|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
21.11.2008 10:21:06   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Saj ni čudno če so cene pri frizerju tako visoke, če pa samo brazilska frizurca tam nekje stane 25 €. user posted image (v Atlantisu, Sayuri ko boš ravno tam, če te zanima).

Vaš poštar je pa res zgoden, temu se pa ne more zgodit, da bi se z možem srečal...

Dons je bil še pozen. Ponavadi je že okrog osme ure pred vrati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.11.2008 10:22:26   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Dons je bil še pozen. Ponavadi je že okrog osme ure pred vrati user posted image user posted image user posted image

Pol pa pride še v toplo posteljo .. ti ti lump. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.11.2008 10:23:38   
Maja T.
Hi!

Kake ste pa včeraj sekale user posted image user posted image user posted image . Matejchi legenda si, se prav veselim, da te bom spoznala.

Sandra user posted image , to pa ni šala, si mi dala za mislit. Meni se zdi, da v teh 3 letih, od kar sva v stanovanju, nismo od zadaj sesali user posted image .

Tejkaz drži se, kaj je treba slučajno tvojega šefa poklicat, da mu povemo, "kak si vredi" in ti mora pogodbo podaljšat user posted image user posted image user posted image .

Cebrca samo zate in Ivana user posted image

Gajka glih zdaj me špika in sem imela dva ni nazaj čisto rahel rjav izcedek, HB še nič ni, pa naj tak še nekaj časa ostane user posted image .

Zoja Miška hvala za info. glede ležalnika in MP3 user posted image . To nisem vedela.

Neža, Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kakšni cukri

Andrejaboris, še malo pa pride tvoj domov user posted image user posted image user posted image , potem pa bo user posted image , user posted image

Bella za tvojo prijateljico user posted image user posted image user posted image .

Erin lepo, da si se oglasila user posted image .

Tatly jaz danes kuham špagete v tunini omaki in pesino solato. Full hitro je skuhano. user posted image

Ziher sem še kaj pozabila komentirat, za vse ostale punce user posted image . Nič grem čebulo rezat, dokler mi Zara spi.

ps.

Drugače je Zara ok, malo še ima drisko, predvsem pa se je mami v roke vzela user posted image user posted image user posted image in mi zdaj sploh ni jasno, da me je lahko tisti dan tak sesulo.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.11.2008 10:24:59   
matejchi
user posted image bella, že tako boli...
tatly pri nas pa bo danes fižolova juha (jaz jo bom samo malo ja...) in pa-pa-palačinke.., zvečer pa pizzaaaa (zakaj že ne grejo kile dol??)user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 21.11.2008 10:27:29 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.11.2008 10:25:10   
Maja T.

Saj ni čudno če so cene pri frizerju tako visoke, če pa samo brazilska frizurca tam nekje stane 25 €. user posted image (v Atlantisu, Sayuri ko boš ravno tam, če te zanima).

Vaš poštar je pa res zgoden, temu se pa ne more zgodit, da bi se z možem srečal...

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.11.2008 10:35:04   
Maja T.
Tinka14 sem čisto pozabila, da ti čestitam za tvoje prekrasne okraske in voščilnice. Zelooooo lepo user posted image

Tamy30 čimprej se pozdravita Pesmica Romane kranjčan o prstkih je pa luštna. Če imaš kje shranjeno njeno stran, jo kar pripopaj, da bojo še ostale slišale

Tamy30 ja prosim  user posted image

oj, šibam v kuhinjo, drugače ne bomo nič jedli
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.11.2008 10:37:17   
buhtlčk
Se malo javim...sej ne da ste me pogrešale user posted image  (vidim, da je ta tema zdej in)

Našega mulčka učim zdaj spati. Trenutno sva na pol ure dopoldne in 50 minut popoldne. Tko da trenutno že spi celih 29 minut user posted image  Sem mislna kej nardit, pa tooolk čvekate madonca! user posted image  Bom sam njegovo sobo po tleh pomila, me je prej zalil celo, spet...

No sej jst vas berem, sam napisat al ni časa al pa ni energije. Smo mel spet grozno noč, od polnoči skoz zbujanje, jamranje pa napenjanje, pa niso prou dolg pomagale niti kapljice niti čaj, nič. Pa tejka mu dajem biogaja že šesti dan. Najprej takoj po srečanju sem mu, pa so ga zaprele. Sva nardila pavzo, zdej pa spet (ker krčkov je blo pa manj). Čeprav je blo pa najbrž krivo kaj kar sem pojedla, ker je mene tud napenjal. pa nimam pojma kaj. Sumim topljen sir user posted image , ker kaj drugega ni blo možno. Jah, že par tednov se zbuja po trekrat od polnoči do 7h in pol zna sračkat po 2 uri, včerej je blo pa končno sam dvakrat po 20 min, zdej pa spet....

