|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
22.11.2008 22:16:29   
Anonimen
Anitka: Zelo zelo lepa punca si...user posted image  Bolje da si presuha kot predebela... Kar taka ostani...ZELOOOO SI FLETNAAAAA.user posted image

Pa bejbi pa itak da je cuker...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.11.2008 22:17:25   
sesil
Estrella, kolko si ti velika oz. majhnauser posted image . mislim cm.
vem da si govorila da si zelo majhna, ampak meni se ne zdiš. mislim da smo tam tam nekje skupaj.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.11.2008 22:17:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kak sta cortijauser posted image user posted image user posted image A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhostuser posted image  Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilažeuser posted image

Ne mi je zavidat - bi bila prav tako nesrečna.

A pa ti ne bi prišla do MB pa z mano do LJ???

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.11.2008 22:17:29   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi....user posted image

Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabuuser posted image user posted image user posted image in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaj pa rdeca kapica...user posted image user posted image

jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat...user posted image user posted image

joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovouser posted image Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljicouser posted image user posted image

Joj, kaj me čaka. Od sestrične mali pa se je pravljico na pamet naučil. Do besede jo je znal na pamet. Ni pa znal s svojimi besedami povedat. Ga je mogla sestričan naučit kako se dela prava obnova.

Naš pa kar pogovorno slovenščino uporablja in mu nikakor nisem mogla dopovedati, da obnove se pač govorijo v knjižnem jeziku. Sedaj je  upam, da osvojil to panogouser posted image

Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, ....

Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.11.2008 22:17:58   
Estrella*
Anitka; a veš kaj bi dala, da bi za en dan imela tvojo kilažo in bi jedla kar bi mi pasalo in kolikor bi mi pasalo. Norouser posted image

Špelin@: kako pa je danes Gregi z zdravjem in hamhamom???

Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.11.2008 22:19:51   
barbaw
Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost?

Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.11.2008 22:20:05   
Anitka

Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku?

Ja vemuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne morem pridobiti kiluser posted image user posted image user posted image user posted image . Piercing pa imam ja.

Sem ti že rekla, pridi k men za en mesec in ti garantiram 5kg viška, če se bi držala moje antidieteuser posted image Mislim, da imamo tu še kako mojtrico tegauser posted image  Meni je ratalo v 5m nabiti 19kg gor, brez težavuser posted image

OK pridem. Kdaj lahko?user posted image user posted image In veš kaj mi je najbolj zanimivo - da se mi je pa v nosečnosti uspelo zrediti za 16 kil. Bil me je pa itak sam trebuh.

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.11.2008 22:20:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

vem da si govorila da si zelo majhna, ampak meni se ne zdiš. mislim da smo tam tam nekje skupaj.

160user posted image Kakie 5cm bi mi prav prišlo

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.11.2008 22:20:38   
Anonimen

Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi....user posted image

Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabuuser posted image user posted image user posted image in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat...user posted image user posted image

joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovouser posted image Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljicouser posted image user posted image

Kero?

aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla...user posted image user posted image user posted image  Nimam niti ene slovenske...user posted image user posted image

Katero pa ,grimove?
Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICAuser posted image

rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica...user posted image

Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodomuser posted image

O.k.
vegeta
kumina
pravljice
poli salama
domacica
hehehehe....ze pisem pildek

Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.11.2008 22:20:54   
Anitka

Anitka ful lepe fotke. A je pri vsa tudi tako, da je skoraj na vseh mamica s sinkom, take z atijem pa so dragocenost?

Ne, sploh ne, ker ima mami večinoma fotoaparat v rokahuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.11.2008 22:21:06   
špelin@
Mi imamo ful popačenk ampak jaz jih ne uporabljam ko se pogovarjam z otrokom. Me je bilo vedno strah, da bo grdo govoril in ne bo poznal "pravih" besed. Zato ne rečem ne bajta, bicikel, zokni, kuferam, ....

O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.11.2008 22:21:37   
barbaw
Anitka taka bi mogla bit le brez trebuha. user posted image  Malo bolj polna lička pa si le imela.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.11.2008 22:21:53   
Estrella*

Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku?

Ja vemuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne morem pridobiti kiluser posted image user posted image user posted image user posted image . Piercing pa imam ja.

