|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
20.11.2008 22:04:18   
tinka14
fajn spite punce!!
nočko.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.11.2008 22:06:21   
matejchi
Zoja Miša sem napisala da grem spat pa se mi je še malo stožilo po Čoko Linu... ja in smuče smo prodali s pancarji vred.. samo ne temu ponudniku..
No pol je pa iz Lj do Celja 37,5 minut, če je iz Trzina 30... katero je treba pol dodati še na seznam? Jaz ne sledim več...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.11.2008 22:12:38   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

City park ali Planet tuš od 11.00 ure

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija

Pokukajte na plan.. katera še gre z našim vlakom? Gajka bo pa povedala kje se dobimo...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.11.2008 22:15:27   
matejchi

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša

To je samo predlog, ker se mi zdi 22/23.12 še tako dalečččč..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.11.2008 22:21:11   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Gajka, kakšna je rezlika Baby dry in Fit???

Za začetek v ceni - Active Fit so dražje. user posted image Baby Dry so kao primernejše za ponoči, ker naj bi več urina zadržale, Active Fit so pa kao primernejše plenice, ko začnejo malčki puzat, ker so ful tanke in fleksi. Poskusi oboje enkrat (pa ne naenkrat user posted image ), pa boš videla. Lahko pa prinesem vsako 1 na srečanje v Celje (a prideš? user posted image ), pa bomo doktorirale iz razlik. user posted image

Eh, grem zdej počasi spat. Da ne bo Rok preveč sameval v mežavi deželi... user posted image Nočko!

E, še eno vprašanje za tiste, ki še niste dobile M. A imate ve tudi kdaj tak občutek (rahle bolečine v predelu jajčnikov) kot npr. na 1. dan M, M pa vseeno ni od nikoder? Meni se to zdaj že nekaj časa dogaja, da sem potem že prepričana, da jo bom takoj dobila, pa potem nič ni... No, saj po eni strani nimam nič proti temu, ampak, če M ne bo, tudi novega user posted image ne bo! user posted image

Zdaj pa res nočko!

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.11.2008 22:22:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.11.2008 22:38:08   
mishel
Dober večer!!!

GAJKA jaz tudi občasno začutim bolečino, ampak za enkrat sem še srečna brez M.

Jaz sem tudi prijavljena na srečanje v Celju user posted image .

Tale "lizolino" al kako že, vas je pa zaposlil danes user posted image user posted image user posted image . Bom user posted image vprašala če bi mi danes privoščil večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa o gledanju televizije ste pisale. Moj bi si najraje vrat zlomil, samo da jo lahko gleda. Pa še zbirčen ni, kaj je na sporedu user posted image .

Danes je David naštudiral kako se obrnit na trebuh. In ko je enkrat ugotovil, da to zmore sam, ni več hotel ležati na hrbtu. Obrnil se je sigurno 20x in se sam sebi smejal.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.11.2008 22:53:09   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

City park ali Planet tuš od 11.00 ure

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

Pokukajte na plan.. katera še gre z našim vlakom? Gajka bo pa povedala kje se dobimo...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.11.2008 23:02:37   
matejchi

user posted image
9.12. ob 11.00 - Ginger (Europark/MB)

Bambi14 + Elanina
Andrejaboris + Enej
Maja T. + Zara

Tamy30 + Martin
Matejchi + Maruša

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.11.2008 23:39:10   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

E, še eno vprašanje za tiste, ki še niste dobile M. A imate ve tudi kdaj tak občutek (rahle bolečine v predelu jajčnikov) kot npr. na 1. dan M, M pa vseeno ni od nikoder? Meni se to zdaj že nekaj časa dogaja, da sem potem že prepričana, da jo bom takoj dobila, pa potem nič ni... No, saj po eni strani nimam nič proti temu, ampak, če M ne bo, tudi novega user posted image ne bo! user posted image

Evo, to je touser posted image , jaz sem se pa res spraševala, kaj me špika. In sploh nisem pomislila na M, pa tudi pojma nimam, v katerem delu meseca jo moram dobituser posted image .

matejchi, dobre sekaš, pa dobro si unmu za smučkeuser posted image . V Celje me ne bo, za Supernovo me pa lahko računaš, če le ne bo snega. Pa saj ga verjetno ne bo. Tam mi je zoprn le to, ker nimajo garažeuser posted image . Že kaj pečeš tortico?user posted image

mishel, tudi naši je vseeno, kaj je na TVuser posted image

neža7, kolk je bla Nežika majhna, lepa pa kot user posted image . Pa saj to so vsi

anaya
, pojma nimam, zakaj ti tako hitro grejo, sam če jo veliko kuriš, res ni čudno. Moji sestrici pa ni delala, ko je dala notri baterije, ki se lahko dofilavajo

