|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
2.12.2008 20:39:04   
benika
Bom tebe počakala, maš 3 mesece fore pred manouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.12.2008 20:46:02   
2ursae
 benika, sej ni treba, da za mano capljaš, kar prevzemi komando, ti jo izročam user posted image . Bi še mal počakala, da vidim če bo Ninočki uspela punčka, pol se pa še mi2 zagrebeva vsaka za svojo, ok user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.12.2008 20:59:29   
benika
Zmenjenouser posted image

Nika, jutri te ne bom skyp-ala, ker smo v LJ na kontroli.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.12.2008 21:07:36   
A-N-J-A
No Ninči naj ti še enkrat tuki čestitam, mam še vedno hrenovko v grluuser posted image user posted image user posted image .Ja pa se res začenja tretji krog, me zanima če ti bo kera B´zovčanka sledilauser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.12.2008 21:38:18   
benika
A-N-J-A, a kaj ne vemo še pri tebiuser posted image ? Pismo drugo leto bomo morale za srečanje telovadnico rezervirat, ne samo posebno sobouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.12.2008 21:53:30   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

A vm povem še eno novičko? S Samotom se bova naslednje leto poročila user posted image  ,  in sicer novembra, na obletnico. Bo pa samo v ožjem družinskem krogu, potem naslednje leto poleti bomo mel pa en veeelik poročni piknik .

DEKLIŠČINA!!!!!!!!!!!!! Toooooooooooo miiiiiiiiiii deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.12.2008 21:56:59   
teta beta
Jeeee! Ninočka, ČESTITKE!!!!!!! Super, sem zelo vesela, upam, da bo res punčka! user posted image user posted image user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.12.2008 21:57:36   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image
Po pogovoru sklepam, da je ninočka spet noseča, a sem preblonduser posted image user posted image user posted image user posted image
Če je to prvo pol iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Meni so histeroskopijo prestavili na januar, je vse zasedeno. Kao. Ampak jih ne bom čakala, grem vseeno k reškotu.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.12.2008 8:42:05   
Nika v službi
Uauuuu! Ninočka, ti tička, ČESTITKE, ČESTITKE!!!! A punčko bi? Pa saj boš dve dobila v familijo, če Boh da, samo še nekaj let počakaj.user posted image  

Pa kaj ste vse navalile na punčke?!user posted image

Bo pa štos, ker bo Špelka zrihtala dva naenkrat, punčko in fantka, pa vas bo vse prešišala po desni! Ha! No, parčkov je sicer že nekaj (Teta beta, Pety), ampak tisto ne šteje.user posted image user posted image user posted image

Drugi krog, tretji krog? Jaz imam absolutno preveč kg za delat kroge, me tek res tako utrudi.... Ni kondicije. user posted image Prepuščam štafeto bolje pripravljenim. Dejmo, Pia, Tažana, 2ursae, Doroteja....

Benika, kdaj lahko pričakujemo tabelo? Zdaj jo pa res že noro potrebujemo ob vseh teh datumih, porokah, rojstvih... Uf, uf, uf!

Kaj kupiti 1-letniku za Miklavža, Božička, Dedka Mraza?! Sem ugotovila, da sploh nimam ideje, kaj kupiti takim malim fantalinom. Itak da sem pozabila, kaj je bilo pri Niki aktualno v tem času... Pomoč, prosim.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.12.2008 9:20:27   
Nika v službi
Uf, poplava dojenčkov! Pravkar sem izvedela, da tudi ena moja kolegica pričakuje otročička in to že februarja! Nazadnje smo se videli enkrat poleti, ko se je z družinico sprehajala v naši soseski, njena mala Manica je takrat komaj delala prve korake... No, zdaj pa je tu že drugi otročiček na poti!
Bravo, nosečke!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.12.2008 13:59:49   
tažana
ninočka: ti pa rada vidiš da ti ploskamo user posted image . kar dvakrat zaporedoma user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - zauser posted image

špelka: pa sam na žurko misli user posted image .

evo samo to, ker greva s Katko k zobozdravniku po zvezdico user posted image .
Se še kaj oglasim...

Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.12.2008 17:32:21   
pety78
O, Ninočka, ti pa kar dve novici! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem ful firbčna, kako bo punčki ime...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.12.2008 18:21:36   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A-N-J-A, a kaj ne vemo še pri tebiuser posted image ? Pismo drugo leto bomo morale za srečanje telovadnico rezervirat, ne samo posebno sobouser posted image

Ne, ne vse vesteuser posted image . Jaz bi pomojem kje pristala, če bi mela zdele še enga, moji otročki so namreč en mejčken bolj živahni kot Nininiuser posted image . Drugač pa bi mela še enga....enkrat, če ne bom že prestarauser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.12.2008 20:02:23   
benika
Sem ful firbčna, kako bo punčki ime...

