|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
28.11.2008 17:49:23   
pf
No vidiš Kahlo, saj bo. Ko bo lačna ti bo dala vedeti. Naša kar glasno alarmira, ko je lačna in če potem ni takoj tudi. user posted image  user posted image  user posted image
Zdajle sem rezervirala karte za Tony Cetinskega v dvorani Tabor naslednji petek, greva malo z mojim. user posted image bo spančkala pri mojih starših. Ima tam prenosno posteljico novo in bomo tam spali vsi, no seveda tudi midva, ko prideva s koncerta. Malo je treba iti ven, ko je ravno veseli december pred vrati, ker potem ko bo moj začel s temi zaključki ne bova več kam mogla. Ful se veselim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.11.2008 18:03:19   
Lara Croft
a še kateri je na uro pas pol???? Če smo doma je stalno lačna

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
28.11.2008 18:42:21   
*bubi*
Moram pa vam rečt da je zdaj spet jedla se pravi oz. zgleda da bo zdaj jedla na 7 ur....ampak še zmeraj se mormo malo borit z joško, zdaj mamo celo tako da ji moram med hojo joško dat v usta, pol začne vlečt in pol se lahko vsedem....mala me bo redno zdelala

KAHLO, ne sekiraj se! Otroci, ki so na flaški, tudi to delajo! Bubika se mi je včeraj tak drla zraven, da sploh ni mogla jest. Da pa jo vse drugo zanima in nima časa jest, pa sploh ne rabim razlagat. Bubi ne sme bit v bližini, pol sploh ne je.

No, mi bomo zdaj to probali rešit s tremi luknjicami (imamo Avent), da bo vsaj teklo malo bolj in ne bo protestirala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
28.11.2008 18:45:22   
*bubi*
.... Ne vem... al nej jo dam ob osmih že na nočno spanje... pa nej se zbuja ob 5ih.... al naj jo zbujam, ona pa se bo vseeno zbujala ob 5ih...

Ja, daj jo ob osmih spat. Imaš vsaj kaj od večera. Pa fajn bo, če se že zdaj navadi na to uro, da ne bo kot pri Sarayi user posted image user posted image user posted image

A od 20ih do 5ih nič ne je?

Evo, bubiki damo zvečer okoli 20.30, potem pa je enkrat ponoči med 1-3, naslednjo pa zjutraj ob 7.30 user posted image  Jaz sem s tem ful zadovoljna. Bubi je ful dolgo jedel 2x ponoči, 1x pa še pri letu in pol user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
28.11.2008 19:09:45   
pf
Bubi to imaš superca pri bubiki nočno hranjenje. Naša pa je med 18.30 in 19.00, ko gre spat,pa potem okrog 2 do 3 in zjutraj med 6 in 7, tak da se nimam kaj za buniti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
28.11.2008 19:10:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, daj jo ob osmih spat. Imaš vsaj kaj od večera. Pa fajn bo, če se že zdaj navadi na to uro, da ne bo kot pri Sarayi user posted image user posted image user posted image

Naša user posted image hodi spat ob 21,nočno spanje,pa se nekje dvakrat ponoči zbudi in je lačna.Se priklopi na zizo,poje,pa kar dalje zaspiuser posted image .Jo pa moram pohvalit,da lepo spi celo nočuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
28.11.2008 19:12:29   
arabela*
Je pa tudi čist normalno,če otroci ponoči ne jejo.Kot sem že povedla,naša Aneja ni jedla ponoči že od prvega meseca naprej.Pa je normalno na teži pridobivala.Vse je odvisno.Pravijo tako,da če bo otrok lačen,bo že zahteval hrano.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
28.11.2008 19:42:33   
ključek
jupi...............sneži................user posted image .......................user posted image ................bo zgleda jutri zjutraj potrebna akcija...........

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
28.11.2008 19:45:28   
ključek
http://www.ringaraja.net/forum/m_3422680/mpage_2/key_/tm.htm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spet je noseča......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
28.11.2008 19:46:38   
Lara Croft

.... Ne vem... al nej jo dam ob osmih že na nočno spanje... pa nej se zbuja ob 5ih.... al naj jo zbujam, ona pa se bo vseeno zbujala ob 5ih...

Od 22ih do 7ih ni nič jedla ponavadi... zdej se ob osmih naje... potem pa ji ob 22 ugturam še joško, ma ne poje dost, ker takoj zaspi... tku da ja, do petih je brez jest... ma jst bi rajš, da spi do sedmih, tudi če gre bolj ksno spat...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
28.11.2008 20:07:01   
petra1978

Ja, daj jo ob osmih spat. Imaš vsaj kaj od večera. Pa fajn bo, če se že zdaj navadi na to uro, da ne bo kot pri Sarayi

Od 22ih do 7ih ni nič jedla ponavadi... zdej se ob osmih naje... potem pa ji ob 22 ugturam še joško, ma ne poje dost, ker takoj zaspi... tku da ja, do petih je brez jest... ma jst bi rajš, da spi do sedmih, tudi če gre bolj ksno spat...