Za bolj nazaj pa sem pozabila, o čem je bila beseda. Pa ni panike. Jaz mam vse user posted image , moji user posted image . Grem do polnoči še Belo masajko brat, potem pa še jaz v mižule. Nočka

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.11.2008 6:26:04   
sayuri
Dobro jutro user posted image

Naj vam postrežem s kavico in rogljički....user posted image user posted image user posted image user posted image

Se moram pohvalit, da smo imeli prekrasno noč. user posted image user posted image user posted image  L&Z sta se szbudila šele ob 5h user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.11.2008 6:31:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tinka jaz vse preberem, samo kake tejke pa sayuri pa Zoje pa res ne, ker ful nakladajo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.11.2008 6:45:17   
sayuri
tinka14 jaz tudi doma voščilnice delam. Sem pred dvemi leti tud tele šivane delala, kot jih imaš ti. Je blo tko luštno...prav za živčke spočit. Sam je šlo veliko časa. SMo jih pa tud z učenci šivali user posted image . Letos za voščilnice še ne vem, kaj bom delala... Verjetno kaj enostavnega, da bo še Filip zraven ustvarjal. Bi ti dala kakšno idejo, pa imam zdajle še prazno glavo user posted image user posted image user posted image

Tamy30 čimprej se pozdravita user posted image  Pesmica Romane kranjčan o prstkih je pa luštna. Če imaš kje shranjeno njeno stran, jo kar pripopaj, da bojo še ostale slišale user posted image user posted image user posted image

tejkaz si spraševala, kaj čez dan jemo..... KAr mi pride pod roke user posted image . Ponavadi kakšno sadje in jogurte pa un predal s sladkarijami me nekako skoz k sebi vabi user posted image user posted image user posted image .

andrejaboris kolkrat še spat, da pride lubi domov? Še enkrat?

gajka Rok je pa res fant od fare. Skor 8kg user posted image  Ne vem, če Lovro kaj za njim zaostaja user posted image . Mi imamo v sredo posvetovalnicouser posted image

ZojaMiša lepo se nakofetkaj danes v Supernovi.

matejchi mi je všeč tvoj predlog o srečanju v LJ - 3.12. user posted image  Tudi en teden kasneje je ok. TAm okrog 20.12 in kasneje pa je vsaj zame pozno in pa cela evforija bo takrat s temi prazniki....user posted image

mishel, lepo, da se nam javiš....

neža naši user posted image  res prehitro rastejo. JAz včasih tud gledam tiste prve slikce.....joj, kok sta bla micena in drobcena. user posted image
bella hudo mi je za tvojo prijateljico. To mora biti nekaj najhujšega v življenju. Da izgubiš otročka, ki je že pravi otroček. Saj boli tudi splav v začetku nosečnosti. Ampak pri 20. tednih, ko je otroček že oblikovan, le še zrasti mora...user posted image user posted image user posted image  Bogica.

JAz grem danes spet v LJ. Tokrat gremo vsi...po nakupih ZAME. Že zdaj me je groza. Mam vedno traume, kadar zase obleke kupujem. user posted image

Kam naj grem pogledat za zimske škornje za Filipa? Da niso dragi, pa da so nepremočljivi?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.11.2008 7:14:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Kam naj grem pogledat za zimske škornje za Filipa? Da niso dragi, pa da so nepremočljivi?

Jaz sem jih za evo kupila v La scarpi.

Jutro user posted image Saj veste kaj to pomeni, ne?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.11.2008 7:24:50   
gajka
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

...da si lačna za umret in kar zevaš po fruštiku?
...da boš kmalu dobila izpah čeljusti od dolgčasa po čvekanju na RR?
...da bi najraje na ves glas tulila z volkovi?
...
user posted image user posted image

Rok že od 6h zjutraj žura na veliko. Mah, včeraj zjutraj, ko je spal kot polhek, sem ga mogla iz postelje vrečt, ker sva že ob 7:15 imela pediatra, danes, ko pa imava čas spat, pa on nekak ne bi... user posted image Jaz pa že intenzivno delam načrt v glavi, kako izvest vse današnje planirane opravke. Ja, pester petek se obeta! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 21.11.2008 7:30:34 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.11.2008 7:27:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Dobro jutro!

