|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
9.12.2008 13:57:58   
lučka 25
Zvezdica, hvala za kavico.

Netka, ti kar bodo vstrajna in se probaj čim bolj zmenit.
Jaz sem šla tudi po drugi M, oz. ko sem imela drugo M sem bila že v postopku.

baci, jaz mislim, da si ti bolj slaba zaradi Tablet, ki jih jemlješ. Te te naredijo kot povoženo.

mismis, pa ti to resno s svojimi ispiti, ko bo konec pasje šole, a nas samo hecaš. user posted image

zarja, vidim da stimulacija zdaj res za tebe odpade.user posted image  pa službo, ki te pošlje na kako potovanje kot je Bali pa to, bi po moje vse rade.user posted image  pa nič bat za Božička, on se j že vse zmenil, da ima zate pripravljene user posted image user posted image .

Shuka, vidim da j tvoj pikec pravi nogometaš. Te čisto premeče. Upam, da malo umiri udarce in bodo postali bolj nežni.user posted image

Kajsica, bomo poskrbele, da bo ćur dober in boš uživala, pa mismis tudi. A že 13 obletnico. o midva nisva poročena, ampak se pa skupaj gledava že 15 let.

Goldy, pridna, pridna. je treba kdaj tud delat, a ne? Sonček je pa lep, mraz pa tudi hud.user posted image

lara, ti kar bodi v pogonu, ampak vseeno ne pretiravat. Sonček koristi vsem nam, nosečkam pa sploh.user posted image

bambi, naj se tvoji dvomo o uspehu kar skrijejo, pa naj pride na plan en velik uspeh. A prav?

sonček, samo da je vse v redu in, da naslednjič veš kaj moraš naredit. Naj veseli dogodek še počaka, ima user posted image  še dovolj časa.

Kruce, vidim, das skrbita za telovadbo. Dobro.user posted image

blanč, jaz sem delala še skoraj 2 tedna, potem pa sem šla k osebnemu zdravniku (kljub temu, da še nisem imela UZ in nosečnost še ni bila uradno potrjena), pa mi je kar on napisal bolniško za 1 mesec. Zdaj moram pa še od G dobit mnenje. Grem jutri k njemu v ambulanto, ker dones an UZ ni hotel ali p ni imel časa, da bi se pogovarjal o tem. Upam, da mi ga uspe prepričat. Ti se kar pojdi zmenit.

mojsonček, preveč delaš.user posted image  mal probaj izprežt. saj vem, lahko je rečt, naredit pa težje.

gigi, kako si? Delavno?

Pija, živjo tudi tebi.

kajatina, lepo se špikaj naprej, folikli pa naj rastejo kot po pravilih. pa nič mislit n punkcijo, ko bo čas zanjo boš že stisnila zobe. me bomo pa mislile nate in bo bolečina manjša.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.12.2008 13:58:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pogrešam pa še veliko ostalih bork: Mčinčkovi, DaisyE, Marjetka Cvetka, Arneja, WP, Se*, Jazzz27, Tina, pika.po, Bambi, ...Punce javite se kaj

Jaz jih tudi pogrešam. Kje ste?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.12.2008 14:02:37   
lučka 25
Da še poročam ako je šlo na UZ. S pikico je vse v redu, lepo raste, vse ostalo tudi prelepo (vrečka, rumenjaček). tako, da je bil G prav zadovoljen. Dobila sem tudi slikico.user posted image
Potem sem mu pa še omenila za bolniško, da mijo je osebni zdravnik kar napisal, ampak bi za podaljšanje potreboval še njegovo mnenje. pa je moj G kar nkaj mencal, se izgovarjal,..Ker pa sem toliko vstrajala, je rekel, da naj pridem jutri k njemu v ambulanto ( v Kranju imajo posebej UZ ordinacijo in posebej ambulanto). Tko, da me jutri čaka ogromno čakanja, ker nisem niča naročena, ampak važno je, da se dobro zmenim. Upam, da mi bo o tudi napisal za bolniško, ker mi ni glih do tega, da bi hodila delat. pa imam rada svoje delo, ampak sedaj je na prvem mestu user posted image . V službi pa polno enih virusov, dvigovanj malčkov (saj se merkaš, ampak če ne gre drugače in si sam, ga moraš pa tudi dvignit, pa previt,..). Držite pesti, da se mi bo jutri uspelo dobro zmenituser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.12.2008 14:14:24   
Bumo
Dan. Kako lep dan je danes.  Mi smo oK, tudi pri meni je zaenkrat belina tam doli in upam, da ostane, user posted image  bi morala že dobiti čez vikend, s tem, da verjetno kar fajn tudi Utro pomaga, da je ni. Valjda, da bomo lulaliuser posted image ,
bom pa lepo počakala z razglasitvijo do petka, ko grem na uradno objavo rezultatov; krvnega.
Šedou, res si pridna, da tako potrpežljivo čakašuser posted image , pa Bambi, ful te razumem, da ti je hudo in si polna user posted image user posted image user posted image pa, da ti zato glih ni najbolj sem gor za hodit. Drži se!!

