|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
7.12.2008 21:24:50   
pety78
Upam, da te nisem kaj nehote nahecala. Daj še preveri, če vse moje trditve držijo pri kakem zanesljivem viru. user posted image

Kdaj pa greš?

< Sporočilo je popravil pety78 -- 7.12.2008 21:25:01 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.12.2008 21:28:35   
tažana
ja bo kar tako, kot je Pety napisala. jaz si nisem upala, da ne bom kakšne malenkosti  spregledala user posted image .

še dobro, da je Pety v naše konce prišla user posted image .
Pety: Kako je bilo na srečanju? V petek nisem imela časa, da bi kar koli vprašala. Sta mi Katka pa Urban čist naprej ušla user posted image . V igralnico k Sari pa je bila ravno ena študentka noter, ki ni vedela kdo skupaj paše je pa samo čudno gledala kaj so sedaj eni otroci prišli po otroka user posted image . Še dobro da je vztrajala, naj počakajo mene user posted image .

Lepo teden začnite jutri... user posted image
lahko noč...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.12.2008 21:43:39   
2ursae
pety, greva drug teden, upam da v torek, preden se v sredo začne slabo vreme. Sva se kar odločila, ker sva stuhtala, da Trofasta ne bova kupovala, ampak ga naredila, v IKEI bova pa nabavila le vodila (ninočka, še enkrat user posted image  zate) in ajmrčke, tako da greva po to in še kakšno malenkost, nameravava zapravit 100, max 150 € user posted image  ... se že vidim, kako mi bo to uspelo, ja user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
8.12.2008 12:45:20   
Nika v službi
Špelka, sorči, zamujam. Prisrčne čestitke in da se ti čimprej uresniči tista najbolj goreča želja.

2ursae, krasen adventni venček! Bravo!¨

Mi imamo kar klasičnega, je pa res, da prvič res služi svojemu namenu - z Niko redno vsak večer po večerji prižgemo svečko (svečki), zmolimo, potem pa Nika odpre adventni koledarček in poje čokoladico.user posted image

Kako so minila miklavževanja?

Pri nas smo imeli v petek dirkalni dan - Ljubljana, vrtec - Izola, pokopališče (50 minut v strašnem nalivu); slaba urica pogreba ter dirka nazaj v Ljubljano na miklavževanje. Kot prejšnja leta, so bili glavni hit pri Niki parklji. Ja, naš otrok, je čudno dete - ko sta parklja skakala in uganjala norčije (lumparije), se je na vsa usta smejala, ko je cela cerkev klicala "Miklavž, Miklavž", se je skoraj začela jokat (to sem že opazila, da jo očitno tako grozno kričanje malce plaši, ker je bila podobno lani), potem pa ni hotela gor k Miklavžu po darilo. Sem jo morala nest.user posted image  Vrečke sploh ni hotela prijeti, Miklavžu je rekla, da ji ni všeč. Vsi otroci so bili blaženi, ona pa čisto nezadovoljna. Je ves čas spraševala samo, če se bodo parklji vrnili, kam so šli, itd. Narobe svet.

Vikend je minil v vsemogočih darilih in gorah sladkarij. Ekola, seznam:

- harmonika - midva za Miklavža
- blagajna - babi in dedi za Miklavža
- kuhinja, risalni blok, flumastri, Fifi knjigica Pokaži, kaj znaš in neka slikanica + nalepke - midva za god
- žabice, sladkarije, gora domačih piškotov, pliškoti - mama in ata ter Klemen in Sonja
- pliško, sladkarije, spodnje perilo - teta Marija

Da množice čokoladnih Miklavžev, mandarin in Kinder jajčkov sploh ne naštevam. Je pa včeraj Nika pojedla TRI (3) mandarine naenkrat. Da dol padeš.

Benika, hvala za sezname. A imaš kaj odveč časa? Bi hotela te podatke dati v tabelo? Bi bilo bolj pregledno... Ali pa če ima mogoče katera več časa in volje, da bi se poigrala s tabelcami....

