|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
21.11.2008 13:31:58   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja Erin glede smradu opranih oblačil. A to ti smrdijo takoj, ko jih iz pralnega stroja vzameš al kasneje, ko se sušijo? Jaz sem imela skoz problem z vonjem po vlagi na oblačilih. Sploh takle jesenski in zimski cajt. Odkar imam sušilca, ni več teg.

Jaz perilo sušim pri odprtem oknu (na kip). Ker sem mela tudi težave z vlago pozimi. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
21.11.2008 13:32:34   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Tinka14 sem čisto pozabila, da ti čestitam za tvoje prekrasne okraske in voščilnice. Zelooooo lepo user posted image

HVALA hvala

erin user posted image  za službo!!
tejkaz, za tebe držim pesti!!

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Meni so sicer pri P rekli, naj ga ne vlačim v nakupovalne centre, če ni nujno, ampak na srečanje bova vseeno prišla ...
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Saj to je NUJNO.

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: daja28

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Hm, a pol morem pogledat poreklo, al kako? Kao da so nemške boljše? Kake fore! Ma sej Lana nima nič vnete ritke po pamperskah, ne glede na to, kakšne so, samo me zanima, če obstajajo take, ki imajo v pasu elastiko, da ne lezejo dol in ne gre mimo, ko se polula.

.

Jaz sem zadovoljna z DM plenicami Babylove. So mal podaljšane (pridejo bolj po hrbtu gor, ker pamperske so res kratke), majo raztegljive trakove, pa še cena je fajn (50 kosov 8 evrov pa pol).

MORAM še dm-jeve sprobat, ker js bom PONORELA, vsako (ampak res VSAKO) jutro mali vse pokaka. zdej sem se vsej navadla, da dam pod njega tetra plenico, da ni še vsak dan posteljnina pokakana... mislim da sem totalno nesposobna in da še plenic ne znam vredi zapret... al kaj??? joj...user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
21.11.2008 13:34:02   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Aja Erin glede smradu opranih oblačil. A to ti smrdijo takoj, ko jih iz pralnega stroja vzameš al kasneje, ko se sušijo? Jaz sem imela skoz problem z vonjem po vlagi na oblačilih. Sploh takle jesenski in zimski cajt. Odkar imam sušilca, ni več teg.

Jaz perilo sušim pri odprtem oknu (na kip). Ker sem mela tudi težave z vlago pozimi. user posted image

mi mamo tudi take težave z vlago, stene plesnijo, okni se rosijo... to je en šit, a ne??

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
21.11.2008 13:39:21   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Na mojih Nastavitvah na Gmailu ni nobene Teme user posted image

ma bodi potrpežljivauser posted image , te bo že stric gmail povabu, mogoče te glih n marauser posted image , hecam se..že uvodna stran tam kjer se logiraš je nova ..boš že vidla

Aha, pol zgleda, da tole k men še pride user posted image . Se vid, da smo bogu za hrbtom doma user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma face ste.

Jaz raje ne grem pogledat, da ne bom ugotovila, da smo mi tdi iz rovt. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.11.2008 13:40:38   
anita goitan
tejka Kosilo: pečen krompir in pečne bučke, brez vsega samo mal soli

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.11.2008 13:41:34   
daja28

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

45 minut sva govorili user posted image Je pa vprašala po Jaškotu, ja. Je rekla da zdaj mora biti pa res že velik. Pa začudila se je ker ga še vedno samo dojim. Ne vem sicer kaj je to tako čudnega, ampak zadnje čase to vsi neki komentriajo

Kaj majo za komentirat, saj je materino mleko najbolj zdravo za user posted image . Vsaka je lahko ponosna na to, da doji.

Jaz sem ful ponosna.user posted image  Me pa moti, ker se vsi čudijo, da nič ne dodajam. Starejši, ker so navajeni, da se že pri 2 mesecih kaj konkretnega da (kašice in to), mlajši pa, ker pogledajo moje joške, pa si najbrž mislijo, da taka revščina nič ne proizvaja (s slabega B-ja sem prišla na malo večji B).user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.11.2008 13:44:10   
naty13
Evo mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Po kosilu paše. Zdej bi se pa še mal dol ulegla. Sem že cel dan za štedilnikom in med drugim za računalnikom. user posted image

Jošt spet uspešno pančka v postli. user posted image  Bomo videli, koliko časa. Prva runda je trajala 50minut.  Zdej smo pa tudi že pol urce odspali. Pol pa ven šibava. Pomoje bo šel kar v kombinzjonček in lupinico, da bo lahko opazoval in da ga ne bo zeblo. user posted image

Košuta dobrodošla. user posted image user posted image user posted image

Sayuri ti pa danes fajn zapravlej. user posted image

Ko se že od Mullerjeve akcije -10% pogovarjate. V KR je vsak vikend v novembru -10% na vse artikle.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.11.2008 13:46:26   
anita goitan
naty  ma kako ti veš da men zdej glih kava diši, hvalauser posted image

In dobr to da vem za tele akcije v novembruuser posted image
Zoja tud nina zdej, jaz pa jem pred računalnikom user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.11.2008 13:48:57   
naty13

Čutim, da ti kava diši. user posted image user posted image user posted image

Evo pri nas je že jok. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.11.2008 13:57:24   
ozziebo
Pozdravček!

