|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
23.11.2008 7:40:21   
dašabina
Triš, svaka častuser posted image  hvala, ne jemuser posted image

Mi daš link za tele opice?

Z Mihcem sva pokonc in si greva kuhat kavico, tudi za vas ena
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 801
23.11.2008 7:54:58   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

DANES PA SO MI USPELE.Eve za vsako ena
user posted image  

A dej ženska, ti si že pekla? Bože, od kje maš tolko energije? Vsaka čast, da ne bo napak. Ja sem se pa komaj prvlekla v kuhinjo Katji jest zrihtatuser posted image

Majra zame so jutra najlepši del dneva že od otroštva.Zjutaj je mir in tišina in je prav lušno.Je pa res da hodim pozimi zgodaj spat ob 21.00user posted image z otroci.Jaz pa občudujem ženske ki zvečer likajo in pospravljajouser posted image user posted image user posted image .Ker jaz zvečer ne funkcjoniramuser posted image .

Včeraj pa smo šli na kosilo v gostilno in danes Žan smrka in mi je že zjutraj 3x bruhal ,tako da z operacijo ne bo ničuser posted image .Sedaj revček spi.Upam da je samo kaka hitra virozica kot sta jo imela Matic in Lana.Non stop ga čuvamo in evouser posted image user posted image user posted image ah,vse skupaj je že brezvezeuser posted image .V petek ko sva šla dat kri sva pa bila tam od 7.00 pa do 13.00(zdravnico čakaj,laboratorij čakaj,izvide čakaj,spet zdravnico čakaj,vse okrog pa polno bolančkov.Naslednjo rundo ko gremo pa bom bolj strogo nastopila.Ma da ga vzamejo takojuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.11.2008 7:58:41 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 802
23.11.2008 8:02:15   
TRIŠ
Dašabina evo    link  Hiti's animationer      jutri pa lahko z Mihcem prideta,če le Žan ne bo preveč bolan,da se ne bi Miha nalezel.Bom ti pa prišparala kako princesko.Me je Lana vprašala če to pecivo jejo princeske tako da....veš kakuuser posted image .Pa hvala za kavico

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.11.2008 8:05:54 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 803
23.11.2008 8:08:47   
dašabina
Triš, če prav razumem, ne gre na operacijo? Princesk pa ne šparaj, ker jih ne smem, tako da hvala.... se držimuser posted image , včeraj sem eno košček tortice na Rd po treh tednih in sem dobra spet za tri tedneuser posted image ... bom raje vodo in sadje natepavala....user posted image

Računam, da prideva....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 804
23.11.2008 8:24:03   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Triš, če prav razumem, ne gre na operacijo? Princesk pa ne šparaj, ker jih ne smem, tako da hvala.... se držimuser posted image , včeraj sem eno košček tortice na Rd po treh tednih in sem dobra spet za tri tedneuser posted image ... bom raje vodo in sadje natepavala....user posted image

Računam, da prideva....

Silila te ne bom ,ker vem kako je touser posted image ,ampak bom pa pripravila potem kaj dietnegauser posted image .Ja na operacijo ne sme če samo malo smrka.On pa danes še ni jedel drugega kot moje mleko tako da bo železo spet padlo.Saj dokler ga ne boli ni panike,samo vseeno bi rada da je to za namiuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.11.2008 8:26:17 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 805
23.11.2008 8:26:20   
Lunca1
No točno takega mi nimamo. user posted image  Se strinjam z darilom.

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

user posted image

No tole pride 4.20 €

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 806
23.11.2008 8:38:53   
majra
Triš user posted image  Bogi Žan. Nikakor, da uspe dat čez to operacijo. Ma, glavno, da ga ne boli. Sicer se je pa v tem odbobju nemogoče obvarovat bolezni user posted image user posted image user posted image

Dašabina user posted image  že tri tedne si pridna user posted image  Zavidanja vrednouser posted image  Po katerem principu živiš? Daj na hitro napiš. Jaz rabim eno oreng brco v rit

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 807
23.11.2008 9:09:17   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Triš user posted image  Bogi Žan. Nikakor, da uspe dat čez to operacijo. Ma, glavno, da ga ne boli. Sicer se je pa v tem odbobju nemogoče obvarovat bolezni user posted image user posted image user posted image

Dašabina user posted image  že tri tedne si pridna user posted image  Zavidanja vrednouser posted image  Po katerem principu živiš? Daj na hitro napiš. Jaz rabim eno oreng brco v rit
to je to oreng brco v rit, moje punce so pa moji komandanti, kombinacija pametno jej in migaj... otrokom pa ne smem lagat, tako da je - 6 kg v 3 tednihuser posted image user posted image user posted image  se bova spodbujale če želiš....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 808
23.11.2008 9:46:26   
Intruder24
Vid se zahvaljuje za čestitke ob 10 m..preživeli smo jih tako kot vse dni user posted image  in želi tudi Hani in Klemnu user posted image .