Baci, jaz navijam zate in za velik plusek.
Zarja, zate pa navijamo tudi še bolj močno od jutri dalje.
Pa vse nosečke ,k ste tu gor, čimbolj mirno nosečnost...Šukica, tale tvoj malček pa bo fuzbaler ali kako?user posted image
upam, da se bo vsaj malo umiril ,da te ne bo tako bolelo.
Reby ,se pridružujem lučkinim besedam in ti želim eno veliko lepo pozitivno presenečenje.

Pozdravček tudi vsem ostalim.
Torek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navijam!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.12.2008 14:36:32   
mismis
Bumo, kateri dan po ET si že???
Pa še to, meni utrogestan nikoli ni zaviral prihod user posted image . Če se je želela uliti, se je ulila ne glede na Utrogestan.

Lučka, jaz to čisto resno mislim s temi izpiti. Naslednje leto moram narediti še tri in diplomo, pa bo najbolje, da kar pohitim, ker nikoli ne veš, kdaj mi bo zmanjkalo časa za vse. Me pa veseli, da tvoja pikica lepo raste.

Žiži, ok samo da si dobila, najbolje da res počakaš naslednji teden, ko pride sestra Mira z dopusta, pa se z njo dogovori o vsem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.12.2008 14:36:47   
Shuka
Lučka - super za pregled in da je pikica OK, no očitno se jutri vidiva v čakalniciuser posted image

Bumo - navijam za belino user posted image

gigi - ja tkole mi jo mali zagode, ampak počivam in je bolje.user posted image

mojsonček - vesela sem da si se oglasila, no naj tudi tebe minejo težavice, pa ne garaj preveč.user posted image

zarja
- vsakokrat ko je reklama za parfum D&G k Matt not igra, se spomnim nate in ker je po večkrat na dan pol večkrat na dan pomislim nateuser posted image

Zvezdica
- sem v 31 tednu, sam je bla taka bolečina prvič prisotna, no pa HB da je minila, sem pa na magneziju že celo nosečnost, mogoče zato ne primeuser posted image Mislim, sej me bolečina ne moti, če je vse OK, če pa ni pa ....sej bo jutri moj g. povedal al je OK al ni.user posted image

Blanči - jaz sem delala še cca. 20 dni, celo še ko so bile krvavitve sem delala, pol sem se pa nehala **** z njimi in sem raje ostala doma. Če bi blo pa vse OK, bi pa delala.

Bumo
- upam, da ne bo fuzbaler, čeprov ma na momente res take gibe, ko pa se samo premika je pa bl plezalecuser posted image Ja upam, da me bo malo upošteval od zdej naprej.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.12.2008 14:37:14   
gigi1
Lučka user posted image  user posted image  user posted image .
Držim pestke za jutri. Ti kar govori o riziku posla...viroze etc in o dvigovanju otrok...da pač včasih ne gre drugače in moraš otroka dvignit, pa včasih je treba hitro zalaufat, pa hitri gibi...
Vse je res.

Šuki kar pejd se jutri pokazat. Pa sigurno bo vse OK user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 9.12.2008 14:39:36 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.12.2008 14:38:19   
mismis

Takole, pa še  uradno vabilo...
Bom pa za trenutek delo odložilauser posted image

in se RR posvetila,
da vam povem kako leta bežijo, user posted image

za seboj gube kot znake časa pustijo.