Pa še to, ko ste ravno pri user posted image  (pol pa res grem dewat). Midva sva Gašperja nardila očitno ravno na moj rojstni dan, jutri user posted image . To pa je planiranje hahaha. To je še podatek za seznam z imeni in RD (ime pa Manca, letnica pa 1976). A ma katera cel seznam narjen, da mi ga prosim pošlje?

Evo zbudu se je , itak. 36 minut. Jutri pa mogoče že 45.....

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.11.2008 10:38:54   
naty13

Pol pa pride še v toplo posteljo .. ti ti lump. user posted image

Če pride tolk zgodej, se lahko zgodi, da je možek še doma user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.11.2008 10:40:06   
naty13

user posted image bella, že tako boli...
tatly pri nas pa bo danes fižolova juha (jaz jo bom samo malo ja...) in pa-pa-palačinke.., zvečer pa pizzaaaa (zakaj že ne grejo kile dol??)user posted image

Pri nas tudi palačinke in zelenjavna juha

Pa še z večerjo si mi lušte nardila user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.11.2008 10:41:07   
majči22
Hvala za kavico. Naša noč danes super. Tako, da imam kar preveč energijeuser posted image .
Za srečanje lahko tudi mene napišete.
Matejchi Recaro sedeži so tudi dobri ja. Sm pozabila napisat, da je tudi ta v ožjem izboru. Mi je bratranec lih včeraj reku, da mi ga lahko zrihta za ful nizko ceno,tako da bom verjetno kar vzela pri njemuuser posted image .
Zoja Miša sm probala tud tako, da ima res glavo sam tam not, ampak se mi ne zdi nič bolje. Mogoče malo. Sam do 9 kg nevem če bo zdržala tam not.user posted image Glede obiska Supernove pa mislim, da ni take panike, glede bacilov. Sej v Kajo Lino ne bo noben direktno kihal in dihal. Tako, da mislim, da ni za skrbet. No drugač bomo pa pri naši hiši malo omejili obiske nakupovalnih središč, ko bodo bacili in viroze res na vrhuncu. Mislim, da sedaj še ni.
sandra in sayuri verjetno mora biti res zanimivo opazovati, kako se med sabo spoznavajo. Joj morajo biti luštni te trenutki.Sayuri lepe slikce.

Glede špikanja je pri meni isto. Pričakujem jo vsak čas user posted image pa od nikoder. No sej je prav tako.
tatly user posted image user posted image za pozdravitev male okice.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.11.2008 10:49:35   
Maja T.
Čebula narezana, sem mislila samo malo oko na RR vreči, zdaj pa še spet pišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi vidim te? Kako je Elanina? Še tako joka?

Tiste, ki imate pod Peg Perego lupinico. Kaj ste zadovoljne z njo? Meni je čisto mimo user posted image Mala še 7 kg nima, pa se mi zdi, da je premalauser posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.11.2008 11:13:57   
Erin

sayuri, ne bit huda name noooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest te mam toooooooook radauser posted image

naty - sej je dobr no, nisem nič zamerila, res ne. Samo čudno mi je izpadlo to je to.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

E, še eno vprašanje za tiste, ki še niste dobile M. A imate ve tudi kdaj tak občutek (rahle bolečine v predelu jajčnikov) kot npr. na 1. dan M, M pa vseeno ni od nikoder? Meni se to zdaj že nekaj časa dogaja, da sem potem že prepričana, da jo bom takoj dobila, pa potem nič ni... No, saj po eni strani nimam nič proti temu, ampak, če M ne bo, tudi novega user posted image ne bo! user posted image

Hmmm... ne. Ne še.user posted image Mogoče ti pa samo najavlja da bo pošiljka kmalu prišla?user posted image user posted image

Glede Tv in naših user posted image se pa samo pridružim vašim komentarjem. Obseden je z njo. Še v ugasnjeno gleda. user posted image

matejchi - tvojim komentarjem se pa skoz nasmejimuser posted image user posted image user posted image Kje jih pobiraš ? A je to kaj v zraku oz hrani?user posted image user posted image user posted image Mogoče možeku??user posted image

Punce eno vprašanje - ali ima katera idejo zakaj meni oprano perilo smrdi ko je posušeno -ampak ne vse. Ali pa še ima katera od vas podobne izkušnje? Pralni stroj je nov. Detergenta nisem menjala (Ariel), mehčalca tudi ne. Sušim na vrvem vk opalnici in na radiatorju - pa ne smrdi not...
Je tudi trdo ampak zato krivim trdoto vode. Ampak zakaj smrad? Fuj..user posted image user posted image user posted image Perem na 40 oz 60 toliko kot piše na etiketi in material bombaž ker je večina tega. Nimam pojma več. Edino če je voda usmrajena?user posted image user posted image