Buhtlčk, tudi jaz učim mojo spati, sva nekje na 30 minut, vsakič podnevi, ne vem, nisem prav uspešna, pa še dude ne marauser posted image

Košuta, lepo te je slišat po dolgem času!
Erin user posted image  za službo. Pa super tale link od Romane, ful luštne pesmice!
Tejka, upam, da je šel razgovor v redu!

Medve sva že prelaufale celo dopoldne, je ful toplo pa luštno zunaj! Zdaj pa kosilo kuhat - zelenjavna rižota, pa solata pa kompot.

Kile sem na nuliuser posted image , zahvaljujoč dieti brez KM, kar pomeni predvsem brez čokolade.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

45 minut sva govorili user posted image Je pa vprašala po Jaškotu, ja. Je rekla da zdaj mora biti pa res že velik. Pa začudila se je ker ga še vedno samo dojim. Ne vem sicer kaj je to tako čudnega, ampak zadnje čase to vsi neki komentriajo

Kaj majo za komentirat, saj je materino mleko najbolj zdravo za user posted image . Vsaka je lahko ponosna na to, da doji.

Jaz sem ful ponosna.user posted image  Me pa moti, ker se vsi čudijo, da nič ne dodajam. Starejši, ker so navajeni, da se že pri 2 mesecih kaj konkretnega da (kašice in to), mlajši pa, ker pogledajo moje joške, pa si najbrž mislijo, da taka revščina nič ne proizvaja (s slabega B-ja sem prišla na malo večji B).user posted image

To gre tudi meni na živce, ker vse tete in mame...težijo, ja kdaj bo pa kej druzga papala???user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.11.2008 13:58:08   
ozziebo

Čutim, da ti kava diši. user posted image user posted image user posted image

Evo pri nas je že jok. user posted image

Čudno bi bilo, če bi ji smrdelauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.11.2008 14:06:27   
Erin

Jaz sem zadovoljna z DM plenicami Babylove. So mal podaljšane (pridejo bolj po hrbtu gor, ker pamperske so res kratke), majo raztegljive trakove, pa še cena je fajn (50 kosov 8 evrov pa pol).

Men so bile DM-ove sicer dobre ampak je šla pa vlaga skozi plenico in je bil bodi tak mrzel in vlažen zmeri..pa takrat je prvikrat dobil rdečo ritko... PA robčki vlažilni so tudi tak čudni.
Sicer so vse zadržale ampak so bile pa preveč vlažne. Pri Pampers ima  bolj suho ritko. Robčki so bolj mehki in lepše poberejo drekec dol ampak čez vodo je pa itak ni user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.11.2008 14:11:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Medve sva že prelaufale celo dopoldne, je ful toplo pa luštno zunaj! Zdaj pa kosilo kuhat - zelenjavna rižota, pa solata pa kompot.

Kile sem na nuliuser posted image , zahvaljujoč dieti brez KM, kar pomeni predvsem brez čokolade.user posted image

S kej si že? Mi imamo tako oblačno, sivo obarvano vreme user posted image user posted image PRav depresivno...

Mi bomo pa musako..bom šla sedaj krompirčka kuhat da bo prejuser posted image Čakam da malega zmanjka kle na kavču...user posted image

Bravo za kg!user posted image user posted image user posted image Jaz imam tako rada mlečne izdelke .. bi težko brez njih...user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.11.2008 14:22:20   
tatly
maja-jaz p0a nedam pelatov ampak kislo smetano..je tudi fino

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.11.2008 14:28:05   
K_a_t_j_a
MajaT., žanneža in tinka14 user posted image user posted image user posted image user posted image super umetnice ste, res!!
neža in tejkaz super, da ste se pobotale!user posted image user posted image user posted image user posted image
košuta lepo te je spet brat, kaz sem te pa pogrešala vešuser posted image . Pa nell imam še vedno med pogrešanimi.
Erin super za službo.
Cote jaz sušim v sobi ali pa vzunaj na zraki, pa nimajo nobenega neprijetnega vonja. Mi imamo pa tam, ko kurimo suh zrak, zato je kar fajn, da se cote notr sušijo. Imamo pa problem z vlago na hodniku, ker ni ogrevan (nio centralne), pa v wc-ju in špajzi.
DM-ove plenice tudi jaz uporabljam in sem zadovoljna z njimi. user posted image
bella user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico.
buhtlčk vse naj naj za jutrišnji rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maja T. jaz imam peg peregotovo lupinico in je res otrok stišan v njej, zdaj ko so bolj oblečeni. Naš je itak še drobižek, ampak ko bo malo močnejši pa ne vem kako bo.
Tudi pri nas bodo danes palačinke za kosilo. Ob 17.00 imamo pa priprave na jutrišnji krst.
Jan je pa ratal prav požrešen zadnje cajte. Bi rad ful pojedel, pol mu pa gor meče, pa še tišči ga pomoje v trebuščku, ker se preveč naje. Pa ponoči obvezno jemo 2x taka lakota ga drži. Je pa še vedno po flaški moje mleko. Kar dolgo traja, da se meni nardi od140-160 ml mleka. Okrog 7ur.
Zdaj dam pa še slikice gor pol grem pa kosilo pripravit.

