nana35
|
Sneg,mi ga imamo ampak samo na Pohorju,ga vidim od tukaj. mala pikica,hvala za družbo,bilo je prijetno,pa malo da pridemo ven. martinca,si dobila copate v Pikapolonici? sunny m.jaz sem kupila bodyje kar v H&M,jih je 7,so res kvalitetni,pravih velikosti in stanejo 19.90€. In seveda za kavbojke da si jih spet dobila nase. ljubljana,res imaš pridnega sina,ni kaj.Kako pa si uspela,da je tako priden?Kakšna posebna vzgoja?Da vem,ko bom na tem,da postane Klemen priden... Klemen spančka,bil je res priden glede na pestro noč.Zdaj sem mu pred spanjem pošteno posesala nosek in upam,da ponoči ne bo treba.Je pa jedel danes manj,ampak pred spanjem je pojedel polno flaško keksolinota. Drugače smo bili zunaj na mrazu in potem v Europarku z malo pikico in Gašperjem. Pa še nič nimajo okrašeno,sva bili res malo razočarani...lahko bi že,saj je pravi čas.Pa da bi mala dva malo gledala... No,še to.Klemen zadnje čase,že kar lep čas zaspi brez problemov,ne vstaja in se ne obrača,razen tu in tam med spanjem se obrne na trebuh,malo tako spi,potem pa sede ali vstane.Potem malo pojamra in ga obrnem nazaj na bok ali hrbet in spi naprej. klepetka,res si pridna gospodinja,ni kaj,jaz še pol od tega ne naredim,to pomeni,ne pečem nič in tudi kruha ne pečem...fuj,sem lena .Likam pa od 22h do 24h ,ja to pa se mi ljubi! Janček,pozdravi se!! Pa seveda vsi bolančki tudi,jasno!Želim vam mirno noč in se beremo jutri.