Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:42:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Jojojoj, včeraj ste bile pa lene kot fux Saj nisem imela nič za brat. Imela sem se superrrrrr. Sploh nisem mogla verjet, da se še znam zabavat Za začetek smo šle na večerjo(sem se pregrešila po sli razmer ) škampi buzaro, lignji na se načine, manjamiiiiOb 00.00 so nas vrgli na cesto, po smo šel pa še po lokalih v stari LJ. Domov sem prišla malo pred 5h in ob 7h auf Grem kuhat daj nehi nooooo, super.... jaz bi tudi...žurala mislim....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:44:03
|
|
|
|
kasso
|
jana....bom dala kasneje sliko torte na rač.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:45:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil špelin, pire narejen z mojim mlekom, 2 žlički in smo zaprli kljun. nič ni pojedla. očitno ji ni blo kej preveč dobro. potem pa sem ji dala hipp kašico slivo in je zmazala celo in še bi. O ti mala izbirčna ritka IZVIRNO SPOROČILO: kasso meni je pa moj danes kupil bundo Lepo, lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:46:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer! Kaj nobene na vidiku? kasso: ja je bilo prav fajn, po 100 leti mal ven med ljudi. Smo ble 3 74 tke, 2 73 tke 2 75 tke in dve 76 tke. Sem mislila, da bomo ta stare kokle po lokalih, pa smo bile začuda nekje na sredini, je bilo veliko starejših Pohvala možičku za bundo Kakšna pa je??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:49:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz bi tudi...žurala mislim.... Uf, jaz pa dvomim, da bi tako dolgo zdržala Sem čisto brez tovrstne kondicije... Me najkasneje ob enih totalno zvije IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana....bom dala kasneje sliko torte na rač. Tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 18:50:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:03:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz bi tudi...žurala mislim.... Uf, jaz pa dvomim, da bi tako dolgo zdržala Sem čisto brez tovrstne kondicije... Me najkasneje ob enih totalno zvije IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana....bom dala kasneje sliko torte na rač. Tudi mene zanima špelin@: doma tud menie in sem mislila, da ne bom zdržala niti do polnoči, pa je šlo gladko brez zapletov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:06:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani )in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:29:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:44:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade Je nazaj, je prišel okol 13.30h Smo že zapravljali v LIDLU Me parv na suho nat.e...nil, ko je tako nedoločeno spraševal in sem čist ven padla. Sem že tako bolj zmajasta, a si me predstavljaš po samo 2h spanja Koline to mene še čaka, pol pa za 2 dni dela dobimo par kosov mesa, kao krvavico, pečenico, ki mi za njih dol visi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:45:29
|
|
|
|
Estrella*
|
kino: mi2 se sprevljava odkar se je rodila Alja in do sedaj brezuspešno!!A kaj pametnega igra, no kaj je vredno ogleda. Me zanima kaka lahka varianta, za peace of mind
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:46:11
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: no, kje si sedaj???Obljuba dela dolg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBER VEČER Evo mene po eno tedenski pauzi, jah ni bilo časa masaže so mi ljubše. Ma ne sem si kar nekega dela najdla po stanovanju, pa Anja mi v celem dnevu pančka vsega skupaj 30 mintako, da za tistih 10 min v kosu naredim le najnuje.No HB mi vsaj celo nooč lepo pančka. Toliko, da veste sem vse za nazaj prebrala, evo dokaz: -KATINA: iskrene čestitke za magister, tvoja družina je res lahko ponosna na tako super mamo -ANITKA: uživaj v toplicah, sem ti fovš Drugače pa moja tetka iz Amerike tudi še ni prišla na obisk, ker pa se počasi poslavljamo od dojenja, pa jo kmalu lahko pričakujem -ESTRELLA: ti pa si prava žurerka to pa si si privoščila, do 5h. -JANA: vse najboljše NEJČKU za roj. dan, ufff kako gre čas.Veš meni tudi ne uspe Anjo drugače uspavati, kot na rokah. Pri Primožu pa frajerka lepo v posteljici zaspi, malo jo počoha in to je to pri meni