|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
22.11.2008 19:50:30   
klaja
Ljubljana imaš pa res zlatega sina!!

Klemen in Vid vse lepo ob prazniku! Naš je bil bolj tako tako.

Majra veš da se jaz letos tudi veselim snega, pa to je prvič, nikoli ga nisem najbolj marala. Sedaj pa komaj čakam, da se bomo sankale in skakale po snegu.

Sunny Morning ja bravo za kavbojke! Je super filing ne, ko veš da si spet na istem, kot pred nosečnostjo.

Jaz pa imam problem (seveda zraven mojega šmrkavega nosa, ampak tole bom že preživela), saj Hane ne dojim več, sedaj pa me prsi bolijo in moram kar črpat mleko, kaj mislite bo tole dolgo trajalo, da mi bo mleko usahnilo. Imate kak predlog, kako se na hitro znebit mleka.

S tem dojenjem pa je res en križ, na začetku so težave, da se privadiš, pa tisti navali mleka, pa boleče prsi, potem vsak dan študiraš, če boš imel dovolj mleka, potem še kak mastitis, na koncu pa še ne moreš nehat kar tako. Če bom še kdaj noseča, se bom psihično pripravljala na dojenje in nič druga, ker glede tega te nihče kaj dosti ne opozarja.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.11.2008 19:50:30   
ljubljana
Mi se prijavljamo (če bomo zdravi). Moj sicer nekaj protestira ampak vseno pridemo.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.11.2008 19:52:26   
ljubljana
Ja ni spekel samo muffinov ampak je danes skuhal tudi celo kosilo (zelenjavna juha, svaljki z bolonsko omako, redča pesa in za posladek pečene slive v panceti)mmmmmmmmmmmmm.
Je vstrajal da bo vse sam pripravil. Sem mu malo pomagala, da mu je uspelo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 778
22.11.2008 20:12:43   
ljubljana
http://soncek.si/si/2756-tomy-druzina-malih-hobotnic-i6784.shtml

user posted image

Naš Martin je rekel, da je to najboljše. Cena 10,99.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.11.2008 20:13:58   
katee
Čer!

Žan Luka je bil čez dan zelo zelo slab. Jedel ni nič, Prej je pojedel malo banane, pa jo je že pokakal. Čim malo spije, takoj pokaka tekoče. Nima pa vročine!

Tudi Suzana je zelo slaba (driska, bruha in ima vročino 38,5). Vas pozdravlja nazaj!

Zdaj grem pa kar počivat, ker ne vem, kakšna noč bo.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 780
22.11.2008 20:27:33   
majra

Sunny, super za izlet in nabavo. Mi boš enkrat povedala kam hodiš v otroške trgovine v Zg. Bom šla enkrat v bližnji prihodnosti na obisk v Zg. pa še malo pošnofat po trgovinah, ker res vsi pravijo da je ceneje.
Pa še najbolj pomembna stvaruser posted image ,  user posted image user posted image user posted image  za tebe, ki ti je uspelo oblečt prednosečniške hlače
user posted image user posted image user posted image  Christian. Kako priden fant! Celo kosilo-sem totalno impresionirana

Klaja, jaz vem za dva načina, kako presahnit mleko. Ful žajbljevega čaja spiješ ali si pa daš obkladke s šnopcom na prsi. Tako pravijo. Ne se sedaj smejat, ampak obkladki definitivno delujejo, sem probala, in sicer na naši mački ko so ji poginili mladički. Ampak so mi za to povedale ženske, ki so to sprobale in deluje.
Verjetno pa ti bodo izkušene mamice tukaj povedale kak manj smrdeč recertuser posted image

Katee, upam da boste imeli mirno noč in da hitro minejo tegobe user posted image user posted image user posted image  Bošček Žan Luka

Pozdrav Suzani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 781
22.11.2008 20:31:58   
vaney
Aljaž, Žan Luka in Suzana, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image  da niste res kakšnega hujšega virusa staknili...jaz bi šla kar k zdravniku

zabava; meni tudi nedelja odgovarja. Od vseh idej okrog daril pa mi je najbolj všeč, da vsi dobijo enako. Nabavi ena za vse, damo denar in to je to. Tiste, ki imate več otrok, pa ostalim same nekaj kupite, ker najbolj veste, kaj lahko in kaj ne (alergije...), pa jim damo. Tako bo najbrž najbolj prav za vse.

