Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 10:37:28
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Me kar po svoje veseli da smo šli. Se opravičujem če zveni kruto, ampak tako pač je. da nismo šli sem hotela napisat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 10:54:02
|
|
|
|
ljubljana
|
mi tud nismo šli pa smo vseeno zboleli mogoče si je pa Jakob tako močno želel it, da je zbolel od hudega ker nisva šla
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 12:16:44
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta hvala majra! Ni problema, še kdaj Tako, jaz sem nazaj iz službe. Grem delat 3.1.- vsaj nekaj. Si je pa šef zamislil, da bi me kar napredoval, ampak na žalost samo z večjo količino bolj odgovornega dela, ne pa tudi s plačo Se nič ne veselim Jakob
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 12:39:24
|
|
|
|
Lusa
|
Žan-zate pa extra močno držim pestke!!! Nina-upam ,da imate lepo novico glede kolkov. ljubljana-hvala za recept.Samo še sprobat ga moram ,ampak moram prej v nabavo za modelčke. koala-žlahta raztrgana plahta. alfabeta-včasih si drznejo ti dr. malo preveč zinit. klaja-vidiš tud jaz nisem bila ponoči z Ajšo.Sem bila čez dan dovolj zmozgana ,ponoči pa se niti naspat ne bi morala ,ker morala vsake tri ure jest.Pol pri 8mesecih ,ko je končno vlekla flaško pa sem ostala pri njej čez noč.Ko pa je prišla v MS bolnico ,pa nisem bila pri njej ,ker je bilo preveč za plačat.(imajo 25€7noč brez hrane)Žalostno,das ni zastonj za otročke s PP.In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenje . bolančki-joj koliko vas je ,upam ,da nas tud ne bo kaj zgrabilo.Za vse polno pikapok.je pa res da zdaj vsepovsod razhaja nekaj in sigurno to nima veze s celjem. slavljenčki-vse najboljše
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 12:42:30
|
|
|
|
Lusa
|
...sem pozabila napisat ,da Daša kooooončno plazi ...zdaj pa grem jest kosilo sem nardila sesekljano pečenko in pire...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 13:02:22
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Je pa danes Manja prvič sama lulala v kahljico!!! pupa moja... Neji še ne potegne in bova še malo počakali. Lara za prve korake. Neja se je včeraj tudi opogumila in kar sama krnila iz dnevne v kuhinjo, pa je ni nobeden vabil naj pride. je samo rekel: "Poglej jo." katarinas se je pa sestra odrezala in prinesla res lepa darila. TRIŠ Ja kaj pa se to dogaja z našimi januarčki? Vsak dan nove novice o malih bolančkotih. Jan tudi za tvoje prve korake. IZVIRNO SPOROČILO: majra Tako, jaz sem nazaj iz službe. Grem delat 3.1.- vsaj nekaj. Si je pa šef zamislil, da bi me kar napredoval, ampak na žalost samo z večjo količino bolj odgovornega dela, ne pa tudi s plačo Se nič ne veselim PRA . Če bi bila moški bi sigurno dobila tudi večjo plačo. Najbrž si mislila, da greš delat 5.1., ker je to ponedeljek. Bova šli skupaj. IZVIRNO SPOROČILO: Lusa In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenje . lusa ne razmišljaj tako, saj si naredila vse kar si lahko in ni potrebno očitanje. Tudi, če bi bila cel čas ponoči pri njej, to ne bi bilo dovolj, ker ob taki izgubi vedno nekaj najdeš. Daša za plazenje. Še naša najnovejša...ponoči je padla s postelje. Saj se je ful hitro pomirila in tudi ni bilo videt, da bi bilo kaj hujšega, tudi slišala nisem, da je padla...tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 13:15:50
|
|
|
|
Sunny Morning
|
NEJC
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 13:25:21
|
|
|
|
majra
|
