|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
24.11.2008 10:37:28   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Me kar po svoje veseli da smo šli. Se opravičujem če zveni kruto, ampak tako pač je.

da nismo šli sem hotela napisatuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.11.2008 10:54:02   
ljubljana
mi tud nismo šli pa smo vseeno zboleli mogoče si je pa Jakob tako močno želel it, da je zbolel od hudega ker nisva šla user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.11.2008 11:09:18   
ljubljana
Tole sem našla na netu. Sem se nasmejala. Harvey normanuser posted image   Pa sej mi je bila že od začetka ta štacuna zoprna in sem se iz nevem katerega razloga odločila, da me tam ne vidijo.

http://berniethepie.blog.siol.net/2008/01/20/harvey-norman-nesposobnost-ali-aroganca/

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 24.11.2008 11:10:00 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.11.2008 12:16:44   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

hvala majra!

Ni problema, še kdaj user posted image

Tako, jaz sem nazaj iz službe. Grem delat 3.1.- vsaj nekaj.
Si je pa šef zamislil, da bi me kar napredoval, ampak na žalost samo z večjo količino bolj odgovornega dela, ne pa tudi s plačouser posted image  Se nič ne veselim

Jakob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.11.2008 12:39:24   
Lusa
Žan-zate pa extra močno držim pestke!!!

Nina-upam ,da imate lepo novico glede kolkov.

ljubljana-hvala za recept.Samo še sprobat ga moram ,ampak moram prej v nabavo za modelčke.

koala-žlahta raztrgana plahta.

alfabeta-včasih si drznejo ti dr. malo preveč zinit.

klaja-vidiš tud jaz nisem bila ponoči z Ajšo.Sem bila čez dan dovolj zmozgana ,ponoči pa se niti naspat ne bi morala ,ker morala vsake tri ure jest.Pol pri 8mesecih ,ko je končno vlekla flaško pa sem ostala pri njej čez noč.Ko pa je prišla v MS bolnico ,pa nisem bila pri njej ,ker je bilo preveč za plačat.(imajo 25€7noč brez hrane)Žalostno,das ni zastonj za otročke s PP.In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenjeuser posted image .

bolančki-joj koliko vas je ,upam ,da nas tud ne bo kaj zgrabilo.Za vse polno pikapok.je pa res da zdaj vsepovsod razhaja nekaj in sigurno to nima veze s celjem.

slavljenčki-vse najboljše

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.11.2008 12:42:30   
Lusa
...sem pozabila napisat ,da Daša kooooončno plaziuser posted image ...zdaj pa grem jest kosilo sem nardila sesekljano pečenko in pire...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 881
24.11.2008 13:02:22   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Je pa danes Manja prvič sama lulala v kahljico!!!user posted image   pupa moja...

user posted image  Neji še ne potegne in bova še malo počakali.

Lara user posted image za prve korake.
Neja se je včeraj tudi opogumila in kar sama krnila iz dnevne v kuhinjo, pa je ni nobeden vabil naj pride. user posted image je samo rekel: "Poglej jo."

katarinas se je pa sestra odrezala in prinesla res lepa darila. user posted image

TRIŠ user posted image user posted image user posted image

Ja kaj pa se to dogaja z našimi januarčki? Vsak dan nove novice o malih bolančkotih.
user posted image

Jan user posted image tudi za tvoje prve korake.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
Tako, jaz sem nazaj iz službe. Grem delat 3.1.- vsaj nekaj.
Si je pa šef zamislil, da bi me kar napredoval, ampak na žalost samo z večjo količino bolj odgovornega dela, ne pa tudi s plačouser posted image  Se nič ne veselim

PRAuser posted image . Če bi bila moški bi sigurno dobila tudi večjo plačo. user posted image  Najbrž si mislila, da greš delat 5.1., ker je to ponedeljek. Bova šli skupaj. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenjeuser posted image .

lusa ne razmišljaj tako, saj si naredila vse kar si lahko in ni potrebno očitanje. Tudi, če bi bila cel čas ponoči pri njej, to ne bi bilo dovolj, ker ob taki izgubi vedno nekaj najdeš. user posted image user posted image user posted image

Daša user posted image za plazenje.

