|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
22.11.2008 18:42:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Jojojoj, včeraj ste bile pa lene kot fuxuser posted image  Saj nisem imela nič za brat. Imela sem se superrrrrr. Sploh nisem mogla verjet, da se še znam zabavatuser posted image Za začetek smo šle na večerjo(sem se pregrešila po sli  razmeruser posted image ) škampi buzaro, lignji na se načine, manjamiiiiOb 00.00 so nas vrgli na cesto, po smo šel pa še po lokalih v stari LJ. Domov sem prišla malo pred 5h in ob 7h aufuser posted image

Grem kuhat

daj nehi nooooo, super.... jaz bi tudi...žurala mislim....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
22.11.2008 18:44:03   
kasso
jana....bom dala kasneje sliko torte na rač.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.11.2008 18:45:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
špelin, pire narejen z mojim mlekom, 2 žlički in smo zaprli kljun. nič ni pojedla. očitno ji ni blo kej preveč dobro. potem pa sem ji dala hipp kašico slivo in je zmazala celo in še bi.

O ti mala izbirčna ritka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
meni je pa moj user posted image danes kupil bundo user posted image

Lepo, lepo user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.11.2008 18:46:07   
Estrella*
Čer!

Kaj nobene na vidiku?

kasso: ja je bilo prav fajn, po 100 leti mal ven med ljudi.user posted image Smo ble 3 74 tke, 2 73 tke 2 75 tke in dve 76 tke. Sem mislila, da bomo ta stare kokle po lokalih, pa smo bile začuda nekje na sredini, je bilo veliko starejšihuser posted image
Pohvala možičku za bundouser posted image Kakšna pa je??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.11.2008 18:49:30   
špelin@
jaz bi tudi...žurala mislim....user posted image user posted image user posted image

Uf, jaz pa dvomim, da bi tako dolgo zdržala user posted image user posted image  Sem čisto brez tovrstne kondicije... Me najkasneje ob enih totalno zvije user posted image

Tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.11.2008 18:50:56   
špelin@
Čer!

Kaj nobene na vidiku?

TEBE ni bilo na vidiku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.11.2008 19:03:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

jaz bi tudi...žurala mislim....user posted image user posted image user posted image

Uf, jaz pa dvomim, da bi tako dolgo zdržala user posted image user posted image  Sem čisto brez tovrstne kondicije... Me najkasneje ob enih totalno zvije user posted image

Tudi mene zanima user posted image

špelin@: doma tud menie in sem mislila, da ne bom zdržala niti do polnoči, pa je šlo gladko brez zapletovuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.11.2008 19:06:54   
Estrella*

Čer!

Kaj nobene na vidiku?

O bla, bla, sem brala(full straniuser posted image )in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče deleuser posted image V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. user posted image user posted image user posted image In tako sem ostala sama z mulcemauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.11.2008 19:29:34   
špelin@
Čer!

Kaj nobene na vidiku?

O bla, bla, sem brala(full straniuser posted image )
Aha... user posted image
in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče deleuser posted image V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. user posted image user posted image user posted image In tako sem ostala sama z mulcemauser posted image
A je vsaj že nazaj?? Moj je na user posted image  kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot user posted image

Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... user posted image  Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.11.2008 19:44:02   
Estrella*

Čer!

Kaj nobene na vidiku?

Aha... user posted image
in vidla, da nobene ni, zato nisem pisala. Ja me je gospod danes tako zaj..., da bi m populila vse štrleče deleuser posted image V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo. user posted image user posted image user posted image In tako sem ostala sama z mulcemauser posted image
A je vsaj že nazaj?? Moj je na user posted image  kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot user posted image

Ampak jaz bi šla pa v kinooooooooooooo... user posted image  Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade user posted image

Je nazaj, je prišel okol 13.30huser posted image Smo že zapravljali v LIDLUuser posted image Me parv na suho nat.e...nil, ko je tako nedoločeno spraševal in sem čist ven padla. Sem že tako bolj zmajasta, a si me predstavljaš po samo 2h spanjauser posted image

Koline user posted image user posted image user posted image  to mene še čaka, pol pa za 2 dni dela dobimo par kosov mesa, kao krvavico, pečenico, ki mi za njih dol visi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.11.2008 19:45:29   
Estrella*
kino: mi2 se sprevljava odkar se je rodila Alja in do sedaj brezuspešno!!A kaj pametnega igra, no kaj je vredno ogleda. Me zanima kaka lahka varianta, za peace of mind

Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.11.2008 19:46:11   
Estrella*
edinaos: no, kje si sedaj???Obljuba dela dolguser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.11.2008 19:50:41   
Anonimen
DOBER VEČER

Evo mene po eno tedenski pauzi, jah ni bilo časa masaže so mi ljubše. Ma ne sem si kar nekega dela najdla po stanovanju, pa Anja mi v celem dnevu pančka vsega skupaj 30 mintako, da za tistih 10 min v kosu naredim le najnuje.No HB mi vsaj celo nooč lepo pančka.

