Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 9:47:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dobro jutro, cvekice! Maricka, ste naklofale vceraj. Jest sem sla mal krizanko resevat, sem misnla, da jo boste tud ve kej ... pol pa skor dol padem, k se konektam na RR. REs bo 200-tka padla very soon! Noro, norejse, norisnica In kolk ste me nasmejale - sem skor s stola zletela ... Murko & dnevna slikice ( lunica, zdaj cakamo se na eno sliko, ce se ne motim), kolk trebuhov ( Rebeca, pa ceprav je bil tiskarski skrat - dober, res!), avtek Buba ( frutka), krizanke in pokojni gospod ( karamela), hd-jina sedezna jebodrom itd. itn. Res ste face, babnice moje drage! You crack me up! No, za pozdravcek vam prilepim Bozicka .... Anja's watching you ... pridne bodte, ker ze razmislja, katera si zasluzi darila in katera ne Pa se ena: Imikimi je res fleten:-) OMG, Mojcek, dizaster tale pediatrija. Brez komentarja. Ja, za patrije in podobne bedarije je pa zmeri kes. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . Kdo je odgovoren za tole prenovo RR-ja? Jest se kar nekak ne morem navadit. Eh, bit ce bolje ...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 9:48:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 9:49:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 9:50:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ja, flower, krasna kuhinja! Pa hd, super sedezna! In Aleksander-atlet ... dober tek. Noga izgleda totalno yummy. Ajd, jest moram, mi kruli. Anja vas vse prav lepo pozdravlja - tule v narocju spusca mehurcke - oponasa brnenje avtomobila .... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 9:55:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 9:56:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 9:57:00
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro, pozdrav od prehlajene smotke ... toooolk mi gre na živce da sem takšna večino noči sem prespala kar na kavču v dnevni sobi, ker bi sicer s kašljanjem budila malega. Mož je pa tudi zjutraj čudno pogledal. Mali še pančka, jaz bi se z veseljem ulegla zraven njega, ampak se bi najbrž ponovila nočna zgodba. Bom pa kasneje počivala - ma to ni za nikamor
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:01:13
|
|
|
|
ksenci
|
midva sva ža doma najprej vsem hvala za lepe želje čeprav sva imela zjutraj manj kg- 7390, kot včeraj naju je zdravnica odpustila in je rekla, da je normalno in tudi mi ko smo bolani rabimo nekaj dni da se nam povrne tek. dobila sva sicer začasno odpustnico imava v ponedeljek kontrolo. pa začnimo od začetka... iz sobote na nedeljo smo spali zelo slabo, skoz se je zbujal in potil. zjutraj se najema in pol ure za tem vse zbruha. to se je ponavljalo cel dan in je odklanjal hrano. cel dan je bil pri miru- spal in se cartal. zvečer pokličem v zdravstveni dom, kamor sva se šla pokazat in dobila napotnico za bolnišničo- pediatr. dobila diagnozo dehidriranosti in so ga priklopli na kapalno. ker je bilo naslednji dan isto- bruhanje, driska, zaspanost je dobu še eno. proti koncu ga je že tako bolelo nato šok- v polni planice driske nek tujek- sm bla skor fertik, ker sem misla da je del prebavnega trakta. so vsi pediatri ogledvsal in noben ni imel pojma. so dali v laboratorij. počasi sva uačela jest, tolk truda pa je spreavu v sebe največ 50, in še to sm si stisnala in mu dal,a po flaški. včeri je pojedu cel dan 230 mleka in 130 čaja- mogu bi pa okol700 končno včeraj popoldan izvidi iz laboratorija- blato negativno na bakterije in zajedalce vendar pa za tujek v blatu ne vejo kaj je je rekla pediatra, da bo dala še v drug laboratorij in me obvestila. Aljaž je pa spet živahen in to tak da sm ga komi spravla spat, bi se kr igral in pogovarjal. le na trenutke ga še zvija in se začne potit. dans me je blo že strah vendar sva lahk šla domov. celo noč je pojedu 100 in do zdajle ni hotu nič. mal me je strah, da ne bo jedu dost do ponedelka. tam sm ga skoz tehtala. me včasih nese- se dela da pije in je na zizi 15 min, pol pa vidim, da poje sam10 sm mela še v mes probleme z mlekom- prva dva dni sm ga stiskala in zlivala v korito, kr sem do zdaj imela mleka vedno preveč, zdaj dva dni pa skor čist prazne joške. od vsega skup sm bla skor ob mlek upam, da se mi nafila nazaj. eto to je za enrat to- na kratko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:01:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:04:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:04:27
