dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Kar se daril tiče, se jaz strinjam, da bi bila lahko za vse enaka. Za starejše otroke pa jaz predlagam kakšno malenkost, mogoče samo kakšne bonbončke ali čokolado. Za napise se pa tudi meni zdi, da bi bil to samo nepotrebni strošek. E Lunca zdaj pa že bereš moje misli, točno tako bi jaz naredila, ko sem vse stuhtala in prebrala vse vaše poste.... Suzana, Klaja, Katee in Lunca, Katarinas, Anitav in Nana za vas in vaše malčke.... da hitro pridete k sebi.... Triš, zakaj pa ne bi prišla sama z otroci, daj si čas do februarja.... Jaz sem tud za nedeljo, če vam bolj paše.... Sva pa že bila zunaj, po Gorjancih sva gledala snegec in Miha je zapančal, upam, da vsaj do kosila, potem pa mami spet šofer, Mašo na RD, potem ob 18 pa gremo še mi skupaj , ja lej ga zlomka, spet ne bo cajt za generalno čiščenje jaz bom mogla enkrat čistilni servis dobit pa povišico pri plači, da vse spravim u red, jest ne vem, zdej ko sem u bajti, en štuk pospravim, pa je ta spodn spet za pospravt (BTW, mam pa tri )...ja. ja je pa lepo sem na svojem grem kuhat....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.11.2008 11:23:11 >