Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:25:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: Zelo zelo lepa punca si... Bolje da si presuha kot predebela... Kar taka ostani...ZELOOOO SI FLETNAAAAA. Pa bejbi pa itak da je cuker... Najlepša hvala za tvoje besede. Zdaj ste me pa res malce v boljšo voljo spravile, ker se vedno preveč sekiram zaradi te kilaže, ki mi še samozavset full zbija. Nič se ne sekiraj. Če ne prej boš mogoče imela v meni probleme, da boš morala pazit na kile. Do takrat pa uživaj pa jej kar ti srce poželi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? Eh nic ne bo.... pozabila.... samia unicila tam k vtaknes cd... Na rac. pa nimam....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:26:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost? Ne, sploh ne, ker ima mami večinoma fotoaparat v rokah jaz sem tudi samo na kaki slikici, drugo je vse ati z anejo. sej kakšen ki bi gledal slike bi mislil da ta otrok pa nima mame. To jaz tudi mojemu govorim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:28:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:28:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kako pa je danes Gregi z zdravjem in hamhamom??? Zdravje tako kot ponavadi - prejle sem mu morala dati Ventolin, ker je težko dihal... Soor izginja Je pa danes celo 2x pil mleko, in sicer 1x 170 ml, drugič pa 160 ml Na žlico je pa potolkel sadno kašico, 2x mlečno in malo korenja+cvetače. Hvala ti za skrb Oooooo, Anitka, kakšna prekrasna nosečniška fotka za Gregija. Kar lepo je vseemu navkljub.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:28:47
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:29:42
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? seveda, kaj čakaš...kar nalimaj, jaz zelo rada pogledam fotke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:30:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi Jaz tudi upam, da je Matevžu bolje. Je kar huda reč tale bronhitis. Saj mine, ampak se zdravljenje vleče nekaj tednov. To je meni P takoj povedala. Je rekla, da naj ne pričakujem, da bo kar nehal kašljat. In res je ponavadi trajalo 3 tedne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:30:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? Eh nic ne bo.... pozabila.... samia unicila tam k vtaknes cd... Na rac. pa nimam.... O, škoda A je Samia kaj noter vtaknila?? Poli je namreč noter 1x vtaknila staro neveljavno kreditno kartico...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? Eh nic ne bo.... pozabila.... samia unicila tam k vtaknes cd... Na rac. pa nimam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:31:42
|
|
|
|
Anitka
|
Tu pa sp fotke z atijem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:32:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? Eh nic ne bo.... pozabila.... samia unicila tam k vtaknes cd... Na rac. pa nimam... A ti še en čitalec kartice zrihtamo? Vidim, da bi ga rabila. Če le imaš USB luknjo na rač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A lohka dam jaz eno z atijem... da vidite kako sta enaka Ampak je stara 2 meseca? Eh nic ne bo.... pozabila.... samia unicila tam k vtaknes cd... Na rac. pa nimam.... O, škoda A je Samia kaj noter vtaknila?? Poli je namreč noter 1x vtaknila staro neveljavno kreditno kartico... ja kako ves.... not je rinla svincnik...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:32:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi No, danes je bolje, sesil je predvidela prav, ko je rekla, da se bo zvečer razvnelo V eni uri je padlo 6 strani Alja ima štrajk na ravni črti. Vse gre z vztrajanjem in hranjenjem več kot pol ure Zju3 je - dijenje -150am - 100G SADJA -190G ZELENJAVNE KAŠE -6O AM -150 FRUTOLINO -DOJENJE(AM ni hotela)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:33:12
|
|
|
|
Anitka
|
Majčice moje jaz vas zapuščam in vam želim mirno noč, pa lepo pančajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:34:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Majčice moje jaz vas zapuščam in vam želim mirno noč, pa lepo pančajte. lepe slike. Lahko noč pa čimbolj mirno pančkajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:34:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu pa sp fotke z atijem. Sta pa enaka Zasanjana moška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:35:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu pa sp fotke z atijem. Sta pa enaka Zasanjana moška
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:36:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi No, danes je bolje, sesil je predvidela prav, ko je rekla, da se bo zvečer razvnelo V eni uri je padlo 6 strani Alja ima štrajk na ravni črti. Vse gre z vztrajanjem in hranjenjem več kot pol ure Zju3 je - dijenje -150am - 100G SADJA -190G ZELENJAVNE KAŠE -6O AM -150 FRUTOLINO -DOJENJE(AM ni hotela) Njej je to očitno dovolj. Vem pa kako je hudo, ko se boriš. A veš, da Anitke pa ne bove nikoli ijele po postih. Jih je naklepala ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:36:11
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, a frutolino ji gre v rit. Mislim da si ti pravla da ne je mlečnih kašic. moja bi jedla samo sadje. riž ji ne gre, keksilino pa je še zaprt, bo jutri za večerjo, če bo dama hotela jesti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:36:15
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw:+390
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Ze dva dni HB je kot veliki...Polno sklecko GH... ( kolicinsko bi bilo i velik kozarcek in pol - tisti od otroske hrane) Ni je stvari ki je ne bi maral... Sva kar nehala probavat in kar jeva...pa je uredu. Danes sem mu prvic dala kar tri obroke GH... P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:37:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu pa sp fotke z atijem. Sta pa enaka Zasanjana moška Meni se tudi zdita ful podobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:37:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a frutolino ji gre v rit. Mislim da si ti pravla da ne je mlečnih kašic. moja bi jedla samo sadje. riž ji ne gre, keksilino pa je še zaprt, bo jutri za večerjo, če bo dama hotela jesti. Saj ga ne je. Danes sem naredil poiskus in naredila kašo na razredčenem mleku in packa je pojedla do zadnje žlice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:37:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Majčice moje jaz vas zapuščam in vam želim mirno noč, pa lepo pančajte. lahko noc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?