Naša noč =  od 21- 8.15. user posted image user posted image user posted image

Kaj čez dan jemo? Zajtrk- 2 rogljička in 2dc bele kave. Malica-banana ali jabolko Kosilo- nekaj toplega npr zrezki v smetanovi omaki, njoki in kuhana zelenjava, sladica pena iz sadja in mleka, kavica in 2 roladici, Večerja- čežana.  Nekaj takega... Pa imam še vedno 6 kg viška + 5 ki sem jih dobila v 3 mesecih preden sem zanosila. Bi morala popolnoma sladke stvari črtat vem...pa jih še ne bom...po  1.1.2009 ko začnemo z dieto in GH pa AKCIJAAAAA!!!user posted image user posted image user posted image

Romana Kranjčan : pesmina od prstkov:

http://www.romanakr.com/n.asp

tejka - držim pesti.user posted image

KAr se tiče službe se pa meni nasmiha sreča...pri nas v vrtcu volijo novega ravnatelja in ženska ki bo skoraj gotovo to postala je oseba s katero se zeloooooooooo dobro razumem (plus tega je prava zato ker je resnično zelo dobra oseba in sposobna - končno se bo premaknilo v vodstvu na boljše)... In tako sem postala 99% da bo služba zame drugo leto user posted image user posted image user posted image Kot pravijo... če hočeš da gre nekaj na boljše mora iti najprej na slabše in to obdobje  bo končno minilo.user posted image Prejšnja ravnateljica mi je 6 let le podaljševala in me na koncu odpustila (tako kot vse mlade uslužbenke-ne vem zakaj) pa še noben je ni maral...

cebrca - user posted image user posted image user posted image          user posted image

srečanje - pridem če bom imela prevoz- sama ne upam z avtom in malim do LJ.user posted image
 sandra - super za prespano noč!user posted image user posted image user posted image
.....................................

Nadlajevanje sledi - sem  na začetku 67 strani pa se mali krega...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.11.2008 11:17:15   
tatly
sayuri-tu v ormozu pri nas imajo bele full lepe pa niti ne tak drage samo jaz iscem rdecega...
majci-hvala..samo se ni cist zdrava mal majn kot vceraj upam da bo hitro minlo,,kaj ce ima vneto okico lahko gre ven?ker se bojim da se nebi kaj zraven dobla...
mmmmmm testenine z tuno,....mjami

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.11.2008 11:17:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri, ne bit huda name noooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest te mam toooooooook radauser posted image

Ma saj veš, da sem mogla malce zaigrat tole užaljenost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.11.2008 11:19:08   
sayuri
Aja Erin glede smradu opranih oblačil. A to ti smrdijo takoj, ko jih iz pralnega stroja vzameš al kasneje, ko se sušijo? Jaz sem imela skoz problem z vonjem po vlagi na oblačilih. Sploh takle jesenski in zimski cajt. Odkar imam sušilca, ni več teg.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.11.2008 11:20:10   
matejchi
Erin poglej pod gumo v pralnem stroju in jo obriši pa vsakič po pranju jo tudi, če je sicer ne..
Meni se pa dogaja da samo kakšna majica pri ovratniku smrdi.. ostalo pa ne v celem stroju, al pa kake gate, ko se pa posušijo so pa brez vonja... bo treba Anito vprašat če je pri njej voda OK.

Pa čestitke za službo!!!

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.11.2008 11:22:01   
Krysia
Dan.

Rok spančka, jst pa seveda takoj na RR.

Zoja Miša ... no, tale tvoja frizerka mi je pa vseen mal predaleč user posted image . Pol grem lahko tud v Velenje - od moje prijatlce soseda je frizerka pa za poroko mi je prov fajn frizuro naredila ... Za Rokovo čudno kakanje pa čist možno, da je od kapljic - men sicer to na kraj pameti ni padlo, ampak, ko si omenila, se pa res nekak ujema z začetkom teh user posted image kapljic ... Aja, kar se pa tiče bacilov in Supernove ... ne vem, sej bacili so povsod. Pa verjetno da ne bo glih take gužve. Meni so sicer pri P rekli, naj ga ne vlačim v nakupovalne centre, če ni nujno, ampak na srečanje bova vseeno prišla ...

Gajka, mene tud občasno špika kot da se M pripravlja, pol pa nič ni .. pa sej jo nič ne pogrešam ...

Tejkaz, upam, da bo razgovor uspešen!

