dašabina
|
Takole, otroci spijo, jaz pa vas pogledat... Triš, verjamem, da vam uspe jutri priti do operacije, če bi sneg padal, se itak ne bi upala k tebi... držim pesti Katee, Suzana, Klepetka, Sani1 pozdravite se, vem, kako se počutite, Sunny tebi pa da te ne zagrabi katarinas, pridna varuška si bila in HB, da je bila samo zračnica, jaz se še za mačke bojim, da bi mi skočil na voziček.... Sunny lepi nakupi Aleks, Jakob, Manja Neja in Lana, samo da ni kaj hujšega Koala, pozabi zaradi tebe in tvojega zdravja pa držim pesti za pregled... Golobček, prepričana sem, da bo Nina na pregledu ok Jaz ne uporabljam nobene kreme povejte, če moram.... Alfabeta, sej se zmeraj vsi zgovarjajo na razvajenost, ampak jaz bi isto naredila, občudujem Triš, da je pustila Lano samo v bolnici.... Pa bravo vsem pekaricam, vidim, da je tu virus peke, HB, da ni okužil mene Moram pa povedat, kako fino večerjo smo imeli in sicer je predlog dala in vse pripravila ta starejša Ana in smo kar okrog padli, Maša je bila pa zadolžena za animatorko, da je lahko mami pomagala ANi okrog štedilnika...je bil pa tud oči v bližini, po navodilih Ane: oči, ne glej, pejt na kavč oči: tooooo, to so besede!!! u glavnem, Nana, res imam zlate otroke in dokumentacija sledi...