Toliko, da veste sem vse za nazaj prebrala, evo dokaz:

-KATINA: iskrene čestitke za magister, tvoja družina je res lahko ponosna na tako super mamo

-ANITKA: uživaj v toplicah, sem ti fovš Drugače pa moja tetka iz Amerike tudi še ni prišla na obisk, ker pa se počasi poslavljamo od dojenja, pa jo kmalu lahko pričakujem

-ESTRELLA: ti pa si prava žurerka to pa si si privoščila, do 5h.

-JANA: vse najboljše NEJČKU za roj. dan, ufff kako gre čas.Veš meni tudi ne uspe Anjo drugače uspavati, kot na rokah. Pri Primožu pa frajerka lepo v posteljici zaspi, malo jo počoha in to je to pri meni pa se upera na vse pogone. Torej ne boste na novo gagali

-BARBAW: zakaj bi se spravle na te, s svojimi pa ja lahko delaš kar ti je volja, mi smo Anjo že pri njenih 10 dneh peljali v šoping in od takrat naprej resss uživa, pa ni važno kaj kupujemo, samo da se dogaja.

-SESIL: a tvoji mali pa je še vedno najboljša ziza, moja je končnooo spoznala, da tudi brez zize gre

-KASSO: hmm le kaj si svojemu obljubila v zameno? Kako gre z dojenjem? OZ. z odstavljanjem?

-****: tvoja Samia pa ima rada enake stvari kot moja zajčica KABLI ZA ZAKON

-HIJENCA: bogi otroček, so že kaj ugotovili zakaj izgublja zavest

Tako in če mi sedaj napiše SORRY ERORRRRR bom znorelaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.11.2008 19:51:27   
Estrella*
Kako sem se nasmejala,ko  sem na marčevkah prebrala ta stavek:

"Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat"user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro, da ni majčicauser posted image user posted image  Današnji dan je zuzet iz povprečjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.11.2008 19:51:28   
Anonimen
RATALOuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.11.2008 19:52:27   
Anonimen

evo mene sem čisto readyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.11.2008 19:53:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

o, pohvalevredna obnovauser posted image user posted image Jaz grem pa čez 10min kopat Aljo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.11.2008 19:55:21   
Estrella*

Osatale so šle v ilegalouser posted image user posted image  Odkar si lamelne zavese dobila, se sumljivo odsotna iz RR, a so tako romantično atmosfero naredile??? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.11.2008 19:56:18   
Anonimen

o, pohvalevredna obnovauser posted image user posted image Jaz grem pa čez 10min kopat Aljo

hvala samo vsi smeški so izginiliuser posted image
moja pa že spiuser posted image

A si kej utrujena?? Kje ste bili v LIDLU? Mi smo bili v LJ, to ne moreš verjeti te trg. centri so tako nabiti ljudi, da ne moreš verjetiuser posted image Povsod gužva

Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.11.2008 19:58:37   
Anonimen

Osatale so šle v ilegalouser posted image user posted image  Odkar si lamelne zavese dobila, se sumljivo odsotna iz RR, a so tako romantično atmosfero naredile??? 

jahhh vrajtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.11.2008 20:00:29   
Estrella*

hvala samo vsi smeški so izginiliuser posted image
moja pa že spiuser posted image

A si kej utrujena?? Kje ste bili v LIDLU? Mi smo bili v LJ, to ne moreš verjeti te trg. centri so tako nabiti ljudi, da ne moreš verjetiuser posted image Povsod gužva

V Ajdovščini in ni bilo pretirane gužve, prej bi rekla praznouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.11.2008 20:07:04   
Anonimen

Čer!

Kaj nobene na vidiku?

Aha... user posted image

špelin@ potem pa kar v akcijo za varstvouser posted image , verjamem da bi vama pasalo malo odklopa oduser posted image , že meni pri moji eni se skoraj vsak dan proti večeru meša od utrujenosti, samo čakam da se uležem. Škoda, da vam većerja odpade, kod je pa zahinaviluser posted image Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez user posted image (te bodo atiji  merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti ouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.11.2008 20:07:57   
Anonimen
samogovoriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.11.2008 20:11:21   
jana81
ojla

jst sem imela od 2h do pred pol ure na obisku ful dobro frendico iz srednje šole, sva se tolk načvekale, pa še v mullerju sva ble vmes, da sem kr boljš volje.

Nejc je pravkar zaspal, je bil danes pravi jedec, je 2x pojedel c el krožnik zelenjave, zjutraj cel krožnik mlečne kašice, pa za večerjo tud, le jogurt mu ni dišal za malico, no moje zize so trpele, ker sva zizala zjutraj in šele pred 10 minutami, ena je še nabita kot bomba.

Edina lepo da se spet javiš...

Kasso bravo za tvojega...pa na torto ne pozabiuser posted image

estrella bravo za tebe da si se sprostila in uživala, jst tud rabim en odklop, sam kaj ko v Celju nimaš kam it, bi šla raje v LJ...a bi šla katera še ven z mano v LJ?

grem zdej pod tuš, pa v hladilnik neki poglodat, pa pridem nazaj

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.11.2008 20:12:40   
jana81
 Imam predlog, lahko pa se vse zainterensirane majčice dobimo v decembru na prednovoletno večerji, seveda brez user posted image (te bodo atiji  merkali), da se malo sprostimo ob kako dobri hrani, muziki in debati, ki ne bo smela biti ouser posted image user posted image user posted image

o kot da mi misli bereš....user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?