Sem ti že rekla, pridi k men za en mesec in ti garantiram 5kg viška, če se bi držala moje antidieteuser posted image Mislim, da imamo tu še kako mojtrico tegauser posted image  Meni je ratalo v 5m nabiti 19kg gor, brez težavuser posted image

OK pridem. Kdaj lahko?user posted image user posted image In veš kaj mi je najbolj zanimivo - da se mi je pa v nosečnosti uspelo zrediti za 16 kil. Bil me je pa itak sam trebuh.

user posted image

Punca, ni te bil samo trebuh, prav čedno zalita si bilauser posted image Ampak, user posted image to pristoji, mamicam pa malo manjuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.11.2008 22:21:56   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

160user posted image Kakie 5cm bi mi prav prišlo

imaš samo 3 manj kot jaz. meni bi tudi kak centi prav prišel.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.11.2008 22:22:36   
Anitka

Anitka: Zelo zelo lepa punca si...user posted image  Bolje da si presuha kot predebela... Kar taka ostani...ZELOOOO SI FLETNAAAAA.user posted image

Pa bejbi pa itak da je cuker...user posted image user posted image

Najlepša hvala za tvoje besede. Zdaj ste me pa res malce v boljšo voljo spravile, ker se vedno preveč sekiram zaradi te kilaže, ki mi še samozavset full zbija.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
22.11.2008 22:22:47   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

O, hudo, si me spomnila na mamino sestrično - učiteljico slovenskega jezika. Je želela, da sinko govori zborno slovenščino in ga je po prihodu z igrišča lepo vprašala: "M., kje imaš kolo?" Pa jo je mali samo debelo gledal. Tudi ko je ponovila vprašanje, ni bilo nič bolje. Potem pride mimo njen mož (otrokov očka) in reče:"M., kje maš pa pecikel?" Pa pravi M.: "Zuni na hofi je" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
22.11.2008 22:23:56   
Anonimen

Anitka; a veš kaj bi dala, da bi za en dan imela tvojo kilažo in bi jedla kar bi mi pasalo in kolikor bi mi pasalo. Norouser posted image

(

Ne en dan.... za skoz..... joj da mi Bog da...

Ja, kako je Gregi?

Neposredna povezava do sporočila: 2067
22.11.2008 22:24:00   
sesil

Ne, sploh ne, ker ima mami večinoma fotoaparat v rokahuser posted image user posted image

jaz sem tudi samo na kaki slikici, drugo je vse ati z anejo. sej kakšen ki bi gledal slike bi mislil da ta otrok pa nima mame.user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
22.11.2008 22:24:03   
barbaw

Kero?

aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla...user posted image user posted image user posted image  Nimam niti ene slovenske...user posted image user posted image

Katero pa ,grimove?
Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICAuser posted image

rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica...user posted image

O.k.
vegeta
kumina
pravljice
poli salama
domacica

A kumine nimate? Ok za vegeto bi še rekla, samo za kumino mi pa res ni jasno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.11.2008 22:24:05   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  Zato tudi izraza hof ne uporabljam. Ker ne bi noben vedel, da je to na dvorišču. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
22.11.2008 22:24:32   
Estrella*

O.k.
vegeta
kumina
pravljice
poli salama
domacica

KUMINAuser posted image user posted image user posted image Moja osovražena začimba. Mleta ali cela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.11.2008 22:24:57   
Anitka

Kak sta cortijauser posted image user posted image user posted image A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhostuser posted image  Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilažeuser posted image

Ne mi je zavidat - bi bila prav tako nesrečna.

A pa ti ne bi prišla do MB pa z mano do LJ???

Decembra še nikakor ne - Gal se še doji, najbolj ponočiuser posted image user posted image , pa tudi ati bo imel v decembru še in še zaključkov. Morda kdaj drugič. Pa seveda hvala na ponudbiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.11.2008 22:25:04   
špelin@

Zdravje tako kot ponavadi - prejle sem mu morala dati Ventolin, ker je težko dihal... user posted image  Soor izginja user posted image  Je pa danes celo 2x pil mleko, in sicer 1x 170 ml, drugič pa 160 ml user posted image  Na žlico je pa potolkel sadno kašico, 2x mlečno in malo korenja+cvetače. Hvala ti za skrb user posted image  
Oooooo, Anitka, kakšna prekrasna nosečniška fotka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.11.2008 22:25:08   
špelin@

O.k.
vegeta
kumina
pravljice
poli salama
domacica

Pazi na količine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
22.11.2008 22:25:38   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  Zato tudi izraza hof ne uporabljam. Ker ne bi noben vedel, da je to na dvorišču. user posted image

Ma tist, ki zna nemško, nima težavuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?