Karin, Anže in Nina

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 809
23.11.2008 9:48:20   
Intruder24
Vsem bolančkom ... user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 810
23.11.2008 9:54:27   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
to je to oreng brco v rit, moje punce so pa moji komandanti, kombinacija pametno jej in migaj... otrokom pa ne smem lagat, tako da je - 6 kg v 3 tednihuser posted image user posted image user posted image  se bova spodbujale če želiš....

user posted image user posted image user posted image  še enkrat. Jaz čakam še tisti klik al pa brco...

Karin, Anže in Nina vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 811
23.11.2008 10:11:06   
Anonimen
Karin, Anže in Nina
user posted image

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
23.11.2008 10:11:28   
nana35
dašabina,tudi ti imaš zlate otroke,sem opazila.Lepo da se tega zavedaš.
In user posted image  za -6kg,je že uspeh.

triš,hvala za princesko,ja tele pa imam res rada,pa še dobre so mmm...user posted image  Joj,pa da se Žan pozdravi čimprej,vedno pride nekaj.Upam,da pa tale operacija kmalu bo.
Ja kje si pa tele slike našla user posted image  user posted image  user posted image pa sem se res nesmejala...

papa,se javim kasneje

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.11.2008 10:12:23   
Lunca1
Punce a princeske delate instant varianto ali same. Če same, se priporočam za recept. Triš kako ti rata tako lepe kapice narest, pri nas so se vedno razlezle.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.11.2008 10:12:47   
nana35
Karin
user posted image

Anže
user posted image

Nina

user posted image

Vse najboljše!!

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.11.2008 10:20:02   
TRIŠ
dašabinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana  tukaj so slikice  Hiti's animationer user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.11.2008 10:25:45   
katee
Dober dan!

Žan Luka je danes veliko bolje!!! Včeraj je bil revež res zelo slab, danes pa se igra, smeji in je pravi lump. Driskico ima še vedno (je danes kakal že 5×, pa ponoči sva se 2× previjala), ampak ni tako hudo. Je pa zato moj user posted image zbolel in ima isto virozo kot Žan Luka. Tako da imam doma dva bolančka, enega velikega in enega malega. Se pa še enkrat vsem zahvaljujeva za objemčke in pikapoke!!!

Triš: mi je zelo hudo zaradi Žana, da je dobil tole virozo in jutri ne bo nič z operacijo. Zate in za Žana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dašabina: pohvalno za izgubljene kilograme!!!!! BRAVO!!!!

Slavljenčki vse naj naj naj!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.11.2008 10:52:33   
Anchikaa
Pozdravljene.

Dašabina user posted image user posted image

Lunca,jaz če delam princeske,jih delam sama.Nič instanta.Tudi vanilijevo kremo naredim sama.Če želiš ti bom napisala recept,potem popoldan,zdaj kuham kosilo,pa še kuharsko knjigo morem najt.

Triš,si mi lušte naredla,samo se mi ne da delat pa še materiala nimam doma.

Letim,ker Daša odpira vse predale.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.11.2008 11:05:55   
mala pikica
Jutro!

Mi smo pravkar prišli iz sprehoda in tako piha zunaj, da prav nesramno brije v obraz. Gašper je bil skrit v vozičku in za dekico, ker je zaspal, tako da ga ni zeblo.

ljubljana hvala za recept, bom jih verjetno kar popoldan naredila.
Za princeske pa meni preveč ni, jaz nimam rada toliko kreme user posted image

triš sem res žalostna, da je Žan staknil to virozo. Pa bodo spet morali prestavit operacijo. Upam, da bo v tretjo šlo bolje user posted image

Vsem bolančkom pa želim, da res hitro ozdravijo!

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.11.2008 12:08:05   
dašabina
Karin, Anže in Nina, vse naj, naj

user posted image

Hvala za pohvale, se še bolj fino počutim....tako, grem nadzorovat kosilouser posted image

Mala pikica, mi smo tud šli na toplo....user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.11.2008 13:14:48   
lutiropan
Današnji slavljenčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.11.2008 13:43:04   
katarinas
Dan!

Mi smo že pojedli kosilo, je bilo danes treba veliko kuhat, ker imamo še delavce, delajo fasado. Zdaj pa končno malo počitka. Lara nori notri v stajici, jaz pa malo tukaj čekiram.

Za darila ste se super spomnile. Mi imamo sicer neke podobne tiste lesene deskice, kaj novega pa vedno pride pravuser posted image  Tudi za tavelke se strinjam za kakšne malenkosti.

