Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:02:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Imam dve taki pojavi... Ta večja je še bolj raztresena in pozabljiva... Se je nič ne prime, ko ji kaj naročim ****, ne jokat Jaz te imam takoooo rada, stara moja hvala sej mi je ze boljs.... sem dva bauntija v rit dala... Še dobro, da ti je naredil zalogo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:03:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:04:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pa vidim, da so vsi isti. Naš tudi pozabi. Čez dan se jaz ne sekiram, zvečer pa je nekaj drugega. ne rabi biti tiho, samo dret se pa ne rabi. dobro da imam samo eno . kaj me še vse čaka, če bosta res 2. bosta, bosta in Aneja bo ta glavna mami pa ta popi..dena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:04:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, ti pa ne oprezaj za sladkišem, nobenih receptov zate (no, sej zame tudi ne) Jaz jih bom morala malzbirat, ker imam sladkosnedce doma Pa enkrat v bodočnosti bom tud jaz na tem, da jih bom lahko mal jedla, ker cel lajf na dieti pa ne bom Saj se tudi jaz izogibam sladkarijam, zato sem jih en krožnik podarila bratrancu. Tu pa tam pa vseeno malo lahko. Upam, da bo vseeno pomagalo. Pa še malo bo treba migat. jaz grem pa jutri na en rojstni dan in bo kaj malega padlo. zato se pa takim rečem doma izogibam, da na feštah kej pohrustam.potem je pregreh do božiča konec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:05:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo samo sesil je v občestvu pa še ta ne bevskne barbaw, saj ti si enkrat gor, enkrat ne, pa vseeno objaviš post jaz sem skos gor. ne vem zakaj me včasih pokaže včasih pa ne. Ker si cel dan prijavljena, te ma vsake tolk časa rr dost in te skensla Moraš v ilegalo Če bi res bila cel dan gor. Pa tudi nisem cel dan prijavljena, ker izklapljam računalnik. Moj računalnik "pjeva danju, pjeva noču"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:05:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kak fajn, da si najdete čas, meni je tak bad da ne uspem čvekat, to pa mam ker nimam laptopa . Anitka pa najin kofe se tudi izmika sto na uro, bi blo boljše da si prek ZS izmenjama telefonske in se pokličema ko bo prilika, saj jaz redko uspem kaj prebrat, ker ste res brzinske. Sem že hotela sama to predlagati Ste debatirale o pire krompirju - jaz sem Galu včeraj pri večerji dala nekaj žličk hotelskega pire krompirja . Kasso za dragega in novo bundo. Estrella super za žur . O ve se pa že dogovarjate o prednovoletni večerji - vam kar malo zavidam, da se boste dobile. Za mene je LJ namreč predaleč za kaj takega. To bom pa jaz vam fouš. Barbaw vidim, da ti ta tvoj mali vražiček močno kravžlja živčke. Upam, da ga kmalu mine.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 22.11.2008 22:07:40 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:07:56
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, kako sta luštna na fotki Ej, punce, poglejte si tale filmček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:08:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:09:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, kako sta luštna na fotki Ej, punce, poglejte si tale filmček Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:09:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Imam dve taki pojavi... Ta večja je še bolj raztresena in pozabljiva... Se je nič ne prime, ko ji kaj naročim ****, ne jokat Jaz te imam takoooo rada, stara moja hvala sej mi je ze boljs.... sem dva bauntija v rit dala...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:09:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Joj, kaj me čaka. Od sestrične mali pa se je pravljico na pamet naučil. Do besede jo je znal na pamet. Ni pa znal s svojimi besedami povedat. Ga je mogla sestričan naučit kako se dela prava obnova.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:10:23
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:10:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kak fajn, da si najdete čas, meni je tak bad da ne uspem čvekat, to pa mam ker nimam laptopa . Anitka pa najin kofe se tudi izmika sto na uro, bi blo boljše da si prek ZS izmenjama telefonske in se pokličema ko bo prilika, saj jaz redko uspem kaj prebrat, ker ste res brzinske. Sem že hotela sama to predlagati Ste debatirale o pire krompirju - jaz sem Galu včeraj pri večerji dala nekaj žličk hotelskega pire krompirja . Kasso za dragega in novo bundo. Estrella super za žur . O ve se pa že dogovarjate o prednovoletni večerji - vam kar malo zavidam, da se boste dobile. Za mene je LJ namreč predaleč za kaj takega. To bom pa jaz vam fouš. Barbaw vidim, da ti ta tvoj mali vražiček močno kravžlja živčke. Upam, da ga kmalu mine. Kak sta cortija A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhost Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:11:05
|
|
|
|
sesil
|
kdo bi si mislil da tip puca špegle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:11:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA Tele pa se jaz spomnim. Ko so mogli čez potok ali reko pa niso vedeli kako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:11:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, punce, poglejte si tale filmček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:12:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku? Ja vem , pa ne morem pridobiti kil . Piercing pa imam ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:12:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Joj, kaj me čaka. Od sestrične mali pa se je pravljico na pamet naučil. Do besede jo je znal na pamet. Ni pa znal s svojimi besedami povedat. Ga je mogla sestričan naučit kako se dela prava obnova. Naš pa kar pogovorno slovenščino uporablja in mu nikakor nisem mogla dopovedati, da obnove se pač govorijo v knjižnem jeziku. Sedaj je upam, da osvojil to panogo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:13:18
|
|
|
|
sesil
|
iiiiiiiiiiAnitka, kako uživate. lepe fotke. pa jaz bi tudi tvoje kile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:14:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kak sta cortija A veš, da jz tebi zavidam tvojo suhost Ti bi lažje prišla do LJ kot jaz do tvoje kilaže Ne mi je zavidat - bi bila prav tako nesrečna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:14:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka pa tebe so same kosti!!!! A imaš piercing v popku? Ja vem , pa ne morem pridobiti kil . Piercing pa imam ja. Sem ti že rekla, pridi k men za en mesec in ti garantiram 5kg viška, če se bi držala moje antidiete Mislim, da imamo tu še kako mojtrico tega Meni je ratalo v 5m nabiti 19kg gor, brez težav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:15:48
|
|
|
|
Anitka
|
Ne ne, ne želite imeti mojih kil, res ne. Vem, da se sliši morda smešno in nemogoče, ampak jaz se res ne počutim dobro pri teh kilah. Fizično že, samo psihično pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 22:16:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa kaj so vsi froci isti... moja tud zanalasc takrat krici ko ji recem da Omar spi.... Andraž je isti. Pa mu rečem, ne der se! Aja, sem pozabu in čez minuto ponovno. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa rdeca kapica... jaz jo znam do zadnje pike na pamet...jo moram vsak dan povedat...naj pride k men , ne bo rabu nic brat... joj, ta RK mi pa štrli iz vseh odprtin. Rabil je 14 dni, da je zanal v kolikor toliko lepih stavkih povedat obnovo Se mu tud ni dalo.....je povedal in sedaj imamo naslednjo pravljico Kero? aja ko bos prisla, a mi bos eno knjigico z pravljicam pa slikce not lahko prinesla... Nimam niti ene slovenske... Katero pa ,grimove? Sedaj imamo projekt: FIŽOLJČEK, OGELJČEK IN SLAMICA rdeca kapica obvezno pol pa kar bo pac zraven....ni blema...sam da bo v slovenscini pa slikanica... Daj na šoping listo, ki mi jo boš dala pred odhodom
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?