|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
21.11.2008 9:20:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sayuri skoči v Zaro, tam se boš oblekla, ti si velika, pa taka za Zara cotkeuser posted image

ZAse v Zari pa res še nikol nism kupovala. A imajo dooooooooooolge številke? user posted image user posted image user posted image  Ker mam vedno problem s prekratkimi hlačnicami in rokavi. user posted image

Tistole rdeče ne zastopm user posted image user posted image user posted image

zakaj pa pišeš rdečo če n zastopišuser posted image , a majčke so tud prekratke-mislm rokaviuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
21.11.2008 9:21:08   
anita goitan
sandra user posted image user posted image user posted image za tvojga user posted image ! Dobr se je to spomnu.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
21.11.2008 9:24:46   
sayuri
Ja anita, tud z rokavi imam probleme. Mam tko dolge roke user posted image . Sam bom šla pa vseeno v Zaro pofirbcat. user posted image

sandra, super za T&T. Je luštno gledat, kako se čedalje bolj opazita, a ne? Jaz se jima včasih tkooo smejim...user posted image  Pa res vsa pohvala tvojemu dragemu, d aje šel po novega sušilca. Sem včeraj mojmu razlagala, kaj se ti je zgodilo, pa je šel takoj ves stroj pregledat user posted image .

< Sporočilo je popravil sayuri -- 21.11.2008 9:26:10 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.11.2008 9:26:31   
Zoja Miša
Jutro, naša noč o.k. 22-3.30 in potem do 6.30h. Jaz spočitauser posted image .
Me je user posted image  včeraj obsodil, da sem odvisna od foruma.user posted image  No, saj najbrž je resuser posted image . Danes pa mi je rekel, da bom otroka bacilov nalezla, ker grem v Supernovouser posted image . To je rekel sicer zato, ker ne more it zraven in je jezen, jaz sem se pa res zamislilauser posted image user posted image . Saj ni tako, a ne?!

Gajka, ja pa prinesi prosim! Pridem, če ne bo ravno snežnega meteža, ker imam slabe gumeuser posted image  In katere naj danes kupim?!
In ja tudi mene vsake toliko špika za popuser posted image , in potem nič. Sem jezna ko user posted image . Naj bo, ali pa naj me neha špikati

Sayuri, lep šoping, pa upam, da dobiš, kar si si zamislila. Vem pa da je to prava groza, ker je ogromno cot in nič pametnegauser posted image

Tejkaz, da nas ne boš pojedlauser posted image  In držim pesti!user posted image

Naty, user posted image te mam rada. Hvala za tako lepe besede! Super za Jošta, da je lepo prenesel! Očitno so sedajšnja cepiva res boljša kot včasih. Meni je mami rekla, da sem imela grozne reakcijeuser posted image

Glede srečanja se pa sedaj uskladite, ker meni ni nič več jasno.user posted image

Grem pumpat, pa spakirat se za potepuser posted image  Lep dan, čeprav je tak turobenuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.11.2008 9:33:48   
sayuri
Uživava na sprehodu

user posted image

Jaz tudi

user posted image

Kolesar (ups, brez čelade)

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.11.2008 9:35:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Me je user posted image  včeraj obsodil, da sem odvisna od foruma.user posted image  No, saj najbrž je resuser posted image . Danes pa mi je rekel, da bom otroka bacilov nalezla, ker grem v Supernovouser posted image . To je rekel sicer zato, ker ne more it zraven in je jezen, jaz sem se pa res zamislilauser posted image user posted image . Saj ni tako, a ne?!

Verjetno ima tvoj dragi PMS. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.11.2008 9:37:47   
sayuri
Gajka sem že prej mislila napisat, pa sem pozabila.... mene je tud špikalo okrog jajčnikov kakšen mesec nazaj. No, par dni nazaj sem pa dobila en pljunk od ta redeč. Je trajala samo 2 dni in še to res čisto malo. Verjetno se počasi pripravlja, da izbruhne user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.11.2008 9:47:02   
mishel
Tudi jaz mislim, da bo zgoraj v Tušu najboljši kraj za srečanje.

SAYURI kaj si kupila????

ZOJA MIŠA verjetno se je tvojuser posted image razvadil, da si ves čas doma...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.11.2008 9:48:08   
tatly
oj dekleta..no malo sem ji okico pozdravla sma si vceraj pa danes z kamilcami cistila,prej sma se zrihtali in napapcali zdaj pa aja...hja nimam nobene ideje kaj naj kuham..ma kera kaki predlog?
aja kere ste iz mb...kje majo lepe plasce pa ne prevec zasoljene cene?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
21.11.2008 9:48:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

SAYURI kaj si kupila????

Nič še. Popoldne grem v šoping.user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
21.11.2008 9:49:34   
sayuri
No, men je pa zdajle poštar prinesel nagrado iz RR user posted image . Sem dobila v Atlantisu 4 ure za svet doživetij in 4 ure za DBV SDuser posted image user posted image user posted image  kaj so to zaene kratice user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
21.11.2008 9:49:35   
sandra123
Joj, kako mi je čudno te smeškote postavilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1662
21.11.2008 9:49:57   
tatly
SAYURI-full ste lepi
pa NEZA tudi,,vsi ste lepi...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
21.11.2008 9:53:33   
matejchi
Tejkaz, a ti si ta drugo dobila , jaz je še vedno nisem, pa Cerazette bom tudi jaz dala v smeti, ker se obupno počutim po njih....me noge bolijo, pa glavoboli so se spet pojavili, pa do ničesar mi ni IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

user posted image ?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1664
21.11.2008 9:53:45   
sandra123

Sem včeraj mojmu razlagala, kaj se ti je zgodilo, pa je šel takoj ves stroj pregledat user posted image .