Da lažje prebolimo minevajoči čas,
vas zopet vabim k nam na vas, user posted image

da skupaj številke pozabimo
in jih s pivom v roki zapijemo... user posted image

Vsi skupaj ste vabljeni k nam na vas dne 20.12.2008 od 18. ure dalje, da skupaj proslavimo bližajoče rojstne dneve in božič, pa še novo leto.
Upava, da se nama boste pridružili v čimvečjem številu, kajti našo štango je potrebno orenk zglancati user posted image user posted image user posted image .

Bi vas, pa prosila, da se malo pofočkate na tale seznamček, da bova vedeli, koliko hrane nabaviti, ker bo hudo če bo zmanjkalo, še hujše pa, če bo preveč ostalo. In pa seveda, da vam pošljem opis poti do nas.

Kajšica in mismis user posted image  user posted image

grem spet delat ...
user posted image

SEZNAMČEK UDELEŽENK:

Lučka 25user posted image
Rebyuser posted image
bbpikicauser posted image
Grethy user posted image
Netka user posted image
Hedi, Micka in Franceljčekuser posted image user posted image user posted image
Kruce user posted image
Sonček33user posted image
womanpoliceuser posted image
miška73user posted image
Pija76user posted image
Žiži user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.12.2008 14:40:29   
gigi1
Miška zakaj pa jaz jezička kažem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.12.2008 14:41:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška zakaj pa jaz jezička kažem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ker si žleht user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.12.2008 14:43:16   
gigi1

A res user posted image  Od kdaj? Objasni malo. Nisam odavde user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.12.2008 14:44:17   
mismis

A res user posted image  Od kdaj? Objasni malo. Nisam odavde user posted image

znaš ti, znaš user posted image user posted image user posted image
a i predugo je, da ti ovako preko foruma sve objašnjavam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.12.2008 14:47:47   
Kruce Fiks
a potem imata vsako jutro petelinji zajtrk

Nekak tako!

SEZNAMČEK UDELEŽENK:

Rebyuser posted image
Grethy user posted image
Netka user posted image
Kruce user posted image
miška73user posted image
Pija76user posted image
Žiži user posted image

Kaj mlinčka & CO ne bo? Sam pa res ne upam med vas!!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 9.12.2008 14:50:06 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.12.2008 14:50:29   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

SEZNAMČEK UDELEŽENK:

Rebyuser posted image
Grethy user posted image
Netka user posted image
Kruce user posted image
miška73user posted image
Pija76user posted image
Žiži user posted image

Kaj mlinčka & CO ne bo? Sam pa res ne upam med vas!!!user posted image user posted image

še čakamo, da se pofočkajo. Nikar ne skrbi, jaz ti tako ali tako ne smem nič narediti, ker bo naš doma. Sicer ga bom zaposlila s kakšno peko, ampak nikoli se ne ve, kdaj lahko pride v izvidnico user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.12.2008 14:57:00   
gigi1
Miška Oki bova tole na 4 oka user posted image  user posted image

Kruce sam ne zdej rep med noge pliiiiz!user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.12.2008 14:58:12   
mismis

Žiži, sej Kruce  je rekel, da če mu bo uspelo, da bo prišel na kratek čas, ker je potem že zmenjen. Ampak bolje kot sploh ne...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.12.2008 15:00:55   
gigi1

Žiži, sej Kruce  je rekel, da če mu bo uspelo, da bo prišel na kratek čas, ker je potem že zmenjen. Ampak bolje kot sploh ne...

Aha. Štekam.

Kruce a nisi ti s primorskega konca? Severna? Če je tko..pol se lahko z Laro in Netko kaj dogovorite glede prevoza...

