Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:23:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz pa sem bolj tak tip, da me zvečer hitro vrže, zjutraj pa mi ni problem vstat jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:25:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat........... ,jaz pa taki tip,da me zvečer ne vrže,zjutraj pa bi spala .Otroci pa dremajo zjutraj z mano vred.Si zamisliš našo Mariso,revico danes,ko sem jo ob sedmih zbudila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:29:01
|
|
|
|
*bubi*
|
kolko pa že kaj glavice držijo vaši ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:31:41
|
|
|
|
meta21
|
Lovru tud še omahuje. Ko ga držim pokonci obrnjenega k meni se je začel odrivat in mi včasih skoraj skoči z rok. Roke in noge da nazaj trebušček pa porine naprej. Moram kar pazit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:35:51
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kolko pa že kaj glavice držijo vaši ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka. naša princeska pa ful pokonci drži glavo, je pa pri kravicah čist adijo. ali se dere kot nora ali pa kr leži in stoka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:42:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat........... Jst imam tudi probleme zjutraj vstat... pa če grem spat pozno ali pa zgodaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:43:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz grem..... lahko noč! Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:44:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* kolko pa že kaj glavice držijo vaši ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka. čist sama jo že drži,čeprav je za moje pojme malo prehitro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:45:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz grem..... lahko noč! Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro lahko noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:46:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bub kolko pa že kaj glavice držijo vaši ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka. Kr fajn jo že drži... no, čez nekaj časa rata težka.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:47:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz grem..... lahko noč! Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro Jst si tok želim, da bi bil letos sneg, ko sem doma... bi že zjutraj, ko je še lep in svež šle ven gazit... joj, kako bi rada...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:53:09
|
|
|
|
gold fish
|
....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:53:36
|
|
|
|
gold fish
|
...malo kontrole ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:55:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz grem..... lahko noč! Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro lahko noč.... mimogrede..... mi že kidamo ....no eni smo izvzeti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 28.11.2008 21:57:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... kluni je moj!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 8:15:10
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla mamice! A se me še katera spomni? Zdej ko sva s Kajo v Izoli, mi ne znese kaj dosti na net hodit . Tko da se mi zdi, da se že ene 3 tedne nisem javila. Bova pa ta teden doma ostali, pa bomo več na vezi. Me je pa zdele začel skrbet. Ponoči se mi je že zdelo, da nekam hripavo joka, zdej sem pa prepričana, da je hripava. In sem ji šla merit temperaturo v ušesu in ima 37.4. Kakšna telesna temperatura je v ušesu normalna in kdaj je pri dojenčku panika? Nekako se mi zdi, da če je mal povišana, da je to še OK? Drugač smo imeli pa v četrtek 2 meseca in danes smo ponoči ful lepo spali - samo enkrat je blo treba jest. Ampak zdej me mal skrbi, da je bolj mirna zato, ker se slabo počuti Ali bi bilo obratno, če bi se slabo počutla - bi ful jokala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 9:18:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Marsy mislim da ni zaskrbet, če je pa to že vročina pri bebekih pa nevem, k eni pravjo da majo že drgače malo ovišano temperaturo nič ti ne bom tukaj svetovala ker res nevem, ampak mislim da če bi bla bolna bi bla jokava....ampak res pojma nimam.....še pri svoji nisem prišla do dna NO naša se je zdaj odločla in je na 7 ur.....tak urnik je včeraj ubrala in konec, pol sem jo včeraj ob 22.30 podojila iz ene joške in to brez kričanja, zgleda se je navadla z ziziko it spat...in je spala do 6 zjutraj, se spet podojila, brez kričanja in še zdaj spi!!!! ta moja babnca bo mene zdelala komaj čakam 9.12. ko imava prvo cepljenje da jo zašpecam pediatrinji ja naša glavico pri pasenju kravic drži gor, kolk dolgo ima moč, drgače pa je še bl kinkava jaz sem pr naši samo opazila da zjutraj full govori (no če se temu tako lahko reče) sva jo z očijom že posnela k zgleda k da bi odgovarjala a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?! danes pa pridejo moji k meni na obisk komaj čakam ajd bbabike lepo kidajte snegeca, jaz bom našo ronjico danes spet malo popeljala v to belino, škoda samo da se ne da dobiti keten za koleščka na vozičku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 10:02:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz bom našo ronjico danes spet malo popeljala v to belino, Ma kok ti zavidam.... mi imamo dež.... uf, glih doma bo treba bit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 10:21:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, katera ma povabi na snežni sprehod in kufje? Meni je dolgcajt, tle je dež..... buuuu..:))))
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 10:42:45
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Jaz sem že od frizerja in se ful dobro počutim z njo. Lara Croft pri nas pa sonček sije. Nič ne skrbi, saj ne bo cel dan deževalo. Kahlo saj bosta hitro na starem ritmu. Bodi brez skrbi, da ne bo Ronja za stalno jedla na tak časovni razmik. Po moje je to samo začasno. Koliko ml pa naj bi pojedla pa ne vem točno, ti bodo odgovorile druge. Ker kot sem ti že zadnjič napisala, jaz sem dala pri dojenju uro in količino v ml stran in sva obe ok. Ker dokler tega nisem naredila je bilo 1001 zakaj in 1001 skrb, ker po urniku tak ali tak ni šlo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 10:47:47
|
|
|
|
pf
|
Kak sem bedno napisala, da se ful dobro počutim z njo. S frizurco mislim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 11:05:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kak sem bedno napisala, da se ful dobro počutim z njo. S frizurco mislim. Sej je blo razumljivo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 11:07:55
|
|
|
|
ključek
|
ojla babe!!! jaz sem pa kot en lolek za mizo z kupom prospektov, saj se učim uporabljati pečico, štedilnik, pomivalca...........kot da bi se za v šolo mogla učiti, se počutim............ drugače pa............pr nam je kr dost snega, trenutno sije sonček, tko da je luštn....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 11:20:44
|
|
|
|
ključek
|
Danes pa praznuje............ Tomaž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 12:32:19
|
|
|
|
pf
|
Tomaž
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?