Matejchi, mene in Roka na seznam za LJ srečanje, prosim.

buhtlčk, lepo da si se oglasila. Držim pesti, da trening spanja uspe!

Meni je pa Rok včeraj spal od 12-15 - sem se že bala, da je kaj narobe ... pa je očitno bolj vremenski tip user posted image . Zdej pa spet spi ... ne vem, vseen mi je mal sumljivo ... pa še tisto njegovo kakanje (ful rumeno pa smrdljivo pa precej redko) - če ne bo bolš, se bova šla kr pokazat k P... Pa dans ponoč je imel kr ene prebliske - smo spal 21-1:30-5:30-6:30 user posted image Ponavad mamo pa 21-4-8. Upam, da je zadeva samo prehodnega značaja, ker sem danes čist povožena od čudne noči. Pa še vmes sm skoz neki sanjala ... brezveze ...

No, alarm ... sam še copy stisnem user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.11.2008 11:26:07   
matejchi
Meni so sicer pri P rekli, naj ga ne vlačim v nakupovalne centre, če ni nujno, ampak na srečanje bova vseeno prišla ...
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Saj to je NUJNO.

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.11.2008 11:29:30   
anita goitan
Ble zuni, prou luštno je..ni mraza..še neuser posted image
Sva po kamniku verige za voziček iskaleuser posted image , drug teden jih bova rabile.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.11.2008 11:36:26   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Čebula narezana, sem mislila samo malo oko na RR vreči, zdaj pa še spet pišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Bambi vidim te? Kako je Elanina? Še tako joka?

Tiste, ki imate pod Peg Perego lupinico. Kaj ste zadovoljne z njo? Meni je čisto mimo user posted image Mala še 7 kg nima, pa se mi zdi, da je premalauser posted image user posted image user posted image

ja sem mela malona joški in naenkrat buuuuummmmm in kaj:

sem dala krompir kuhat za solato in sem zraven vrgla 2 jajci in pozabila na vse skupaj(sem imela na najbolj vroče nastavljeno) in je voda izparela, krompir se je zažgal, jajca pa razneslo in sedaj ima stanovanje vonj po zažganem- fuj ampak sreča, da sem prehlajena in nič ne vohamuser posted image . Kaj češ, grem pristavit nov pisker.

Mala je pridna, HB nima več krčev in se veliko smejčkamo,....se kaj vidimo, ko bomo zdravi.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.11.2008 11:38:56   
gajka
neža7 - v Müllerju imajo novo zalogo plenic! Pa še danes in jutri velja 10% popust na vse izdelke. user posted image

Zdaj pa šibam ven! Nekaj sicer piha, ampak sem sigurno dovolj ''obtežena'', da me ne bo kar tako odneslo! user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.11.2008 11:41:12   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri kako vam gre uvajanje GHuser posted image  Zdej že 10 dni uvajate, neuser posted image

Sem že tok not padla, da se mi zdi že vsakdanje.user posted image Ej, super nam gre.user posted image Tudi Zara je pogruntala, da je mlečna kašica nekaj dobrega in tko luštno odpira ustka.user posted image Sedaj pojesta že polovico obroka mlečne kašice. Sem jima pa ta obrok prestavila na popoldne oz tam okrog 18h. Potem samo še malo mleka popijeta in gresta spat. Mogoče ju tale riževa kašica sedaj bolj nasiti in se jima počasi normalizira spanjeuser posted image  Danes bom poskusila dati malce vode, v kateri kuham korenček. 2 žlički.... Bomo videli, kako bo user posted image

Sayuri- kero mlečno kašico pa si začela, jaz sem v Muleru kupla ono od milupe za zmešat z vodo( z okusom banane), a misliš da bi lahko dala kr z okusom,?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.11.2008 11:45:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

neža7 - v Müllerju imajo novo zalogo plenic! Pa še danes in jutri velja 10% popust na vse izdelke. user posted image

Zdaj pa šibam ven! Nekaj sicer piha, ampak sem sigurno dovolj ''obtežena'', da me ne bo kar tako odneslo! user posted image

a v vseh mullertjevih trgovinah al samo pr vasuser posted image ok, že izvedela, ja v vseh štacunah.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 21.11.2008 11:50:12 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.11.2008 11:49:34   
matejchi
buhtlčk na koncu 1. dela je seznam...

Maja T. kaj pa tvoji RD podatki?

RD RR

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.11.2008 11:53:57   
matejchi

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša
bella02 + Teja
Sayuri + Zara &
Lovro
Naty 13 + Jošt
anita goitan + Zoja
Majči22 + Lina
Erin + Tilen
Krysia + Rok

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?