Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:38:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:38:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Ze dva dni HB je kot veliki...Polno sklecko GH... ( kolicinsko bi bilo i velik kozarcek in pol - tisti od otroske hrane) Ni je stvari ki je ne bi maral... Sva kar nehala probavat in kar jeva...pa je uredu. Danes sem mu prvic dala kar tri obroke GH... P saj je pravi korenjak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tu pa sp fotke z atijem. Sta pa enaka Zasanjana moška Meni se tudi zdita ful podobna. Ampak res...zelo sta si podobna...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:39:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi No, danes je bolje, sesil je predvidela prav, ko je rekla, da se bo zvečer razvnelo V eni uri je padlo 6 strani Alja ima štrajk na ravni črti. Vse gre z vztrajanjem in hranjenjem več kot pol ure Zju3 je - dijenje -150am - 100G SADJA -190G ZELENJAVNE KAŠE -6O AM -150 FRUTOLINO -DOJENJE(AM ni hotela) Njej je to očitno dovolj. Vem pa kako je hudo, ko se boriš. A veš, da Anitke pa ne bove nikoli ijele po postih. Jih je naklepala ... Anitka pa špelin@, sta pa poglavji zase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:40:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Ze dva dni HB je kot veliki...Polno sklecko GH... ( kolicinsko bi bilo i velik kozarcek in pol - tisti od otroske hrane) Ni je stvari ki je ne bi maral... Sva kar nehala probavat in kar jeva...pa je uredu. Danes sem mu prvic dala kar tri obroke GH... P saj je pravi korenjak Kaj se je Omarju obrnilo na bolje??? Naši pa na slabš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:40:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, a frutolino ji gre v rit. Mislim da si ti pravla da ne je mlečnih kašic. moja bi jedla samo sadje. riž ji ne gre, keksilino pa je še zaprt, bo jutri za večerjo, če bo dama hotela jesti. Saj ga ne je. Danes sem naredil poiskus in naredila kašo na razredčenem mleku in packa je pojedla do zadnje žlice Mogoče ji pa AM ni všeč. Mojemu škratu tudi ni bil. Ga niti povohat ni hotel. je bil raje lačen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:41:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, kako pa kaj Alja? Koliko kaj mala fračka zdaj poje oz. popije? Aja, ****, kako pa gre Omarju kaj GH v slast? Čakam, da valentina2006 kaj poroča o Matevževem zdravju... Me skrbi No, danes je bolje, sesil je predvidela prav, ko je rekla, da se bo zvečer razvnelo V eni uri je padlo 6 strani Alja ima štrajk na ravni črti. Vse gre z vztrajanjem in hranjenjem več kot pol ure Zju3 je - dijenje -150am - 100G SADJA -190G ZELENJAVNE KAŠE -6O AM -150 FRUTOLINO -DOJENJE(AM ni hotela) Njej je to očitno dovolj. Vem pa kako je hudo, ko se boriš. A veš, da Anitke pa ne bove nikoli ijele po postih. Jih je naklepala ... Anitka pa špelin@, sta pa poglavji zase Špelininega avatarja pa sploh ne vidim več. samo nick.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:41:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:42:07
|
|
|
|
Estrella*
|
****: te vedno pozabim vprašat; a Samija govori arabsko??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:42:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:42:23
|
|
|
|
sesil
|
koliko imate sedaj dvignjen naslon na vozičkih, ko ne sedijo še prav stabilno? jaz se kar ne upam preveč dvignit, čeprav je zvezana. no, sej naša napol sedi napol leži v vozičku - neki vmes.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:43:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:43:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelininega avatarja pa sploh ne vidim več. samo nick. Ma ne vem, kaj je s to RR... Sem pa še pri dveh forumovkah z drugih tem doslej opazila isti problem ****, za pridnega jedca Omarja!!! Estrella*, komot bi mala lepo pojedla, da se ti ne bi bilo treba obremenjevati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:44:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ga ne je. Danes sem naredil poiskus in naredila kašo na razredčenem mleku in packa je pojedla do zadnje žlice Potem ji pa to dajaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:44:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor. Se bo mož ločil A je tu zraven **** in edinaos sploh še katera poročena????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****: te vedno pozabim vprašat; a Samija govori arabsko?? Aiwa...ana kaman... Ja, govori arabsko, pa tocno ve s kom mora slovensko in s kom arabsko... Ce vprasa njega rece :Armi di zibele... pol on ne odgovori se obrne k meni pa pravi : a nesem v smeti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:45:15
|
|
|
|
sesil
|
pa sej špelin ima vse lepo napisano. 5704 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:45:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil koliko imate sedaj dvignjen naslon na vozičkih, ko ne sedijo še prav stabilno? jaz se kar ne upam preveč dvignit, čeprav je zvezana. no, sej naša napol sedi napol leži v vozičku - neki vmes. Dvignem nekje vmes med ležečim in sedečim, ampak se mali potem dvigne v sedeči položaj in vztraja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:45:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelininega avatarja pa sploh ne vidim več. samo nick. Ma ne vem, kaj je s to RR... Sem pa še pri dveh forumovkah z drugih tem doslej opazila isti problem ****, za pridnega jedca Omarja!!! Estrella*, komot bi mala lepo pojedla, da se ti ne bi bilo treba obremenjevati Preveč postov imaš, pa so te dali po Hidden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:46:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil koliko imate sedaj dvignjen naslon na vozičkih, ko ne sedijo še prav stabilno? jaz se kar ne upam preveč dvignit, čeprav je zvezana. no, sej naša napol sedi napol leži v vozičku - neki vmes. Dvignem nekje vmes med ležečim in sedečim, ampak se mali potem dvigne v sedeči položaj in vztraja Enako Sedaj ji za kratek čas čist dvignem in je vsa happy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:47:09
|
|
|
|
kasso
|
Varja pa po novem niti pod razno noče več flaške, ne AM, ne čaja. Dojim pa le zjutraj, zvečer ter ponoči........čez dan pa tulimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:47:50
|
|
|
|
Estrella*
|
eh špelin, saj me šibaš samo dobrih 900 postov, kaj je to , 3 mesece pa sva skup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:47:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil koliko imate sedaj dvignjen naslon na vozičkih, ko ne sedijo še prav stabilno? jaz se kar ne upam preveč dvignit, čeprav je zvezana. no, sej naša napol sedi napol leži v vozičku - neki vmes. Moja je imela prej na pol sede. Nekje do polovičke dvignjenega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil koliko imate sedaj dvignjen naslon na vozičkih, ko ne sedijo še prav stabilno? jaz se kar ne upam preveč dvignit, čeprav je zvezana. no, sej naša napol sedi napol leži v vozičku - neki vmes. Moj ze kake tri tedne samostojno sedi na tleh tako da ga imam tudi povsod drugod kar v sedecem polozaju... Naredi po obcutku, tako kot se ti zdi da se fajn pocuti pa bo najbolje...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:47:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw:+390 Saj sem rekla, počasi a vztrajno. Samo s tako hitrostjo kot je bila včeraj in danes do večera je to "mission imposible" Se zavedam tega. To pomeni, da boš mogla bit vsak dan gor. A je tako hudo biti z nami?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?