Nejc, vse najboljše Skos hodim gledat na RR, če je kaj novic od Žana in Nine, kako so opravili. Daša za plazenje IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning PRA . Če bi bila moški bi sigurno dobila tudi večjo plačo. Najbrž si mislila, da greš delat 5.1., ker je to ponedeljek. Bova šli skupaj. ma ne mi sploh govorit, sem ful jezna in razočarana. Sicer, kolko poznam šefe, se lahko še vse spremeni, tako da se bom pustila presenetit A 5. je ponedeljek? Super, sem pridobila dva dni IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi. na to ti pa lahko samo to odgovorim: ne bljuzi! Si najboljša mama Neji
< Sporočilo je popravil majra -- 24.11.2008 13:26:13 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 13:40:31
|
|
|
|
TRIŠ
|
Samo na hitro ker moram dat kosilo na mizo.Žana niso operirali ,ker je glavna anestezistka rekla da ne dokler ne bo železo vsaj 105(joj ti zdravniki se ne znajo med sabo nič zmenit).Pol vam pa še vse povem Hvala za vse lepe misli in besede rada vas imam
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 14:36:56
|
|
|
|
koala
|
Sunny super mami si, tako da brez kakšnih piz...... Prosim! Meni se je Alex zadnjič z postelje zvrnil pa sem bila zraven, HB je bila spodaj odeja pa vseeno. Triš , pa še nekaj bi vprašala kako sta v tako kratkem času dvignila HB na 102?
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 14:41:07
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa klaja-vidiš tud jaz nisem bila ponoči z Ajšo.Sem bila čez dan dovolj zmozgana ,ponoči pa se niti naspat ne bi morala ,ker morala vsake tri ure jest.Pol pri 8mesecih ,ko je končno vlekla flaško pa sem ostala pri njej čez noč.Ko pa je prišla v MS bolnico ,pa nisem bila pri njej ,ker je bilo preveč za plačat.(imajo 25€7noč brez hrane)Žalostno,das ni zastonj za otročke s PP.In danes mi je nenormalno hudo ,da nisem zadnji dve noči plačala(me je pediatrinja prepričala ,d a še imam doma eno punco) in spala ob njej ,tako bi se vsaj poslovili ,sedaj pa moram živet s tem celo življenje . Lusa , ne očitaj si ničesar, tvoja Ajša je vedela da ima zlato mamico, ki je naredila za njo vse in zato je izbrala tak čas za pot k . Pa bravo Daši za plazenje!! Sunny Morning samo da je vse vredu in se ni poškodovala pri padcu! Pa bravo za korake! Drugače pa verjamem in vem da si dobra mama, pa toliko da boš vedela, se to lahko vsaki zgodi! Žan Majra želim ti, da bi te šef po novem letu presenetil in ti plačo tudi povišal!
< Sporočilo je popravil klaja -- 24.11.2008 14:43:32 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 15:04:24
|
|
|
|
koala
|
Lusa, toliko kot si ti storila za tvojo Ajšo lahko o sebi trdi redko katera mama. In Ajša je vse svoje kratko življenje čutila brezpogojno ljubezen. Vem pa da boli ko se ne moreš posloviti od ljubljene osebe. Ničesar, apmak čisto ničesar si nimaš očitati, ker si enostavno najboljša. Daši pa za plazenje.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 15:07:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi. na to ti pa lahko samo to odgovorim: ne bljuzi! Si najboljša mama Neji USTAVTE KONJE! Na koncu je bil mišljen ampak se ga nisem upala pritisnit, tako da me ni treba prepričevat kako dobra mama sem, ker to vem ampak vseeno HVALA.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 15:08:21
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Majra želim ti, da bi te šef po novem letu presenetil in ti plačo tudi povišal! Se pridružujem.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 15:43:29
|
|
|
|
Anonimen
|
No, mi smo prišli iz plavanja. Smo se meli fajn, kot vedno. Je pa bil Jan tako utrujen potem, da v avtu sploh ni mogel zaspati. Ko pa sva prišla v njegovo sobo, pa mi je v minuti zaspal. V avtu mu kr ni za spat, v svoji pojstli pa takoj. A majo vaši podobne fore? Majra mogoče pa te res preseneti šef in ti tudi plačo poviša. Daša za plazenje. Lusa pa nikar si ne očitaj, saj si super mami. Triš sem upala na boljše novice. Ampak ti zdravniki, naj se že enkrat zedinijo. Sicer pa mogoče je pa tako res boljše, da se počaka in se potem naredi operacija ko bo vse OK. Sunny a Neja pa kr že tako koraka.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 17:44:46
