Alfabeta
|
Čer! Evo, za nami je ena lepa sončna nedelja. Je tašča skuhala kosilo, ker gre jutri na operacijo in je želela da skupaj jemo, ker nikoli ne veš kaj pride , ampak o.k. Sicer pa vidim, da je kar nekaj bolnikov tukaj. Upam, da se vsi čimprej pozdravite . Mi smo se sedaj malo izvlekli (KNOCK, KNOCK trkam), ampak ima pa danes oba lička povsem rdeča, ampak kot fleke, ni videti da bi bilo od mraza . Mah upam, da je od mraza, se tolažim da ni kaka alergija ali pa virus. Filipu se pa vsako nedeljo naredi na istem mestu na obrazu, tako po levim licem za 3 cm velik flek. Nimam pojma od česa. Mu pa potem v parih dnevih izgine. Zgleda da je kak šampon, ker se pač v soboto kopa, kaj bi bilo drugega mi tud ni jasno triš, upam da vam vseeno jutri rata in da bo operiran. Saj če že mora biti v vsakem primeru, bolje da je sedaj kot pa čez kako leto, ko bo vse skupaj težje prenašal (po moje). Sicer pa nas to še čaka , pa se kar ne morem odločiti, da bi šli. Mi je pa dr.povedal, da če se mu slučajno vname, gremo pa direkt. Aja, pa za princeske muffini, vidim da bomo jutri SPET pekli. No, včeraj sem že pekla, ampak kekse na zalogo sedaj ko bodo pojačani obiski zaradi praznikov. Sem pa delala mašinske in pa ene božanske žepke. Ampak kaj ko zaloge žepkov ni več . Smo vse pojedli koala, ah žlahta......Mene ob nekaterih kar srat pritisne, sploh ob tistih ta hinavskih, ki za tvojim hrbtom delajo eno, pred tabo pa drugo. Saj mislim, da imamo vse vsaj kakega takega v svoji žlahti. Tak da te razumemo katee, držim pesti da je samo psihična bolečina, ne bolezenska . Je pa res tisto o mami in ozdravljenem otroku. Bom nekaj povedala, kar sicer nisem mislila nikomur. Moj sin verjetno veste da je bil precej po bolnicah. In ko je bil 3x zapored v roku 1,5 meseca v mojem cca 8 mesecu nosečnosti z Ajdo, sem bila pri njemu v bolnišnici dan in noč, sem tam spala. Ker sem pač imela možnost, sem jo izkoristila, kljub nemajhnemu plačilu. No, moram še povedati, da mene strašno potolče če mora iti otrok v bolnico in sem bila tam zato ker je pač tako želel in tudi jaz. In mi potem zadnjič reče ena zdravnica:" Joj, vaš sin se je pa tako popravil, se vidi da ima konkurenco. Je bil prej kar razvajen, ste morala biti vedno z njim." Me je prizadelo, res me je. Pa ne zato, ker bi mislila, da morda pa ni razvajen, ampak zato ker je moja materinska skrb in otroški strah, pred tem kar je že prestajal (triš, se spomniš ko sem ti govorila o narkozi?) izpadlo kot razvajenost. Pa je ženska presneto dobro vedela kaj vse je dal že čez, ampak je potegnila črto da je pač razvajen, ker ima paničen strah pred bolnicami, laboratoriji in zdravniki. Me zanima kako bi ona kot mama odreagirala, če bi bil njen otrok to in .......Mah malo predaleč sem zašla.... Se opravičujem!!!!! Samo še tole povem, da res je vsaka mama presrečna ko je otrok zdrav! golobček, pošiljam sicer pa bo vse ok. Samo pozitivno misli , KARIN, ANŽE IN NINA VSE NAJ NAJ!!!!
|