Še naša najnovejša...ponoči je padla s postelje. user posted image user posted image user posted image  Saj se je ful hitro pomirila in tudi ni bilo videt, da bi bilo kaj hujšega, tudi slišala nisem, da je padla...tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 882
24.11.2008 13:15:50   
Sunny Morning
NEJC
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 883
24.11.2008 13:25:21   
majra
Nejc, vse najboljše user posted image

Skos hodim gledat na RR, če je kaj novic od Žana in Nine, kako so opravili.

Daša user posted image  za plazenje

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

PRAuser posted image . Če bi bila moški bi sigurno dobila tudi večjo plačo. user posted image  Najbrž si mislila, da greš delat 5.1., ker je to ponedeljek. Bova šli skupaj. user posted image

ma ne mi sploh govorit, sem ful jezna in razočarana. Sicer, kolko poznam šefe, se lahko še vse spremeni, tako da se bom pustila presenetituser posted image   A 5. je ponedeljek? Super, sem pridobila dva dni user posted image

tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi.

na to ti pa lahko samo to odgovorim: ne bljuzi! Si najboljša mama Neji

< Sporočilo je popravil majra -- 24.11.2008 13:26:13 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 884
24.11.2008 13:40:31   
TRIŠ
Samo na hitro ker moram dat kosilo na mizo.Žana niso operirali ,ker je glavna anestezistka rekla da ne dokler ne bo železo vsaj 105(joj ti zdravniki se ne znajo med sabo nič zmenit).Pol vam pa še vse povemuser posted image Hvala za vse lepe misli in besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada vas imam

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 885
24.11.2008 14:36:56   
koala
Sunny super mami si, tako da brez kakšnih piz...... Prosim!
Meni se je Alex zadnjič z postelje zvrnil pa sem bila zraven, HB je bila spodaj odeja pa vseeno.

Trišuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še nekaj bi vprašala kako sta v tako kratkem času dvignila HB na 102?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 886
24.11.2008 14:41:07   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

klaja-vidiš tud jaz nisem bila ponoči z Ajšo.Sem bila čez dan dovolj zmozgana ,ponoči pa se niti naspat ne bi morala ,ker morala vsake tri ure jest.Pol pri 8mesecih ,ko je končno vlekla flaško pa sem ostala pri njej čez noč.Ko pa je prišla v MS bolnico ,pa nisem bila pri njej ,ker je bilo preveč za plačat.(imajo 25€7noč brez hrane)Žalostno,das ni zastonj za otročke s PP.In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenjeuser posted image .

Lusa user posted image user posted image user posted image , ne očitaj si ničesar, tvoja Ajša je vedela da ima zlato mamico, ki je naredila za njo vse in zato je izbrala tak čas za pot k user posted image .
Pa bravo Daši za plazenje!!

Sunny Morning samo da je vse vredu in se ni poškodovala pri padcu! Pa bravo za korake! Drugače pa verjamem in vem da si dobra mama, pa toliko da boš vedela, se to lahko vsaki zgodi!

Žan user posted image

Majra želim ti, da bi te šef po novem letu presenetil in ti plačo tudi povišal!

< Sporočilo je popravil klaja -- 24.11.2008 14:43:32 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 887
24.11.2008 15:04:24   
koala
Lusa, toliko kot si ti storila za tvojo Ajšo lahko o sebi trdi redko katera mama. In Ajša je vse svoje kratko življenje čutila brezpogojno ljubezen. Vem pa da boli ko se ne moreš posloviti od ljubljene osebe. Ničesar, apmak čisto ničesar si nimaš očitati, ker si enostavno najboljša.

Daši pa user posted image user posted image user posted image  za plazenje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 888
24.11.2008 15:07:25   
Sunny Morning

USTAVTE KONJE!user posted image  Na koncu je bil mišljen user posted image  ampak se ga nisem upala pritisnit, tako da me ni treba prepričevat kako dobra mama sem, ker to vem ampak vseeno HVALA. user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 889
24.11.2008 15:08:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Majra želim ti, da bi te šef po novem letu presenetil in ti plačo tudi povišal!

Se pridružujem.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 890
24.11.2008 15:43:29   
Anonimen
No, mi smo prišli iz plavanja. Smo se meli fajn, kot vedno. Je pa bil Jan tako utrujen potem, da v avtu sploh ni mogel zaspati. Ko pa sva prišla v njegovo sobo, pa mi  je v minuti zaspal. V avtu mu kr ni za spat, v svoji pojstli pa takoj. A majo vaši podobne fore?