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning tako, da o tem kdo je kakšna mama raje ne bi. na to ti pa lahko samo to odgovorim: ne bljuzi! Si najboljša mama Neji USTAVTE KONJE! Na koncu je bil mišljen ampak se ga nisem upala pritisnit, tako da me ni treba prepričevat kako dobra mama sem, ker to vem ampak vseeno HVALA. To je že lepše čut. Sem se vstrašla, da si padla na glavo Kakšna tišina tu gor Uživate v zimski idili ali kaj? S Katjo pospravljava, sesava, postelje preoblačiva, pa imava veliko pauz in visiva na RRju
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:26:49
|
|
|
|
TRIŠ
|
Tako sedaj pa grem brat nazaj kar sem popoldan preskočila Majra sedaj pa bo vse po Katjino,ker jaz ko mi Žan reče mama ,kar tečem da se skoraj spotaknem0, Ljubljana za malega lepega Jakoba ,da se čimprej pozdravi Lusa sedaj pa sem se ob tvojem postu orenk zjokala .Pa zakaj to govoriš.Ti si ZLATA ampak RES ZLATA MAMICA in tvoje punce to dobro vedo še posebaj pa Ajša.Ti bom povedala primer moje mamice.Ona mi je povedala da bo naredila samomor, da ne more več, ampak ona je to večkrat rekla,nekajkrat tudi poskusila in jaz namesto ,da bi bila ob njej sem se šla s prijatelji igrat .Tudi jaz sem si velikokrat to očitala potem pa sem prebrala veliko knjig in vem da bi se to prej ko slej tako končalo.Vem da me je in me še ima zelooo rada ,jaz pa njo Zame je bila najboljša mama na tem planetu,ki je ogromno pretrpela. Pa bravo za Dašo ki je postala premičninca.Sedaj pa akcija majra tegale tvojega šefa bi bilo treba pa za ušesa Koala HB mu dajem sirup in vsak dan goveje meso,brokoli,špinača.Sedaj se mu je že zagabilo tako da bo samo na sirupu .Ampak sem malo forsirala da bi bilo do operacije Sem pa klicala staro mamo in je na gorenjskem pri nas velikooo snegeca .Popoldan pa smo belili pri tastu in tašči kuhinjo in hodnik v oranžno.Sem mislila da me bo tast v rit nabrcal zaradi barve ,pa je bil prav ponosen,tako da večji hodnik lahko pobarvam v olivno. .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:29:56
|
|
|
|
klepetka
|
dOBEr večer, današnji slavljenčki vse naj naj mi smo po starem, Lana že spi. CElo nekaj snega premoremo . Punce, ena žalostna novica; nanin oči je danes za vedno zaspal . Nana moja draga, naj ti še tukaj izrečem moje iskreno sožalje
< Sporočilo je popravil klepetka -- 24.11.2008 19:32:35 >
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:56:43
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra S Katjo pospravljava, sesava, postelje preoblačiva, pa imava veliko pauz in visiva na RRju Kako mi je to znano. Jaz imam tudi eno morje pauz, ko pospravljam. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka Punce, ena žalostna novica; nanin oči je danes za vedno zaspal . Na tole pa nikakor nisem bila pripravljena. Draga nana
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:56:50
|
|
|
|
TRIŠ
|
ojoj NANA moje sožalje naj počina v miru
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:57:19
|
|
|
|
klaja
|
Nana 35 iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:58:02
|
|
|
|
lutiropan
|
nana iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 19:59:28
|
|
|
|
mala pikica
|
nana moje iskreno sožalje Pa še pred dvema dnevoma sva govorili o njem
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 24.11.2008 20:02:26
|
|
|
|
majra
|
Nana, moje iskreno sožalje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?