ženske, jaz sem pa prav čudna; zdaj sem že 4. dan doma (sreda, četrek, petek sem imela nenačrtovan dopust) in meni se bo zmešalo. Ne boste verjele, ampak meni so dnevi lepši in bolj polni energije, ko sem dopoldne v službi, popoldne pa z Anžetom. Zdaj pa že 4 dni ena in ista rutina in to mene ubija. Komaj čakam ponedeljek, da grem spet delat, čeprav me čaka naporen dan (od 5.30-12.00 delam, ob 14h imamo z Anžetom testiranje za alergijo v Nm, ob 16h imam že študijsko skupino v Metliki in bom doma šele okrog 20h), ampak tole "doma sedenje" je pa zgleda še slabše za mojo psiho kot natempirani dnevi. Mogoče me boste nekatere imele za čudno, ampak jaz sem prav vesela, da sem šla prej delat, ker do novega leta bi se mi doma po moje glih zrolalo.  In, če verjamete ali ne, jaz sem bolj zmatrana zdaj, ko sem cel dan doma kot pa če sem zraven še v službi....jah, saj vem, da sem čudnauser posted image user posted image

uf, že filozofiram, grem raje malo na FB in Netloguser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.11.2008 20:37:17   
klepetka
Dober večer,

uh  kako se prileže malo tišine. Lana se je tako zelo drla, ko je bil čas za spat, da to svet ni videl.PA že par večerov zapored. Čim prideva v spalnico, čist ponoriuser posted image .Samo ven stopim z njo... tišina.

No, amapk je zaspala.Jaz pa uživam sama. Prav paše občasno.NAši 3je so še  na enem praznovanju, mi2 sva  pa sva ostali kar doma, ekr Lana ni še  čisto taprava. Jedla je   sicer kar nekaj, ampak vseeno ni to to.Smrklja   je pa kar zmanjkalouser posted image .SAj bo.user posted image

SEm pa danes imela namen peči pijano nevesto, pol je pa TRIš zakurila tukaj s princeskami, pa sem se pol premislila in sem bila ponavljankauser posted image .So bile pa tako dobre, da jih bom jutri ponovno naredila, ko imamo napovedan en obisk.
POtem sem pa popoldne spekla še kruh.Tako da je današnji dan minil precej v znamenju prave gospodinjeuser posted image user posted image

Luka, ti bošček, čimrej se pozdraviuser posted image user posted image

Žan Luka, tudi tebi en user posted image , pa da bi čimbolj pomagale.user posted image
Pa tudi Suzani jih pošiljamo, upam da se bo revca kmalu bolje počutilauser posted image

mml,  a da je tako draga rabljena oprema? Jaz sem pa mal računala na pol cenejše?!Imamo tud Domnu namen kar rabljeno kupit.

ljubljana, super  priden je tvoj sineuser posted image

suny, zelo pohvalno, da si oblekla tastare kavbojkeuser posted image .Pridna

Klaja, čimprej se pozdraviuser posted image . Glede jošk ti pa ne znam svetovati, ker pri meni se je kar dobro izšlo.JE kar sam ood sebe usahnilo, brez kakšnega pretiranega navala mleka.Baje  pa da se dobijo neke tablete za zaustavitev mleka.

HANA, KLEMEN, VID,   NAJ NAJ
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.11.2008 20:43:43   
lutiropan
Današnjim slavljenčkom vse najboljše.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 784
22.11.2008 20:47:23   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ženske, jaz sem pa prav čudna; ....

Nič nisi čudna. Takšnega mnenja so skoraj vse mamice, ki jih jaz poznam. Osebno mnenje ti pa povem drugo letouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.11.2008 20:55:42   
mala pikica
Midva z Gašperjem sva danes bila cel dan sama in sva si popoldan privoščila obisk Europarka v Mariboru. Družbo pa sta nama delala nana in Klemen user posted image

Sem pa se zdaj matrala 45 minut, da je Gašper zaspal. Jaz pa ves čas priklonjena zraven posteljice. Križ me boli za
pop user posted image Ampak zadnje dni vztrajam, da se ne uspavama na rokah. Pa nama nekako uspeva, čeprav je danes res dolgo trajalo.

ljubljana imaš pa pravega mojstrskega peka user posted image user posted image user posted image Vidim, da so koščki čokolade noter, njami, njami!!! Zdaj pa berem, da je še kosilo skuhal. Ja pa imaš res zlatega sina. Joj, hobotnice pa so meni tudi zelo všeč user posted image

Suzana in Žan Luka user posted image user posted image user posted image user posted image

vaney
jaz te razumem, meni je tudi kar odgovarjalo, da sem hodila delat. Sicer pa sem bila vsak dan do dveh doma in mi je ostalo še kar nekaj časa, ki sem ga lepo preživela z Gašperjem.

In pa seveda vse naj, naj našim malim sončkom Hani, Klemnu in Vidu!

user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 22.11.2008 20:56:17 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 786
22.11.2008 20:57:40   
Anonimen
Čer!

