|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
28.11.2008 21:23:59   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Jaz pa sem bolj tak tip, da me zvečer hitro vrže, zjutraj pa mi ni problem vstat user posted image

jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
28.11.2008 21:25:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ,jaz pa taki tip,da me zvečer ne vrže,zjutraj pa bi spalauser posted image .Otroci pa dremajo zjutraj z mano vred.Si zamisliš našo Mariso,revico danes,ko sem jo ob sedmih zbudilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
28.11.2008 21:29:01   
*bubi*
kolko pa že kaj glavice držijo vaši user posted image ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
28.11.2008 21:31:41   
meta21
Lovru tud še omahuje. Ko ga držim pokonci obrnjenega k meni se je začel odrivat in mi včasih skoraj skoči z rok. Roke in noge da nazaj trebušček pa porine naprej. Moram kar pazit...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
28.11.2008 21:35:51   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kolko pa že kaj glavice držijo vaši user posted image ? Bubika je še ful nestabilna. No, pri kravicah jih kar gre, drugače pa kinka.

naša princeska pa ful pokonci drži glavo, je pa pri kravicah čist adijo. ali se dere kot nora ali pa kr leži in stoka.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
28.11.2008 21:42:29   
Lara Croft
jaz sem pa tak tip..............da me zvečer hitro vrže, zjutraj mi je pa problem vstat...........

Jst imam tudi probleme zjutraj vstat... pa če grem spat pozno ali pa zgodaj... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
28.11.2008 21:43:38   
*bubi*
Jaz grem..... lahko noč! user posted image  Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
28.11.2008 21:44:06   
arabela*

čist sama jo že drži,čeprav je za moje pojme malo prehitrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
28.11.2008 21:45:33   
arabela*

Jaz grem..... lahko noč! user posted image  Zjutraj se bomo očitno zbudili v belo jutro user posted image

lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
28.11.2008 21:46:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bub

Kr fajn jo že drži... no, čez nekaj časa rata težka..... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
28.11.2008 21:47:51   
Lara Croft

Jst si tok želim, da bi bil letos sneg, ko sem doma... bi že zjutraj, ko je še lep in svež šle ven gazit... joj, kako bi rada...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
28.11.2008 21:53:09   
gold fish
user posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
28.11.2008 21:53:36   
gold fish
...malo kontroleuser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
28.11.2008 21:55:15   
gold fish

lahko noč....

mimogrede..... mi že kidamouser posted image ....no eni smo izvzetiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
28.11.2008 21:57:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image ....user posted image

kluni je moj!!!!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.11.2008 8:15:10   
Marsy
Ojla mamice! A se me še katera spomni? Zdej ko sva s Kajo v Izoli, mi ne znese kaj dosti na net hodit user posted image . Tko da se mi zdi, da se že ene 3 tedne nisem javila. Bova pa ta teden doma ostali, pa bomo več na vezi.

Me je pa zdele začel skrbet. Ponoči se mi je že zdelo, da nekam hripavo joka, zdej sem pa prepričana, da je hripava. In sem ji šla merit temperaturo v ušesu in ima 37.4.
Kakšna telesna temperatura je v ušesu normalna in kdaj je pri dojenčku panika? Nekako se mi zdi, da če je mal povišana, da je to še OK? 

Drugač smo imeli pa v četrtek 2 meseca in danes smo ponoči ful lepo spali - samo enkrat je blo treba jest. Ampak zdej me mal skrbi, da je bolj mirna zato, ker se slabo počuti user posted image  Ali bi bilo obratno, če bi se slabo počutla - bi ful jokala?

Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.11.2008 9:18:49   
KAHLO
Marsy mislim da ni zaskrbet, če je pa to že vročina pri bebekih pa nevem, k eni pravjo da majo že drgače malo ovišano temperaturouser posted image user posted image user posted image user posted image nič ti ne bom tukaj svetovala ker res nevem, ampak mislim da če bi bla bolna bi bla jokava....ampak res pojma nimam.....še pri svoji nisem prišla do dna

NO naša se je zdaj odločla in je na 7 ur.....tak urnik je včeraj ubrala in konec, pol sem jo včeraj ob 22.30 podojila iz ene joške in to brez kričanja, zgleda se je navadla z ziziko it spat...in je spala do 6 zjutraj, se spet podojila, brez kričanja in še zdaj spi!!!! ta moja babnca bo mene zdelalauser posted image user posted image user posted image komaj čakam 9.12. ko imava prvo cepljenje da jo zašpecam pediatrinjiuser posted image

ja naša glavico pri pasenju kravic drži gor, kolk dolgo ima moč, drgače pa je še bl kinkavauser posted image jaz sem pr naši samo opazila da zjutraj full govori (no če se temu tako lahko reče) sva jo z očijom že posnelauser posted image user posted image user posted image user posted image k zgleda k da bi odgovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?!

danes pa pridejo moji k meni na obisk komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd bbabike lepo kidajte snegeca, jaz bom našo ronjico danes spet malo popeljala v to belino, škoda samo da se ne da dobiti keten za koleščka na vozičkuuser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
29.11.2008 10:02:54   
Lara Croft
jaz bom našo ronjico danes spet malo popeljala v to belino,

Ma kok ti zavidam.... mi imamo dež.... uf, glih doma bo treba bit... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
29.11.2008 10:21:12   
Lara Croft
No, katera ma povabi na snežni sprehod in kufje? Meni je dolgcajt, tle je dež..... buuuu..:))))

Neposredna povezava do sporočila: 4344
29.11.2008 10:42:45   
pf
Dobro jutro punce. Jaz sem že od frizerja in se ful dobro počutim z njo. user posted image user posted image user posted image
Lara Croft pri nas pa sonček sije. Nič ne skrbi, saj ne bo cel dan deževalo.
Kahlo saj bosta hitro na starem ritmu. Bodi brez skrbi, da ne bo Ronja za stalno jedla na tak  časovni razmik. Po moje je to samo začasno. Koliko ml pa naj bi pojedla pa ne vem točno, ti bodo odgovorile druge. Ker kot sem ti že zadnjič napisala, jaz sem dala pri dojenju uro in količino v ml stran in sva obe ok. Ker dokler tega nisem naredila je bilo 1001 zakaj in 1001 skrb, ker po urniku tak ali tak ni šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4345
29.11.2008 10:47:47   
pf
Kak sem bedno napisala, da se ful dobro počutim z njo. S frizurco mislim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
29.11.2008 11:05:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kak sem bedno napisala, da se ful dobro počutim z njo. S frizurco mislim. user posted image  user posted image  user posted image

Sej je blo razumljivo... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.11.2008 11:07:55   
ključek
ojla babe!!!

jaz sem pa kot en lolek za mizo z kupom prospektov, saj se učim uporabljati pečico, štedilnik, pomivalca...........kot da bi se za v šolo mogla učiti, se počutim............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa............pr nam je kr dost snega, trenutno sije sonček, tko da je luštn....................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.11.2008 11:20:44   
ključek
Danes pa praznuje............

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.11.2008 12:32:19   
pf
Tomaž user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?