3jeMi
|
blacky... moja sestra ima 4 punčke (ja, svak je rekel, da taktike pri izdelavi ne bo spreminjal in tako je, same babe )... je bila pa punčka udeležena kot pešec, splet okoliščin pa je nanesel tako, da ne moremo in nočemo govorit o tem kdo je bil kriv, ker so bili udeleženi 3 mladi ljudje, in 2 od njih še danes zelo trpita. Obtožbe pa otroka ne bodo vrnile, samo še huje bi bilo, če bi se tožarili in grdo gledali. neboglasnica... ksenci in aljaž... in nanka in natka... in ... šcšc k'ze... HD... v Rutarju ne kupujem stvari, katerih ne morem takoj odpeljati s seboj, ker je splošno znano, da so rahlo v kur**... znanec je delal pri njih slaba 2 meseca in je zaradi zanič sistema raje dal odpoved, ker je rekel, da tako pa ne more delat... računalniški program iz leta 80 prejšnjega stoletja, slaba komunikacija med prodajalci in skladiščem, kaj šele z dostavo, reklamacije so pa nekje boguizanogu. ... lepa sedežna, mmmmm... službena zabava... ... pri nas je zopet ne bo, prenizka zainteresiranost zaposlenih, pa menda so Strasti preveč dinarčkov popapale ... ožji krog sodelavcev si kar sami organiziramo, če nam paše... menda gremo naslednji petek na bowling in večerjo. netki... naš spi vsaj po 4x na dan po cca 40 minut, ampak to že od nekdaj , ga kar malo prisilim, ker če ne pa rata siten. rebeca... tvoja dva sta pa prava korenjačka hlačka metuljcek... bravo za zlektoriran doktorat in držim pesti, da boš imela zagovor čimprej... a lahko pridemo navijat? inigo... ja, skladovnico dru se podira kar skoz, če ne čez ramo, pa sede, če pa ne gre, pa na trebuhu, tako se bo zihr sesula. ilatic... bravo tvojemu možu in se strinjam z Zimsko! mojcek... in ... žalostno je tole z PK... žal so v naši državi otroci še vedno na zadnjem mestu, čeprav od dokumentov ta prvo dobijo davčno številko bastian... kakšen fejst dečko je Gal, mamino sonce mirjam... našemu pa noge še vedno smrdijo, pa ga kopam vsak večer... gleda jih, se dotika, v usta pa ne frutka... čestitam za nov avtomobilček primorke... a ni mcdonald v mercatorju v kopru?... al' je bil... se mi zdi, da sem ga tam videla, res pa da je to že ene 2 leti nazaj. o hrani in hujšanju pa zanalašč nisem hotela brat, ker.... LAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... pa ne smem. blacky... srečno pri G... pa mogoče dobiš čebelico, če boš pridna...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.12.2008 10:53:32 >
|