Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:27:37
|
|
|
|
Maksi1
|
Akvalina - čestitke za samo še 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:28:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče. Drugače pa je moj prav iz Hruševca. Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljata ja veš včasih je blo teže kejs kupi spravt sploh kar se pohištva tiče in tud druge stvari in se potem bojijo zanje sje to je normalno mi bomo tud taki sma vprašenje kolk se bo kej ohranlo k se sam klump zdej prodaja.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:28:11
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny- ja sj če ne bi nč kupla je ne bi nikol več peljala za žabice z a P pa nimam pojma... drugač pa zdj mal jabke jem-namest čokolade zakaj pa ne sirček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:29:13
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Akvalina - čestitke za samo še 3 mesece. thanx
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:29:34
|
|
|
|
timy
|
Jaz sem tudi čisto zmedena s temi cotkami. Sem šla zadnjič v eno otroško trgovino, pa sem malo gledala, da sploh vidim kaj je kaj. Pa je prišla prodajalka in me vprašala, kaj iščem. Sem rekla, da ne vem. Ker sploh ne vem, kako se dojenčka obleče Potem mi je razložila, da dojenčku oblečeš eno plast več kakor sebi. No, tu je nisem ravno najbolj razumela, ker ne vem na katero plast oblačil je mislila A gre približno takole: plenička, bodi in žabice, pajac, zokenčki? če greš pa ven, pa še kakšna bundica, pa termo zokenčni??? Pojma nimam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:30:57
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: timy ja, točno vem, kje so Dramlje. Sva večkrat šla jest tja v Urbančka, samo mislim, da se zdaj drugače reče. Drugače pa je moj prav iz Hruševca. Moja stara starša sta fuul vredu, samo glede tega sta pa tako grozna! Pa jima hočeš, kaj novega dati, pa rečeta, da imata še tisto staro in da je čisto ok. Sploh se ne moreta posloviti od določenih zadev, ki pa jih pravzaprav niti ne uporabljata ja veš včasih je blo teže kejs kupi spravt sploh kar se pohištva tiče in tud druge stvari in se potem bojijo zanje sje to je normalno mi bomo tud taki sma vprašenje kolk se bo kej ohranlo k se sam klump zdej prodaja..... ja, to imaš pa prav. Tiste stare omare še kar stojijo in kljubujejo času, lahko jih nafilam kolikor hočem, pa še kar držijo skupaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:31:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro čveke! akvalina,katjuša.........tudi jaz dam možeka zraven ker ga bom en dan kar s povštrom zadušila ker tok smrči katjuša....naspi se ajvy.... za tarjo da bo kmalu boljša claud...... bravo za taščo da je kej kupila sunny......sej tole s cunjicami meni tudi ni najbolj jasno petra.....so te spet čisto zaposlili.....bo kmalu konec.......jaz si moderca za dojenje zaenkrat ne bom kupila ker ne vem kok bom mela velike balone no ustalo sem pa pozabila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:33:29
|
|
|
|
akvalina
|
majchy a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:33:49
|
|
|
|
timy
|
Meni pa je moj rekel, da sem jaz začela smrčati Pa nisem prej nikoli. Verjetno zaradi nosečnosti, ker mi maternica pritiska in težje diham? No, upam, da po porodu ne bom več smrčala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:34:09
|
|
|
|
Katjusa
|
ja no to je tak zgrešeno eno plast več k sebi jst sem vedno sam v kratkih rokavih torej če ma mali bodj s kratkimi ma tok k jst pol mu dam pa še pajacka gor in sam zoknčke nič žabic.... ko greš pa ven pa valda mu daš še nekaj gor in še z oddejo ga pokriješ.... pa tud od začetka ko spijo veliko je v sobi v postlci al kakem ležalniku, košari in ga velda še mal pokriješ zakaj bi ga pol oblačil k medveda... ko s ega pa kopa more bit pa v prostoru vsaj 21°C torej nag pr 21 tok jih tak mamo v stanovanju ko mamo dojenčka in pol po kopanju bi ga mogl oblečt k medveda.... tu ni nobene logike
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:35:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojit moj prav moli da mi jih nebi vseh pojedu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:37:00
|
|
|
|
timy
|
jaz sem čisto zmedena glede tega. Sem prebrala, da tam, kjer otrok spi, ne bi smelo biti več kot 18 stopinj. Ampak kako ga potem obleči?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:37:11
