroci nop še nikoli slišala za kaj takega mogoče samo na našem koncu ne poznamo tega to je bil pred leti praznik 28 dec hvala za info. spet vem nekaj novega tudi RR zna biti poučna saj je kar nekaj koristnih informacij: kje poceni kaj kupiti, kaj dati za darila, .... ja to definitivno, samo ponam ženske, ki se ful zgražajo nad tem našim forumom pa jim rečem: kdo te pa sili da ga bereš, pol majo pa dolg nos Glupo je, da pluvajo po forumu in ga obenem berejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 12:46:03
|
|
|
|
barbaw
|
A sem zdaj edina, ki še vedno nima ? Zdaj bi jo pa res lahko dobila. Si bom šla kupit en test, ker me tole že malo skrbi. Dojim samo še enkrat na dan pa ne vem ali je to dovolj, da še vedno nimam . Pri Jaku sem jo že dobila ob takem času. Se mi zdi. Mah saj se sploh ne spomnim točno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 13:08:33
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A drug teden se že vidimo? IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sej veš: Žan=Manca Tudi naša ko je bla bolna, ni blo šans, da bi bla malo na miru. Pa tudi zjutraj ko se zbudi je najmanj za 90 stopinj obrnjena v svoji posteljici Ja vem kaj misliš... Žan je vedno, ko pridem v njegovo sobico (ponoči in podnevi) na vseh štirih pa z glavo na koncu postlce . Tud čist v spanju gre na vse štiri, pol ga obrnem okrog dam na bok in spi naprej . Kolk je Manca luštna v stolčku...smeško ! A pregled pri 7-ih mesecih mate vsi??? Pri nas je šele pri devetih naslednji... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SEm jo prele dala ležat pa je en 5 minut počivala, zgleda da je rabla mal baterije nafilat, pol se je pa na trebuh obrnila in hop na rito in gospodična mična lepo sedela. za Manco!! To zdej Žan poskuša, ampak še ne ve, kako se dat na rito , je pa čedalje bliže!!! Glede na Manco ma še 14 dni časa, pol je pa Alja na vrsti ane Estrella, a ne grejo naši nekak tko??? jana pri nas bo dons pire in špinača. Ful huda kulinarična umetnost ! IZVIRNO SPOROČILO: Taula Predvidevam da brez otrok jaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Veš kak narastem mam js, HB da je mrzlo, da mam lahk kapo skoz na glavi . Za jutri sem si pa frizerko domov naročila, ker ne gre tko naprej... V salonu sem plačevala okrog 60eur, kolk me bo pa doma prišlo pa še ne vem. (barvanje in striženje) barbaw js tud še nimam in nič ne pogrešam. Glede forumov in mnenj ljudi pa itak no comment . Res je, da pljuvajo po njih, berejo pa non stop. Za crknit !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 13:11:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* A pregled pri 7-ih mesecih mate vsi??? Pri nas je šele pri devetih naslednji... Pri 6m smo imele vse, naslednji pa je pri 9m. Mogoče se je kateri zamaknilo zaradi zdravja ali pa P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 13:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva 18 eur - striženjem, barvam se sama 42 € barvanje in striženje, če se pa samo strižem pa 25€ no Nejc je že auf, je spal pol ure... jaz dajem 58 EUR barvanje in striženje, pa vedno kupim šampon tako, da me mesečno moja frizura stane 68 EUR!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:34:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Taula Kolk pa dajete za frizerja? Jaz sem našla eno poceni za v Lj, samo sranje je da ne naročajo. Tak da moram v soboto biti dam že ob 7h, da bi bila prva 18 eur - striženjem, barvam se sama 42 € barvanje in striženje, če se pa samo strižem pa 25€ no Nejc je že auf, je spal pol ure... barbaw, ti si me vprašala, ne? Februarja je bilo striženje več kot 20 EUR (toliko po spominu), s prameni vred pa vse skupaj 46 EUR Soncnica Sandra ***, škoda, da nisva kje bližje, jaz bi res nujno rabila frizerja... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** cca.4-5€ za striženje, če se pa še barvam pa pride skupaj6-7€ (barvo kupim sama) za mojo kolegico Majo!!! Vau, res je poceni , praktično zastonj edinaos, kdaj štartaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:44:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A sem zdaj edina, ki še vedno nima ? Zdaj bi jo pa res lahko dobila. Si bom šla kupit en test, ker me tole že malo skrbi. Dojim samo še enkrat na dan pa ne vem ali je to dovolj, da še vedno nimam . Pri Jaku sem jo že dobila ob takem času. Se mi zdi. Mah saj se sploh ne spomnim točno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 14:44:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maji danes teče potok iz ust. Sem že pozabila kako to zgleda, ker se ni ptetirano slinila, Jaka pa je imel potoček kot ona danes. Zdaj bi pa že lahko tale zob prilezel skozi. jz ji moram na 1-2 uri menjat slinček, ker je čisto moker Naša je tud po ta novem v klubu polžev Katastrofa!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?