Najprej čestitke slavljenčkom: Vid, Klemen in Hana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubljana tvoj Christian je pa že pravi kuharski mojster!user posted image Zagotovo si zelo ponosna nanj. Pa fajn predlog za darilo si dala. Dejte še druge punce mal pobrskat in dat predloge.

Katee a bosta šla kaj k zdravniku, ker tole ni nič dobro slišat za tvojga sončka. Pa boga tudi Suzana. user posted image user posted image user posted image

Majra in Klaja tudi jaz se letos že zelo zelo veslim snega. Prvi razlog so otroci in njihove radosti na snegu, drugi pa je da bom lahko končno šla spet smučat.

Sunny user posted image za izlet in nakup v ZG. Kje pa to nakupujete? A tvoj dragi dela v ZG? Pa super, da si prišla na prednosečniško kilažo, je dober filing, a ne?user posted image user posted image user posted image

Janček je pa tudi bogi, popoldan kr ni mogel spat zaradi kašlja, ga je ves čas dražil in prebujal. Sedaj sicer spi že dobro urco in pol, a kaj ko se je že 2 zbudil zaradi kašlja. Kakšne nasvete imate, da preženemo ta kašelj stran? Ampak drugač, ko je buden, pa sploh ne kašlja, mu samo teče z noska.

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
22.11.2008 21:14:37   
nana35
Hana
user posted image

Klemen

user posted image

Vid
user posted image

Vse najboljše!!

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.11.2008 21:14:47   
nana35
Sneg,mi ga imamo ampak samo na Pohorju,ga vidim od tukaj.user posted image

mala pikica,hvala za družbo,bilo je prijetno,pa malo da pridemo ven.

martinca,si dobila copate v Pikapolonici?

sunny m.jaz sem kupila bodyje kar v H&M,jih je 7,so res kvalitetni,pravih velikosti in stanejo 19.90€.
In seveda user posted image  za kavbojke da si jih spet dobila nase.

ljubljana,res imaš pridnega sina,ni kaj.Kako pa si uspela,da je tako priden?Kakšna posebna vzgoja?Da vem,ko bom na tem,da postane Klemen priden...user posted image

Klemen spančka,bil je res priden glede na pestro noč.Zdaj sem mu pred spanjem pošteno posesala nosek in upam,da ponoči ne bo treba.Je pa jedel danes manj,ampak pred spanjem je pojedel polno flaško keksolinota. Drugače smo bili zunaj na mrazu in potem v Europarku z malo pikico in Gašperjem. Pa še nič nimajo okrašeno,sva bili res malo razočarani...lahko bi že,saj je pravi čas.Pa da bi mala dva malo gledala...
No,še to.Klemen zadnje čase,že kar lep čas zaspi brez problemov,ne vstaja in se ne obrača,razen tu in tam med spanjem se obrne na trebuh,malo tako spi,potem pa sede ali vstane.Potem malo pojamra in ga obrnem nazaj na bok ali hrbet in spi naprej.

klepetka,res si pridna gospodinja,ni kaj,jaz še pol od tega ne naredim,to pomeni,ne pečem nič in tudi kruha ne pečem...fuj,sem lenauser posted image .Likam pa od 22h do 24huser posted image ,ja to pa se mi ljubi!

Janček,pozdravi se!!
user posted image

Pa seveda vsi bolančki tudi,jasno!Želim vam mirno noč in se beremo jutri.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.11.2008 21:20:06   
ljubljana
Če bo katero zamikalo, odlični so bili mmmmmmmmmm

za 12 kosov potrebujemo:

2 jajci
150g sladkorja
125g ohlajenega stopljenega masla
250g moke
2 žličke pecilnega praška
6 žlic mleka
2 zreli banani
150 g jedilne čokolade zrezane na koščke velike cca 5x5mm

Najprej zmešaš jajca s sladkorjem da penasto naraste nato dodaš vse razen čokolade in zmiksaš da so banane nasekljane. na koncu dodaš čokolado, daš v modelčke in pečeš na 200 stopinj 20 minut ali pa malo več, da postanejo lepo rjavkasti.
Pa dober tek!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.11.2008 21:25:34   
Anonimen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 791
22.11.2008 21:29:55   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

Janček je pa tudi bogi, popoldan kr ni mogel spat zaradi kašlja, ga je ves čas dražil in prebujal. Sedaj sicer spi že dobro urco in pol, a kaj ko se je že 2 zbudil zaradi kašlja. Kakšne nasvete imate, da preženemo ta kašelj stran? Ampak drugač, ko je buden, pa sploh ne kašlja, mu samo teče z noska.

Bošček Jan. Za izkašljevanje meni osebno najbolj pomaga Žajbljevo mleko. Najprej dam v posodico 4 žlice sladkorja in na ognju stopim, potem dodaš mleko (3-4 dcl) , nato pa dodam eno pest žajbla. Meni to pomaga bolj kot kak sirup.

