naty13
|
Sandra res sreča, da si bila doma, ko je šel sušilec v tri....... Pa ne morem verjet, da se take stvari lahko danes zgodijo. jaz dam velikokrat vklopim pomivalca in grem Očitno tega ne bom več počela. Sayuri se vidi, da uživate. Še se manjka, pa ste kompletni. Zoja Miša, če je pa res, res si superca. Aja, pa slikco s Kajo Lino še nisem dala gor, a še velja, da jo dam gor Aja glede bacilov in supernove. Bacile lahko dobi tudi doma. Danes so bacili povsod. Tudi Jošt je bil čist konc drugi dan, ko smo mele srečanje. Pa ne krivim MC, ker je virozo pobasal kjerkoli. Ali pa bi šel tvoj na kakšen babji čvek Bella pišem kakšen dober recept, pol pa mal bolj premislim, pa ugotovim, da smo to doma jedli za popoldanske malice, ko smo RD praznovali , le to me je zmotilo, da smo mi rekli tej zadevici mini pice. Si pa pravi čas bleknila idejo, ker naslednji teden praznuje Nejc RD. Zoja Miša srečanje je zdej baje prestavljeno na 3.12. in konec meseca odpade, saj mislim Sayuri kako vam gre uvajanje GH Zdej že 10 dni uvajate, ne Jošt spančka, sem ga kar v postlo nesla gor, da se navadi, ker v vozičku mi štrajka in spi samo, če se vozi. Ga bo treba na postlo navadit in vozičkat, ko bo buden. Saj bo kmal ven iz vozička gledal in opazoval, fibrčen je glih prov. Nejc se pa preklada z enega konca na drugega in sploh ne ve, kaj bi sam s sabo.