Kaj se je pa nam včeraj zgodilo na vozičkuuser posted image  Lara je v vozičku zaspala in sem jo parkirala notri v hišo, sem naštimala babyphone in šla gor. Je že spala kakšno uro, ko je nekaj ful počilo. Sem mislila, da je prepih in so kakšna vrata treščila. Potem pa začne Lara ful jokat, itak se je ustrašla. Jo grem iskat, malo pogledam okoli kaj bi počilo in ugotovim, da je počila zračnica na prvi gumi vozičkauser posted image user posted image user posted image  Revica se je tako ustrašla, saj bi se jaz tudi! Zgleda pa, da je moj user posted image  zadnjič preveč napumpal gumouser posted image  No in zdaj je naš voziček invalid....pa samo do jutriuser posted image

Slavljenčkom user posted image

Triš no to je pa smola ne!! Tale osliček je pa za Žana in Žan Luko user posted image

Jaz pa danes čakam, da koooooončno prideta domov sestra in mož, sta že cel dan na poti iz Afrike. Sva že včeraj z Marcelom nalimala na zid črke DOBRODOŠLA DOMA!, ker naj bi prišla dopoldne pa se je nekaj zategnilo... upam, da bomo kaj lepega dobiliuser posted image

Nam se pa zunaj smehlja user posted image , samo je vseeno mrzlo, ker piha. Snega pa ni videti.

Ok tole zdaj pošljem, da ne bo šlo k user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.11.2008 13:45:19   
Golobček
Najprej vsem en lep pozdravček!

Sploh nisem imela časa za vas.Je N. nekaj sitna sploh ne vem kaj ji je.
Noče nič jest, prav slišim kako ji ropoče po želodčku ona pa poje tri žličke in začne mahat z rokami in kričat kot bi jo teplauser posted image user posted image .
No in to traja že od srede, upam da mine samo po sebi.

Jutri pa je za naju velik dan in sicer imava UZ kolkov ob 9.30 uri, Me je že danes strah kaj bo. Ampak sem pozitivna in upam na najboljše.

Zdaj pa zaželim vsem slavljenčkom za rojstne dni  vse najboljše, tisti ki pa ste pihali 1.svečko pa še posebej.
user posted image

Vse najboljše pa tudi tebi Anže za 10 mesecev in pa seveda tebi moja draga Nina.
user posted image

Tako zdaj pa grem brat za nazaj, sem ostala na strani 22

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.11.2008 13:51:30   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Sploh nisem imela časa za vas.Je N. nekaj sitna sploh ne vem kaj ji je.
Noče nič jest, prav slišim kako ji ropoče po želodčku ona pa poje tri žličke in začne mahat z rokami in kričat kot bi jo teplauser posted image user posted image .
No in to traja že od srede, upam da mine samo po sebi.

Pri nas je to tudi bilo prejšnji teden, ne vem kaj jo je pičlo ampak je isto odrivala stran žlico, jokala....a vedela sem da je lačna. Po moje jo bo minilo, pri nas so mislim, da bili krivi zobki.

Za jutri pa držimo pesti user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.11.2008 13:57:11   
Anonimen
Dan!

Evo kavica se pije in mal še tle čekiram. Janček je nekoliko boljše, vsaj več ne toliko kašlja med spanjem in posledično tudi bolje spi. Se pa full slini in men čudno, saj mu je pred parimi dnevi pokukal 6.zobek (btw v 14 dneh so mu pririnili 4 zobje) in grem gledat in vidim, da mu že 7.zobek počasi rine vn (spodnja leva dvojka) mislim halouser posted image

Smo pa bili dop malce zunaj na tem prečudovitem sončku. Sedaj pa oba škrata pridno spita.user posted image

Triš ti si pa res pridna punca, tako razvajaš z dobrotami svojo family in to še ob tako zgodnjih urah. Svaka ti čast!user posted image Drgač pa škoda, da vama jutri ne bo uspelo it na operacijo. Se pa strinjam da je v tem času vse polno virusov in je kr težko ostat zdrav, sploh pri tamalih.

Dašabina najprej hvala za kavico, potem pa user posted image user posted image user posted image za izgubljene kilograme. Full si jih zgubila v tako kratkem času. Izdaš recept? Jaz se bom tudi malo bolj moralo sedaj v roke primit. Ob večernih urah in teh je v zimskih urah kar veliko bi kr skos neki po omarah stikala za sladkim. Tak, da bo treba mal bolj pazit.

Katee sem vesela, da je Žan Luka boljši. Veš me pa zanima, a vi doma ga kličete z obemi imeni ali kako? Viroze se pa hitro prenašajo, ampak mamice smo čudežna bitja in nas se ognejouser posted image , ker kdo bi potem pa kaj doma nardiluser posted image

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?