Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:04:21
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Glu3 ti ti alkoholik .Pa kaj,a kle ga vse neki sekate s pirom al sm sam jest taka ki sploh ne pije alkohola ne, lunci se lah pridružiš..ona je antialkoholik..pa blacky s cukrom nadoknadim! Jest sm še to ukinla
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:04:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:05:18
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ maja bivših 64kg? kolk si jih pa mela, ko si šla rodit, pa kolk jih maš zdaj? jaz sem jih mela ko sem zanosila 55, ko sem šla rodit pa 80kg zdaj pa jih mam še zmeraj 62kg. Ljuba sprednja petica...a se vrneš al ne? LOL zanosla z 58kg, šl rodit z 75kg (samo 1 bebi) zdej sem na 63...oj kje si petica kje??? zanosla s 53kg, rodit šla z 71, zdaj pa sem na 52 štiricaaaaa sej ne, je 5 čist ok
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:06:16
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka hruška, pir!!!! gluna3 časti enega še lahko danes stegneš, za mleko valda a ma male piksne al velike...matr tu na obali sem se navadla male pire pit pa kaj ti piješ alkoholne al brezalkoholne? ti ješ sladoled brez sladkorja??? HD sej sem te mela na sumu, da alkoholne sekaš, samo sem misla, da kao ne smemo, ker dojimo
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:07:04
|
|
|
|
maja24
|
Dobro jutro kavica bo servirana čez ene 8 ur ,ja nč počas bo trba v mižule. Aleksander je pa res corti PS: pa Murko tut,pa ga HD noče
< Sporočilo je popravil maja24 -- 4.12.2008 0:08:21 >
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:07:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:07:28
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška majuska fotke ja, mali je ful lep, pa čupico ma fajno
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:08:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:09:46
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ maja bivših 64kg? kolk si jih pa mela, ko si šla rodit, pa kolk jih maš zdaj? jaz sem jih mela ko sem zanosila 55, ko sem šla rodit pa 80kg zdaj pa jih mam še zmeraj 62kg. Ljuba sprednja petica...a se vrneš al ne? LOL zanosla z 58kg, šl rodit z 75kg (samo 1 bebi) zdej sem na 63...oj kje si petica kje??? zanosla s 53kg, rodit šla z 71, zdaj pa sem na 52 štiricaaaaa sej ne, je 5 čist ok a grejo sami dol??? kaj pa delaš---men so tud vsi govorli..ne skrbi, kilogrami bodo sami skopneli...pa dojim pa kr stojijo prasci same so šle, jaz sem rekla, špeh, zdaj pa tak: marš dol z mene! je treba z roko po mizi vdarit veš, drugač ni haska
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:10:27
|
|
|
|
maja24
|
Ja nč zej grem pa res spat, Lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:10:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:11:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 0:11:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:13:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka hruška, pir!!!! gluna3 časti enega še lahko danes stegneš, za mleko valda a ma male piksne al velike...matr tu na obali sem se navadla male pire pit pa kaj ti piješ alkoholne al brezalkoholne? ti ješ sladoled brez sladkorja??? HD sej sem te mela na sumu, da alkoholne sekaš, samo sem misla, da kao ne smemo, ker dojimo mogoč je pa zato moja taka velka babuška...hmmm mogoč še kje mal moke poje, pol je pa to to...mleko, kvas iz piva in opa kipne poglej mojo mišelinko spijem pir pa je v bano več ne spravim
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:15:03
|
|
|
|
maja24
|
No bom eno fotko gor prlepla,kakšna sm bla prej
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:15:59
|
|
|
|
maja24
|
mal čudn se držim ampak dobr,saj razgled je dobr
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:16:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 mal čudn se držim ampak dobr,saj razgled je dobr ne vidim teeeeee
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:18:07
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: maja24 mal čudn se držim ampak dobr,saj razgled je dobr ne vidim teeeeee Sej prou,no tko nekak sm včasih zgledala Kašna sm pa zej pa raj ne pokažem ker sm en velik dizaster
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:19:31
|
|
|
|
rovar_ka
|
to pa sem bla jaz včasih in moja najljubša slika
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:19:53
|
|
|
|
maja24
|
Karamela bo dones mogla 12 al pa 13 strani za prebrat
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:20:59
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka to pa sem bla jaz včasih in moja najljubša slika Tebe se tut bl slab vid ,matr sta zažgana
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:23:37
|
|
|
|
maja24
|
Ja nč zej grem pa res sm še spat LAHKO NOČ
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:23:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
ja, Turčija nama je tako naredla - čez 50 stopinj na soncu, te veš
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 0:25:30
|
|
|
|
rovar_ka
|
jaz tud grem, joj, kolk je že ura.. nočka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?