Mi imamo pa tak ritem in moram rečt, da se je Gal ful lepo navadil in meni tudi tako paše. Ob 19.30 kopanje (v petek vso zadevo prestavimo pol ure prej, ker ima ati nogomet), potem zizika in malo cartanje in Galček okrog 20.30 že spančka na mojih rokah. Potem ga odnesem v posteljico in če imam srečo, se prvič zbudi okrog 1h, včasih že tudi ob polnoči. Potem je lačen spet okrog 3h ali 4h in spet ogrog 6h. Potem se pa trudimo, da bi še malo zaspali, včasih nam celo uspe.
Danes zjutraj sem bila pa tako utrujena, ko sem ga ob 6.20 nahranla in ni hotel več spat, da sem zbudila user posted image  in mu ga dala v roke, tako da sta se morala vstat in it ven iz spalnice (ker Galu se zjutraj mora dogajat), jaz pa sem šla nazaj spat in spala do 8.30. To je bilo prvič, odkar imamo user posted image , da sem jaz tako dolgo spala. Pa še bolj dolgo bi, pa imam malo user posted image  na sumu, da se je zanalašč sprehodil mimo spalnice ravno takrat, ko je Gal jokal in sem se seveda zbudila.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 4311
28.11.2008 20:11:30   
petra1978
a še kateri je na uro pas pol???? Če smo doma je stalno lačna

Lara, tudi mi čez dan večkrat (še vedno) jemo tako pogosto. Pa se ne sekiram več, se bo že ustalil, ko mu bo pasalo in tudi vso odvečno težo bo zgubil, ko se bo začel plazit. Pa še prišel bo čas, ko bomo našim malčkom tiščali žličke v usta pa ne bodo hoteli jest.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
28.11.2008 20:18:10   
meta21
a še kateri je na uro pas pol????

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
28.11.2008 20:19:15   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image

jaz zastopm, da piše...............ali še kateri dojenček je na uro in pol................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
28.11.2008 20:19:20   
meta21
Aja, uro pa pol-nikakor nisem mogla pogruntat. In ko sem vprašala-cin cin cin-mi je potegnilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
28.11.2008 20:24:38   
meta21
Ja, daj jo ob osmih spat. Imaš vsaj kaj od večera. Pa fajn bo, če se že zdaj navadi na to uro, da ne bo kot pri Sarayi

Evo, bubiki damo zvečer okoli 20.30, potem pa je enkrat ponoči med 1-3, naslednjo pa zjutraj ob 7.30 Jaz sem s tem ful zadovoljna. Bubi je ful dolgo jedel 2x ponoči, 1x pa še pri letu in pol

Bubi, meni tudi bolj paše, da zjutraj čim dlje spi. Najprej sem ga dajala spat med 23. in 24. pa je spal do ca. 6h. Ko je začel zjutraj dlje spat, sem ga zvečer začela dajat prej spat. Zdaj pa hodi spat "že" ob 10h-10.30 in spi do 7h, 8h. In vmes nič ne je. Danes ponoči je spal 10 ur in pol, brez hrane.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
28.11.2008 20:32:56   
Lara Croft
, da se je zanalašč sprehodil mimo spalnice ravno takrat, ko je Gal jokal in sem se seveda zbudila.

uf,moj ne bi tega nikol naredu... vedno še vsa vrata zapre... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4317
28.11.2008 20:34:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

user posted image

ni slo drugače... hahaha

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
28.11.2008 20:38:36   
petra1978
Poglejte:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Škoda, da tega nisem videla prej.

Neposredna povezava do sporočila: 4319
28.11.2008 21:07:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Poglejte:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Škoda, da tega nisem videla prej.

kaj tak je pravilnouser posted image
Jaz nekak tak že od nekdaj prakticiramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
28.11.2008 21:18:51   
*bubi*
Bubi, meni tudi bolj paše, da zjutraj čim dlje spi.

No, saj to je pri nas razlika, ker imamo še bubija, ki ga je treba ob sedmih zbudit in zrihtat za vrtec. Tak da itak moram vstat, pa zrihtam oba.

Bubika pa običajno potem nazaj zaspi user posted image  Jaz pa sem bolj tak tip, da me zvečer hitro vrže, zjutraj pa mi ni problem vstat user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
28.11.2008 21:21:07   
ključek
Jaz pa sem bolj tak tip, da me zvečer hitro vrže, zjutraj pa mi ni problem vstat user posted image

jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
28.11.2008 21:21:13   
gold fish
user posted image               babike....                 

...pri nas tud user posted image .....

Kaj pol naš izlet v Graz jutri odpadeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
28.11.2008 21:23:12   
arabela*
Jaz pa sem bolj tak tip, da me zvečer hitro vrže, zjutraj pa mi ni problem vstat user posted image

srečnicauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
28.11.2008 21:23:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro ne vrže, zjutraj  pa mi ni problem vstat...........user posted image user posted image user posted image ...to je šele kombinacijauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?