pa se upera na vse pogone. Torej ne boste na novo gagali -BARBAW: zakaj bi se spravle na te, s svojimi pa ja lahko delaš kar ti je volja, mi smo Anjo že pri njenih 10 dneh peljali v šoping in od takrat naprej resss uživa, pa ni važno kaj kupujemo, samo da se dogaja. -SESIL: a tvoji mali pa je še vedno najboljša ziza, moja je končnooo spoznala, da tudi brez zize gre -KASSO: hmm le kaj si svojemu obljubila v zameno? Kako gre z dojenjem? OZ. z odstavljanjem? -****: tvoja Samia pa ima rada enake stvari kot moja zajčica KABLI ZA ZAKON -HIJENCA: bogi otroček, so že kaj ugotovili zakaj izgublja zavest Tako in če mi sedaj napiše SORRY ERORRRRR bom znorelaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:51:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Kako sem se nasmejala,ko sem na marčevkah prebrala ta stavek: "Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat" Še dobro, da ni majčica Današnji dan je zuzet iz povprečja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
RATALO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: no, kje si sedaj???Obljuba dela dolg evo mene sem čisto ready
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:53:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos RATALO o, pohvalevredna obnova Jaz grem pa čez 10min kopat Aljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:55:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: no, kje si sedaj???Obljuba dela dolg evo mene sem čisto ready Osatale so šle v ilegalo Odkar si lamelne zavese dobila, se sumljivo odsotna iz RR, a so tako romantično atmosfero naredile???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos RATALO o, pohvalevredna obnova Jaz grem pa čez 10min kopat Aljo hvala samo vsi smeški so izginili moja pa že spi A si kej utrujena?? Kje ste bili v LIDLU? Mi smo bili v LJ, to ne moreš verjeti te trg. centri so tako nabiti ljudi, da ne moreš verjeti Povsod gužva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 19:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: no, kje si sedaj???Obljuba dela dolg evo mene sem čisto ready Osatale so šle v ilegalo Odkar si lamelne zavese dobila, se sumljivo odsotna iz RR, a so tako romantično atmosfero naredile??? jahhh vrajt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:00:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos RATALO o, pohvalevredna obnova Jaz grem pa čez 10min kopat Aljo hvala samo vsi smeški so izginili moja pa že spi A si kej utrujena?? Kje ste bili v LIDLU? Mi smo bili v LJ, to ne moreš verjeti te trg. centri so tako nabiti ljudi, da ne moreš verjeti Povsod gužva V Ajdovščini in ni bilo pretirane gužve, prej bi rekla prazno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Kaj nobene na vidiku? TEBE ni bilo na vidiku O bla, bla, sem brala(full strani ) Aha... in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče dele V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. In tako sem ostala sama z mulcema A je vsaj že nazaj?? Moj je na kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvo , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinavil Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
samogovori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:11:21
|
|
|
|
jana81
|
ojla jst sem imela od 2h do pred pol ure na obisku ful dobro frendico iz srednje šole, sva se tolk načvekale, pa še v mullerju sva ble vmes, da sem kr boljš volje. Nejc je pravkar zaspal, je bil danes pravi jedec, je 2x pojedel c el krožnik zelenjave, zjutraj cel krožnik mlečne kašice, pa za večerjo tud, le jogurt mu ni dišal za malico, no moje zize so trpele, ker sva zizala zjutraj in šele pred 10 minutami, ena je še nabita kot bomba. Edina lepo da se spet javiš... Kasso bravo za tvojega...pa na torto ne pozabi estrella bravo za tebe da si se sprostila in uživala, jst tud rabim en odklop, sam kaj ko v Celju nimaš kam it, bi šla raje v LJ...a bi šla katera še ven z mano v LJ? grem zdej pod tuš, pa v hladilnik neki poglodat, pa pridem nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 20:12:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez (te bodo atiji merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti o o kot da mi misli bereš....
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?