Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:16:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka: Zelo zelo lepa punca si... Bolje da si presuha kot predebela... Kar taka ostani...ZELOOOO SI FLETNAAAAA. Pa bejbi pa itak da je cuker...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:17:25
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, kolko si ti velika oz. majhna . mislim cm. vem da si govorila da si zelo majhna, ampak meni se ne zdiš. mislim da smo tam tam nekje skupaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:17:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kak sta cortija A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhost Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilaže Ne mi je zavidat - bi bila prav tako nesrečna. A pa ti ne bi prišla do MB pa z mano do LJ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:17:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Joj, kaj me čaka. Od sestrične mali pa se je pravljico na pamet naučil. Do besede jo je znal na pamet. Ni pa znal s svojimi besedami povedat. Ga je mogla sestričan naučit kako se dela prava obnova. Naš pa kar pogovorno slovenščino uporablja in mu nikakor nisem mogla dopovedati, da obnove se pač govorijo v knjižnem jeziku. Sedaj je upam, da osvojil to panogo Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:17:58
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka; a veš kaj bi dala, da bi za en dan imela tvojo kilažo in bi jedla kar bi mi pasalo in kolikor bi mi pasalo. Noro Špelin@: kako pa je danes Gregi z zdravjem in hamhamom???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:19:51
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:20:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku? Ja vem , pa ne morem pridobiti kil . Piercing pa imam ja. Sem ti že rekla, pridi k men za en mesec in ti garantiram 5kg viška, če se bi držala moje antidiete Mislim, da imamo tu še kako mojtrico tega Meni je ratalo v 5m nabiti 19kg gor, brez težav OK pridem. Kdaj lahko? In veš kaj mi je najbolj zanimivo - da se mi je pa v nosečnosti uspelo zrediti za 16 kil. Bil me je pa itak sam trebuh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:20:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, kolko si ti velika oz. majhna . mislim cm. vem da si govorila da si zelo majhna, ampak meni se ne zdiš. mislim da smo tam tam nekje skupaj. 160 Kakie 5cm bi mi prav prišlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica... Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodom O.k. vegeta kumina pravljice poli salama domacica hehehehe....ze pisem pildek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:20:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost? Ne, sploh ne, ker ima mami večinoma fotoaparat v rokah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:21:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, .... O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:21:37
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka taka bi mogla bit le brez trebuha. Malo bolj polna lička pa si le imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:21:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku? Ja vem , pa ne morem pridobiti kil . Piercing pa imam ja. Sem ti že rekla, pridi k men za en mesec in ti garantiram 5kg viška, če se bi držala moje antidiete Mislim, da imamo tu še kako mojtrico tega Meni je ratalo v 5m nabiti 19kg gor, brez težav OK pridem. Kdaj lahko? In veš kaj mi je najbolj zanimivo - da se mi je pa v nosečnosti uspelo zrediti za 16 kil. Bil me je pa itak sam trebuh. Punca, ni te bil samo trebuh, prav čedno zalita si bila Ampak, to pristoji, mamicam pa malo manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:21:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, kolko si ti velika oz. majhna . mislim cm. vem da si govorila da si zelo majhna, ampak meni se ne zdiš. mislim da smo tam tam nekje skupaj. 160 Kakie 5cm bi mi prav prišlo imaš samo 3 manj kot jaz. meni bi tudi kak centi prav prišel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:22:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Anitka: Zelo zelo lepa punca si... Bolje da si presuha kot predebela... Kar taka ostani...ZELOOOO SI FLETNAAAAA. Pa bejbi pa itak da je cuker... Najlepša hvala za tvoje besede. Zdaj ste me pa res malce v boljšo voljo spravile, ker se vedno preveč sekiram zaradi te kilaže, ki mi še samozavset full zbija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:22:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, .... O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka; a veš kaj bi dala, da bi za en dan imela tvojo kilažo in bi jedla kar bi mi pasalo in kolikor bi mi pasalo. Noro Špelin@: kako pa je danes Gregi z zdravjem in hamhamom??? ( Ne en dan.... za skoz..... joj da mi Bog da... Ja, kako je Gregi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:24:00
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost? Ne, sploh ne, ker ima mami večinoma fotoaparat v rokah jaz sem tudi samo na kaki slikici, drugo je vse ati z anejo. sej kakšen ki bi gledal slike bi mislil da ta otrok pa nima mame.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:24:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica... Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodom O.k. vegeta kumina pravljice poli salama domacica hehehehe....ze pisem pildek A kumine nimate? Ok za vegeto bi še rekla, samo za kumino mi pa res ni jasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:24:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, .... O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je" Zato tudi izraza hof ne uporabljam. Ker ne bi noben vedel, da je to na dvorišču.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:24:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodom O.k. vegeta kumina pravljice poli salama domacica hehehehe....ze pisem pildek KUMINA Moja osovražena začimba. Mleta ali cela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:24:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kak sta cortija A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhost Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilaže Ne mi je zavidat - bi bila prav tako nesrečna. A pa ti ne bi prišla do MB pa z mano do LJ??? Decembra še nikakor ne - Gal se še doji, najbolj ponoči , pa tudi ati bo imel v decembru še in še zaključkov. Morda kdaj drugič. Pa seveda hvala na ponudbi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:25:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kako pa je danes Gregi z zdravjem in hamhamom??? Zdravje tako kot ponavadi - prejle sem mu morala dati Ventolin, ker je težko dihal... Soor izginja Je pa danes celo 2x pil mleko, in sicer 1x 170 ml, drugič pa 160 ml Na žlico je pa potolkel sadno kašico, 2x mlečno in malo korenja+cvetače. Hvala ti za skrb Oooooo, Anitka, kakšna prekrasna nosečniška fotka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:25:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodom O.k. vegeta kumina pravljice poli salama domacica hehehehe....ze pisem pildek Pazi na količine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:25:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, .... O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je" Zato tudi izraza hof ne uporabljam. Ker ne bi noben vedel, da je to na dvorišču. Ma tist, ki zna nemško, nima težav
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?