metuljcek321
|
Cau, belle! Z malcico sva bli na obisku pri prijateljici, ki ima 2 meseca starejsega fantka, je blo ful lustno. Ta mala 2 sta se kar ogledovala in prisegla bi, da sem vidla ze nekaj iskric ... hm, hm, ta mladina oz. otrocad Majuska, cim prej se pozdravi! lunica, za vecanje st. prednarocil. Dobra si! Knjigca bo sla za meeeeeed. levinja, WB. ksenci, lepo je brati, da se stanje izboljsuje! En cmokec zate in za Aljaza: mwa! rebeka, nohte strizem naravnost & to takrat, ko Anja spi. Mam pa tezave z nohti na nogi - kako ve to zrihtate, punce? A tud med spanjem? Pri nasi so palcki ze rahlo krempljasti, ene parkrat sem telovadila s skarjicami, k sem jo previjala, pa sem kar zasvicala zraven, je bla prava borba, kdo bo spretnejsi , 3jemi, a ve bi prsle navijat na zagovor? Ej, ze domace sem kar skenslala, k bom tolk zivcna ... bi bil pa stos, da se tam pojavi ene 10 vozickaric - julijskih cvek z malimi skratki ... bomba ... se bojo glih plazit zacel takrat. A si predstavljate, kolk bi blo to dinamicno. Hm ... bom razmisnla, pa vam sporocim, a prav? In hvala vsem za cestitke. Svit & Stas, congrats za 5 mesecev! Blacky, kako je blo pr ginkotu? Alles OK? dzanika, mi2 mava tud se zmeri tisto staro, klasicno, skatlasto, 10-tonsko televizijo iz casov, k so se kure v luft scale Hitachi, slika v iber dobra (sva jo speljala preko DVD-ja & kaze prima), stara/mlada ze 22 let (hm, tolk kt ene izmed vas ), pa noce in noce crknit, nimava pa srca, da bi jo zabrisala na kosovca. Je zadnjic ze nekaj risala barvne crte po zaslonu, a se je potem skulirala in se odlocila, da se mal zivi. Hm ... ce misli zahinavit, bi blo dobr ZDAJ, k so prednovoletni popusti. Vem, da ima Bozicek se glih tolk placa v svoji Sport Billy torbi, da bi jo stlacil notri Vau, lex, surprise party za tascinih 70. Do tell us more about it! We're all ears. karamela, thanks, thanks za pohvala za imikimi. Ma, je bil dober model, pa ni blo tezav - hi, hi. Sicer pa, mors se logirat, ja, si zdownloadat programcek, pol pa akcija. Ozadij je malo morje - sky is the limit, res Aha, Blacky, vidim, da gres zdaj nastavit ... ups ... drz se, bejbi!
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 4.12.2008 15:01:21 >