Nič moram nujno nekam laufat. Se pišemo zvečer. Upam.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
9.12.2008 15:04:02   
Reby
Lučka - super za pikico in držim pesti, da si zrihtaš bolniško user posted image  user posted image  user posted image  A si bila od punkcije na bolniški ali si šla vmes kaj v službo?
Tile moji dnevi se pa res vlečejo.... danes ali jutri bi morala dobiti M in že imam isti občutek, križ me boli, spodaj me špika, joškice me pa nič več ne bolijo. No, pustimo se presenetiti user posted image
Shadow- ti si sigurno nosečka, komaj čakam te novičke!!!
Bumo - držim pesti zate, zdej pa skor ni več šale, dan D se neumorno bliža user posted image

Vsem ostalim en lep sončen dan!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.12.2008 15:20:40   
Kicsi
Živijo user posted image .
Imam eno vprašanje.Kok časa in če sploh so,so vam odsvetovali spolne odnose po IVF-u? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.12.2008 15:22:34   
Zvezdica
Zvezdica - sem v 31 tednu, sam je bla taka bolečina prvič prisotna, no pa HB da je minila, sem pa na magneziju že celo nosečnost, mogoče zato ne prime Mislim, sej me bolečina ne moti, če je vse OK, če pa ni pa ....sej bo jutri moj g. povedal al je OK al ni.

Šukec..,vse bo ok. Imaš jutri pregled...jast tudi, komaj čakam da vidim spet tamalga. Se mi zdi da prevale dela že dva dniuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.12.2008 15:25:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Imam eno vprašanje.Kok časa in če sploh so,so vam odsvetovali spolne odnose po IVF-u? user posted image

Draga moja, jast sem skor umrla od potrebe in sem brez vprašanja zdravnika, (sem vmes krvavela) mojga napadla tam v 12 tednu. In takrat so se tud krvavitve čudežno izginileuser posted image Moj si pa še 2 tedna sploh ni opomogel. Od takrat vse normalno, sam libido ti poskoči za 700%...vsaj meni jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.12.2008 15:25:59   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: baci

lepo sončno jutro!!!

hvala vam za odgovore!!! vendar se nisem nič pomirla!!!
naj vam povem da nisem jedla nobenih tablet,ampak sem mogla na dan ovulacije poklicat in 4 dni po O, so mi vstavli zamrzjenčke!!!

ja nič,bom se probala pomirt in mislit na same lepe stvari in nič več računat,kdaj bo,bo!!!

upamo lahko samo na najboljše!!!

hvala vam še enkrat!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako se govori.Upanje umre zadnje!user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 9.12.2008 15:26:16 >

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.12.2008 15:35:53   
mala81
Še moje poročilo!

Danes bila v MB in dobila navodila za 3. ICSI (upam, da res gre v tretje rado). V začetku oz. nekje v sredini marca je nekako predvidena punkcija. JUPI pa se je začelo. Edino kar je, tablete Femoden mi nekako ne sedejo in imam po njih res stranske učinke.

Toliko zaenkrat.

PA PA

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.12.2008 15:41:17   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Draga moja, jast sem skor umrla od potrebe in sem brez vprašanja zdravnika, (sem vmes krvavela) mojga napadla tam v 12 tednu. In takrat so se tud krvavitve čudežno izginileuser posted image Moj si pa še 2 tedna sploh ni opomogel. Od takrat vse normalno, sam libido ti poskoči za 700%...vsaj meni jeuser posted image

Ma,meni so rekli na GK,da ne smem do prvega UZ-ja.Na 1.UZ-ju so mi rekli naj počakam do 2.UZ-ja.Potem sem šla k moji G na UZ.mi je rekla naj počakam do NS in to tudi sem,sam sva od samega navdušenja pozabila vprašat,če že lahko.Pa sva rekla da bova počakala še do 06.01.ko imam ponovni pregled pri G (kam gre bik,naj gre še štrik user posted image ),pa žal nisva zdržala in sem ga zadnjič napadla,zdaj bi pa kar vsak dan user posted image .Me pa zanima,a je to kaka praksa,da naj po IVF-u ne bi spolno občevali ali si lahko dam duška? Z mojima user posted image user posted image je pa tud vse o.k.,tako da mi ni jasno zakaj ne bi smela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 9.12.2008 15:42:35 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.12.2008 15:53:19   
Kicsi
Blanč,tudi jaz sem doma vse od punkcije dalje,se pravi že 3 mesece.
Lučka25,user posted image za tvojo pikico,še naprej se lepo mirkita,pa upam da ti bo dal tvoj G potrdilo za podaljšanje bolniške.Jaz na srečo svoje G sploh nisem rabila prosit,ampak me je avtomatsko vprašala:"Boste na bolniški,a ne?".Držim pesti,da ne boš imela probleme z bolniško.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?