Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja to nočno bujenje ti čist ritem zmrda.Jaz po sebi vidim,pa čeprav z spiva skupaj,.tak da jo samo na zizo priklopim.Ampak vseeno,se mi zjutraj vedno pozna,ko je treba vstat.Sem kot ena cota,pa k sebi ne pridem dve uri . Ja, meni tudi.... jst pa še vstanem, če se zbudi, na začetku mi jo je mož prinesel v pojslo, ma mi ni pasalo leže dojit in tudi, ko je blo treba kupček podirat, mi ni blo komot pa tudi zeblo me je... Zdej grem lepo v dnevno in se pokrijeva... No, ma danes je spala do 6.30, sem ji pleničko menjala, kar je blo čist brez veze, ker malo lula ponoči... podijila, ob 7h je že spala in zdej še vedno spi.... đizus, kaka zaspanka je ta naša pupi.... prow ku mami in ati.... hahaha Jst pa, ker sem mislila, da itak več ku eno uro ne bo več spala, sem šla komirat na kavč, namesto da bi šla v poslo... Samo sem bla pa jezna,.... je imela soseda rojstni dan in žurko v stanovanju... no vse lepo in prav, ni blo nič slišat.. do 5ih zjutraj, ko so se odpravili domov.... tak kažin po stopnišču pa še ena mona je mogla pozvonit... sej bi pomislila, da je iskal luč... ma če bi blo to, ne bi 3x pozvonil... prasec/ica....Sigurno je zanalašč, ker jih je soseda opozorila, da imamo dojenčka... jst sem pa imela vrata od spalnice odprta, da Laro takoj slišim, ko se zbudi... Pol pa valda nisem več zaspala, ker sem si govorila.... glih zdej se bo zbudila... glih zdej... ufaaa Evo, se je začela pogovarjat neki zdej, miška moja....