Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 13:59:05
|
|
|
|
tinka25
|
ZDRAVO Mene pa zdaj kar dolgo ni bilo na RR. Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje.Imam zdaj malo časa vas bom malo prebrala. In kako so kaj drugače vaši malčki in malčice?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 14:01:05
|
|
|
|
ključek
|
Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje. imate veliko snega??si rabila ketne za vozek?? ker jaz jih bom................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 16:16:28
|
|
|
|
tinka25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Ravo sedaj smo prišli v hišo smo bli na sprehodu.Mali tok uživa zunaj,da je kar veselje. imate veliko snega??si rabila ketne za vozek?? ker jaz jih bom................ Ni bilo potrebno. Na srečo so pločnike splužili.HB Danes moram skočit še v hofer po mleko in po pleničke. Saj se mi zdi,da je do osmih odprt imam še nekaj časa. Sem vas površno prebrala,da sem malo na tekočem. Zadnje čase sploh ni bilo časa za računalnik. Ste imele pa kar pestro zadnje dni nekaj dni na forumu. KOLIKO VAŠI MALČI SPIJO PODNEVI?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 16:50:07
|
|
|
|
*bubi*
|
a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?! Tiste tabele na škatlah so meni malo pretirane. Mislim, da piše 5 obrokov po 180 ml. No, bubika poje 5 obrokov podnevi in enega ponoči, po 130 ml. Pa ima več kot dovolj. Bi morala malo pobrskat (pa zdaj žal nimam časa) ampak nekje je podatek o dnevnem vnosu v mililitrih na kg telesne teže.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 17:40:35
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Poglejte: http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA Škoda, da tega nisem videla prej. Joj prav se mi je zasmilil ta dojenček ko pa ga tako premetava,saj je prav vse to kar dela ampak,tolko krat ga prenaša . Se je mogoče jokalZvočniki so mi nehali delat,pa ne vem kako jih nazaj naštimat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 17:51:50
|
|
|
|
emi*
|
lep pozdrav drugače! Joj danes sem skidala tega snega za celo moje življenje in to prvič,sigurno kakih 30 kvadratnih metrov.to je ko ni snega na morju in zdaj ga mam vrh glave. Ines spi,glavica stoji pokončno le včasih miga naprej nazaj.Je pa še vedno kot ji paše ali vsake 2h ali 4h,nikoli se ne ve kdaj bo lačna. Spi pa še vedno od 22h do 5h ali 6h in pol se naje pa spi do 9h.Je res pridna.Je pa kot navita,samo bi blebetala. Evo konec spanje,vedno ko napišem da spi se zbudi,ccc.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 19:01:09
|
|
|
|
lana17
|
ojla, babuške! moj je pa danes po dolgem cajtu spet spal do 9.oo, sem ga hodila gledat in tipat, če nima mogoče vročine. Nisem več navajena, da bi tako dolgo spal. No, danes je njegov dan za spanje, ker že dolgo ni tako veliko spal . Zadnje dni se hrani brez vsakršnega reda, je ko se spomni, pa če je pred pol ure jedu al pa pred 3 urami. kolkr se mu dopade tist trenutek. Sva imela danes obisk in je bil tolk dobre volje, da se je sestrična čist zalubla vanj, no na koncu ga je pa še uspavala. tale bibica, riba in ne vem kaj še pa ima res voljo, da se ji da. lara si dobila slike? midva sva šla danes dopoldan ven, pločniki so bili zelo slabo spluženi, sem tolk zmatrana prišla domov, ko sem po snegu rila z vozičkom.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 19:49:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje............ Tomaž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 19:50:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?! cca 150 - 170 ml na kilogram telesne teže...zdaj si pa zračaunaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 19:51:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* a mogoče katera ve kolikšna količina hrane v ml zadošča za 2 mesečnika in pol!?!?! Tiste tabele na škatlah so meni malo pretirane. Mislim, da piše 5 obrokov po 180 ml. No, bubika poje 5 obrokov podnevi in enega ponoči, po 130 ml. Pa ima več kot dovolj. Bi morala malo pobrskat (pa zdaj žal nimam časa) ampak nekje je podatek o dnevnem vnosu v mililitrih na kg telesne teže. ...sem jaz dopisala...kar piđe pri meni na aptamilu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 19:59:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
KOLIKO VAŠI MALČI SPIJO PODNEVI? Danes veliko... se kr bojim, da ponoči ne bo spala.... od 11h do 14h..... pa od 16h do 17.30.... zdej je glih spet zaspala... ma je ne bom dolgo pustila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:01:11
|
|
|
|
lana17
|
kje se skrivate? vedno, ko imam čas klepetat ni nobene
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:02:14
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft KOLIKO VAŠI MALČI SPIJO PODNEVI? Danes veliko... se kr bojim, da ponoči ne bo spala.... od 11h do 14h..... pa od 16h do 17.30.... zdej je glih spet zaspala... ma je ne bom dolgo pustila... očitno danes vsi pingvinčki spančkajo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:04:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 kje se skrivate? vedno, ko imam čas klepetat ni nobene Evo, evo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:04:36
|
|
|
|
lana17
|
je tud že zaspal. prva runda je ponavadi bolj kratka. pol grem pa z njim v posteljo spat in oba zaspiva . tako, da sem med tistimi, ki gredo zgodaj spa in običajno zgodaj vstanejo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:05:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne bom dolgo, ker jo bom zbudila in šla kopat.... ob devetih bi pa rada film gledala.... Sicer verjetno bolj na obroke.... sva sami ta vikend...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:05:24
|
|
|
|
lana17
|
lara, mi pošlješ še tvoje slike z našga meetinga.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:05:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 lara, mi pošlješ še tvoje slike z našga meetinga. Ne še....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:06:33
|
|
|
|
gold fish
|
..samo na brzino...... smo se danes cel dan potepali....smo tamalega pikeca švercali v Avstrijo ..... Je bil ful priden cel čas...., v Grazu-toys in tud drugod...taka gužva, da .... ...zapravili preveč.....smo (že) še za božička nakupli ..... ..ta veliki pikec sploh ne pride iz svoje sobe...je dobil LEGO - in je zdaj čisto not padel... ....šibam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:06:49
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne bom dolgo, ker jo bom zbudila in šla kopat.... ob devetih bi pa rada film gledala.... Sicer verjetno bolj na obroke.... sva sami ta vikend... midva pa še nisva bla sama, bova pa lih tist dan, ko bo cepljen, gre dragi na koncert. upam, da bo brez vročine
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:08:27
|
|
|
|
lana17
|
pri nas pa miklavž še ni nič kupoval, razen za nečaka, ostala darila pa še čakajo na policah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:11:36
|
|
|
|
lana17
|
se bašem s čokladnim pecivom, obiski so bolj mal pojedli, zdaj moram pa jaz pospravit, da se ne bo sušilo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:11:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 pri nas pa miklavž še ni nič kupoval, razen za nečaka, ostala darila pa še čakajo na policah Mi za miklavza ne kupujemo daril.... niti pomaranč in orehov ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:12:25
|
|
|
|
lana17
|
imam s pet monologe
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 29.11.2008 20:12:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 se bašem s čokladnim pecivom, obiski so bolj mal pojedli, zdaj moram pa jaz pospravit, da se ne bo sušilo Njamsi.... grem po nutelo... hahaha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?