...da si lačna za umret in kar zevaš po fruštiku?
...da boš kmalu dobila izpah čeljusti od dolgčasa po čvekanju na RR?
...da bi najraje na ves glas tulila z volkovi?
...
user posted image user posted image

Jp, verjetno bo to to.

Danes imam sestanek s šefom, glede podaljšanje poodbe. Držite pesti.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.11.2008 7:32:05   
gajka
tejkaz - good luck! Ti ga kar v kot stisni, primi za kravatelc, stisni pest, napni svoje bicepse... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.11.2008 7:36:44   
naty13
Jutro.

Sayuri hvala za user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image  za super noč L&Z. user posted image  Glede čevljev za Filipa pa ne vem, koliko je zate drago. user posted image  Jaz sem Nejcu kupila butke, sem mu najprej mislila škornčke, pa itak vse premoči, butke pa ne. So pa 20evrov, bom jih pa plačala pri razprodaji. Veze pri kolegici. user posted image  Mi ni škoda teh evrov, ker je Nejc veliko zunaj in zeblo ga ne bo v noge. user posted image

Gajka dobro si to ti zblefirala glede kofetkanja na RR. user posted image user posted image user posted image  Sploh nisem opazila na srečanju, da nisi mela kave pred sabo. user posted image  Glede špikanja ti pa lahko povem, da je mene ziher en mesec špikalo preden sem dobila M. Pa danes je spet prišel ta rdeči user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neža kako majhna je bila Nežika. Uf gre hitro čas, res hitro rastejo naši navihančki. user posted image

Erin uf že eno leto od črtice. jaz moram na to obletnico še počakat. user posted image

Karmar si fajn poskrbela za ugibanja o nosečnosti, so se strani kar polnile. user posted image  U sem uživala v branju. user posted image  No, naj pa vseeno dobi Urša bratca ali sestrico, ko bosta vidva pripravljena na še eno pomembno odločitev. user posted image

Cebrca user posted image user posted image  zate in Ivana.

Zoja Miša res te občudujem,ko takole lepo razmišljaš in misliš le na otroka. user posted image  Kaja Lina je še enkrat več lahko ponosna nate. user posted image  Želim ti le, da ti bo čez kakšnih 10 let vračala to dobroto. user posted image

Tejka ni panike, pa drugič, saj veš, KR je blizu. user posted image  Ti kar opravi v službi.

Matejchi tale s smučkam je bila pa res huda. user posted image  Samo, da ste jih prodali. user posted image  Glede srečanja, pa potem lahko začetek decembra, matejchi Ok men je predlog všeč, kakor boste rekle in kakor se boste strinjale ostale. user posted image  Matejchi lahko me daš na seznam za srečanje. user posted image

No zdaj pa še mi. Enostavno mi zmankuje časa. Kako mi ga ne bi, ko pa imam tri fante pri bajti. user posted image  Včeraj smo dobili pikico, jo lepo prestali.user posted image  Brez joka, sem se prav čudila, ker je Jošt en velik občutljivček, ampak tudi to se popravlja. user posted image user posted image user posted image  Spali smo čez dan malo, smo bili pa pridni. user posted image  Sva brala vaše prigode, je Jošt zgleda bral ali pa komentiral zraven. user posted image user posted image user posted image  Sem se mu tolk nasmejala. user posted image  Ja računalnik ga pomiri. TV pa sem pa tja pogleda, ga nočem še navajat, da ne bo prehitro zasvojen. user posted image user posted image user posted image  Pa še ena super noč je bila za nami. 18h-5.15-6.45. user posted image user posted image user posted image user posted image  Aha pa preden smo šli do P, smo šli še v Merkur KR, imajo fajn kmetijo postavljeno sredi trgovine (kravce, becke, pujsi, muci, kuža, zajčki, kure, petelinček,...). Lani so meli pa ledeno dobo. Tejka tako, da ti priporočam, da Evo mal na ogled pelješ. Nejc je čisto notri padu. user posted image  Zvečer sem šla pa še po fasngo, pa še dvoje žametke sem si kupila, da ne bom naga po svetu hodila user posted image  Mi je vse preveliko. user posted image

No, to je zdej moj roman. Sej vem, da sem kaj pozabila. Zdej grem pa k mojima fantoma. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.11.2008 7:37:47   
naty13

Jaz sem jih za evo kupila v La scarpi.