|
|
|
|
ksenci
|
ne vem kdaj mi bo ratal prebrat vse za nazaj, toooolk jjeeee!!! povejte prosim, kolk pojejo vaši malčki devno- tiste ki mate dodatek vrjetn veste. kr jz nimam pojma kolk je pojedu ko dojim.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:09:11
|
|
|
|
nanka
|
Dan, meni pa nekaj RR nagaja, sploh me ne vrže tarni ven, sem morala impovizirat. ol mini čto nič všeč. Ksenci za vaju z aljažem in kšno dignozo so mu postavili? Zajje buhal? fower in rebeka moja kadilnica je zunaj na balkonu. Saj čez leto je super, zdaj pa zmrzujem. Zdaj grem pa za nazaj brat, ker se zvečer nisem in nisem mogla prijavit, pa tako mi je bilo dolgčas
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:09:35
|
|
|
|
rovar_ka
|
Tia bi se lahko po Aleksandru zgledovala kaj je to spanje Boga revica, kaj ti še vedno ni boljše? Aleksander pa je vredu ne?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:11:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:12:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:12:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:15:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:16:53
|
|
|
|
maja24
|
Ksenci za Aljaža,važn da sta dom,pa sej boš vidla da bo kmal apetit dobu. No Rebeca samo spregovorit moraš o kajenju,pa se same od sebe javlajo . ZS maš
< Sporočilo je popravil maja24 -- 4.12.2008 10:17:47 >
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:18:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
ksenci, super da sta doma bogi mali Aljaž in tisti tujek - daj povej zdaj kak je to zgledalo, ker me smo mele zaradi lunice ( ) predstave, da so bli mali hrošči. Je pač dala tako primerjavo in pol smo vse skor dol padle kaj je migalo?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:19:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:25:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower ksenci in aljaž wellcome back! Moj otrok mora imet kar naprej pozornost, če ne že jokca. Ga imama v ležalniku zraven računalnika in ko ga pogledam se začne smejat, ko gledam v računalnik začne sitnarit in tako naprej. Al pa če ga grdo pogledam, on tud začne grdo gledat, če se mu nasmejim, se začne smejat... kaka faca čuj, zjutraj pa se delaj da spiš, pa bo on tud spal
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:30:10
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Tia bi se lahko po Aleksandru zgledovala kaj je to spanje Boga revica, kaj ti še vedno ni boljše? Aleksander pa je vredu ne? Aleksander zdaj spi po 8 ur ... več v kosu sigurno ne Ne, nisem boljše, v bistvu sem na slabšem kar se kašljanja tiče. Ampak računam na to, da se bom vsaj čez vikend pocajtala IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;napadi vitamine in čaje da boš prišla jutri v CP lubica z veseljem bi prišla, ampak tokrat boste uživale brez mene.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 10:30:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:30:53
|
|
|
|
rovar_ka
|
metuljcek - lepa anja v imikimi preobleki
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 10:31:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka fower in rebeka moja kadilnica je zunaj na balkonu. Saj čez leto je super, zdaj pa zmrzujem. Zdaj grem pa za nazaj brat, ker se zvečer nisem in nisem mogla prijavit, pa tako mi je bilo dolgčas Kaj bo šele sredi zime ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?