Takšen medo sem, ko grem ven
user posted image
Tak bo pa jutri
user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.11.2008 14:43:19   
majči22

Na mojih Nastavitvah na Gmailu ni nobene Teme user posted image

Ja jest imam. V isti vrstici kot so splošno, računi,oznake, filtri,.. in zadnja je teme. Sm pa takoj ko sm vstopla na gmail bolj v zgornjem levem kotu vidla, o novosti na gmailu, in tam mi je pisalo teme. Pol sm si pa zbrala eno od tem. No in tako imam tudi pod nastavitvami teme. Mogoče je to to.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.11.2008 14:48:52   
tatly
katja -ta kombenizoncek si kupla v kiku?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.11.2008 14:49:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

user posted image

Ker cart user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tud ta medo-plišekuser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.11.2008 15:04:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Hvala enako, le da je bilo pri meni v 28 tednu, zdržala potem do 37-tegauser posted image
Neža user posted image  za slikice

user posted image  super si se držala user posted image  Saj je bila ena v P LJ, ker je bila 28t, ko je prišla na naš oddelek. Ena je celo rodila v postelji pri 28.t user posted image  Ena zraven mene je tudi kmalu rodila v postelji. Moja mama je sestro poklicala, ko jo je zelo matralo in so jo takoj v porodno sobo dali. 1 uro kasnej so nam prišli zahvalit, ker je v 10 min rodila. So rekli "nič ni rekla, da je že na koncu"Kaj vse se je dogajalo, ko sem bila tam.

neža7, kolk je bla Nežika majhna, lepa pa kot user posted image . Pa saj to so vsi

Hvala bella02 user posted image  res imamo vsi take user posted image  user posted image

neža naši user posted image  res prehitro rastejo. JAz včasih tud gledam tiste prve slikce.....joj, kok sta bla micena in drobcena. user posted image
sayuri & naty13..... res prehitro user posted image  Sedaj pa razumem, ko je ena morala pridet k nam, da je Nežo videla, ker je mislila, da imamo lutko v vožičku user posted image user posted image

SAYURI-full ste lepi
pa NEZA tudi,,vsi ste lepi...
Hvala tatly in Maja.T user posted image user posted image user posted image

daja28.... A ne, kako so dobri plenice user posted image  Nimam nobenih težav user posted image user posted image

PUNCE, ČE SI PRIJAVITE NA DM BABYBONUS DOBITE PAKET BABYLOVE PLENICE "GRATIS" DA JIH POSKUSITE user posted image  saj počutim, kot njihov zastopnik user posted image user posted image

wow danes ste se na čvekale user posted image  mislim, da bo res dež na poti user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.11.2008 15:06:47   
bambi14
A vaš user posted image je že doma. Mojga še ni in sem pogledala kje je,...NOVO....preko mobitela se ga da izslediti na podlagi satelita. Cool, nič mi ne more več prikrivati.user posted image

http://www.track-your-partner.com/

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.11.2008 15:12:22   
Neža7

Uživava na sprehodu

user posted image

Jaz tudi

user posted image

Kolesar (ups, brez čelade)

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiii kako ste krasni user posted image  danes pa ni bil sonček user posted image

user posted image
Tak bo pa jutri
user posted image  

kakšen cukarček user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.11.2008 15:15:34   
tinka14
katja, luškane cotke za krst, fajn se mejte jutri!! mogoče bojo še pa prve snežinke za darilo!

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

A vaš user posted image je že doma. Mojga še ni in sem pogledala kje je,...NOVO....preko mobitela se ga da izslediti na podlagi satelita. Cool, nič mi ne more več prikrivati.user posted image

o maj gad, bambi, kera dobra fora... sem se ful nasmejala... to morm hit naprej po mejlu poslat... hahaha...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.11.2008 15:16:51   
tinka14
neža, zdej še sam tiste quote v oglatih oklepajih pustiš, da je citirano besedilo  v okvirčku in je to to.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.11.2008 15:19:06   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Sem že čudno gledala, ko je kazalo gozd user posted image  moj je na avto cesti proti LJ user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.11.2008 15:21:31   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

neža, zdej še sam tiste quote v oglatih oklepajih pustiš, da je citirano besedilo  v okvirčku in je to to.

Niti poskusila nisem danes user posted image  včeraj ni šlo.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?