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Meni pa je moj rekel, da sem jaz začela smrčati Pa nisem prej nikoli. Verjetno zaradi nosečnosti, ker mi maternica pritiska in težje diham? No, upam, da po porodu ne bom več smrčala men je to sam enkrat reku pa sem mu prbila nazaj da se temu reče pri nosečnicah OTEŽENO DIHANJE in ne smrčanje, zdaj je pa čist pridno tih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:38:46
|
|
|
|
akvalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojit moj prav moli da mi jih nebi vseh pojedu moje so ble pred Žan-om prov lepe in velke, po končanem dojenju pa so se zmanjšale in mal povesle, tolk da jih lohk čez rame vržem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:39:16
|
|
|
|
timy
|
Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:39:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojit moj prav moli da mi jih nebi vseh pojedu moje so ble pred Žan-om prov lepe in velke, po končanem dojenju pa so se zmanjšale in mal povesle, tolk da jih lohk čez rame vržem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:39:23
|
|
|
|
claud
|
akvalina-nimam sirčka...bi pa ga timy-mislm da gre oblačenje tko nekako kot si napisala...vsaj po spominu kako smo nečaka oblačl no... o majchy- pa kje si bla ti....tebe sm pa kr mal pogrešala...naj čveka pa tok manjkaš.... men je tud moj reku da sm smrčat začela oz naglas dihat......je reku: sm pa mislu da ful trdno spiš, pol me je pa neki uprašu sm bla pa ful hit zbujena....sam sj tud sama čutm da težje diham
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:40:10
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina IZVIRNO SPOROČILO: timy Meni pa je moj rekel, da sem jaz začela smrčati Pa nisem prej nikoli. Verjetno zaradi nosečnosti, ker mi maternica pritiska in težje diham? No, upam, da po porodu ne bom več smrčala Hvala za nasvet, tudi jaz mu bom to naslednjič rekla men je to sam enkrat reku pa sem mu prbila nazaj da se temu reče pri nosečnicah OTEŽENO DIHANJE in ne smrčanje, zdaj je pa čist pridno tih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:40:10
|
|
|
|
sunny24
|
akvalina, bravo za samo še 3 mesece! Sam ste pa res boge, k vaši tko smrčijo...Moj mi rajši kej pove, al pa kak poker igra...Pa se pol malo režim tam zravn! Torej, žabice so une hlačke, bombažne, k majo stopalca...OK, hvala za odgovor! claud se pa zdravo prehranjuje! Pridna! Sam res ne pozabi na sir, no! majchy, kako kaj? katjusa, če greš pančat, se vsaj zdej fajn naspi!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:40:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy jaz sem čisto zmedena glede tega. Sem prebrala, da tam, kjer otrok spi, ne bi smelo biti več kot 18 stopinj. Ampak kako ga potem obleči? ja 18-20 kot za odrasle..... oblečeš ga normalno sej ga še pokriješ... sam čez dan je pa ponavadi v dnevnem prostoru mal topleje mi imamo sicer po večini okol 20 stopinj do 21 tak da je prav fino..... jst sem mu vedno oblekla palaca brez rokavov in body z dolgimi rokavi pa ene copatke al pa zoknčke na nogice.... če pa sme mela pajaca z dolgimi rokavi pa sem dal body s kratkimi rokavi..... sej vam bo partonažna najbolje razložla k bo priša na dom..... nič se ne obremenjujte tako kot boste storile bo najbolj prav.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:41:19
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: akvalina majchy a misliš da bojo ti baloni še taki ko boš nehala dojit moj prav moli da mi jih nebi vseh pojedu dobra ja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:41:27
|
|
|
|
akvalina
|
claud hočeš rečt da smrčiš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:41:29
|
|
|
|
Vesnozaver
|
kuku, mam malo pavze od Soprano family buca me se kar boli....sem hotela vzeti Lekadol, ker ga bojda lahko, pa sem prebrala tisti list zraven tablet in pise da nosecnice naj ne bi jedle Lekadola zdaj pa ne vem...ga je katera vzela? smrcanje.....pri nas sem jaz tista, ki smrci.... no, tako mozek pravi, jaz nic ne verjamem modrc za dojenje si bom kupila januarja, enega, ce bo ok, bom pol mozeka poslala po se
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:42:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Moja kolegica ima 2 meseca staro punčko. V hiši imajo zelo toplo. Pa punčko tudi zelo toplo obleče. Pa so se ji začeli po obrazku pojavljati taki izpuščaji. pediatrinja ji je rekla, da otroka preveč oblači. tak je moja seseda tud kurla k nora so mel okol 26°c ko sem prišla s florjanom na obisk sme vedno šla hitro ven ker to ni blo za naju.... jt pa sploh ne prenesem vročine
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 25.11.2008 11:42:17
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, to si mu pa lepo povedala! akvalina...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?