Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 15:55:04
|
|
|
|
3jeMi
|
mojcek... srečno!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 15:55:08
|
|
|
|
dzanika
|
netki ja brezžični router mam in dela super. Sem vzela mal bolšga pa dražjega pa mi res vleče povsot. Spodaj pri tašči imam še vedno poln signal. XP-je daš pa tko gor da v BIOS-u spremeniš SATA NATIVE v disablet men se zdi in pol bi mogl it. Nism čist zihr sam sigurno je pa treba spremenit sata v tist kar zdej ni (sej so sam dve opciji). Sej če ti bo kdo k se razume to delal bo verjetno vedel kaj mislim.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 15:56:15
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja pa še eno vprašanje mam. Mi smo danes že tretji dan pridno papcali korenčka. Pa me zanima tiste k ste jim že dale korenčka a je ktera kaj opazla da je drugače kakal? Jaz sem namreč zjutraj videla pri Janu v blatu prov korenčka. Se je prav videlo da je korenček. A to je normalno? Sej ga ni blo velik sam vseen me zanima... Dzanika to je normalno pri uvajanju, še najbolj pa vidno pri korenčku. Prebava še ni čisto pripravljena na drugo hrano, zato je pokakal neprebavljen korenček. S časom pa tudi prebava dozorili in v kakcu ni več neprebavljene hrane. o hvala nanka. Sej se mi je v bistvi zdelo da je to to sam sem vseeno rajše vprašala za vsak slučaj...
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 16:17:19
|
|
|
|
lex
|
mojcej velik sreče jutri suprise party: nič ekstra, vso žlahto bomo zbobnali na en kup, deda ji bo pa rekel, da gresta na kosilo in da bomo v nedeljo praznovali, potem bomo meli pač požrtijo, pa darila smo ji kupli taka fajna: verižico, zapestnico ampak po moje bo najbolj vesela slike z vsemi svojimi vnuki. jih je 6, in ker nimamo nekih ful stikov sva dala idejo, da se skup dobimo jih fotknemo in evo meni najlepše darilo. pa od 3 vnukinj dobi šopek, fantje bodo dali sliko. zdaj grem pa torto pečt. vam jo jutri zvečer pokažem 8ker jo bom jutri skup delala)
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 16:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 17:09:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 17:20:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 17:25:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla bejbe... Le toliko, da vas pozdravim... Velik mislim na vas!!! MOJCEK - srečno jutri!!!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 17:26:36
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo mene nazaj od g. Vse je ok, moram sicer delat vaje medeničnega dna, ker imam stene nožnice še ohlapne zaradi velikega otročka. Vzela sem KT, jih začnem naslednji mesec jemat. Bris mi bo delal spomladi, prvih 6m po porodu ga ne jemlje. Pa itak sem bila lani samoplačniško. Juhu, pa je to za mano!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 17:42:08
|
|
|
|
dzanika
|
balonchy kako si kaj ti??
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 17:42:26
|
|
|
|
dzanika
|
blacky za opravljen pregled!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
uu še mal pa dobimo dojenčka, kaj bomo navijali! baloncy
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 18:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:22:53
|
|
|
|
karamela6
|
Balonchy, kako si, še malo, kajne? Me te imamo kar za julijko, ne skrbi! ŠE vedno si naša! Drugač pa, bejbe, jaz grem na pilates. Upam, da me ne čaka spet novih 20 strani, ko pridem ... aja, to bo že peti del pol. Jaooooo...Bi pa jaz odprla šesti del, če nimate nič proti. Nekak sem navezana na št. 6. A prov. No, šibam zdej mal mišice pretegnt...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 18:29:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:46:11
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika netki ja brezžični router mam in dela super. Sem vzela mal bolšga pa dražjega pa mi res vleče povsot. Spodaj pri tašči imam še vedno poln signal. XP-je daš pa tko gor da v BIOS-u spremeniš SATA NATIVE v disablet men se zdi in pol bi mogl it. Nism čist zihr sam sigurno je pa treba spremenit sata v tist kar zdej ni (sej so sam dve opciji). Sej če ti bo kdo k se razume to delal bo verjetno vedel kaj mislim. ja sej to sem pa slišala, da morš ene nastavitve spremenit.... ja rihtala bom kr sama ker sem že na ta comp 100x nalagala win. a maš kak link kater router maš? bi lepo prosila!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:46:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Hey... Vidim, da se me še spomnete Jaz sem OK... Trenutno prehlajena, ampak se bomo zlizali... Drug teden še kako urico oddelam, potem sem pa na dopustu in kasnej na porodniški. Ko bom "čist zares" doma, se bom tut mal bolj posvetila pripravljanju za našega korenjaka. Za enkrat so na kupu le voziček s pritiklinami, posteljica in par drobnarij... Čakamo še previjalno in sobico... Pa počas bova šla v šoping še po ostalo kar nam manjka, da bodo prazniki mal mirnejši in januarja potem lahk sam še noge u luft držim! Vidim, da so vaše bebice po večini OK... Rastejo pa tut k gobe po dežju... Si predstavljam kako hitr menjujete garderobo
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:47:21
|
|
|
|
maja24
|
Nove fotke: Moj prvi venček
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 18:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:56:55
|
|
|
|
netki
|
maja....a si to u gostilni slikana?
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:57:08
|
|
|
|
maja24
|
Rebeca hvala,hvala,na zadni sliki sm pa res grozna ,pa tut slike niso nevem kaj kvalitetne so iz mobja
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 18:58:12
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki maja....a si to u gostilni slikana? Ah kje,jest pa res nehodm po gostilnah ,mamo šank pr ns doma
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 4.12.2008 19:04:25
|
|
|
|
Tinky
|
Danes sem čisto v k.urcu. Teo je bil tečen cel božji dan!!!!! Zdej spi, jaz sem pa za it samo pod tuš in v postlo. Pa še mama mi je eno močno rekla. Full sem shujšala in sem bolj suha kot pred nosečnostjo in me gleda in gleda in reče: "pa ti nisi normalna, si se pogledala v ogledalo? glej kakšne noge imaš, še vlak gre lahko vmes...začni jest, da te ne bo pobralo" Ok, vem da sem shujšala, sam da sem že prav grdo suha, pa si res nisem mislila. Pri vsejj dobri volji, včasih res nimam časa jest. Danes sem sicer malega pustila jokat, da sem lahko pojedla kosilo, vendar kakšen dan si za kosilo na hitrco narežem malo salame in kruh. Tiste, ki imate zahtevne otroke, kako se organizirate?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 19:07:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 19:09:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?