Sayuri jaz tudi v La Scarpi oz. Pami-ju. Sem v prejšnem postu pozabila napisat.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.11.2008 7:43:25   
gajka
anita in naty13 - vama rade volje odstopim kakšno odvečno kilo, še poštnino plačam, tudi osebno dostavim, če je potrebno! user posted image Meni so po porodu lepo kopnele, se ustavile pri +2, zdaj pa sem še 2 zraven dobila, pa še v življenju nisem vsak dan toliko prehodila kot zdaj - vsaj 6 km dnevno... user posted image Očitno bo treba v Müllerju res samo plenice kupovat! user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.11.2008 7:59:26   
gajka

Sem šele sedaj to opazila! user posted image Zdaj si me pa ujela, ker nisem ravno tako velik poznavalec razmer v kafičih v City Centru in Planetu Tuš. Jaz bi se kar strinjala s Pablo, ki je enkrat rekla, da je mogoče res v Tušu, zgoraj pri kinu, lažje toliko vozičkov na kup spravit. Kako je pa sprevijalnicami tam, pa res ne vem. user posted image Naj katera Celjanka (mishel, Pablo, kaja02...), ki je bolj redna obiskovalka teh šoping centrov, svetuje glede lokacije! Prosim! user posted image
V City Centru spodaj je sicer kar nekaj prostora okrog miz, ampak je tam tudi največ ''ferkerja''... Zgoraj pa je po mojem mnenju premalo prostora za vse nas z vozički. user posted image V Tušu spodaj bi bil spet problem s prostorom za toliko vozičkov, mogoče res v Tušu zgoraj? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 21.11.2008 8:03:26 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.11.2008 8:04:35   
sayuri
naty, kaj so to butkeuser posted image  Mislim...kakšne vrste škornjevuser posted image  Pri ans ne poznamo tega izraza user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.11.2008 8:56:26   
anita goitan
jutroo

dns je en tak dan user posted image
sem vsaj cote obesla, pa smeti nesla dol, pa Zoja zdej nina..pisat se mi ne ljubi..
vas grem samo prečitat, pa bom mogoče kaj komentirala, bay

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.11.2008 9:00:48   
anita goitan

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša

To je samo predlog, ker se mi zdi 22/23.12 še tako dalečččč..

user posted image dober predlog, men je tud po 20.mal prepozno...je treba it k spovedi, pa potice pečt,..user posted image

sayuri skoči v Zaro, tam se boš oblekla, ti si velika, pa taka za Zara cotkeuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 21.11.2008 9:02:21 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.11.2008 9:10:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sayuri skoči v Zaro, tam se boš oblekla, ti si velika, pa taka za Zara cotkeuser posted image

ZAse v Zari pa res še nikol nism kupovala. A imajo dooooooooooolge številke? user posted image user posted image user posted image  Ker mam vedno problem s prekratkimi hlačnicami in rokavi. user posted image

Tistole rdeče ne zastopm user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 21.11.2008 9:12:18 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.11.2008 9:19:02   
sandra123

Dobro jutro user posted image

Naj vam postrežem s kavico in rogljički....user posted image user posted image user posted image user posted image

Se moram pohvalit, da smo imeli prekrasno noč. user posted image user posted image user posted image  L&Z sta se szbudila šele ob 5h user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image za Z&L, Sayuriuser posted image
Jutro punce user posted image ...se moram tudi jaz pohvaliti....sta mali dve spali od 19.30 - 3.30 (Teja), oz. do 5.30 (Taja)....Zdajle pa veselo čebljata in se gledata, se igrata in vriskata user posted image user posted image user posted image user posted image ...se čedalje bolj zavedata ena druge in ju je prav lepo gledati user posted image user posted image ...
Pa pohvaliti se moram, mi je user posted image šel kupit novega sušilca user posted image user posted image , ker sem norela zaradi cot, ki so se kar nabrale v košari, posušile se pa nikakor niso tiste, ki sem jih obesila na stojalouser posted image ...user posted image user posted image user posted image ....

Tejkaz, a ti si ta drugo user posted image dobilauser posted image , jaz je še vedno nisem, pa Cerazette bom tudi jaz dala v smeti, ker se obupno počutim po njih....me noge bolijo, pa glavoboli so se spet pojavili, pa do ničesar mi niuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.11.2008 9:20:15 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?