Po moje bo imela 2 imenauser posted image A že predloge zbiramo?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.12.2008 20:24:28   
Nika v službi
Joj, saj res, to zna biti znova zanimivo pri naši Ninočki. Spet bo zabava z Uncenko...user posted image  Ha, potem nas bo pa presenetila in izbrala recimo Frančiška ali pa Anica.user posted image user posted image user posted image

Pety, a si ti že bila na kavi s tisto mamico, ki pravi, da vzgojiteljica tepe tudi njenega otroka? In?

Tažana, a vi pa že kar prvo plombico? Ojej, me res zanima, kako bo tole uboga Katarina prenesla...

Benika, kako ste opravili v Ljubljani danes? Saj najbrž je itak vse o.k., pa vendar... Jakob je sigurno zašarmiral...

Drugače pa moje vabilo na Miklavževanje pri nas žal ne velja več. Danes zjutraj je umrla naša teta Zlatka iz Izole in imamo v petek pogreb. Bo šlo vse na knap - Niko takoj po kosilu poberemo v vrtcu in šibamo proti Izoli, ker je pogreb ob 14. uri. Po pogrebu pa takoj nazaj, da ujamemo še Miklavževanje. Teta, ki je pravzaprav teta moje mame, smo jo pa vsi klicali teta, je mirno zaspala v bolnici, stara je bila krepko čez 80 let (po moje okoli 88, ampak nisem sigurna). Zadnjih nekaj let, od smrti njenega moža, je bila v domu, pred tednom dni jo je zadela kap in od takrat ni prepoznala nikogar. Smrt jo je pravzaprav odrešila. Naj jo angeli čuvajo!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.12.2008 20:40:03   
teta beta
Nika, moje sožalje!

Jaz pa ne razumem, zakaj ninočki ploskamo 2x? A sem jaz kaj spregledala ali površno prebrala? Zadnje čase res berem, ko sem že ful utrujena in lahko, da mi kaj uide.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.12.2008 20:55:49   
Nika v službi
Prvo ploskanje - Ninočka se poroči 21.11.2009, 2ursae, ki ima takrat rojstni dan, bo družica.

Drugo ploskanje - Ninočka bo zibala punčko, ki bo imela 2 imeni. Rok ima julija 2009.

Tretje ploskanje - Ninočka bo imela after wedding party spomladi 2010 - smo povabljene.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.12.2008 21:25:03   
teta beta
Aja, točno! Poroka! Kako sem lahko pozabila! Čestitke user posted image user posted image user posted image ! Morda pa še tudi mene kdaj to doleti... 

Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.12.2008 21:35:46   
doroteja23
Najprej teta beta vse najboljše!user posted image user posted image user posted image MAlo bolj pozno, ampak iz srca.

Potem pa še ninočka tebi pa itak duplo vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo si začela tretji krog, mi si še drugega ne upamo. No saj bomo, upam, no. Resnično si želim tudi jaz v drugi krog, ampak bo še mogo malo počakat.

Nika  sožaljeuser posted image . In hvala za vabilo za Miklavževanje, ampak meni je to resnično predlečuser posted image user posted image .
Imamo pa tud mi miklavževanje v enem bifeju. V petek. V soboto pa v cerkvi.

Naslednji vikend gremo na kratki dopust v Moravsek toplice. To je pri nas standard v decembru, ker nam pač zdaj odpade smučanej zaradi majhnih otrok. Čeprav bi jaz z veseljem šla.

Nič grem lepo bodite in uživajte!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.12.2008 21:36:27   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sem ful firbčna, kako bo punčki ime...

Po moje bo imela 2 imenauser posted image A že predloge zbiramo?

Jaz pa vem, jaz pa vemuser posted image user posted image user posted image

Nika- sožalje za tetouser posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 3.12.2008 21:37:10 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.12.2008 22:57:37   
2ursae
mal sem brskala po Statistiki RR in našla seznam septembrčkov:

SEPTEMBER
06.09. Jernej (Lenči)
07.09. Nina (Pia67)
07.09. Živa (saba)
08.09. Nika (Spella)
09.09. Aleks (Kiki)
09.09. Neža (barbaram)
10.09. Gaber (Mirna*)

11.09. TIA (tiat) 
12.09. Nik (alenkab1)
13.09. NIKA (Nika v službi) 
15.09. Anže (2ursae)
15.09. Jaka (ja_ni_ka)
15.09. Matevž (Dadi)
16.09. Urška (Tinta)
18.09. Luka (KiSsMyAsS)
21.09. Benjamin (katja)
21.09. Katarina (tažana)
22.09. Kris (maya_slo1)
22.09. Lisa Pina (MIN)
22.09. Taja (drejci)
23.09. Daša (teta beta)
26.09. Nejc (Sugy)
26.09. Vid (pety78)
27.09. Črt (sreckanosecka)
27.09. Gaja (bambi)
29.09. Alina (doroteja23)
30.09. Ema (Felicity)
30.09. Lena in Luna (pi)
30.09. Luka (kati*)

nas je kar dosti a ne user posted image . Valla, tebe pa ni ...

nika, sožalje tudi od mene user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 3.12.2008 22:59:08 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
4.12.2008 6:52:50   
pety78
Nika, moje sožalje.