Ja, Sayuri, ni hec tole....če samo pomislim, da sem se pa po glavi tepla, ker nisem dala cotk sušit, preden smo šli v razvojnouser posted image user posted image user posted image user posted image ....še dobro, da sem pozabila....

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
21.11.2008 9:54:59   
naty13

naty, kaj so to butkeuser posted image  Mislim...kakšne vrste škornjevuser posted image  Pri ans ne poznamo tega izraza user posted image

Butke so približno tako kot ski bucke, samo da so visoke malo nad gležnji, notri z mucko podložene, so na ježka za zapet in so nepremočljive.

user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
21.11.2008 9:55:59   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Tejkaz, a ti si ta drugo dobila , jaz je še vedno nisem, pa Cerazette bom tudi jaz dala v smeti, ker se obupno počutim po njih....me noge bolijo, pa glavoboli so se spet pojavili, pa do ničesar mi ni IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

user posted image ?

Ja, Matejchi....user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
21.11.2008 10:06:48   
bambi14

naty, kaj so to butkeuser posted image  Mislim...kakšne vrste škornjevuser posted image  Pri ans ne poznamo tega izraza user posted image

mislim, da skibcke, tisti veliki napihjeni škorni....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
21.11.2008 10:07:42   
naty13
Sandra res sreča, da si bila doma, ko je šel sušilec v tri....... Pa ne morem verjet, da se take stvari lahko danes zgodijo. jaz dam velikokrat vklopim pomivalca in gremuser posted image  Očitno tega ne bom več počela. user posted image

Sayuri se vidi, da uživate. user posted image  Še user posted image  se manjka, pa ste kompletni. user posted image

Zoja Miša, če je pa res, res si superca. Aja, pa slikco s Kajo Lino še nisem dala gor, a še velja, da jo dam goruser posted image  Aja glede bacilov in supernove. Bacile lahko dobi tudi doma. Danes so bacili povsod. Tudi Jošt je bil čist konc drugi dan, ko smo mele srečanje. Pa ne krivim MC, ker je virozo pobasal kjerkoli. user posted image  Ali pa bi šel tvoj na kakšen babji čvek user posted image

Bella pišem kakšen dober recept, pol pa mal bolj premislim, pa ugotovim, da smo to doma jedli za popoldanske malice, ko smo RD praznovaliuser posted image , le to me je zmotilo, da smo mi rekli tej zadevici mini pice. user posted image  Si pa pravi čas bleknila idejo, ker naslednji teden praznuje Nejc RD. user posted image

Zoja Miša srečanje je zdej baje prestavljeno na 3.12. in konec meseca odpade, saj mislim user posted image

Sayuri kako vam gre uvajanje GHuser posted image  Zdej že 10 dni uvajate, neuser posted image

Jošt spančka, sem ga kar v postlo nesla gor, da se navadi, ker v vozičku mi štrajka in spi samo, če se vozi. user posted image  Ga bo treba na postlo navadit in vozičkat, ko bo buden. Saj bo kmal ven iz vozička gledal in opazoval, fibrčen je glih prov. user posted image  Nejc se pa preklada z enega konca na drugega in sploh ne ve, kaj bi sam s sabo. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
21.11.2008 10:09:00   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Butke so približno tako kot ski bucke, samo da so visoke malo nad gležnji, notri z mucko podložene, so na ježka za zapet in so nepremočljive.

user posted image

Aha, super. No, saj nekaj takega rabi naš mulc za zunaj po snegu noret. Tele si v La scarpi vzela? Ful so lepe. user posted image  Bomo šli danes tja pogledat.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
21.11.2008 10:12:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri kako vam gre uvajanje GHuser posted image  Zdej že 10 dni uvajate, neuser posted image

Sem že tok not padla, da se mi zdi že vsakdanje.user posted image Ej, super nam gre.user posted image Tudi Zara je pogruntala, da je mlečna kašica nekaj dobrega in tko luštno odpira ustka.user posted image Sedaj pojesta že polovico obroka mlečne kašice. Sem jima pa ta obrok prestavila na popoldne oz tam okrog 18h. Potem samo še malo mleka popijeta in gresta spat. Mogoče ju tale riževa kašica sedaj bolj nasiti in se jima počasi normalizira spanjeuser posted image  Danes bom poskusila dati malce vode, v kateri kuham korenček. 2 žlički.... Bomo videli, kako bo user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
21.11.2008 10:16:39   
matejchi

user posted image user posted image        user posted image

SUPERNOVA RUDNIK 3.12. od 11.00 ure

Matejchi + Maruša
bella02 + Teja
Sayuri + Zara&Lovro
Naty 13 + Jošt
anita goitan + Zoja

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
21.11.2008 10:17:46   
matejchi
Saj ni čudno če so cene pri frizerju tako visoke, če pa samo brazilska frizurca tam nekje stane 25 €. user posted image (v Atlantisu, Sayuri ko boš ravno tam, če te zanima).

Vaš poštar je pa res zgoden, temu se pa ne more zgodit, da bi se z možem srečal...
Zoja Miša pomoje ravno bolani otroci ne hodijo v Supernovo, itak je pa zjutraj manj folka kot popoldan, ven pa tako ne moreš, če tako brije...

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1673
21.11.2008 10:19:13   
sayuri
tatly jaz grem tudi danes na lov za kakšnim lepim plaščkom. Bi rada belega user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.11.2008 10:19:39   
matejchi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Planet tuš v zgornji etaži od 11.00 ure..

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

Pokukajte na plan.. katera še gre z našim vlakom?

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?