|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
29.11.2008 13:59:05   
tinka25
ZDRAVOuser posted image

Mene pa zdaj kar dolgo ni bilo na RR.
Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje.Imam zdaj malo časa vas bom malo prebrala.
In kako so kaj drugače vaši malčki in malčice?user posted image user posted image

Tinka25

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
29.11.2008 14:01:05   
ključek
Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje.

imate veliko snega??si rabila ketne za vozek??user posted image ker jaz jih bom................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
29.11.2008 16:16:28   
tinka25
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje.

imate veliko snega??si rabila ketne za vozek??user posted image ker jaz jih bom................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni bilo potrebno.user posted image user posted image user posted image Na srečo so pločnike splužili.HBuser posted image user posted image
Danes moram skočit še v hofer po mleko in po pleničke. Saj se mi zdi,da je do osmih odprt imam še nekaj časa. Sem vas površno prebrala,da sem malo na tekočem. Zadnje čase sploh ni bilo časa za računalnik.
Ste imele pa kar pestro zadnje dni nekaj dni na forumu.

KOLIKO VAŠI MALČI SPIJO PODNEVI?

Tinka25

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
29.11.2008 16:50:07   
*bubi*
a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?!

Tiste tabele na škatlah so meni malo pretirane. Mislim, da piše 5 obrokov po 180 ml.

No, bubika poje 5 obrokov podnevi in enega ponoči, po 130 ml. Pa ima več kot dovolj.

Bi morala malo pobrskat (pa zdaj žal nimam časa) ampak nekje je podatek o dnevnem vnosu v mililitrih na kg telesne teže.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
29.11.2008 17:40:35   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Poglejte:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Škoda, da tega nisem videla prej.

Joj prav se mi je zasmilil ta dojenček ko pa ga tako premetava,saj je prav vse to kar dela ampak,tolko krat ga prenaša .user posted image Se je mogoče jokalZvočniki so mi nehali delat,pa ne vem kako jih nazaj naštimat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
29.11.2008 17:51:50   
emi*
lep pozdrav drugače!user posted image

Joj danes sem skidala tega snega za celo moje življenje in to prvič,sigurno kakih 30 kvadratnih metrov.to je ko ni snega na morju in zdaj ga mam vrh glave.user posted image

Ines spi,glavica stoji pokončno le včasih miga naprej nazaj.Je pa še vedno kot ji paše ali vsake 2h ali 4h,nikoli se ne ve kdaj bo lačna.user posted image Spi pa še vedno od 22h do 5h ali 6h in pol se naje pa spi do 9h.Je res pridna.Je pa kot navita,samo bi blebetala.

Evo konec spanje,vedno ko napišem da spi se zbudi,ccc.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
29.11.2008 19:01:09   
lana17
ojla, babuške!

moj je pa danes po dolgem cajtu spet spal do 9.oo, sem ga hodila gledat in tipat, če nima mogoče vročine. Nisem več navajena, da bi tako dolgo spal. No, danes je njegov dan za spanje, ker že dolgo ni tako veliko spaluser posted image .
Zadnje dni se hrani brez vsakršnega reda, je ko se spomni, pa če je pred pol ure jedu al pa pred 3 urami. kolkr se mu dopade tist trenutek.
Sva imela danes obisk in je bil tolk dobre volje, da se je sestrična čist zalubla vanj, no na koncu ga je pa še uspavala.user posted image

tale bibica, riba in ne vem kaj še pa ima res voljo,  da se ji da.

lara si dobila slike?

midva sva šla danes dopoldan ven, pločniki so bili zelo slabo spluženi, sem tolk zmatrana prišla domov, ko sem po snegu rila z vozičkom.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
29.11.2008 19:49:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje............

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
29.11.2008 19:50:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?!

cca 150 - 170 ml na kilogram telesne teže...zdaj si pa zračaunaj

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
29.11.2008 19:51:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tiste tabele na škatlah so meni malo pretirane. Mislim, da piše 5 obrokov po 180 ml.

