Nika v službi
|
Uauuuu! Ninočka, ti tička, ČESTITKE, ČESTITKE!!!! A punčko bi? Pa saj boš dve dobila v familijo, če Boh da, samo še nekaj let počakaj. Pa kaj ste vse navalile na punčke?! Bo pa štos, ker bo Špelka zrihtala dva naenkrat, punčko in fantka, pa vas bo vse prešišala po desni! Ha! No, parčkov je sicer že nekaj (Teta beta, Pety), ampak tisto ne šteje. Drugi krog, tretji krog? Jaz imam absolutno preveč kg za delat kroge, me tek res tako utrudi.... Ni kondicije. Prepuščam štafeto bolje pripravljenim. Dejmo, Pia, Tažana, 2ursae, Doroteja.... Benika, kdaj lahko pričakujemo tabelo? Zdaj jo pa res že noro potrebujemo ob vseh teh datumih, porokah, rojstvih... Uf, uf, uf! Kaj kupiti 1-letniku za Miklavža, Božička, Dedka Mraza?! Sem ugotovila, da sploh nimam ideje, kaj kupiti takim malim fantalinom. Itak da sem pozabila, kaj je bilo pri Niki aktualno v tem času... Pomoč, prosim.