Doroteja, hvala za ponujeni bon in idejo z vlakcem. Bon hvaležno odstopam kateri drugi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.12.2008 15:48:07   
pety78
Punce, jaz imam pa eno prošnjo:

A mi katera odstopi kakšno mercatorjevo piko? user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.12.2008 15:55:38   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Piko ali nalepko? Nalepko ti lahko jest  user posted image !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.12.2008 17:32:33   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Piko ali nalepko? Nalepko ti lahko jest  user posted image !

Nalepke, ja. Za šalčke. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.12.2008 18:22:45   
tažana
Sem jih ene 7 naštela! bom poizkusila še kje kaj dobit user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
9.12.2008 7:29:17   
Nika v službi
Pety, jaz bi ti pa lahko kako piko dala.... user posted image  Sva ravno včeraj ugotavljala, da bi morali dodati še kakšen razred na lestvici, ker midva sva že močno presegla tistih 1.250 pik, kar je maksimum za 300€ popusta (6%). Bomo v kratkem koristili, bo čisto prav prišlo.

Nalepk ti pa ne dam, smo že z mamo zmenjeni, da njej podarimo vsak drugi dobljeni set.user posted image  Ona ima dva, midva tudi, tretji pa pade danes popoldan, ko gremo v nabavo.

Sicer pa - DOBRO JUTRO! Grem na kavo, se oglasim še kasneje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
9.12.2008 11:51:47   
spelka12
Pety bom zbirala. Do kdaj pa jih zbirate?
Jest sem tud venček sama naredila. Ga bom poslikala pa gor pripopala. Ni tko lep kot tvoj ursae ampak za ponucat pa bo.
Miklavž je bil...............naporen. Od kar živim v svojem gospodinjstvu sem imela prvič toliko obiskov. Ampak dobra stvar je, da je vsaj končno vse spucano od tal do stropa. Do naslednjega božiča sem frejuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.12.2008 11:52:23   
ninocka
Dober dan,

sem si vzela par minutk, da kaj napišem.
Evan ma norice, jih je dobil v četrtek - sva šla se lih cepit (4 cepljenje) in mi že tko ful ni blo za cepit ga, ker je bilo lih 14 dni po tem, ko je Ruben dobil norice, med 14 -21 dnem je pa največja možnost okužbe. No in prideva k P, ga tam slečem in vidim eni 2 pikici. Sva šla not, ga je P pregledala in rekla, da so verjetno res norice in da se zaenkrat ne bomo cepili, da vidimo, kaj bo. Zvečer je bil pa že ful pikast po obrazu in trebuščku, zjutraj pa itak. V petek ga je čuvala tašča, zdej je pa Samo z njim na bolniški in pravi, da ful uživata in da šele zdej razume, zakaj jemen tolk fajn doma na porodniški user posted image user posted image user posted image
Stanje noric je zmerno, čeprav v soboto zvečer je bil baje ful bogi. Je jokal, ker ga je tolk srbelo in je skoz spraševa samota, kaj je naredil, da ima norice user posted image user posted image  V nedeljo sva pa šla kupit eno kremo za hlajenje 8neki novega na tržišču, prav za norice) in smo ga pol zvečer namazali in je blo OK. Pa tud včeraj ni nič jamral, da bi ga kaj ful srbelo. Tko da upam, da se bo začelo umirjati in da bo naslednji teden že Ok in bo šel lahko v vrtec. Mi je v bistvu ful grozno, ker je zbolel ravno zdaj, ko imajonajveč aktivnosti v vrtcu - igrice, dedek mraz, slikanje....