No, bubika poje 5 obrokov podnevi in enega ponoči, po 130 ml. Pa ima več kot dovolj.

Bi morala malo pobrskat (pa zdaj žal nimam časa) ampak nekje je podatek o dnevnem vnosu v mililitrih na kg telesne teže.

...sem jaz dopisala...kar piđe pri meni na aptamilu

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
29.11.2008 19:59:30   
Lara Croft

Danes veliko... se kr bojim, da ponoči ne bo spala.... od 11h do 14h..... pa od 16h do 17.30.... zdej je glih spet zaspala... ma je ne bom dolgo pustila...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu tinka25)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
29.11.2008 20:01:11   
lana17
kje se skrivate? vedno, ko imam čas klepetat ni nobeneuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
29.11.2008 20:02:14   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes veliko... se kr bojim, da ponoči ne bo spala.... od 11h do 14h..... pa od 16h do 17.30.... zdej je glih spet zaspala... ma je ne bom dolgo pustila...

očitno danes vsi pingvinčki spančkajouser posted image

Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
29.11.2008 20:04:13   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

kje se skrivate? vedno, ko imam čas klepetat ni nobeneuser posted image

Evo, evo....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
29.11.2008 20:04:36   
lana17
user posted image je tud že zaspal. prva runda je ponavadi bolj kratka. pol grem pa z njim v posteljo spat in oba zaspivauser posted image . tako, da sem med tistimi, ki gredo zgodaj spa in običajno zgodaj vstanejo.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
29.11.2008 20:05:22   
Lara Croft
Ne bom dolgo, ker jo bom zbudila in šla kopat.... ob devetih bi pa rada film gledala.... Sicer verjetno bolj na obroke.... sva sami ta vikend... 

Neposredna povezava do sporočila: 4366
29.11.2008 20:05:24   
lana17
lara, mi pošlješ še tvoje slike z našga meetinga.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
29.11.2008 20:05:43   
Lara Croft

lara, mi pošlješ še tvoje slike z našga meetinga.

Ne še.... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
29.11.2008 20:06:33   
gold fish
..samo na brzino......  smo se danes cel dan potepali....smo tamalega pikeca švercali v Avstrijouser posted image .....  Je bil ful priden cel čas...., v Grazu-toys in tud drugod...taka gužva, da user posted image ....

...zapravili preveč.....smo (že) še za božička nakupliuser posted image .....

..ta veliki pikec sploh ne pride iz svoje sobe...je dobil LEGO - user posted image   in je zdaj čisto not padel...

....šibam...user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
29.11.2008 20:06:49   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ne bom dolgo, ker jo bom zbudila in šla kopat.... ob devetih bi pa rada film gledala.... Sicer verjetno bolj na obroke.... sva sami ta vikend... 

midva pa še nisva bla sama, bova pa lih tist dan, ko bo cepljen, gre dragi na koncert. upam, da bo brez vročine

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 4370
29.11.2008 20:08:27   
lana17
pri nas pa miklavž še ni nič kupoval, razen za nečaka, ostala darila pa še čakajo na policahuser posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
29.11.2008 20:11:36   
lana17
se bašem s čokladnim pecivom, obiski so bolj mal pojedli, zdaj moram pa jaz pospravit, da se ne bo sušilouser posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
29.11.2008 20:11:59   
Lara Croft

pri nas pa miklavž še ni nič kupoval, razen za nečaka, ostala darila pa še čakajo na policahuser posted image

Mi za miklavza ne kupujemo daril.... niti pomaranč in orehov ne... user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
29.11.2008 20:12:25   
lana17
imam s pet monologeuser posted image

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
29.11.2008 20:12:41   
Lara Croft

se bašem s čokladnim pecivom, obiski so bolj mal pojedli, zdaj moram pa jaz pospravit, da se ne bo sušilouser posted image

Njamsi.... grem po nutelo... hahaha

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?