K zdravniku pa nisem šla, po nasvetu mml bom pa šla, če Žan Luka ne bo nič več pil. Ampak lepo pije in ni panike. Dehidriran ni, jesti pa verjamem, da mu ne paše, meni tudi ne bi. Bom počakala do jutri, pa  bomo videli, kakšno bo stanje.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.11.2008 21:32:24   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Glede obdarovanja pa že preveč kompliciramo, za vse naše bodoče enoletnike enaka darila (kako malenkost, mogoče igračko ali knjigico ali kaj za spomin), za ostale otroke pa čokolado ali pa kaj podobnega, vse nakupi ena ali pa dve, založi denar, potem poberemo in to je to.

Lokacija je torej Ljubljana, glede datuma pa se bo zmeraj našel kdo, ki ne bo mogel, zato tiste ki nameravate vsekakor prit povejte kdaj, ostale pa če hočejo bodo prišle, če ne pač ne. Zaradi služb se očitno bolj nagibamo na nedeljo, tako da povejte. Ker če bo šlo tako naprej bomo še kakih 50 strani debatirale samo še o tem.

Klaja, kapo dol (smajli od urselare). Hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pošiljam user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.11.2008 21:40:35   
dašabina
Hana, Vid in Klemen, vse naj, naj

user posted image
user posted image

Takele hobotnice, ki  ih je našla Ljubljana, sem tud jaz gledala, ker bi mu rada za praznike kupila za darilo kakšno igračko za v vodo in so super....

Klaja tako kot je rekla Majra...

Pa prijavljamo nas 5....

Sunny, bravo za hlače in nakupeuser posted image

Ljubljanauser posted image  za pridnega sina, je treba tud fante kaj naučit....

Moje so pa tud tako pridne, samo od sebe gredo poličke pa stopnice brisat, pol pa pridejo do mene, ki sedim za računalnikom user posted image in rečejo, če je še kaj za naredit.... a ti moji sončkiuser posted image user posted image

Mi smo pa iz Rd in sem jaz en kozarček spila in se mi kar spi, tako da nočko....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 22.11.2008 21:51:08 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.11.2008 21:43:43   
ljubljana
Slavljenčki vse najnaj!!!!!!

user posted image

bolančki hitro se pozdravite
user posted image

in lahko noč

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 22.11.2008 21:46:42 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.11.2008 21:57:57   
limma
Klaja, za zmanjšanje mleka zmanjšaj vnos tekočine, baje pa pomagajo tudi obloge iz ohlajene skute (namaži v pleničko in si ovij prsi in po pribl. 20 minutah, ko se segreje, odstani) ali iz listov belega zelja (liste malo povaljaj in položi na prsi). Upam, da te bo čim manj bolelo in da ti mleko hitro presahne... mene to še čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 796
23.11.2008 5:04:05   
TRIŠ
Ljubljana  še meni so se sline pocedileuser posted image ,bom sprobala recept ampak najprej moram kupit pekač za njihuser posted image .Christian pa je res pravi dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image .Darilo za v vodo pa se mi zdi vrhunsko,ker naši se še sedaj non stop igrajo v vodi z igračkamiuser posted image

Klepetka
si bila pa res pridna.Meni je druga runda uspela so bile pa velike kot kajzarcauser posted image mi je tašča rekla da njej so te še boljše,ker vzame enega in je sitauser posted image .Grem pa zdej ponovit vajo pa da vidimuser posted image

Sunny tebi pa extra pohvale glede kavbojkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi januarčki bolančki se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dašabina tako se dela ja.Mati za računalnikom ,otroci pa pospravljat hišouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 797
23.11.2008 6:58:21   
TRIŠ
Sedaj pa grem poiskat enega pravega smeškota  user posted image JUPIII DANES PA SO MI USPELE.Eve za vsako ena
user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 798
23.11.2008 7:04:47   
TRIŠ
Vaney tebi pa sem pozabila odgovorit:nisi prav nič čudna.Jaz tudi komaj čakam službo,čeprav vem da bi bila po enem mesecu spet rada malo domauser posted image ,ampak vsi si želimo malo spremembe,ker sedaj ko je zunaj mrzlo so dnevi tako enaki eden drugemu.Čeprav zame so še vedno najlepši vikendi, ko smo vsi skupajuser posted image ,dopoldan ko pa sva z Žanom sama pa je vse tako tiho user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 799
23.11.2008 7:08:46   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

DANES PA SO MI USPELE.Eve za vsako ena
user posted image  

A dej ženska, ti si že pekla? Bože, od kje maš tolko energije? Vsaka čast, da ne bo napak. Ja sem se pa komaj prvlekla v kuhinjo Katji jest zrihtatuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?