ozziebo
|
Pozdravček! Buhtlčk, tudi jaz učim mojo spati, sva nekje na 30 minut, vsakič podnevi, ne vem, nisem prav uspešna, pa še dude ne mara Košuta, lepo te je slišat po dolgem času! Erin za službo. Pa super tale link od Romane, ful luštne pesmice! Tejka, upam, da je šel razgovor v redu! Medve sva že prelaufale celo dopoldne, je ful toplo pa luštno zunaj! Zdaj pa kosilo kuhat - zelenjavna rižota, pa solata pa kompot. Kile sem na nuli , zahvaljujoč dieti brez KM, kar pomeni predvsem brez čokolade. IZVIRNO SPOROČILO: daja28 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz 45 minut sva govorili Je pa vprašala po Jaškotu, ja. Je rekla da zdaj mora biti pa res že velik. Pa začudila se je ker ga še vedno samo dojim. Ne vem sicer kaj je to tako čudnega, ampak zadnje čase to vsi neki komentriajo Kaj majo za komentirat, saj je materino mleko najbolj zdravo za . Vsaka je lahko ponosna na to, da doji. Jaz sem ful ponosna. Me pa moti, ker se vsi čudijo, da nič ne dodajam. Starejši, ker so navajeni, da se že pri 2 mesecih kaj konkretnega da (kašice in to), mlajši pa, ker pogledajo moje joške, pa si najbrž mislijo, da taka revščina nič ne proizvaja (s slabega B-ja sem prišla na malo večji B). To gre tudi meni na živce, ker vse tete in mame...težijo, ja kdaj bo pa kej druzga papala???
|