Benika, kaj počneš na današnji dan? Jaz grem v Kranj še po nekaj drobnarij, ki sem jih v torek pozabila nabavit, bi pa se lahko zmenili za kako kavico? Kaj praviš?

Grem pa najprej v Kik-a, ker imajo v reklami eno pištolo, da jo bo božiček Vidu prinesel, potem pa še v Qulandijo v Špar ali Baby cener neko igro za nečaka poiskat.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
4.12.2008 9:36:58   
Kiki
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sej sem vedla, da sem nekaj pomembnega prej pozabila - ene par podatkov za seznam, in sicer datume pozitivno  opravljenih nosecniskih testov:
Evan - 06.01.2005
Ruben - 06.03.2007
puncka - 06.11.2008

Ninočka, še enkrat iskrene čestitke in res sem full vesela zate.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
4.12.2008 9:42:53   
Nika v službi
Hvala vsem za izrečena sožalja. Saj, iskreno povedano, smo to slovo vsi sprejeli zelo realno, ker je bilo pričakovano. Ker vemo, da v resnici pomeni odrešitev za vse. Vem sicer, da me bo na pogrebu jutri zvilo, ko se mi bodo pred očmi odvili vsi tisti prijetni spomini iz otroštva, ko smo več tednov preživeli pri teti Zlatki in stricu Franciju v Izoli na počitnicah... ampak po drugi strani me tolaži dejstvo, da sta zdaj končno ponovno združena. Nekje. To je bil namreč en tistih parov "for life", ko je teta izgubila svojega dragega moža, ni bilo več isto. En del nje je umrl z njim. Zdaj bosta skupaj.

Sem se pa odločila, da jutri vzamem kar dopust. Zjutraj bom peljala Niko v vrtec, pa potem šla po Tomaža in skupaj po Niko ter gas proti Izoli. Med 9. in 11. uro pa se bom sprehajala po trgovinah in nakupovala darila za drage bližnje.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
4.12.2008 11:37:44   
ninocka
Upam, da mi bo ratalo kaj napisati.
Hvala za čestitke - in za poroko in za nosečnost user posted image  Sploh ste ble ve še najbolj navdušene nad poroko, ker najini starši so to sprejeli kot - no končno...user posted image

Moja nosečnost pa - ful sem vesela user posted image  Po Rubnu sem imela eno samo M in potem sem spet zanosila. PDP po zadnji M je bil 23.06., ampak v ponedeljek mi je G (BTW sem zamenjala G in sedaj hodim v Postojno) ugotovil, da sem noseča malo manj kot  9 tednov (no, v soboto bo 9 tednov). Tako da imam nov rok 11.07.09. G mi je tudi rekel, da je mozno, da bom delala samo prvo polovico nosečnosti, drugo pa potem na bolniški (verjetno ker bo 3ič CR). Nuhalno imam 22.12., upam da bo vse OK.
Počutje je OK, edino hrana mi povečini smrdi, mela sem tudi nekaj slabosti, ampak so se zdaj umirile.
Anji sem dolžna pizzo, ker sva se šle stavit in je rekla, da bom v prvo zanosila, in evo...user posted image user posted image user posted image  bejba, sam povej kam in kdaj
- pizza je zaenkrat še med mojimi priljubljenimi oz. prebavljivimi hranami user posted image

Ime - ja bosta 2 imena. Že od Rubna naprej imam izbrano Kara, ampak mi vsi ful težijo, ker v fužinščini naj bi to imelo nek grd pomen user posted image user posted image  Tko da zgleda ne bo Kara user posted image

2ursae, una vodila se dajo tud posebi kupit. Sem lih zadnjič gledala na njihovi strani. Pa Evana tud ni na seznamu user posted image user posted image
Pety, kaj je z vzgojiteljico? Res me matra...
Valla, sori za tisto pego. Sem res mislila, da je to isto...user posted image
Nika, moje sožalje user posted image  Je pa teta res dočakala lepo starost.
Špelka, mi2  bova pa drug let skupi na porodniški, a ne? Pa bova hodile v Kranj pa k brunarci na kavice user posted image
Kiki, a tebe je pa moja 3 nosečnost spet na planoizbezala user posted image user posted image  Kiki ma tud septemberčka 05 user posted image user posted image

Zdej pa moram it...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?