Miklavž mu je prinesel knjigico Mačka Murija, čokoladnega miklavža, kinder jajčka in bonbone, Rubnu pa 2 copatke, miklavža in jajčka in mandarine.  Najbolj je pa itak zapalilo, ko je Samo dobil čokoladnega parklja in ga je Evan cel dan spraševal, zakaj je dobil parklja in ne miklavža in če ni bil priden user posted image user posted image

moram it, bom pol dokončala...itak sem nehala tole pisat že 1,5 ure nazaj user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.12.2008 15:23:13   
Nika v službi
Evan, da bi se pikice čimprej poslovile in da bi čim manj srbelo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Norice tudi jaz pričakujem in vsak dan opazujem Niko, če ima kje kakšno piko. Upam, da ne bodo izbruhnile ravno med prazniki.... kot je pri nas zdaj že nekako v navadi (da zbolimo ravno takrat, ko bi mogli najbolj uživat).

V njeni skupini so "padli" 3 do zdaj, visi tudi obvestilo o noricah in ušeh (!), tako da - veselica!

Mi pa že delamo plane o našem oddihu čez praznike....

A se bomo mogoče letos še uspele kaj zagledat na kakšni kavi?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.12.2008 15:40:24   
benika
A se bomo mogoče letos še uspele kaj zagledat na kakšni kavi?

Z moje strani komot, samo 20. in 21. sem zabezecana. Prvi dan namreč pijem do mrtvega, drugi dan pa si zdravim tigrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.12.2008 20:07:45   
pety78
Benika, ti se pa ta teden tako oglasiš na kavici, a ne?

No, da še na hitro napišem, kako je bilo pri nas za Miklavža. Sosedi smo rekli, da je pozvonila in nastavila darilni vrečki za Vida in Kajo. Z Vidom sva cel dan gledala pred vrata, če se je Miklavž že kaj oglasil. Pred vrati sva mu pustila tudi mandarinco. Joj, koliko je bilo veselja, ko je zazvonilo in sva šla odpret.
Dobil je plišastega slončka - slona iz Ikeje, ki sedaj spi z njim in zavzame pol postelje. user posted image Kaja pa eno malo manjšo belo mucko. Potem je še dobil Loti Karoti, žabice, žametne hlače, majčko, čokoladnega miklavža in čokoladne bonbone.
Kaja pa je poleg mucke dobila še pojočo knjigico, čokoladnega miklavža in bombone, ki jih bom pomagala pospravit, saj revica še nima zobk.user posted image

Špelka, hvala če boš zbirala pike zame. Nika, če mi pa ti pik oz, nalepk ne moreš odstopit, ne bom mela nič proti 300 EUR, če so ti že viška. user posted image
Tažana, hvala bogu, da imava vsaj en izgovor, da se dobiva na kavici. Boš mi nalepke prinesla. user posted image
Na srečanju v vrtcu je bilo pa pestro. Sem bila tam s Kajo in sem ful težko Vidu pomagala izdelovat. Nekaj je pacal in užival, tamali sem dala pa košček modrega krep papirja, da bi se malo zamotila...Itak, da ga je nesla v usta, kje sem pa v tisti gužvi pomislila, da bo cela plava od ustne votline do kolen. Jao, katastrofa. Taka je bila, kot da bi se z modro našminkala, pa ne glih precizno, oziroma še bolje, kot da bi jo kdo pretepel. Torej DA, naši Kaji že uvajamo "gosto" hrano. user posted image
2ursae, si našla Ikeo? Jaz sem bila danes tudi v Celovcu, ampak ne v Ikei. Sem šla nekaj v Moemaxa zamenjat, pa v XXXLutz firbcat, nato pa še v Kik po cote za otroke.

Se beremo...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.12.2008 20:40:20   
spelka12
Help me.
Kako date slike gor, tako da se vidijo že na strani ne v albumu?
Ne da se mi albuma delat. Bi pokazala, kak venček imam, pa kako je nečak užival pri tetki na počitnicah.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.12.2008 20:48:26   
benika
Greš na shrani.si, naložiš željeno sliko in ko se ti ta naloži, klikneš na kodo za forum (s predogledom) in kodo prilepiš v odgovor.

Ali pa še lažja varianta...pošlji mi jo po mejlu pa ti jaz zrihtamuser posted image -

Just izdelke vam dostavim ta teden, v četrtek ali pa v soboto.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.12.2008 20:52:56   
teta beta
Čer!