Majra mogoče pa te res preseneti šef in ti tudi plačo poviša.

Daša user posted image za plazenje. Lusa user posted image pa nikar si ne očitaj, saj si super mami.

Triš sem upala na boljše novice. user posted image user posted image user posted image Ampak ti zdravniki, naj se že enkrat zedinijo. Sicer pa mogoče je pa tako res boljše, da se počaka in se potem naredi operacija ko bo vse OK.

Sunny a Neja pa kr že tako koraka.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 891
24.11.2008 17:44:46   
majra

USTAVTE KONJE!user posted image  Na koncu je bil mišljen user posted image  ampak se ga nisem upala pritisnit, tako da me ni treba prepričevat kako dobra mama sem, ker to vem ampak vseeno HVALA. user posted image

To je že lepše čut. Sem se vstrašla, da si padla na glavouser posted image

Kakšna tišina tu goruser posted image  Uživate v zimski idili ali kaj?
S Katjo pospravljava, sesava, postelje preoblačiva, pa imava veliko pauz in visiva na RRjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
24.11.2008 19:26:49   
TRIŠ
Tako sedaj pa grem brat nazaj kar sem popoldan preskočilauser posted image

Majra sedaj pa bo vse po Katjino,ker jaz ko mi Žan reče mama ,kar tečem da se skoraj spotaknem0,

Ljubljana za malega lepega Jakoba ,da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lusa sedaj pa sem se ob tvojem postu orenk zjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa zakaj to govoriš.Ti si ZLATA ampak RES ZLATA MAMICA in tvoje punce to dobro vedo še posebaj pa Ajša.Ti bom povedala primer moje mamice.Ona mi je povedala da bo naredila samomor, da ne more več, ampak ona je to večkrat rekla,nekajkrat tudi poskusila in jaz namesto ,da bi bila ob njej sem se šla s prijatelji igratuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tudi jaz sem si velikokrat to očitala potem pa sem prebrala veliko knjig in vem da bi se to prej ko slej tako končalo.Vem da me je in me še ima zelooo rada ,jaz pa njouser posted image user posted image user posted image Zame je bila najboljša mama na tem planetu,ki je ogromno pretrpela.

Pa bravo za Dašo ki je postala premičninca.Sedaj pa akcijauser posted image user posted image user posted image

majra tegale tvojega šefa bi bilo treba pa za ušesauser posted image

Koala HB mu dajem sirup in vsak dan goveje meso,brokoli,špinača.Sedaj se mu je že zagabilo tako da bo samo na sirupuuser posted image .Ampak sem malo forsirala da bi bilo do operacije

Sem pa klicala staro mamo in je na gorenjskem pri nas velikooo snegecauser posted image .Popoldan pa smo belili pri tastu in tašči kuhinjo in hodnik v oranžno.Sem mislila da me bo tast v rit nabrcal zaradi barve ,pa je bil prav ponosen,tako da večji hodnik lahko pobarvam v olivno.user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 893
24.11.2008 19:29:56   
klepetka
dOBEr večer,

današnji  slavljenčki vse naj naj user posted image user posted image user posted image

mi smo po starem, Lana že spi. CElo nekaj snega premoremouser posted image .

Punce,  ena žalostna novica; nanin oči je danes za vedno zaspaluser posted image .
Nana moja draga, naj ti še tukaj izrečem moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 24.11.2008 19:32:35 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 894
24.11.2008 19:56:43   
Sunny Morning
S Katjo pospravljava, sesava, postelje preoblačiva, pa imava veliko pauz in visiva na RRjuuser posted image

Kako mi je to znano. user posted image  Jaz imam tudi eno morje pauz, ko pospravljam. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Punce,  ena žalostna novica; nanin oči je danes za vedno zaspaluser posted image .

Na tole pa nikakor nisem bila pripravljena.
Draga nana
user posted image

user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 895
24.11.2008 19:56:50   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj NANA moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj počina v miru

user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
24.11.2008 19:57:19   
klaja

Nana 35 iskreno sožalje!user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 897
24.11.2008 19:58:02   
lutiropan
nana iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.11.2008 19:59:28   
mala pikica
nana moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še pred dvema dnevoma sva govorili o njem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.11.2008 20:02:26   
majra
Nana, user posted image user posted image  moje iskreno sožalje user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?