Pri nas je bilo miklavževanje zabavno, prišel je pravi miklavž (soseda) in parkelj (tašča), Daša je zmolila sveti angel in dobila darilo (kinder jajčke, milo z instaant peno, mandarine in od tašče torbico z bonboni in škatlo suhega sadja). Za v Gotovlje pa sem miklavžu kupila album živalsko kraljestvo in 3 čokoladke, tako da po novem zbiramo to.

V soboto sem bila zunaj na bowlingu in pici, Janoš se je prvič zbudil že okrog devetih, ampak ga je B. uspelo uspavati nazaj, ob pol dvanajstih je bila pa že kar panika in sem morala domov. Tako da še en vem, če bom v petek zvečer šla na srečanje s celjankami, mogoče za kratek čas.

Drugače pa pri nas nič kaj novega, vse po starem. Nekaj se menimo s kolegi, da bi za novo leto najeli lovsko kočo in se malo družili. Otroci bi spali v sobi zraven. Tako na izi bolj. BOmo videli.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 21:07:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.12.2008 21:16:13   
spelka12
Zdejle delam seznam za vas.
Nekatere še niso dale podatkov. Pia tvojih nisem našla oprosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 21:24:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.12.2008 21:43:13   
benika
Zdejle delam seznam za vas.
Nekatere še niso dale podatkov. Pia tvojih nisem našla oprosti.

Kakšen seznam pa ti delašuser posted image Če delaš tega z rojstnimi dnevi, je že narejen in poslan, tudi v preglednejši obliki.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.12.2008 21:44:08   
benika
Tiste, ki bi rade, da vam ga pošljem še na mail, mi prosim sporočite e-mail.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.12.2008 21:45:12   
benika
aja, Benika, al pa če prideš k meni na kavo

Nč bat, lahko pridem tudi na domuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.12.2008 21:45:45   
Nika v službi
Benika, nama z Niko ustreza sobota, vas lahko povabim k nam ali pa če se kje dobimo. Povej, kaj vam bolj ustreza. Lahko tudi skombiniramo - klepet, pijačka in nekaj krogov s formulo pri nas doma, potem pa še kakšna kavica, sladica.... nekje, kjer nas bodo postregli.user posted image  Ajajaj, kakšna gospodinja sem, a ne?

Tomaža pa ne bo, ker ima šolo varne vožnje nekje v Zagrebu, ob 17:00 bowling ter od 20. ure naprej službeni party. Juhej!

Mi imamo službeno zabavo v četrtek na Pšati (Janežič); ker bo prevoz organiziran z avtobusom, bo tudi odhod (povratek) "reguliran". Začnemo ob 13. uri s kosilom, potem še kratek program, podelitev nagrad... ter ob 20. uri konec fešte. Naslednji dan je delovni dan, nažiranje prepovedano.user posted image  Jaz sem si rekla, da je to pa čisto prekratko in sem se s prijateljico zmenila, da greva skupaj na večerjo in babji čvek do zgodnjih jutranjih ur. Juhej!

Pety, kdaj se bomo pa mi kaj zagledali? Ali bom res mogla do Matjaža po slončka?user posted image  Saj ne, da ga ne bi hotela videti, saj je čisto fejst fant, ampak še raje bi poklepetala s tabo....

Hja, kaj pa če kar meeting v soboto zrihtamo? Bi kateri ustrezalo? To bi bilo čisto fajn - Benika pride najprej k meni na en drink, potem pa pridemo vsi skupaj na dogovorjeno mesto.... Evo, pofočkajte se, če je kdo za.

Nočko!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.12.2008 21:48:45   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tiste, ki bi rade, da vam ga pošljem še na mail, mi prosim sporočite e-mail.

Pismo sva face. Isto sem hotela prosit jazuser posted image .
Nika mi imamo v soboto žurko. Ati praznuje. Tko da žal, benike ne dam po 15 uri. Do takrat je pa tvojauser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.